Last news in Fakti

18 Януари, 2024 16:08 2 904 87

БСП към Тагарев: Играете опасна за България игра! Оставка!

  • бсп-
  • тодор тагарев-
  • атанас зафиров-
  • ф-16

България била готова да се включи в такава наказателна операция в Червено море

„От ПГ на „БСП за България“ инициирахме това изслушване на министър Тагарев във връзка с неговото посещение в САЩ, защото то бе представено като ключово, знаково и едва ли не историческо. Самият Тагарев веднага след завръщането си даде няколко интервюта, в които скромно потвърди фундаменталния характер на своята задокеанска визита и осветли нацията за огромните резултати и постижения на водената от него делегация. Тук обаче не e студио на удобна медия, г-н министър, тук е Народното събрание на България и ще Ви се наложи да дадете отговор на доста въпроси, които със сигурност няма да Ви харесат“.

Това заяви народният представител от „БСП за България“ и зам.-председателят на социалистическата партия Атанас Зафиров, поставяйки началото на изслушването на министъра на отбраната Тодор Тагарев, поискано от БСП.

„Знаехте ли, че Вашият колега държавният секретар по отбраната на САЩ е възпрепятстван и предварително планираната среща с него се отлага? От този банален въпрос извеждам по-фундаменталния за нивото, на което бяхте приет - не беше ли редно за САЩ да замине ваш заместник, след като предварително сте бил уведомен за създалата се ситуация? Или това, най-вероятно, щеше да обърка Вашия генерален план и личен пиар за сметка на държавата и с оглед предстоящата ротация на министри? Защото Вашето посещение не е нищо повече от един пиар, безсмислени имиджови срещи и никакви реални резултати“, обърна се към военния министър Атанас Зафиров.

Той постави въпросите: „Разбрахме от официалните съобщения на МО, че „ще задълбочим двустранното сътрудничество в областта на военната сигурност, отбраната и стратегическия диалог“. Т.е. на дипломатически език става ясно, че нищо ново не е договорено и нищо по-различно няма подписано. Разбрахме, че „имаме висока оценка от нашите партньори в усилията за модернизация и превъоръжаване на въоръжените ни сили“ – това е съвсем очаквано след като на практика всичките ни големи инвестициони проекти са обвързани само с американската страна“, посочи социалистът.

„Научихме и кога ще пристигнат първите самолети Ф-16 – пак нищо ново. Защото само преди 3 месеца на посещение в завода беше 6-членна делегация от ВВС, която е докладвала детайлно на министъра на какъв етап е асемблирането на нашите изтребители. Т.е. министър Тагарев отиде в САЩ, за да се запише в книгата за посещение на завода, да го снимат и след това няколко наши платени агенции да пуснат снимката със съответния текст“, подчерта Атанас Зафиров и обърна внимание на факта, че министър Тагарев е бил посрещнат на ниво заместник помощник-секретар по въпросите за международното сътрудничество.

„Или да разтълкувам – заместник на заместник-министъра на ВВС. Но пък снимката с подписа беше хубава и героична“, добави народният представител от „БСП за България“.

Атанас Зафиров продължи с фактите: „Другата новина беше, че у нас ще се създаде регионален център за ремонт и поддръжка на „Страйкърите“ - също не е новина, казах Ви го и в Комисията по отбрана, ще го кажа пак – това най-вероятно няма да стане. Щели сме да ги сглобяваме в завод „Ивайло“ във Велико Търново. Знаете ли, че там работят шепа хора, около 20-на души, на възраст между 55-60 години? Как ще стане точно това, какви инвестиции МО трябва да вложи в завода, да обучим млади кадри, да се закупят нови машини, поточни линии за сглобяване на американската техника, защото тя само след година и малко трябва да започне да пристига?“, реагира Атанас Зафиров.

По думите му това е мисия абсолютно невъзможна. „И кои точно „Страйкъри“ ще ремонтираме след това? В нито една натовска армия на нашите съседи няма на въоръжение бойни машини „Страйкър“. Да, в Европа има 183 броя – те са във Втори кавалерийски полк на американската армия, базиран в Германия. Но тях ли ще ремонтираме, г-н министър?“, обърна се към Тодор Тагарев народният представител от „БСП за България“.

Зафиров акцентира върху последната новина, лансирана от министър Тагарев от Вашингтон, за евентуалното разполагане на войски на наша територия и подготовка на инфраструктурата: „Той я доразви у нас с бомбастично предложение за 6 милиарда инвестиции в довеждаща инфраструктура - пътища, жп линии, складове, тръбопроводи – като една част от тези средства щели да дойдат от фондове на НАТО и ЕС. Чудесно. Кажете сега, г-н министър, каква част от тези средства договорихте, кога започва тяхното усвояване, защото така казахте пред бТВ - че сте водили такива разговори“, обърна се народният представител от „БСП за България“ към министъра на отбраната.

Атанас Зафиров постави сериозният въпрос, разтревожил българското общество: „Очаквам да кажете поемали ли сте ангажимент за включване на български военнослужещи в операциите на САЩ и Великобритания в Червено море и Аденския залив. Ситуацията е изключително деликатна и всяко Ваше прибързано изявление или действие е много опасно, защото все още двама българи от отвлечения кораб „Галакси“ са в плен“, обърна се Атанас Зафиров към Тагарев.

Той припомни, че в Комисията по отбрана военният министър е потвърдил, че България е готова да се включи в такава наказателна операция в Червено море, като предупреди: „Това излага на сериозен риск живота на нашите сънародници. Напомням, че след първите удари на САЩ и Великобритания по позиции на хутите в Йемен преди няколко дни, нашият съюзник в НАТО Испания официално обяви, че излиза от коалицията и се отказва от участие в операцията. Вие поемали ли сте някакви ангажименти и питам – съгласувано ли е това с военното ръководство и с МО?“

Цитирайки други скандални думи на Тодор Тагарев за историята и медиите, Зафиров заяви: „Като историк ще Ви кажа – историята наистина се пише от победителите. Но Вие не сте победител – нищо не сте спечелил, дори не сте се явявал на избор, Вие сте министър по едно щастливо стечение на обстоятелствата, но, повярвайте ми - не за дълго“.

Обръщайки се към Тодор Тагарев като към министър на войната, народният представител от „БСП за България“ Борислав Гуцанов попита: „Много ясен и прост въпрос – по чия покана и с каква легитимация посетихте САЩ или това беше някакъв Ваш личен порив да отидете в тази страна? С кого точно се видяхте? Защото, от интервютата и изявленията, чуваме, че са Ви приели номер 3 и номер 4 в Пентагона, което не звучи сериозно. Едва ли не са Ви подритвали, а това е обидно, не за Вас, а за България и българските въоръжени сили“.

Социалистът продължи с въпросите: „Какво точно договорихте? Наистина ли ще идват чужди войски, макар и част от НАТО в България? Дори и по време на Студената война и Варшавския договор не е имало чужди войски в България. Сега, Вие ли ще го допуснете? Кой Ви даде правомощия и с кого го съгласувахте“, обърна се към Тагарев Борислав Гуцанов. Той го призова поне веднъж да даде ясен отговор, иначе идването му в Народното събрание е безпредметно. По думите му – би имало смисъл, само ако е с оставката в джоба.

Народният представител от „БСП за България“ Манол Манолов настоя за отговор предприел ли е министър Тагарев при посещението в САЩ действия за придобиване на възможности за производство на необходимите за бронетранспортьорите боеприпаси от фирми на българския военно-промишлен комплекс.

„Стана ясно, че това е абсолютно излишно имиджово посещение на министър Тагарев в САЩ, явно с цел личен пиар и трупане на дивиденти, с надежда за оцеляване в предстоящата ротация. Имах някакви надежди, че нещо смислено е постигнато с това посещение, но тези надежди ,се изпариха в хода на изслушването. Точно толкова бързо, колкото ми се изпари и радостта от договорените 6 милиарда в инфраструктурата, които се оказаха един мираж и непремерено говорене пред камера“. Това заяви след изслушването Атанас Зафиров.

Народният представител бе категоричен, че смисълът на това изслушване е бил не толкова самото посещение, а последващите интервюта и хвърлените в публичното пространство тези, по думите му - и за въпросните 6 милиарда, и за разполагането на чужди войски, и за закриването и цензурата на медии и социални мрежи, и за пренаписването на историята.

Тодор Тагарев не отговори на нито един от въпросите, включително и за участието на български военнослужещи в конфликта в Аденския залив и Червено море. А това въобще не е маловажно, това е изключително опасна тема. Не стана ясно министър Тагарев с какъв мандат ги говори тези неща, водил ли е разговори в САЩ, поемал ли е ангажименти, наясно ли е военното ръководство“, отново подчерта Атанас Зафиров.

Народният представител от „БСП за България“ постави важен въпрос: „Вместо да си губи времето с посещение в завода в Южна Каролина, военният министър трябваше да се заеме с проблемите около Трета авиобаза, където модернизацията зацикли“, посочи Зафиров. По думите му има оскъпяване на инфраструктурата за приемането на Ф-16, и за това не са виновни военните, а политическото ръководство на МО. „Бяха 300 милиона, сега трябват още 80 милиона и има риск, ако авиобазата не е готова, да плащаме наем на САЩ за съхранение на новите изтребители, тъй като не можем да ги приемем. Министърът обаче мълчи по този въпрос“.

„Не стана ясно, министърът смутолеви – МО водило ли е разговори за разгръщане на противоракетен щит на българска територия? Този противоракетен щит само отбранителни функции ли ще има или и нападателни?“, зададе следващ въпрос социалистът и добави: „Стана ясно обаче, че имаме един силов министър, който е с много опасни разбирания за свободата на словото, свободата на медиите, на социалните мрежи и за пренаписването на историята. Аз съм силно смутен от намерението на министър Тагарев да затваря медии, защото аз така тълкувам думите му по темата с борбата с дезинформацията. Като Ви слушам, г-н Тагарев, Вие сте на път да затворите половината български медии“, обърна се към военният министър Атанас Зафиров и заключи категорично: „Днешното изслушване е още един непоклатим аргумент да поискаме незабавна оставка на този министър и разграничаване на кабинета от опасните му тези и намерения. Опасна игра играете, г-н Тагарев!“.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 66 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    34 94 Отговор
    Тагарев-Президент
  • 2 Последния Софиянец

    37 101 Отговор
    Тагарев е велик българин

    Коментиран от #13, #48

  • 3 иваило

    37 92 Отговор
    повече такива патриоти,като Тагарев ни трябват
  • 4 Реалист

    86 33 Отговор
    Татарев не е българин той е татарин от Крим и работи за ЦРУ.

    Коментиран от #19

  • 5 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    36 82 Отговор
    Господин Тодор Тагарев Защитава Българския Национален Интерес
    А Нинова на Кремъл
    Сина й Завърши в САЩ а не Москва
    67 хиляди долара на година Такса Обучение
    А Червените Бабички си Броят Стотинките за Хляб и Мляко

    Коментиран от #29, #32

  • 6 Гост 2

    93 30 Отговор
    Тагарев е престъпнк и мястото му е в затвора доживот

    Коментиран от #11

  • 7 БСП

    15 25 Отговор
    Разрушавате МоЧа и альоша ,значи сте против путинизма
  • 8 Шерлок

    71 22 Отговор
    Тагарев живее в Американското посолство директно при работодателите му.

    Коментиран от #24

  • 9 Хъхъ

    33 65 Отговор
    Я виж ти, въоръжаването на БА било опасна игра ?
    Може би БСП желае да поеме руските ракети с голо дупе ?
    Жалки пионки на Кремъл са всичките от БСП,Възраждане и ИТН
  • 10 Аз съм веган

    26 66 Отговор
    Това е моят военен министър на България. Вий вий сте идиоти
  • 11 Гулак Сибир

    12 9 Отговор

    До коментар #6 от "Гост 2":

    Ела ни на гости ,доволен ще останеш
  • 12 БСП ОТИВА

    27 51 Отговор
    В КАНАЛИЗАЦИЯТА.
    ЗАЕДНО С ВЪЗРАЖДАНЕ .
  • 13 Пророк

    12 0 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    И синовете му,и тях!
  • 14 Българин 🇧🇬

    70 18 Отговор
    Татарев иска да направи втора Окрайна от България вече има опит развивал е фашизъм в Окрайна по линия на ЦРУ

    Коментиран от #20

  • 15 Виждам

    12 31 Отговор
    Добре охранен комунист ,путинист
  • 16 Мазното петно Тагаренко

    62 16 Отговор
    За Тагаренко нито оставка, нито съд, за Тагаренко само въже и дърво с по-дебел клон. И колкото повече го отлагаме, толкова по-трагично за България
  • 17 Гоу хоум Сороси

    49 11 Отговор
    Ще ви метем от България както и Сталин не е мел нацистите от Германия в Русия.
  • 18 Веднага

    57 14 Отговор
    Пращайте yкpoпитека Тагаренко на фронте!
  • 19 Умен

    3 30 Отговор

    До коментар #4 от "Реалист":

    Тагар ага не работи за ЦРУ ,а за КГБ или е двоен агент.Но е истински Турчин,спор няма.
  • 20 Дааа

    18 26 Отговор

    До коментар #14 от "Българин 🇧🇬":

    А ти искаш България в нова русия ,сладур кремълски

    Коментиран от #31

  • 21 Благой от СОФстрой

    15 26 Отговор
    Най големите прoпалици БКП-БСП идеи никога не дават за по добро, само селски критики в полза на путлеризма като теа от израждане!
  • 22 Факт4екър

    35 13 Отговор
    Тагарев е една хр@чка
  • 23 Кой БСП ли?

    13 23 Отговор
    Ония дето се прекръстиха от БКП на БСП ли? Я стига - "Преоблякъл се Илия пак в тия", обичайните червени бабички и господата с куфарчетата, от чиято сянка все още не можем да се отърсим!
  • 24 Той не живее

    7 1 Отговор

    До коментар #8 от "Шерлок":

    А вегетира.Хората живеят,а не такива като него.
  • 25 Майора

    14 22 Отговор
    Кога нещо казано от комунист е било добро за страната! Та нали уж Корнелия казваше че няма износ на оръжия за Украйна , с се установи че има такъв! И докога ще защитавате Русия , България отдавна няма нищо общи с нея! Няма да влезем в Евразия лакто искате , пътя е установен- ЕС и НАТО!
  • 26 Българин 🇧🇬

    13 29 Отговор
    След импийчмънта края на тази година на рублофатмака Радев, Тодор ще бъде издигнат от инициативен комитет за президент! Процедурата за импийчмънт е следната - 160 депутати абсолютно мнозинство внасят искането в Конституционния съд ! Разглежда се от него и се приема за допустимо! После парламента гласува! И Рублофатмака без имунитет и на съд за държавна измяна! Сега се сменят конституционните съдии,Герб издигна трима А ПП-ДБ двама! От квотата на кауна остават двама! Тагарев - новия президент!

    Коментиран от #40, #41

  • 27 Запознат

    22 9 Отговор
    Тагарев иска да вдигне паметник на американските летци на мястото на Антифашисткия на Орлов мост. Татарев подкрепя бомбардировките на САЩ над София 1944.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 ДОЦ,. ВРАЧКА ШАШКЪНЛИЕВА, СОЦИОПАТ

    1 10 Отговор

    До коментар #5 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Червените Бабички Поне не Крадат Никове!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 КОТарАК

    16 6 Отговор

    До коментар #20 от "Дааа":

    Ти искаш България да влезе във война с Русия и София да заприлича на Артемовск.

    Коментиран от #45

  • 32 Бат Вальо

    12 19 Отговор

    До коментар #5 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Точен си отново адаш! Фактите които описа са безспорни! Затова си избран безапелационно от форумците за новия лидер тук! Тодор Тагарев е истински патриот а импексовата крушовска биволица само личния си интерес и грабеж! Тодор -президент! Слава на Украйна
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Професора

    21 11 Отговор
    Плана на шпионина Татарев е да вкара България във война с Русия и по този начин да накара българския народ да намрази Русия. Колко от вас са готови да умрат за каузата на, Татарев и господарите му от Вашингтон?
  • 35 Ей затова губите избори!

    10 22 Отговор
    Защото не мислите за България, за хората и просперитета на нацията, а защитавате Путинова Русия и искате да й слугувате!

    Коментиран от #67

  • 36 ВМЗ

    16 9 Отговор
    Украинската агентура е най-голямата дупка на това правителство.
  • 37 Сатана Z

    18 8 Отговор
    Тодоре,обявявай мобилизация и занимавайте в Украйна .Няма да ни липсвате.Бъди мъж поне веднъж в жалкия си живот,мръсник!
  • 38 Хохо Бохо

    11 8 Отговор
    Магарев е пионка, и да подаде оставка ще сложат друга пионка. Винаги е бил пионка, първо руска после американска
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Така е

    6 18 Отговор

    До коментар #26 от "Българин 🇧🇬":

    Имаме 160 депутата! ГЕРБ+ПП/ДБ+ДПС са 169 народни представители! Сега се подготвят мотивите и след лятната ваканция на депутатите се внасят за разглеждане на новите членове на КС...Само се притеснявам кауна Радев да не избяга в Рашия преди присъдата!
  • 42 ТРИБУНАЛ. ЗА. ТАГАРЕНКО

    21 8 Отговор
    ПРЕДАТЕЛИТЕ. ГИ. ЗАСТРЕЛВАТ КАТО. КУЧЕТА!!!

    Коментиран от #56

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Руски шушумиги,

    13 8 Отговор
    Измръзна,ли Европа без руски газ?Немците ядат,ли супа от хамстери?

    Коментиран от #52

  • 45 Боклук

    8 6 Отговор

    До коментар #31 от "КОТарАК":

    Виж как влизал в час.От Бахмут стана Артьомовск.Утре ще викаш слава на Русия
  • 46 Аз съм веган

    7 16 Отговор
    Давай Тагарев! Унижавай ги!
  • 47 Дее ба и скорбута болшевишки

    8 14 Отговор
    Неразбрахте ли,че вие сте малки партии и нямате думата.
  • 48 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 6 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Вземай баките кирцата и асенчо и на фронте кашавар,руснаците чакат борш
  • 49 БСП Къф ху и иска

    10 9 Отговор
    Нащасниците некадърни крадливи 13 г оправляват бг продажни б О К ли ци от БПС онищожиха и ограбиха бг няма армия няма нищо заради тези боклуци население няма
  • 50 Хаха

    8 9 Отговор
    Тези жалки твари от БСП са достойни за съжаление.
  • 51 Прасе От БСП

    9 5 Отговор
    Е Зафировс кого иска да се срещат, с Митрофанова, или с Джонгон (КНДР)?
  • 52 ТИР

    9 8 Отговор

    До коментар #44 от "Руски шушумиги,":

    Че газа си е руски,само дето посредниците пълнят гуша,,,
  • 53 Бесен-_ Язовец

    16 7 Отговор
    П@разита заедно с другия п@разит Грозев в периода 2006-2011 в Окрайна са се занимавали с анти- руска пропаганда, държали са няколко радиостанции на територията на Окрайна и денонощно са облъчвали окраинци чрез нея. Това правят в момента и в България.
  • 54 Хора бдете!

    6 12 Отговор
    Ако имате познати русофили, и ги намирате за читави, пазете ги! Крийте ги по мазета и тавани!Че като стане войнъта и дойдат братята поляци и братята израелци няма да им простят! Събирайте пари за да ги откупите!
    Ще настане масов русофилски морррр.
  • 55 Чупката бе!!!

    11 5 Отговор
    Вие сте шепа к а п у т и, какво да зависи от вас ?
  • 56 ПРЕДАТЕЛИТЕ

    11 10 Отговор

    До коментар #42 от "ТРИБУНАЛ. ЗА. ТАГАРЕНКО":

    са само руски и те са българомразците.А ако има Народен Съд, този път русоробите ще са съдените!

    Коментиран от #60

  • 57 Стойко

    10 13 Отговор
    Инициативен комитет за издигане на Тодор Димитров Тагарев за президент на Р. България след предсрочното освобождаване на лицето Румен Георгиев Радев
    89560 членове
    Моля който желае да се включи!

    Коментиран от #64, #66

  • 58 ....

    7 10 Отговор
    Руските тр.ло0 ве пак наакаха форума с глупостите си. При тая евтина рубла направо не знам как преживявате. Пазарете се да ви плащат във вражески валути, че от чаткане по клавиатурите ще хванете тендовагенит
  • 59 АРЕС Z

    12 8 Отговор
    Алооооо БСП каква оставка му искате на тоя плъх,вие трябва да го искате в затвора или директно на бесилото,този е нац.предател и престъпник.
  • 60 Копейка

    2 6 Отговор

    До коментар #56 от "ПРЕДАТЕЛИТЕ":

    На нас ни казаха,че ще ни турят у Белене!Ще ни фъргат на прасетата! Еничарите са назначили за отговорник оня полковник с празната тиква!
  • 61 32134

    5 10 Отговор
    Бсп иска!! Това направо е безумие!! Ама те са главните шпиони в държавата!!И всички копейки в мухонасранск
  • 62 Позната картинка

    6 8 Отговор
    Червените милионери се правят че им пука за да не си загубят петте пенсионера електорат
  • 63 Всяка

    2 6 Отговор
    игра,която не е към североизток за тях е опасна.Тия от нагли започват да стават опасни.
  • 64 Бесен-_ Язовец

    4 9 Отговор

    До коментар #57 от "Стойко":

    Туй ви е козяшкия план да освободите шпионина Радев и да го подмените със шпионина Татарев. Шпионина Радев да направи партия и да подменят изразходения ресурс ППДБ с нов козяшки ресурс. Не вярвайте на лъжерусофила Румен Радев и Николай Марков и двамата са шпиони на посолството.
  • 65 Сър Пичук

    8 7 Отговор
    Москвичите цъкат яко минуси.
  • 66 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 11 Отговор

    До коментар #57 от "Стойко":

    Господин Тагарев е Истински Българин и Патриот и Ще Защитава НАЦИОНАЛНИЯ ни Интерес
    А не на Чужди Държави като Радев и Нинова и Копейкин и Славуца
  • 67 БСП на Бунището

    9 9 Отговор

    До коментар #35 от "Ей затова губите избори!":

    Ако със Закон за Лустрация им беше забранено да са в Политиката на БСП ,АБВ ,Левицата и останалите,като престъпни комунистически партии,със сигурност нямаше да бутаме паметници...
  • 68 Русоробски фронт

    8 8 Отговор
    То никой не ви пита и никой не иска нищо от вас.Един път ни спасяваха комунистите 45та,втори път 97 та,трети път-НЕ МЕРСИ !
  • 69 Наминаващ

    4 10 Отговор
    Забележителен пример на "професионалима" на журналист - статия за изслушването на министъра на отбраната в народното събрание, състояща се само от въпросите и коментарите на питащите и нито дума от отговорите. Този "журналист" сигурно е стажувал при Захарова или най-малкото при Митрофанова.
  • 70 Стига бе верно ли

    4 4 Отговор
    А комунистически кръжоци в 21 век може да прокарвате на изток
  • 71 Комуноидно нищожество

    4 4 Отговор
    Левундрели са лявата партия
  • 72 Козяк бейби

    3 11 Отговор
    Да живее коалиция ГЕРБ ПП ДП ДПС истинските демократи и българи, само това е пътя напред. Само нашите господари от САЩ знаят кое е добре за нас, те ще казват какво да става, на война с Русия жив българин да не остане!!!!!

    Коментиран от #73

  • 73 Слава на БГрейнджъра

    4 5 Отговор

    До коментар #72 от "Козяк бейби":

    Героя който падна в бой за свободата на Украйна!Много рушки сфине изби!И другарите ву още много рушки сфине ще избият и ще наторяват плодородната украинска почва Рушистките окупатори!
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Бай Яни.

    3 6 Отговор
    Явно от Кремъл си испускат вече нервите от факта че загубиха покровителството над българските политици. Дори от тях дойде новината за стихчето АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Колев

    0 2 Отговор
    Това е най-смешния форум, който съм посещавал. Един двама си пишат глупостите и се чака кои какви плюсове и минуси ще постави. Хайде блокирайте ме.
  • 78 Водолей

    3 3 Отговор
    Когато БСП и възраждане искат оставка на някой значи че вървим по правилата посока.
  • 79 макс

    2 1 Отговор
    Гледайте този боклук да не избяга зад граница след като освободи заеманият от него пост!Съд и затвор за националният предател!!!
  • 80 Иван

    2 1 Отговор
    БКП и техните наследници БСП са опасни за България. Оставка.

    Коментиран от #82

  • 81 хххх

    1 1 Отговор
    Toя изглежда като главатар на "Коза Ностра".
  • 82 хммм

    3 2 Отговор

    До коментар #80 от "Иван":

    Румен Радев е БКП!
  • 83 Журналя вече го изтрихте веднаж

    1 1 Отговор
    За Тагарев:От 1986 г. до 1989 г. защитава дисертация във Военновъздушната инженерна академия „Н. Е. Жуковски“ в Москва (СССР),Член на БКП, и вероятно на КПСС!
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 КИРО ЖЪРТЪ

    2 1 Отговор
    КОМУНИСТИТЕ. ГАЗ. ПИКАЯТ
    ЩОТО. НЕ. МОГАТ. ДА. ВЪРНАТ
    НЕЩАТА. НАЗАД, ОТЖИВЯХМЕ. СИ. ПРИ. ТЕХНИЯ. РАЗВИТ
    СОЦИАЛИЗЪМ, БАБИТЕ. И
    ДЯДОВЦИТЕ ПО. СЕЛАТА
    ИЗМРЯХА. С. ПО. 30--40 ЛВ
    ПЕНСИИ, БАЩИТЕ. И. МАЙКИТЕ
    НИ. С. ПО 100--120 ЛВ ПЕНСИИ
    А. ТИЯ. РАДЕТЕЛИ ЗА ПРАВДА,
    ПО. ПАРТИЙНА. ЛИНИЯ ВЗЕМАХА. ЛУДИ. ПАРИ ХРАНЕХА. СИ. СЕМЕЙСТВАТА. В
    СПЕЦИАЛНИ. СТОЛОВЕ. И
    КУХНИ, ЖИВОТ. СИ. ЖИВЯХА
    НА. ГЪРБА. НА. НАРОДА. А. НА
    НАС. ХВЪРЛЯХА. САМО
    ЛЪЖЛИВИ. ЛОЗУНГИ. ПО
    МАНИФЕСТАЦИИТЕ. И. НИ
    НАКАЗВАХА. КОЙТО ИЗБЯГА
    С. ЛИШАВАНЕ. ОТ. МИЖАВИТЕ
    ПРЕМИИ, А. ТЕ. СЛЕД. МАНИФЕСТАЦИИТЕ. СЕ. СЪБИРАХА. ПО. ПАРТИЙНИ
    БАНКЕТИ. И. СИ. РАЗКАЗВАХА
    ВИЦОВЕ. ЗА. ТОДОР. ЖИВКОВ.
    НАГЛА. КРАДЛИВА. И. ЛЪЖЛИВА. БАНДА. ПАРТИЙНИ
    ПРЕСТЪПНИЦИ, СЕГА. РЕВАТ. ЗА
    ПРАВДА. И. СВОБОДА. ЗА. НАРОДА.

    Коментиран от #87

  • 86 Ха ха

    2 1 Отговор
    Оставка за продажната БСП.
  • 87 Прости

    1 0 Отговор

    До коментар #85 от "КИРО ЖЪРТЪ":

    Другарката Импексова затова направи синчето си Хамериканец а не Мужик
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове