Last news in Fakti

23 Януари, 2024 15:31 2 749 21

Васил Божков след разпита в Националното следствие: Предявяват ми дело, което го водя четири години

  • васил божков-
  • национална следствена служба

Попитан на какви доказателства се крепи тезата на обвинението, бизнесменът отговори „на слухове“

Васил Божков след разпита в Националното следствие: Предявяват ми дело, което го водя четири години - 1

Васил Божков остана в националното следствие повече от час. След като напусна сградата, той обясни, че са му били предявени материалите по делото за хазартния му бизнес, информира БТА.

„Предявяват ми дело, което го водя четири години“, уточни той.

Попитан на какви доказателства се крепи тезата на обвинението, Божков отговори „на слухове“.

„Някой чул, не разбрал, това е“, допълни той.

От септември Божков е под домашен арест. Решението за това беше взето от съда. То е по едно от делата, свързано с хазартна дейност, по което Божков беше задържан в ареста след прибирането му от Дубай през август м.г.

Миналият петък, след акция на МВР в имоти на Васил Божков, той беше отведен за разпит като свидетел. Тогава от полицията съобщиха, че се извършват процесуално-следствени и оперативно-издирвателни действия на територията на София във връзка с разследването на убийството на Алексей Петров и в тези действия е включено претърсването в имотите на бизнесмена.

След разпита Божков отрече да е бил питан за убития това лято Алексей Петров. По-късно същия ден от прокуратурата обявиха, че при действията на МВР не се е стигнало да изземване.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Електра

    16 7 Отговор
    господин Божков е Честен Бизнесмен

    Коментиран от #12

  • 2 Последния Софиянец

    5 16 Отговор
    Божков ще прави партия начело с Ваня Григорова.

    Коментиран от #3, #4, #5

  • 3 и сега, кво?

    18 2 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Яко те е обсебила тая Ваня тебе. Само за нея пишеш под какъвто и да е материал. Нещо подобно като истерията около Везенков.
  • 4 Бай Ставри

    14 0 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Тебе ще те вземе като PR, защото си "последния честен софиянец"
  • 5 БОЦ - ко

    14 2 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Не си виновен, че си комунист,
    Тя - Партията, до тука те докара,
    Спокойно мажеше да си дори фашист,
    Но ТЯ чрез теб - роди МАГАРЕ...
  • 6 Божков, ти си умен човек!

    16 2 Отговор
    Нима не разбра, че да разчиташ на правосъдие в България е кауза пердута! Има си други начини за решаване на проблемите, доста по-ефективни и резултатни! Обърни се към тях, ако не искаш да остарееш в чакане на правдата от Куково лято!
  • 7 запознат

    6 10 Отговор
    Най-големия престъпник в БГто иска да се изкара светия .... закривай кочината..

    Коментиран от #14, #16

  • 8 Е сега

    5 5 Отговор
    Е какво друго да каже ?А конкретно Алексей Петров е бил свидетел по дело на Божков,но последния не обича точно от такъв ранг свидетели.
  • 9 Тази

    8 1 Отговор
    Долна Тиква и Шиши сега владеят Сарафа и ще правят мизерии на Божков.Нали ,Шиши искаше Божков да му купи лафките.И тогава се говореше,че тия Лафки на Шиши дължат на държавата 50 милиона.Операция Наглите на Цвъто трябва да продължи.Той е един много знаеш и вещ по рекетирането на бизнеси от Шиши и Биби,но мълчи,за да живее.Другите цап,царап при Къри и Алексей.
  • 10 Трябва

    8 1 Отговор
    Трябва да знаете,че са търсили информация и флашки от Къро.Треперят Боко и Шиши,защото Божков по умствен багаж е много над тях,както и Цветан Василев,обявяван за банкер номер едно.Греховете на Тиквата и Шито са всеобхватни и безброй.А претърпевшите да бяха свършили нещо.........
  • 11 Отнеха

    5 0 Отговор
    Му хазартния бизнес с мръсни номера,а сега рекламите на хазарт са всяка секунда.И като видя тоя недоядения Стоичков да ги рекламира откачам.Явно и той е в тия безкрайни ебета,дето ще родят поколения зависи към хазарт.Срама нямат тези арогантни телевизии.При Божков имаше поне реални печалби.Сегашните Ив тотото не пушат гювеч.Само те прикоткват.Денков ,Габриел и Василев нещо да кажете за хазарта и контрола му сега?
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 а 4 години са само началото

    4 0 Отговор
    някои след 11 години виждат края на делото.
    Да живее ,да се храни ХИДРАТА - Невидимата Съдебна ВЛАСТ
  • 14 кой

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "запознат":

    БУДА ли
    или Прасето от ДПС-то
    кой по по честен
  • 15 шефа

    4 0 Отговор
    Абе чудя се как не са се сетили да обвинят Божков за всички престъпления от 89-та до сега и да се свърши с тая мъка,това ще е най голямата разкриваемост в света от Козяк ще ги направят Генерали всичките,няма само един престъпник от Банкя да е такъв ?
  • 16 АРЕС

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "запознат":

    Има още двама на които им викат Буда и Шиши ,те са по-големи !!!
  • 17 Електра

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "СТАМАТ MAГАPETO":

    Бъркате ме Приятна Вечер не Съм Козлодуй а Вие Защо го Подигравате господин Стамат от Поморие
  • 18 хххх

    2 2 Отговор
    Този е от новите леваци... като другия дето иска да изпъкне на следващи избори.. от партия РИБА–МЕЧ!
  • 19 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 0 Отговор
    Я, Миро-ченгето пак изплува в медиите...Явно ще става нещо интересно в България.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове