Last news in Fakti

24 Януари, 2024 09:18 2 880 104

Капитан Васил Данов: Комплекс „Камчия“ беше продаден на безценица през 2008 г. на руснаците от Станишев

  • комплекс камчия-
  • правителство на станишев-
  • военна заплаха

Този център може да бъде великолепен команден център при евентуална агресия, каквато видяхме в Крим и която в момента се осъществява в Украйна, поясни военният експерт

 Капитан Васил Данов: Комплекс „Камчия“ беше продаден на безценица през 2008 г. на руснаците от Станишев - 1

„Комплекс „Камчия“ беше продаден на безценица през 2008 г. Вече 16-а година се експлоатира от правителството на Москва. В началото там имаше сравнително активна културна, спортна дейност, която трябва да осъществява подобен комплекс. Сега тя много затихна. Преди имаше по 5000 деца лятото, но всичко това вече е приключило.“

Това каза в студиото на Евронюз България капитан Васил Данов – член на Атлантическия съвет на България, журналист и военен експерт. Той посочи, че в комплекса има амфитеатър за 2000 души, който стои празен.

Правителството на Сергей Станишев одобрява сделката за придобиването на имота от руснаците на цена, много по-ниска от пазарните стойности, отбеляза кап. Данов.

Според него руската собственост на комплекса е опасна поради политически и военни причини.

Построеният център може да бъде великолепен команден център при евентуална агресия, каквато видяхме в Крим и която в момента се осъществява в Украйна.

„Това малцинство, което не е съвсем малцинство в някои наши черноморски градове, като Равда, Несебър, Поморие и др., всеки момент може да бъде активирано по политически причини и да поиска местна автономия или участие в управлението на тези общини“, предупреди кап. Данов.

По думите му „този номер е игран на много места“.

Отначало са само икономически и културни връзки, а след затягане на отношенията, а след това стоварване на паравоенни формирования. Ние сме единствените в ЕС и НАТО с подобна собственост на Москва.

Табелите около комплекса са на руски, а охраната не пуска външни хора, обясни кап. Данов.
Според него държавата има право да си върне този имот.

„Той е продаден при други правила, други условия, на друго ръководство на Московската община. Буквално месеци след сделката тогавашният кмет Лужков беше прогонен за мафиотски дейности в самата Русия. Държавата чрез Министерския съвет или парламента трябва да вземе съответното решение“, посочи военният експерт.

Службите трябва да проверят колко имота у нас са в руски ръце, подчерта кап. Данов.

„Няма накъде повече да си влошаваме отношенията си с Русия. Може би след като режимът на Путин падне, може и да си подобрим отношенията, но те по-лоши няма да станат. Нека не изпускаме момента, когато имаме пълни морални и материални права да си върнем този безценен имот“, призова още той.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 62 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русофил

    61 51 Отговор
    Всички руснаци са преди всичко лъжци и мошеници. И Серго и той. Нали е руснак.
    За компенсация да въведат едно данъче от 100евра/м2 върху имотите на руснаците.

    Коментиран от #20, #24

  • 2 Миризлив пор

    54 33 Отговор
    А колко други затворени комплекса има по морето? А около София? С охрана и външни лица не могат да влизат? И там ли ще национализираме?
  • 3 Бонев

    62 9 Отговор
    А гуруто на жълтопаветниците Костов на каква цена продаде Лукойл на руснаците?да подскажа, цифрата е 100милиона.
  • 4 Брюксел

    64 19 Отговор
    СтаниШеф си е руско прокси по рождение.
    Стана премиер без нито един ден трудов стаж.

    Коментиран от #8

  • 5 това е отдавна , а е

    23 10 Отговор
    стопанисвано . тогава станишев спечели 200 годишен договор с Газпром и Лукойл за всичко на безценица . Даже фирмите му , съпартийците му , роднините им - всички се облажиха с много пари . а празни парцели има . камчия е дупка . да я даде на украйна и готово .
  • 6 Искаме Мир, а не НАТО!

    36 41 Отговор
    Митинг-протест пред посолството на САЩ - 27 януари 2024 г., 14.00 ч. Ул. „Козяк“ 16, София.
    Уважаеми българки и българи, всички Вие честни хора на България, към Вас отправяме този призив.
    В Конгреса на САЩ бе внесен Проектозакон S804, който обявява Черно море за зона на стратегическите американски интереси. Това означава, че Черноморско-Балканският регион се превръща в бойно поле.
    Заплахата България да бъде включена чрез жива сила да участва в бойни действия е повече от реална.
    На цялото българско общество е ясно откъде основно идват командите. Ето защо ви призоваваме да се съберем пред главното Посолство и да ги запитаме:
    От позицията на какъв човешки морал вие господа настоявате „нашите нотабили“ да ни вкарват в месомелачниците на припламващите тук и там военни конфликти? Нима нашите синове са ни по-малко мили от вашите? Нима забрадките на българските майки са по-малко черни от тези на вашите майки?
    След като вашите деди и бащи са се били заедно с руснаците против нацизма, на основата на какви ценности не само не спирате, но поощрявате неофашистки елементи в България да рушат паметниците на Червената армия, внесла огромен принос в разгрома на нацизма и фашизма?
    Величието на една държава и нация се покои на честността, на ясно провежданата политика на уважение към ценностите и традициите на близки и далечни народи и общества. Ако вие искате да покажете, че сте действително велика страна, уважете волята на мнозинството българи да живеят в мир и разб

    Коментиран от #10, #29, #37

  • 7 Пешо

    40 23 Отговор
    От безумното дърдорене на тоя не разбрах продаден ли е имота или не? Ако продадени имоти, били на занижени цени можем да си ги прибираме обратно, казва тоя интелектуален титан. Аз имам дълъг списък за прибиране обратно в държавата на имоти, които бяха буквално подарени и да започнем с ерепетата. А дали можем още да си влошим отношенията с Русия е нещо което предстои да разберем, да не получим отговора с някой "калибър".

    Коментиран от #63

  • 8 Пешо

    22 9 Отговор

    До коментар #4 от "Брюксел":

    Що Ристьо и останала сган, около него какви са?
  • 9 Госта.

    37 14 Отговор
    Абе Факти откъде ги изравяте тези индивиди, вторият етаж на всички е празен. То бива слагачество ама тези прекаляват.Лошото е че медиите им дават трибуна.
  • 10 Будител

    26 17 Отговор

    До коментар #6 от "Искаме Мир, а не НАТО!":

    Аз съм за....Тагарев надроби тая попара ...крайно време е да вземем мерки за да не я сърбаме гореща...спим ли, политиците отново ще ни кажат да духаме супата....за това трябва да издухаме РАЗГЛОБКАТА...
  • 11 Предател

    33 14 Отговор
    Руснаците са си взели команден център, благодарение на Станишев. Стана ясно!

    Коментиран от #17

  • 12 Град Симитли

    22 17 Отговор
    Умопобъркан от русофобия!
  • 13 Будител

    32 0 Отговор
    А по темата....Питайте Станишев, Румен Овчаров, Царя и Доган...Специално , Доган също лапна милиони от сделки с държавен и горски фонд...
  • 14 АГАТа Кристи

    27 23 Отговор
    Тази окупация на България от руснаци е благодарение на милите ни родни комунисти - техните слуги още от 1944г.
    На безценица хиляди имоти. Тяхното присъствие дава сили и увереност на "другарите" в собственото си съществуване и благоденствие.
    За "другарката" Иди.....@ьотова, която раздаде повече от десетки визи на руски шпиони и се просна в краката на руския поп да му целува ръцете, думите бледнеят...
  • 15 Този

    15 16 Отговор
    експерт да не дава акъл, който няма, а да си стои в къщи и да си пие редовно лекарствата.
  • 16 Наблюдател

    29 9 Отговор
    Да не забравяме, че Станишев до 30 - годишна възраст е руски гражданин и едва през 1996 година става български гражданин.

    Коментиран от #30

  • 17 Будител

    15 1 Отговор

    До коментар #11 от "Предател":

    То това се знае отдавна ....и не само Станишев....ама народа спи и нехае, де ще излезе не знае...
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 С.П.

    30 15 Отговор
    Вместо да се чудят как да откраднат СОК "Камчия", да помислят дали са построили подобен комлекс за българските деца някъде на черноморието ни. Вместо това, издаваха разрешения за строеж на куцо и сакато с анцузи и ланци и бетонираха крайбрежието ни. Те една национална детска болница не могат да построят вече 3 десетилетия, какво остава за подобен детски комлекс. Този "атлантик" едва ли е ходил там, затова бръщолеви такива глупости.
  • 20 Кнаус 485

    26 9 Отговор

    До коментар #1 от "Русофил":

    Що се срамуваш да се наречеш русофоб, пак те питам....... Станишев мисля че беше роден в Херсон...... Нали видя какво стана с данъците и таксите, които въведоха, после ги отмениха...... Що се касае за Васил Данов е същият боклук като другите от атлантическия съвет.....

    Коментиран от #32

  • 21 И кога

    8 6 Отговор
    Не е лъгал този?
  • 22 А ИМОТИТЕ НА МАФИЯТА?

    25 2 Отговор
    Тях кога ? Всички мафиотски босове имат десетки хотели и бази ! Черноморието е тяхно с подкрепата на ТИКВУН- атлантика
  • 23 Признак

    12 3 Отговор
    На липса на демокрация е, когато и експерти и тия дето им взимат интервюта са част от властта. Живеем си в як авторитарен режим
  • 24 касапина

    15 9 Отговор

    До коментар #1 от "Русофил":

    Ватенките не са си плащали данъците повече от 10 години над 600мил са задълженията им трябва да им се отнеме от държавата това място.Тоя Станишев трябва да влезне в затвора
  • 25 мдаа

    19 13 Отговор
    Продаден на безценица на руснаците, а американските бази и тецове, дори наем не ни плащат!

    Коментиран от #42

  • 26 Национална сигурност

    14 2 Отговор
    Така няма да стане, но може да се национализира всичко, което е на 500 метра от бреговата линия, включително Нефтохим/Лукойл, слънчака, златните и другите мутренски "курорти", а също така и кея на доган.
  • 27 атлантически клуб

    12 9 Отговор
    Шеф сулейман паси, замшеф ленче кремче! И какво да очаквам от членовете му при такова ръководства?!?
  • 28 Мнение

    17 9 Отговор
    Държавата да си върне Камчия на всяка цена. И там да ходят български деца, а не чужди.

    Коментиран от #41

  • 29 БАРС

    11 13 Отговор

    До коментар #6 от "Искаме Мир, а не НАТО!":

    Прав си искам само да препоръчам нещо на уважаемите коментатори и особенно дето плюят по РУСИЯ като и тоя капитан.ГЛЕДАЙТЕ НА ЗАПИС ВЧЕРАШНОТО ПРЕДАВАНЕ НА ПЪРВИ КАНАЛ НА ЦЕНТРАЛНАТА РУСКА ТВ КУКЛИ НА НАСЛЕДНИКА ТУТИ .Гледайте го и ще ви стане ясно зашо нападът РУСИЯ Но да ви подскажа нещо.Предаването е за 300 те фамилии които управляват светът и че те решават къде и как а от РУСИЯ СА ИМ нужни природните богатства.Показаха даже защо са гръмнали КЕНЕДИ защото пуснаха кадър като ясно казва за ТЕОРИЯ ЗАГОВОРА и след 3 дена го убиха.ТАм е и фамилията БУШ любителите на войните там е и ХИЛАРИ кЛИНТЪН КАКТО РОДШИЛД и РОКФЕЛЕР.ТА РОСИЯ НЕ ГИ БАЗАРА ЗА 5 СТОТИНКИ КАКТО И ПУТИН СЪЩО И КИТАЙ НЕ ГИ СЛУША.ДАЖЕ ПОКАЗАХА ТЯХНА КАРТА КАК ДА РАЗЧЛЕНЯТ РОСИЯ.ТА ГЛЕДАЙТЕ МНОГО Е ИНТЕРЕСТНО С ДОКАЗАТЕЛСТВА.

    Коментиран от #40

  • 30 Доктор

    8 2 Отговор

    До коментар #16 от "Наблюдател":

    Никога не е бил Руски гражданин, роден 1966 г в Херсон Украйна

    Коментиран от #33

  • 31 капитан васил може

    7 6 Отговор
    да си вземе камчията, да ходи да бомби кремъл и така войните спират а камчията става на капитан василев . миг 29 има . така че щом се радва .
  • 32 Моряка

    19 5 Отговор

    До коментар #20 от "Кнаус 485":

    Не колега,Васето Данов не е боклук.Той е голям боклук.Помним, как този съветски възпитаник от активен член на Руския клуб направи плонж и стана говорител на Атлантическия клуб.

    Коментиран от #34, #50

  • 33 Наблюдател

    13 2 Отговор

    До коментар #30 от "Доктор":

    Станишев е роден като гражданин на СССР а след разпада става гражданин на руската федерация. За да те го взимат войник в България (тогава все още имаше редовна военна служба) взима българско гражданство през 1996 година.

    Коментиран от #58

  • 34 Истината

    13 11 Отговор

    До коментар #32 от "Моряка":

    По-големи боклуци са тези, които защитават Русия!
  • 35 В.В.П.

    11 7 Отговор
    Там идваха деца ,защото атмосферата беше приятелска и дружелюбна .обаче от 10год. НЕе така ..Тия атлантически клуб ,в черно море ли има офис ??..Махай се алкохолик!!!.Иди на уййй..

    Коментиран от #43

  • 36 Веднага

    13 9 Отговор
    Веднага да се национализира Камчия. И да се изгонят всички руснаци, рускините могат да останат

    Коментиран от #94

  • 37 НАТО е сигурност

    13 8 Отговор

    До коментар #6 от "Искаме Мир, а не НАТО!":

    Искаме повече бази на НАТ, повече сигурност! Всичко руско да бъде национализирано по съветски почин!
  • 38 В.В.П.

    10 10 Отговор
    От атлантиците по големи негодници ,няма ..Жалки несретници..
  • 39 9689

    7 4 Отговор
    Туй от де се пръкна?
  • 40 Механик

    13 13 Отговор

    До коментар #29 от "БАРС":

    Крайно време е проруската пропаганда, дезинформация и подкрепа за руският агресор да бъдат третирани като заплаха за националната сигурност на България с всички произлизащи от закона последствия.

    Коментиран от #48, #83

  • 41 Моряка

    11 9 Отговор

    До коментар #28 от "Мнение":

    Държавата им продаде само терена.Руснаците сами си построиха този оздравителен център.А командните пунктове се разполагат дълбоко под земята,противоатомни са.Васето лъже като дърт ц................ин.
  • 42 !!!?

    15 13 Отговор

    До коментар #25 от "мдаа":

    Няма американски бази в България, а български военни базикоито се ползват и от нашите съюзници от НАТО съгласно неговия устав. Всяко путинофирско грухтене по темата е безмислено !

    Коментиран от #52

  • 43 Орки

    9 8 Отговор

    До коментар #35 от "В.В.П.":

    Орките не са и изтрябвали, да си стоят в Мордор
  • 44 нещастник

    13 4 Отговор
    а Бга Балкан на ценица ли беше продаден, или 5 те златни концесии на американци? а двата теца с държавно субсидиран ток 20 г на американци? а щатско оръжие на двойна цена? че кой инвеститор в България построи голям детски морски комплекс? само хотели... нещастник си ти
  • 45 В.В.П.

    8 8 Отговор
    Тоя каиш , Плевнелиев ,Ленчето,Соломон са от клубът на разбитите сърца,АтТлантици..Идете на уйияя..както казват окропите!!
  • 46 В.В.П.

    12 7 Отговор
    Златните находища ,за колко пари са продадени...???.Ши кажа ,,Без пари ,до смяна на властта ..Янките да върнат 580 тона злато и 3 млд за самолети....И после да идат на уийййяя...!
  • 47 РОДОИЗМЕННИК

    11 8 Отговор
    Кой и защо дава трибуна на това безгръбначно мекотело национален предател!
  • 48 Точно така

    12 5 Отговор

    До коментар #40 от "Механик":

    Точно така трябва да има промени в наказателния кодекс и специално да се споменава руската заплаха
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 !!!?

    9 5 Отговор

    До коментар #32 от "Моряка":

    Още по-добре, защото затова казва истината за кремълския анклав "Камчия" и предназначението му
  • 51 В.В.П.

    4 3 Отговор
    Тези негодници ,изцапаха всичко с токсичните си изпражнения ..
  • 52 по коя

    3 1 Отговор

    До коментар #42 от "!!!?":

    точка от устава се ползват викаш?!? шата италианците например не знаят за такава точка и бая пари прибират годишно!
  • 53 нещастник

    7 2 Отговор
    а турското малцинство си има партия и не може да бъде активирано, той възродителния процес падна от небето ей така...м ти предателска
  • 54 Търновец

    10 2 Отговор
    Да Камчия да се върне на България, а също и да се стопират всички лицензии за природни изкопаеми и да се национализира Лукойл Бургас даден от Костов на ниска цена. Русите имат една шеста от сушата на земята и много полезни изкопаеми, защо напират за малка България. Обаче през 2010 лентата на Камчия я прерязаха Борисов и Лавров
  • 55 В.В.П.

    7 4 Отговор
    Ама иди и го национализирай,комунистически боклук..!!.Само капитан???..Ахаха ..Аз съм подполковник!!!.
  • 56 за руските имоти

    11 0 Отговор
    дето били над 40 000
    По данни на Агенцията по вписванията към края на август 2023 година собственост на руски граждани са 7472 имота. Най-много от тези жилища, очаквано, се намират в област Бургас – 5298, а 997 са в област Варна, 117 имота на руски граждани се намират в област Добрич, а 214 в столицата. В Благоевград такива са 463 имота, а в Пловдив – 96 и 80 в Смолян.
  • 57 Верно си

    1 0 Отговор

    До коментар #49 от "РОДОИЗМЕННИК":

    Неосъзнат родоизменник и чуждопоклонник.
  • 58 Доктор

    2 2 Отговор

    До коментар #33 от "Наблюдател":

    В НРБ военна служба се отбива от18 до 28 годишна възраст

    Коментиран от #60

  • 59 Гориил

    7 3 Отговор
    Камчия трябва да се национализира и трябва да се помисли и по въпроса за българското гражданство като се премине към реципрочност, т.е. да се предоставя гражданство само на хора от държави, които взаимно признават двойното гражданство. Русия е от страните, които не признават двойното гражданство и на тези руснаци, които са получили българско са се предостави гратисен период, в който да изберат граждани, на коя държава искат да останат.
  • 60 Наблюдател

    8 1 Отговор

    До коментар #58 от "Доктор":

    Питай Станишев защо е приел българско гражданство едва на 30 години.
  • 61 Коиловци брадърс

    3 3 Отговор
    Всеки, който иска да види разликата между България и Русия, може да отиде в камчива и да погледне българската и руската част. Няма какво друго да добавя.
  • 62 Само да питам

    4 3 Отговор
    А искате ли да ви вземе черноморския боен флот на РФ на мушка?

    Коментиран от #68

  • 63 време разделно

    2 6 Отговор

    До коментар #7 от "Пешо":

    .............„Няма накъде повече да си влошаваме отношенията си с Русия. Може би след като режимът на Путин падне, може и да си подобрим отношенията, но те по-лоши няма да станат"............Оооо, има има накъде още да се влошат отношенията, а тоя дрът продажен предател ще го усети на собствения си гръб, както и другите боклуци като него! Дано БОГ помага на достойните българи и накаже мръсните продажници които за власт и пари предадоха народа и Родината! АМИН.

    Коментиран от #66

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 ЩЕ УМРИЕМ ОТ СТУТ БЕЗ РУЦКИ ГАЗ, БЕ

    1 0 Отговор
    СУРУСОИТИ ПРУДАЖНИ
  • 66 Само питам

    3 3 Отговор

    До коментар #63 от "време разделно":

    От кога русофилите станахте българи?

    Коментиран от #93

  • 67 Българин 🇧🇬

    5 3 Отговор
    Що не го вземете и да го дадете на децата на България лятото да почиват, а искате да го вземете от руските деца и да го дадете на терористите от НАТО?

    Коментиран от #80

  • 68 Наказателен кодекс

    5 3 Отговор

    До коментар #62 от "Само да питам":

    Чл. 98. (1) Който подбужда чужда държава или обществена група в чужбина към война или друго враждебно действие против Републиката, се наказва с лишаване от свобода от пет до петнадесет години.

    Коментиран от #74, #76

  • 69 Даниел

    5 0 Отговор
    Аз пък се чудя от доста време защо няма такива лагери за българските деца ,на българското Черноморие??
  • 70 Боруна Лом

    2 0 Отговор
    МИРИЗЛИВКО,И ОТ ПОЗЕМЛЕНИ ИМОТИ ЛИ РАЗБИРАШ? А КРАВАРСКИТЕ БЕЗПЛАТНИ БАЗИ, НЕЩО ДА КАЖЕШ?
  • 71 ВРЕМЕ е за

    1 3 Отговор
    Национализация!!!Ще поскомтят 3 дни и ще им мине.
  • 72 Бесен-_ Язовец

    3 0 Отговор
    Данов вече е взел един по деб€л от.з@д добре му е влезнал
  • 73 Истината

    5 4 Отговор
    През 2015 година, на 22 септември - празникът на българската независимост, комунистическите слуги на Кремъл извършиха поредната кощунствена подигравка с националната памет и отечеството ни. В комплекс “Камчия” край Варна е открит огромен паметник на окупатора на България маршал Фьодор Толбухин. Паметника е демонтиран през 1990 година и не е ясно кой е разрешил на руснаците да го вземат от хранилището и да го монтират отново пред руският комплекс. Ще се наложи да се демонтира втори път!
  • 74 Само да питам

    4 2 Отговор

    До коментар #68 от "Наказателен кодекс":

    А искаш ли първо вас да ви съдим по конституцията, че вкарвате държавата във Война и е сте пуснали чужда армия на територията на РБ?

    Коментиран от #78

  • 75 Пръц

    4 1 Отговор
    Еми бегай да го върнеш.Само знай,че се стреля на месо там.Имота е частен.
  • 76 АНТИФАШИСТ

    3 1 Отговор

    До коментар #68 от "Наказателен кодекс":

    Искаш ли тебе да те съдим на тричленка за шпионаж?

    Коментиран от #81

  • 77 Гост

    5 2 Отговор
    То и едно друго " малцинство" може да поиска автономия на някои райони във България. По заповед от Анкара според мен повече за тях трябва да се мисли.
  • 78 Наказателен кодекс

    6 5 Отговор

    До коментар #74 от "Само да питам":

    Единствената чужда армия стъпвала в България през последните 100 години е съветската.

    Коментиран от #84, #91

  • 79 Реалист

    4 4 Отговор
    Американците в България седят незаконно окупатори вън от България и слугите им от НПО

    Коментиран от #85

  • 80 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    4 4 Отговор

    До коментар #67 от "Българин 🇧🇬":

    бг са толкова бедни духом,че не могат да си пазят и грижат за земята си!как да го стопанисват,като те са свикнали нищо да не правят,а само да прибират.Първо трябва да изгоните руските шпиони от властовите структури в бг,а после да си го откупите!Сделката е невалидна,защото има преки зависимости.Единият е съветски шпионин дава имот на съветско-руска държава!

    Коментиран от #92

  • 81 Наказателен кодекс

    4 5 Отговор

    До коментар #76 от "АНТИФАШИСТ":

    Фашистите на бъдещето ще се нарекат антифашисти прогнозира един велик политик в края на ВСВ и се оказа прав. Вас ще ви почнем с депутинизация, след това ще ви съдим.

    Коментиран от #87

  • 82 Щом е продаден, какъв център ще прави,

    5 3 Отговор
    тези подлоги продължават да си го търсят, и накрая ще си го получат, и тук ще има прочистване!?
  • 83 БАРС

    5 1 Отговор

    До коментар #40 от "Механик":

    ЯВНО НЕ СИ ДОРАСЪЛ ЗА ДА РАЗБИРАШ НЕЩО ОТ ПОЛИТИКА.ПО ВСЯКА ВЕРОЯТНОСТ СИ ПОД МАСАТА И КАТО СИ ВДИГНЕШ РЪКАТА И СИ МИСЛИШ ЧЕ СИ СТИГНАЛ ТАВАНА.ТАКА ЧЕ ТОВА КОЕТО СЪМ НАПИСЪЛ ТАКА И НЕ РАЗБИРАШ .ЗА ТОВА НЕ СЕ БУТАЙ ТАМ КЪДЕТО НЕ РАЗБИРАШ.ИСТИНАТА Е ЧЕ ТИЯ СЪЩО СЕ НАБУТАХА В БЪЛГАРИЯ И СЕГА БРОИШ СТОТИНКИТЕ.
  • 84 Истината

    6 4 Отговор

    До коментар #78 от "Наказателен кодекс":

    Руската армия в България винаги е добре дошла, а американската армия е натрапена окупационна

    Коментиран от #86

  • 85 Само питам

    3 7 Отговор

    До коментар #79 от "Реалист":

    Къде видя тия американци в България бе копейка?
  • 86 Българин

    4 7 Отговор

    До коментар #84 от "Истината":

    Ще я посрещнеш руската армия като украса на някой стълб.
  • 87 Факт4екър

    3 1 Отговор

    До коментар #81 от "Наказателен кодекс":

    Говорил е за американците скритите партньори на Хитлер по същия начин окупират след война

    Коментиран от #95

  • 88 Та ка ли

    1 3 Отговор
    Значи, плануваме да го обсадим с американски бази. Райски остров ще го правим в ада.
  • 89 Реалист

    3 2 Отговор
    Отвори си гуреливите сороски очи шекешче и ще ги видиш
  • 90 В.В.П.

    8 3 Отговор
    Имотът е частна собственост ..платен,с документи .вписан в регистъра...Къв уйййе ще вземе Ганю.??.Тая подлога е отишъл да изкара 50 лева ...НЕ ЗАНИМАВАЙТЕ ОБЩЕСТВОТО С ТЪПАЦИ..КАТО ТОЯ ,,КАПИТАН,,АМЕРИКА ...АХАХАХА .
  • 91 Хъ -хъ

    2 2 Отговор

    До коментар #78 от "Наказателен кодекс":

    Ти на кое викаш България? Виж, тук имаше съветска система и нямаше нито една война. Не е като сега.
  • 92 По тази логика, и Русия трябва да си

    4 2 Отговор

    До коментар #80 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    върне Аляска, и тя е незаконно продадена и може да си я откупи.

    Коментиран от #96

  • 93 А аз питам

    1 1 Отговор

    До коментар #66 от "Само питам":

    От кога русофобуте станаха небългари? До сега всички българи ги смятаха за врагове. Не са ли вече?

    Коментиран от #98

  • 94 Митко

    2 0 Отговор

    До коментар #36 от "Веднага":

    Защо да останат рускините бе драги, а защо, я си кажи
  • 95 Руските ZV. иne

    1 2 Отговор

    До коментар #87 от "Факт4екър":

    Бяха явен съюзник на Хитлер от 23 август 1939 година до 22 юни 1941 година.

    Коментиран от #97

  • 96 Ха-ха-ха 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺

    2 5 Отговор

    До коментар #92 от "По тази логика, и Русия трябва да си":

    Ами да си върнат Аляска руските свине, защо не се опитат. А ти си толкова умен и начетен!!!! Незаконно викаш била продадена. Защото я продал царят ли, затова ли е незаконно?
  • 97 Хисторик

    2 2 Отговор

    До коментар #95 от "Руските ZV. иne":

    А САЩ са съюзници на Хитлер още 1930 чети вече има лесен достъп до информация недей да смукаш само пропагандна на ЦРУ.

    Коментиран от #99

  • 98 Само питам

    5 2 Отговор

    До коментар #93 от "А аз питам":

    Доброволните руски роби не сте българи а само роби. Ненавиждани от българите и презирани от руснаците, защото знаят, че продалият собствената си родина ще продаде и господарят си.
  • 99 Руските ZV. иne

    5 3 Отговор

    До коментар #97 от "Хисторик":

    Да се благодарят на американците защото ако не бяха Великобритания и САЩ Хитлер щеше да стигне до Владивосток!

    Коментиран от #102

  • 100 Акъла на политрука

    3 0 Отговор
    Вижте му акъла на дтОгаря политрук! Руснаците построили детски център за 5000 деца, а това бивше ЗКПЧ се пъне да прави военен команден център ? А България за 35 години разсипа почивните си бази и не построила нещо и за 50 деца.
  • 101 Зомбайо

    3 1 Отговор
    Може ли капитан данов като военен "експерт" и журналист да сподели колко декара българска земя и летища сме дали на американците безвъзмездно за военни бази, и какво има в тези бази като въоръжение, понеже доколкото разбрах май и военният ни министър въпреки блюдолизачеството си няма достъп до тази информация.
  • 102 уйко калеко

    0 3 Отговор

    До коментар #99 от "Руските ZV. иne":

    И от там да стигне до САЩ.ВЛАДИВОСТОК щеше да е идеална база за немските подводници.
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове