Last news in Fakti

2 Февруари, 2024 22:36 1 165 27

Крум Зарков: Опонентите на президента се страхуват, че ще се появи алтернатива, която да замести сглобката

  • крум зарков-
  • опоненти-
  • румен радев-
  • алтернатива-
  • сглобка

И сега залогът е дали ще имаме нормална правова държава, или мафиотизирана такава. Разликата сега е, че този път сблъсъкът трябва да завърши категорично, защото последните два - през 2013 и 2020 г. – завършиха с реми, подчерта съветникът по правни въпроси на държавния глава

Крум Зарков: Опонентите на президента се страхуват, че ще се появи алтернатива, която да замести сглобката - 1
Снимка: БНТ

Съветникът на президента по правни въпроси и бивш служебен министър на правосъдието Крум Зарков определи в студиото на "Панорама" конфликта между държавния глава и Пеевски като "сблъсък между идеята, която Румен Радев има за държавността и държавността, която се упражнява от сглобката чрез Делян Пеевски".

И сега залогът е дали ще имаме нормална правова държава, или мафиотизирана такава. Разликата сега е, че този път сблъсъкът трябва да завърши категорично, защото последните два - през 2013 и 2020 г. – завършиха с реми, подчерта Зарков.

За ролята на Николай Копринков съветникът на президента заяви, че е на "отдушник, който трябва да уязви президента и да отвлече вниманието".

За нова партия на президента Радев говорят основно опонентите му. Самият той каза, че ако има такова нещо, ще го обяви. Чули ли сте да го обяви. Няма партия "Трети март", подчерта той.

Това, от което най-много се страхуват опонентите на президента е, че ще се появи конструирана алтернатива, която да замести сглобката, каза още Зарков.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Русофил

    16 18 Отговор
    Абе Зарков. Никой не се страхува от руската слуга Радев и неговите руски слуги.
    Скоро ще им подрежат крилцата.
  • 4 питане

    10 6 Отговор
    ЗАЩО УБИ ХАЙВАНЧЕТО
    ЗАЩО ИЗОСТАВИ КЪРМИЛНИЦАТА
    Явно си пребозал вече.

    май се виждащ конституционалист от една квота
  • 5 Така е Зарков

    10 9 Отговор
    Само защо наричаш опоненти на Президента! Това е мафията на България! Президента, срещу мафията ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС!
  • 6 Стоянов

    19 10 Отговор
    От какво да се страхуват, бе Крум Неадекватни, пребиващ котенца по стените на съседните апартаменти? Че в екипа на Масонския Зелен Чорап са престъпниците Златния Копринков и нахалната се самозабравила масонка Илиана Йотова, обиколила няколко пъти света на държавни разноски, за да прави гнусливи физиономии пред българската общност, че трябва да вижда сънародници по време на вояжите си. ПРЕЗИДЕНТСТВОТО Е ЗАТЪНАЛО В КОРУПЦИЯ и ПО НИЩО НЕ Е ПО-РАЗЛИЧНО ОТ ЦЯЛАТА ОБСТАНОВКА В СТРАНАТА!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Карлсон от покрива

    6 2 Отговор
    Партия на Радев имаше и шанс, и смисъл до 2022 г. Ако тогава тя беше създадена и беше първа на изборите, а не ПП, сега щеше още да е на власт! Толкоз!

    Коментиран от #10

  • 9 Адолф

    9 8 Отговор
    Тоя как се е зализал и охраниииил....явно около президента се живее добре.Като беше в БСП-то не мязаше на човек а сега как е загладил косъма нашия. Иначе на акъл си е същия.
  • 10 Да бе

    5 3 Отговор

    До коментар #8 от "Карлсон от покрива":

    То и ИТН бяха първи и мафията се погрижи с лъжите по медиите! Само умен народ, не блеещ по лъжите на мафията може да я събори! А такъв на тази територия, видно няма! Така, че който, когато и каквато и партия да прави, с компромати, манипулации, пропаганда и лъжи, ще го сринат, ако чувстват заплаха!

    Коментиран от #22

  • 11 !!!?

    13 7 Отговор
    Гълъбарника на Дондуков2 само плаши политическия ландшафт с неродената Кеш партия на Мистър Кеш !!!?
  • 12 ЕДГАР КЕЙСИ

    9 6 Отговор
    СМЕШНИК .............. И КОЯ ЩЕ Е ............ ТАZИ СИЛА , КОЯТО ЩЕ .......... ZAМЕCTИ СГЛОБКАТА ..........
  • 13 Кики

    4 8 Отговор
    От кого ги е страх бе безгръбначен зарков???

    Коментиран от #14, #15

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Страх ги е

    7 3 Отговор

    До коментар #13 от "Кики":

    от българин като Радев, който не иска да си продаде страната!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Може

    1 2 Отговор
    Можге да я Замести! Може и да я Измести!
  • 18 Може

    2 2 Отговор
    Можге да я Замести! Може и да я Измести! Въпреки че алтернативата е налична и сега и може да ги накара в шишенце да пикаят! Но явно не иска! Или Акъла не и стига!
  • 19 Калин

    4 3 Отговор
    Президентът Радев ще размаже всички шарлатани, бандити и еничари членове на шайката наречена сглобка, точно както руснаците ще размажат фашизоидните терористи от НАТО! И двете неща ще се случат по едно и също време!
  • 20 Защо

    6 4 Отговор
    Си мислиш,че на някой му пука дали рашиста Радев ще прави партия? Длого да я направи тая партия с пловдивските масони Гергов, Цацаров, Узунов,Копринков,Ами те до уши са в лайн-.С Весела Лечева комунистката със стандарт на живот на капиталистка S класа с нейния Ушев мутромафиот.Около Радев са също мафиоти.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Карлсон от покрива

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "Да бе":

    Първо, ако му се случи съдбата на ИТН, значи няма място в политиката и постове във фейсбук + шоу по кабеларка са върхът. Второ, идеята, че идват някакви нови, чистички партийци сама по себе си е идиотска, понеже видяхме за каква лакомия, шуробаджанащина, агресия и некадърност при т.н. нови /и млади/ политици става дума! Трето, добрата новина е, че вече зад партия не могат да се скрият лични и корпоративни интереси, което някои наричате доста произволно мафия! Т.е. краденето може да се докаже!
  • 23 БКП

    1 0 Отговор
    Някой знае ли кого назначиха на мястото на убития Кюлев?
  • 24 Доротея

    0 2 Отговор
    На пръв поглед Зарков дава вид на интелигентен човек. Но страстната му защита на националният предател Радев разсее, на това впечатление.
  • 25 Я па тоА

    0 2 Отговор
    дрън дрън, дрън .... без подкрепата на протестиращите 2020 година и вотът антиГЕРБ Радев нямаше никакви шансове. Сега го подкрепят " опозицията" на копейките и итенейките..Дори БСП се цепи в подкрепата си за него.
  • 26 Да бе

    0 0 Отговор
    Явно не обичаш да гледаш случващото се, а чакаш на това, което ще ти напишат и прочетеш. Хайде да го караме по твоите точки.
    1. Каква е съдбата на ИТН? Да ги сринат с лъжи манипулации и пропаганда! Факт, който времето показа и изкара лъжите на яве. Щом това може да се случи толкова лесно, то който и каквато и партия да направи, не играе ли със задкулисието в България, ще последват тяхната съдба.
    2. Казваш нови и млади. Така ги пишеха по медиите. А ако гледаше какво се случва, нямаше да се уповаваш на това. Градиха им образ в дб и ги отделиха от там. За тези които гледат какво се случва, изненада нямаше. Нито бяха излъгани.
    3. Тук също не си наясно. В България властват два олигархични кръга, капитал и доган, с множество бизнеси банки и енергетика земеделие и във всеки сектор в страната. Това са наследниците на групировките ВИС, СИК и Мултигруп. Техни са политическите проекти ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС. Така да се каже мафията си има държава. Кражбите не са като едно време тип джепчийство, за да го видиш. Нивото им е стигнало огромни размери, с обществени поръчки. Всичко е законно. Само цените са други. Източват се милиарди. Затова гледай случващото се, а не какво ти пишат, казват, говорят. Иначе все ще се от страната на излъганите.
  • 27 Президевта

    0 0 Отговор
    Подаде пръст на тези млади и новоизлюпени" политици" но те гледат да му отхапят ръката.Много наивен народ сме.Може би добрината ни е в повече.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол