Last news in Fakti

28 Април, 2024 09:16 719 7

Ден за алхимия на духа и вътрешно творческо преображение

  • лунен календар-
  • астрология

Подходящо време за размисъл, в което можете да вземете важни решения

Ден за алхимия на духа и вътрешно творческо преображение - 1
Снимка: Shutterstock

Луната е в знак Стрелец до 12:39ч

Възможни са както положителни, така и отрицателни промени. Особено внимание трябва да се обърне на вземането на решения и емоционалния контрол. Могат да настъпят изненади и промени в плановете, затова е важно да бъдете гъвкави и адаптивни, за да преодолеете успешно всякакви препятствия. Лесно се усвоява всякаква информация. Ограниченията се понасят трудно. Уязвими са черен дроб, бедрата, седалищният нерв.

Луната се движи на празен ход от 10:32ч до 12:39ч. Не започвайте нищо важно в това време.

В 12:39ч Луната преминава в знак Козирог до 18:21ч на 30 април. През втората половина на деня може да има някои ограничения и отговорности, които създават напрежение. Уязвима е костната система.

Лунен календар: започва 20 лунен ден от 00:30ч на 28 април до 01:30ч на 29 април

Ден за алхимия на духа, за постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение. Подходящо време за размисъл, в което можете да вземете важни решения. В 20-ия лунен ден трябва да погледнете на живота си от високо. Ще започнете да осъзнавате, кога сте постъпили неправилно и какви стъпки наистина са ви донесли огромни ползи. Вашата основна задача е да разберете, че всички събития в живота се случват с някаква цел. Също така всичко наоколо е тясно свързано с невидими нишки.

Всичко направено или несвършено днес трябва да остане с нас – не може да се хвалим с успехи или да говорим за добри дела, както и не е препоръчително да споделяме дългосрочни планове.

Всички разногласия в този ден водят до сериозни конфликти. В тази връзка опитайте се да не се карате със своите близки. Следете за своите мисли, думи и постъпки. Поради взаимовръзките в света, всичко се случва като в една верижна реакция. Всяка неправилно казана дума в 20 лунен ден може да причини много нежелани последици в бъдеще. Добре е да се правят признания – това може да бъде признание в любов или признание за вина. Няма значение. Главното е да сте искрени.

Всички ваши действия трябва да са внимателно обмислени. Добър период за възстановяване на семейната хармония, пише novini.bg. Всички разговори и изясняване на отношения, които сте отлагали досега, могат да се осъществят. Избягвайте обаче сцените на ревност и неразбирателство в личните ви отношения. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата собствена личност, така, че не бързайте да ги съдите и обвинявате.

Днес могат да се случат интересни събития, да изпитате нови емоции и усещания. Ако срещнете нов познат, общуването ви може да се превърне в нещо повече. Освен това е възможно този човек да стане най-добрият ви приятел. Любовните и интимни отношения трябва да бъдат спокойни. Важното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно един с друг.

Тъй като Луната сега намалява, всичко в природата става по-бавно, по-малко активно. Това важи за човешкото поведение. Водата притежава в този момент много целeбни свойства. Полезни са хладни обливания, контрастен душ. Подстрижката стимулира оптимизма. Ако не ви е време за фризьор, подрежете бретона си или милиметър от някой кичур.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.