Last news in Fakti

3 Февруари, 2024 16:39 3 125 20

Кольо Колев: Ако проследите думите на Ахмед Доган, вие няма да намерите нито една, която да е похвала за Пеевски

  • кольо колев-
  • ахмед доган-
  • думи-
  • делян пеевски-
  • похвала

"Ако има бъдещ политически проект на президента, то по-добре той да бъде изкаран сега, когато не му е времето, когато има атака от Пеевски, така той ще мобилизира повече хора. Хора, които харесват една партия, трудно може веднага да се прехвърлят към друга, трябва време“, коментира доц. Буруджиева

Кольо Колев: Ако проследите думите на Ахмед Доган, вие няма да намерите нито една, която да е похвала за Пеевски - 1
Снимка: Euronews Bulgaria

Ротацията предполага смяна на част от министрите и по-голямо участие на ГЕРБ в правителството, защото досега партията на Борисов не бе представена в „сглобката“. Това коментираха в студиото на „Добро утро, Европа“ политологът доц. Татяна Буруджиева и социологът Кольо Колев.

„За ГЕРБ ще е важно да поеме повече отговорност, защото по този начин си гарантира повече сигурност в управлението. Ролите могат да се обърнат – „Продължаваме промяната“ да се превърне в критикар на правителството, а ГЕРБ да отговарят, независимо, че има заявка повечето министри да си останат. Имаше достатъчно много критики все пак и към момента от ПП-ДБ към техни министри. Тези партии се опитват да ни представят, че центърът на властта в е в парламента, но принципите на демокрацията са, че има разделение на властите. Сега всичко все повече се политизира“, изтъкна доц. Буруджиева.

Според нея Асен Василев най-вероятно ще остане финансов министър.

Ако има бъдещ политически проект на президента, то по-добре той да бъде изкаран сега, когато не му е времето, когато има атака от Пеевски, така той ще мобилизира повече хора. Хора, които харесват една партия, трудно може веднага да се прехвърлят към друга, трябва време“, коментира още доц. Буруджиева.

За първи път в историята на ДПС ние наблюдаваме открита битка на президент или политическа сила срещу Движението. Никога не е играло по този начин ДПС. Това не е ДПС. Тази битка я води Делян Пеевски. Той търси съюзниците си, да покаже, че е за праведния евроатлантизъм, но това не е позицията на ДПС. Ако проследите думите на Ахмед Доган, вие няма да намерите нито една дума, която да е похвала за Пеевски. Така че това е лична битка на Делян Пеевски“, посочи Кольо Колев.

Има огромна ниша за нов политически проект. Много хора не са представени в политиката. Огромна маса са готови да гласуват за партия на президента Радев, имаме такова изследване. Ако не участва Радев, потенциалът на такава партия не е чак толкова голям“, каза още социологът.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да де

    45 3 Отговор
    Най-големият майтап ще бъде, ако на конференцията на ДПС Доган бие шута на шиши.

    Коментиран от #3, #8, #12

  • 2 Хасковски каунь

    27 2 Отговор
    КОЛЕ,
    ШИШИ от Мюфтийството душа спасява, пък и парите му в САЩ са запряни. На път е да се побърка. Ама и мисирките пиар си/му/ правят
  • 3 Лост

    16 2 Отговор

    До коментар #1 от "да де":

    И аз това си помислих.А по интересно ще е ,ако дойде някой на който няма да му засече пистолета.
  • 4 Ке 🚾н🇺🇲еф

    9 0 Отговор
    Амед Доган 34 години дава на българите по един боздуган!
    А на Ганю не му дреме за това олигархично бреме.
  • 5 Философът от Дръндар

    7 2 Отговор
    Да не е някакъв оракул или пророк, че да му проследявате всяка дума? Намерете си по-интересно занимание, примерно да спорите с chatgbt, докато се повреди.
  • 6 Никой

    10 1 Отговор
    Просто една хипотеза. Възможно ли е " Нотариуса " да е замесен в взрива на един прокурорски автомобил .
  • 7 "Партията на Президента"

    10 8 Отговор
    я лансират партиите от сглобката,като по тояначин отвличат вниманието на гласоподавателите от единствената опозиционна партия Възраждане!Значи, всички ги е страх от Възраждане,и има защо! Възраждане ще управлява Държавата,поради това желаят Президента да направи партия,за да могат да се размият гласовете! Няма да стане! Дори Румен Радев да направи партия,тя ще е от страната на Възраждане!
  • 8 Най вероятно

    24 1 Отговор

    До коментар #1 от "да де":

    Доган да отсвири шиши!Ако не го направи,значи и него го държат американците за т@пките!
  • 9 Дълго_Име

    9 3 Отговор
    Абе, боядисан Колю, как ги "четеш" думите на Доктора? Уж няма "подкрепа" от Доктора, а Грухчо се вихри на парламентарния и медиен мегдан! Ако си вярваш на аналните заключения с тази публикация, казвам ти аферим! Май нещо почна да не "разбираш" такива политици?
  • 10 Жан Клод ( с двата ножа)

    1 2 Отговор
    Къде ги тия думи да ги проследим?
  • 11 .....

    11 3 Отговор
    Няма начин Радев да направи успешен проект! Няма начин! Защо се сее вредната заблуда, че президентът е алтернатива и ще накара негласуващите да го припознаят, един господ знае. Във всеки случай ласкателите на Радев са злонамерени.

    Коментиран от #20

  • 12 седемне

    21 2 Отговор

    До коментар #1 от "да де":

    Преди Праско да излезе като въшка на челото на ДПС, по-толерантно приемах тази партия. Сега съм категорично против. За Герб е ясно, че е партия на един човек, ама партията на Доган да стане заложник на комплексите на един човек, особено на Пеевски, това не го разбирам.
  • 13 Бай Кольо и ти ли усвояваш?

    13 2 Отговор
    Бай Кольо, стига си говорил на мустаците си. Делян Пеевски бил водил лични битки. Сериозно?! Кой и колко ти плати, за да ръсиш глупости и да мислиш, че някой ти вярва?
  • 14 ЧЕРВЕН КОЛЬО СИЧКО ЗНАЕ

    7 0 Отговор
    ЩО ЛИ МУ ВИКАТ ЧЕРВЕН ??

    Коментиран от #17

  • 15 Първи закон на Боко :

    5 4 Отговор
    Тиквата и Прасето са децата на Доган. Те са проклятието на България.
  • 16 Боко

    4 2 Отговор
    Прасето и Мама Праска са все продукти на Доган.

    Коментиран от #19

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Джоко

    0 0 Отговор
    Червен Кольо умува излишно. С риск да изпадне в една друга външна изолация, Доган постави на шофьорското място на рейса на ДПС за демонстрация пред Посолството. Загърби етноса и външния министър на Турция, му обърна внимание със срещата си с КарадъЙ първо и после със служителите на Доган. Всички разбираме, че Аллах колкото и да е велик, дисиденти от Дръндар трябва да посочи наместник, който да се превърне в заместник. Лидери, вождове, царе- всичко е преходно и нещата приключват с Амин, както се случи и с Емин....
  • 19 Мехди

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Боко":

    Лой и Мас, да се плъзга алъш - вериша...
  • 20 Стари труженички

    5 2 Отговор

    До коментар #11 от ".....":

    И аз така мисля. Радев може и да има личен рейтинг , но не виждам от къде ще вземе неопорочени лица. Тия дето се врътката около него са все напъдени труженички от стар бардак/ бардаци.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол