Last news in Fakti

12 Февруари, 2024 08:08 3 201 34

Кокинов за Нотариуса: Уличното правосъдие няма втора инстанция

  • николай кокинов-
  • нотариуса-
  • мартин божанов-нотариуса-
  • мартин божанов

Това е поредният голям измамник. В съдебната система винаги са се появявали лобисти, които са обещавали "планини от храброст" на клиенти

Кокинов за Нотариуса: Уличното правосъдие няма втора инстанция - 1
Снимка: бТВ

"Уличното правосъдие няма втора инстанция". Това заяви пред "Тази сутрин" по бТВ бившият градски прокурор на София Николай Кокинов.

Не съм бил в клуба на Мартин Божанов-Нотариуса. Не съм и бил поканен. За първи път чух името му, след като беше разстрелян - световнонеизвестен, обобщи Николай Кокинов.

Това е поредният голям измамник. В съдебната система винаги са се появявали лобисти, които са обещавали "планини от храброст" на клиенти, допълни той.

Според него има слаби звена в магистратските среди, които поддават.

Кокинов каза, че може да има податливи съдии при "неслучайно" случайно разпределение на делата.

"Прокуратурата закъсня с обиските в клубът на Нотариуса "SS" - пет дни разлика с убийството, коментира бившият градски прокурор."


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сериозно ли?

    17 0 Отговор
    Добре , че го каза !
  • 2 мъкаааа

    21 0 Отговор
    Какинов за нотариус ли се приготвя?
  • 3 Хахахахха

    24 0 Отговор
    Аааааа това на бат бойко авера за кафе ли е? Хахахабхаха айде махай се недъгав
  • 4 И теб

    22 0 Отговор
    те знаем !
  • 5 Иван

    23 0 Отговор
    Тоз ги разбира нещата. Малко ли взимал и тоз
  • 6 СЗО

    19 0 Отговор
    Ни чул, ни видял.
  • 7 обективен

    24 1 Отговор
    90% от магистратите са за затвора , а 10% за есене !!!
  • 8 ТаУмВзе

    21 1 Отговор
    Некой Усети ли се, че се почна със Политическите Убийства и чистка! Ме ве ре си е във Будна кома и тва е.

    Коментиран от #9

  • 9 Шопо

    14 0 Отговор

    До коментар #8 от "ТаУмВзе":

    МВР е ОПГ, полицаите са над закона, нооо за уличното правосъдие втора инстанция няма.
  • 10 Брабинеца

    11 0 Отговор
    въобще не е бил дребен ... съдя по острата реакция из медиите на магистратите. има доста засегнати, а и за обиска в клуба, ясно е каквое търсено, не е ясна защо и с каква цел е търсено, КоКинов!!
  • 11 човек се заблуждава ,

    1 3 Отговор
    гузен негонен бяга . това е лично убийство . прокурорите не са убийци . нито поръчват хората . това е глупост . ако небеше честен сглобчик между съда и нуждаещия се в дала човек , как щеше да му върви . отказал му брадата и нищо . пак го пуснаха . божнаков не е милярдер . лобист е друго . той е правил правораздаване със съдии и прокурори . Те са били съгласни . да не се точат делата по 60-70 години . Не е избивал хора . винаги нарочно огромни неразрешени проблеми имат . татарчев, кокинов, гешев, а кой да им помага .
  • 12 ТОЧНО ТИ ЛИ БЕ КОКИНОВ

    17 0 Отговор
    Точно ти ли ще коментираш задкулисни игри.... .Ти дето беше поръчков прокурор..... Гьонсуратлък му се вика на това .......
  • 13 Смешка

    19 0 Отговор
    Е, точно от този схемаджия ли очаквате да каже нещо повече от лъжи и глупости?
    Не е чувал за клуба на Нотариуса защото беше в клуба на Банкянския!
  • 14 Много интересно,

    11 0 Отговор
    всички бандити са световно неизвестни за правоохранителните органи.
  • 15 Николай Стоименов

    12 0 Отговор
    На това му викат
    мега гьонсуратлък

    Коментиран от #28

  • 16 Акула

    9 0 Отговор
    Съд
    ПРОЩАВА
    БОГ
    НЕ
  • 17 След като влезем в Шенген и еврозоната

    6 0 Отговор
    Какво ли ще стане когато станем още по разграден двор
  • 18 зрител

    9 0 Отговор
    ВЪВ ВСЕКИ ГРАД, ВЪВ ВСЕКИ СЪД ИМА ПОНЕ ПО ЕДИН НОТАРИУС....
  • 19 хахаха а славов търси

    1 0 Отговор
    Покровителите на Божанов . демек предлагача на решения за пари е трябвало да има Покровители - 3 или 4 . Защо . Фалшивите йерархии между съдии и прокурори , богати и заплатаджии , бивши и настоящи , уреждаци и задлъжнели , как биха видели 4 зад божинов и решение по дело с парички . Не ги интересува . Кокинов непратил никой с пари при Божанов . можеше кола да го сгази . да фалира . да се разведе . не . нищо такова .
  • 20 Юрист

    7 1 Отговор
    На съвестта /ако има такава/ на Кокинов лежи убийството на писателя на мафията Стоев. Последният искаше да е защитен свидетел и да даде показания срещу някои герои от книгите си, само това да не стигне до бившия главев прокурор Велчев. Стоев беше сигурен че той ще го предаде директно на бъдещите убийци. Така и стана. Кокинов не разреши разпит, а докладва на Главния и си пасуваше- после убийството на Стоев, без да е дал показания срещу когото и да е.
  • 21 Анонимен

    7 0 Отговор
    И този като стана градски прокуро получи апартамент от СИК, за настоящи и бъдещи услуги. Беше им верен още от района прокуратура- София. Дойде гладно и бедно момче от Ямбол, но се замогна покрай СИК. Лека му пръст на писателят на мафията Стоев. Кокинов е виновен за убийството му.
  • 22 Да бе, тоя 20 години си развява коня, а

    7 0 Отговор
    не бил чул...доста елементарно изказване, при положение,че в БГ всичко се знае. Но и аз си мисля, че Нотариуса не е бил толкова голям, колкото медиите го изкарват. Просто един измамник, който си е плащал да не го осъждат. В БГ Съд и Прокуратура прибират пари - ако осъдят някой, за да му намалят присъдата, ако е подсъдим, за да не го осъдят. Ако се прави обиск, да се прибере парата. Това са един вид национални предатели, които подкопават институциите.
  • 23 Цацаров се конфликтираше

    3 3 Отговор
    с Кокинов . Но кариерата на Кокинов се срина преди 2 години . Цацата се ожени . И кокинов се ожени . за българки . близки до герб . да . стоев го убиха наркомани от агитките . никой не си мръдна пръста тогава . крадец и лъжец стоев се измъкна на маджито . след разтрела му никой в мвр не пое отговорност . стивън кинг микробус го гази , рак го хвана . да си писател и да съчиняваш не е благородно . затова няма други мутри писатели . а прокурор писател няма и да има .
  • 24 Анджо

    4 0 Отговор
    И какво от това като претърсват заведението, гарван на гарван око не вади. Не го претърсват някой независими а все хора свой. Нали жена му е полицайка, най много да има още убийства след време.

    Коментиран от #33

  • 25 Анджо

    6 0 Отговор
    40 тома, 50 тома документи за Божков и какво стана , нищо.
    Така работи червената мафия и да има оправия, това е наследството от комунизма. 70 е 80 години е било така в ЩАТИТЕ и казваха , че са унищожили мафията а това са пълни глупости, успяха да я ограничат.
  • 26 5569

    6 0 Отговор
    Нотариусът не е жертва на улично правосъдие, а на политическо правосъдие. Ония по върховете решиха да се освободят от него. Кой ли го замести?!
  • 27 да,да

    2 0 Отговор
    "Забрави ма ти мениии забрави мааа " - такива ги редеше този пред банкенския артист ? А днес специалист и той обяснява за ланския сняг и даже не му е неудобно.
  • 28 сбърканост в ценностите

    3 0 Отговор

    До коментар #15 от "Николай Стоименов":

    и не само гьонсуратлък , това си е открита ,явна гавра, подигравка, оскърбление, изнасилване ,унижение на самата представа за морал, чест и т.н. Деградация и сбърканост на представата за всичко свято , достойно ,чисто.
  • 29 Бело

    2 0 Отговор
    Този Кока..Инов не му е чиста работата
  • 30 Следовател

    0 0 Отговор
    Повечето роми им. Продават книжки такива като Нотариуса и карат коли без да могат да четат и пишат особено в Благоевградско но няма държава няма кой да задвижи нещата.
  • 31 Карък

    0 0 Отговор
    Леле тоя на коя планета живее.БЕСРАМНИЦИ КОЛКО СА РЕКЕТИРАНИ,КОЛКО ЗАПЛАШВАНИ.УЖАС КАК СА ЖИВИ ОТ СТРАХ
  • 32 Гражданин

    0 0 Отговор
    Защо прокурорите получават заплати тогава ?
    Щом ,,улицата ,, решава тяхната работа.
  • 33 Бон Джо

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Анджо":

    Нищо не търсят , прикриват и трият записи ,
    които ги уличават.
  • 34 Пепи

    0 0 Отговор
    Еврака.
    Бягам бързо иначе при ,,трактора,, и ,, нотариуса,,
    Да играем руска трупа.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове