Last news in Fakti

14 Февруари, 2024 09:37 884 11

Мартин Димитров: ГЕРБ завладяха комисиите в Столичния общински съвет. Имало е много тайни срещи преди това

  • мартин димитров-
  • герб-
  • комисии-
  • столичен общински съвет-
  • срещи

Ако това правителство продължи, всички шефове на регулатори ще бъдат сменени, коментира депутатът от ПП-ДБ

Мартин Димитров: ГЕРБ завладяха комисиите в Столичния общински съвет. Имало е много тайни срещи преди това  - 1
Снимка: БНТ

Различното днес е това, което се случи в София – ГЕРБ има мнозинство в Столичния общински съвет (СОС), завладяха комисиите. Очевидно е имало много тайни срещи преди това. В момента ГЕРБ си дават сметка, че след като са направили това в СОС, могат да го направят и в Народното събрание. Това каза депутатът от ПП-ДБ Мартин Димитров в ефира на БНТ.

Как избираш за няколко часа председатели на комисии, ако преди това не си се подготвил? Това означава, че е имало много сериозна подготовка, за да се случи. Много тайни срещи и договорки“, каза той, цитиран от novini.bg.
Относно ротацията и заплахите от страна на ГЕРБ, че ще се ходи на нови избори, Димитров каза, че на ГЕРБ им тежи положението в парламента, което е на равноправност и равнопоставеност. „ГЕРБ не излязоха да кажат, че регулаторите, чиито началници са техни избраници, не работят. Ако това правителство продължи, всички тези шефове ще бъдат сменени“, каза депутатът.

Според него една от причините ГЕРБ да не искат това правителство да продължи е именно смяната на шефовете на тези регулатори.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 малтин димитлоф

    17 0 Отговор
    фъфля си тука бавничко, нямам един работен ден в животеца
  • 2 Последния Софиянец

    16 1 Отговор
    В съседната секция гласуваха по два пъти за Терзиев на машините.И така в 100 секции.Казах на Ваня че ще и стана свидетел ако и трябва.
  • 3 Пич

    11 1 Отговор
    А МаЛтинчо го завладя комисия от Конго , която при него заби жалоните на българо - конгоанската дружба !!!
  • 4 Майора

    12 1 Отговор
    Абе Мартине , на вас заедно с ген. Гном все ви се привиждат някакви конспирации и договорки! С това че нвмаше да влезете във властта и да управлявате ако не беше решил Борисов , е друг въпрос! Така че и вие не сте безгрешни!
  • 5 бизнеса диктува ,

    4 2 Отговор
    софия робува на пълни мазни милйонери и милярдери . контролират сектори и налагат мнения . друго си е с шушу мушу да върви всичко . и във варна е така . бонев не е нов , но е непознат . има бизнеси и интереси и не им се рискува . подмолно се промъкна старата кметица . пребоядисалите се седят и гледат сейр, а заплатите вървят .
  • 6 мухаха

    3 2 Отговор
    " всички тези шефове ще бъдат сменени" с ваши да ви спонсорират
  • 7 Гено

    6 1 Отговор
    Малтинчо...пак ли Герб са виновни. Некадърни сте и можете само да критикувате, но не и да работите.... бонев и терзиев не знаят какво да правят и как да работят, но от болни амбиции съсипват София. Никога София не е била толкова мръсна. Три месеца СОС да не работи, но общинарите получават заплати... До кога, а малтинчо? Да работиш не е като да критикуваш.
  • 8 Сусу Манарата

    5 1 Отговор
    Мартинчо Димитров - Льохмана
  • 9 Чики рики

    5 0 Отговор
    Тоя фъфльо трябва незабавно да се скрие от публично показване. Трябва да му се търси отговорност за привалената АЕЦ Белене, за мракобесния проект за цензура в интернет.
  • 10 Фибата

    1 2 Отговор
    Димитров каза, че "на ГЕРБ им тежи положението в парламента, което е на равноправност и равнопоставеност"! Верно ли? Колко председатели на комисии имат ППДБ? Кой е председател на парламента? Каква равнопоставеност вижда Малтинчо? Парламентът е в ръцете на ГЕРБ, разбирай Борисов, с любезното съдействие на Пеевски! Онова, обаче, което не се вижда е, че и в правителството е горе-долу така!
  • 11 РадеВън

    0 0 Отговор
    Когато си проZт и не за кратко.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол