Last news in Fakti

23 Февруари, 2024 23:26 888 13

Гроздан Караджов: Гражданите не печелят от скандалите в сглобката

  • гроздан караджов-
  • сглобка-
  • скандали

Задкулисието си лови риба в мътните води на сегашното управление и е доволно

Гроздан Караджов: Гражданите не печелят от скандалите в сглобката - 1
Снимка: БГНЕС

От всички тези скандали, които се въртят около управляващите, най-потърпевши са гражданите и техните интереси. Ако трябва да си зададем въпросът кой печели - печели задкулисието, защото задкулисието си лови риба в мътните води на сегашното управление и е доволно. Гражданите чакат реформи и справедливост. Това заяви Гроздан Караджов от ИТН в "Панорама" по БНТ.

"Меморандумът е най-грозната подялба на постове в държавата", предупреди политикът.

"Парламентите, когато избират някой орган, правят конкурс, като обявяват възможност и граждански организации да предложат имена, които са уважавани. Записано е, че плаващи мнозинства няма да се зачитат и накрая ще имат ВЕТО. Т.е., никой от нас не може да предложи никой", допълни Гроздан Караджов.

Караджов коментира и помощта, която България изпраща на Украйна.

"Жертвата е Украйна, агресора е Русия. Когато има жертва наше солидарно задължение е да помогнем на жертвата. Колкото повече помогнем на Украйна, толкова по-бързо ще свърши войната", обясни Гроздан Караджов.

Караджов подчерта, че на българския народ му трябва правителство, "каквото в момента няма". По думите му, няма сектор, в който да е направена съществена реформа.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ами да

    8 1 Отговор
    Българските политици никога не са се интересували от интересите на обществото! Само от власт и кражби! С тази цел определят състава на всички държавни власти и институции! И борбата винаги е била кой да е отгоре в това! Отнася се за всички и за този, включително!
  • 2 Идват избори

    1 3 Отговор
    И ще има нови партии.
  • 3 Сафийски

    6 1 Отговор
    Има такава чалга и простащина като Гроздан като Славчо и чалгарите
  • 4 Сърцат

    5 3 Отговор
    Гражданите не печелят от сглобката. Тя прави купища злини и подлости на народа като:
    Планиране на въвеждане на еврото сзадължително купуване на съмнително безнадежни италиански и испански ценни книжа, отказване от на дерогацията (превилегиите), тровене на народа с украински ГМО и радиоактивни храни, разрушаване на енергетиката със зелената сделка, разпродажба на земята, подараяване на оръжие, пропагандиране на джендаризма, износа ни по номенклатура на третия свят, заеми за потребление - заплати и пенсии, липса на високите технологии, смяна на конституцията за двойното гражданство, заплащане на остаряло оръжие и самолети, които няма да бъдат доставени, подаряването бългатски самолети, ракети и БТР-и, ханенето ни с червеи и бобулечки, незачитане на волята на народа. изразена чрез референдуми и и тн. и тп.
    Българската ПЕТА КОЛОНА е получила от САЩ над 47 милиона долара ($47,709,686) за антибългарска и антипрезидентска пропаганда.
    По данни 29.12.2023 с над 4 млрд. лева само за месец се увеличи дългът на България за месеците октомври-ноември
  • 5 Муха

    6 1 Отговор
    Неотдавна прочетох разказа на Антон Страшимиров «Рамадан-Бегови сараи». Ето извадки, които ме наведоха на аналогия със сглобката само, че паяците са три:

    «Паяка преде паяжина и лови мухи: паякът е предателя, паяжината — страхът, а мухата — роб безсрамен»

    Но далече по-нанатък:

    «Беснеяла народната мъст; ненаситни били в изтребителството си гоненеите от месеци горди синове на юнашката Родопска земя»
  • 6 Уса

    5 0 Отговор
    Напротив гражданите ще спечелят ако в парламента се избиете един друг
  • 7 Печелим

    4 1 Отговор
    Печелим. Тайно мечтаем да се избиете в Парламента. Така няма да приемем еврото. И няма изплапате народна пара 120 милиарда лева от Далаверата Козлодуй. Може някакво чудо да стане и Да не отиваме на борса ток. Хората ще си изключват тока при тези непосилни цени 2026, те ще строят скъп гьол Козлодуй и ядрено сметище. Изпотрепете се и да си отдъхнем от Еничарите, които хрантутим 34 г.
  • 8 оня с коня

    6 1 Отговор
    Безспорен факт е че ВИНАГИ и от Всичко Някой печели,а друг - губи.И така:Ако от Скандалите в Сглобката Гражданите не печелят,то би трябвало Селаните пък да са на Далавера.Ако и при тях няма Печалба,следва Депутатите да са на Кяр и т.н.Ама мислете ги тия работи бе Тъпунгери, а не само да подсмърчате че на ваща Уличка Слънцето отказвало да свети!
  • 9 Този

    7 1 Отговор
    Този гладък мозък какво го давате?Той незнае значението на думата меморандум.Това е намерение,предложение как да постъпят партньорите във властта.Най-големите скандалджии от ИТН и Израждане ще говорят за скандали.Скандалите ги правят вашите спонсори,на които пляскате за пошли език и поведение.Също като вас са арогантни.Иванов без да истерясва му показа на мюсюлманина Шиши колко струва.Клюкарки и интриганти като вас не могат да са политици.Точно пък ти да ми говориш от името на гражданите ми идва да те........
  • 10 Еничарите

    2 0 Отговор
    получават сърцебиене, че не могат да шарлатанстват и шайкаджийстват на спокойствие. Що лапане пада покрай еврото, ПВУ, гьолът Козлодуй, батерийки, перки, ЛГБТ-та, НПО-та. Земички, апартаментчета. Още една Концесия злато. 40 000 лева на емигрантче. Още самолетчета и камиончета на хартишка. Още ваксинки, че кака Лайен дружката на Марчето от Неделино, обедня. Какво стана с изчегъркването? Хората се чудят как да се откажат от тока след година, защото другарчето Василев ни изпрати на борса ток, за да лапа парички от ПВУ, те гьол в Козлозуй ще строят, ако изобщо го построят, ах какво лапане ще падне от тези 120 милиарда лева.. Пей сърце.
    СТРАШИМИРОВ ХОРО "и клаха българите така, както турчин те ги е клал".
  • 11 Тоя

    0 0 Отговор
    Като оня-те започнаха войната.
  • 12 Смех

    3 0 Отговор
    А от твойте кражби много печелят
  • 13 Гражданин

    1 0 Отговор
    Гроздьо каква е ролята на управляващите понеже си невежа да ти поясня впрочем всички в ИТН сте такива .След като носят цялата отговорност за управлението на държавата следователно и техни са механизмите на управлението и с този меморандум предлагат как да се променят системите и регулаторите в институциите за да бъдат по ефективни и работещи в интерес на обществото а не в личен интерес на някого или някои както е сега .Но вие сте си обратна партийка както Руската Израждане и работите против това да станем нормална държава
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове