Last news in Fakti

2 Март, 2024 11:06 1 712 35

Диана Дамянова: ПП-ДБ и ГЕРБ ще се разберат, защото Борисов няма причина да отиде на избори

  • диана дамянова-
  • пп-дб-
  • герб-
  • бойко борисов-
  • избори

„Беше време да се направи коалиционно споразумение. Истината е, че електоратът на ПП-ДБ не беше готов да признае думата „коалиция“, скриха я зад думата „сглобка“. Сега е дошъл моментът и е редно да подпишат някакъв договор“, коментира PR-експертът

Диана Дамянова: ПП-ДБ и ГЕРБ ще се разберат, защото Борисов няма причина да отиде на избори - 1
Снимка: bTV

„Ротация ще има, въпросът е как ще седнем обратно в скута на Пеевски. В момента това, което легитимира управлението на ПП-ДБ, е обещанието за съдебна реформа“, коментира в ефира на bTV PR-експертът Диана Дамянова.

„Беше време да се направи коалиционно споразумение. Истината е, че електоратът на ПП-ДБ не беше готов да признае думата „коалиция“, скриха я зад думата „сглобка“. Сега е дошъл моментът и е редно да подпишат някакъв договор“, коментира още Дамянова, цитирана от novini.bg.
„Силата, с която замахна ПП-ДБ, за да подмени договореностите, които вече ги имаше написани на хартия, дава сега обратна сила на Борисов“, коментира тя.

Според нея ПП-ДБ и ГЕРБ ще се разберат, защото Бойко Борисов няма причина да отиде на избори, тъй като след тях ще се окаже в идентична ситуация. В същото време ПП-ДБ пък ще се окажат с още по-малък процент.

„Избирателят е доста капризен – той не иска да бъде лъган. В момента се губи тази част от електората, която разчиташе на това ПП да накажат Борисов“, коментира Диана Дамянова.

Според нея и ДПС не е готова да отиде на избори, защото те искат да се разширят и да вземат по-видимо място в политическия живот.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 При

    21 9 Отговор
    избори и Боко , и шайката от мошеници изтичат скоростно у канала !

    Коментиран от #23

  • 2 Българка

    24 4 Отговор
    Бойко Борисов е крайно време да отиде на едно охранявано място и облече костюм на раета. Всичко друго е гавра с българите

    Коментиран от #6

  • 3 Буден

    16 1 Отговор
    Едно си баба знае .......бае.кой се вързва вече????
  • 4 Галя

    16 3 Отговор
    Наредила съм им да подпишат коалиционото споразумение спокойно избори няма да има
  • 5 ТаУмВзе

    17 5 Отговор
    Крадът си дружно, докато робът овца си е във Будна кома и тва си е! Приключили сме Вчера.
  • 6 бай благой

    10 10 Отговор

    До коментар #2 от "Българка":

    центовче забрави кирчо и кокорчо и те плачат за бай Ставри
  • 7 Българка

    16 2 Отговор
    "Според нея и ДПС не е готова да отиде на избори, защото те искат да се разширят и да вземат по-видимо място в политическия живот."
    Та затова ли ДПС си избраха разширения едровидим господин Корупция? Няма начин с такъв главатар изобщо депесарите да претендират за каквито и да европейски ценности. Грабежите, рекета са престъпления, а не ценност
  • 8 един

    12 10 Отговор
    Петков го каза в прав текст,първо реформа в регулаторите,след това коалиционно споразумение,какво има неясно за г-жа Дамянова!
  • 9 Мухаа ха!

    11 5 Отговор
    Абе,стига с тези пушилки.Каквото заповяда Големия Шеф. За него, към момента,изобщо не са изгодни никакви избори.Ще си се връткат( ротират ) цял,пълен мандат.Изпълняват ли директивите отвън,шефовете- козяшкия и акушерката,изобшо няма да се интересуват,какво " усвояват" тук,на местна почва.Да не им бъркат в техния джоб? Не разбрахте ли,че острови сред океана не се купуват лесно и с дребни грошове.
  • 10 Доротея

    7 4 Отговор
    Не, Дамяна! Щях да казвам, но видях предния коментар, където е посочено - Големият шеф решава! Иначе, те още есента след местните щяха да се разкарат, като това не е желание единствено на герберюгите! Самите ПП са разочаровани, че ДБ никакви патриотични реформи не ги интересува, само интересите! Но, в ПП също има герберасти!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Маринов

    5 6 Отговор
    Не съм фен на Бойко но когато някой се опитва да ми се качи на главата а е мазен п страшно ме дразни.

    Коментиран от #25

  • 13 не лъжи ма

    6 4 Отговор
    Той нямал причина....Ще си търпи пп и дб да го командват и да му окупират държавата с техни хора.А и те на избори няма да съберат и 20% от сегашното си депутати.
  • 14 ЛИЛИ

    7 0 Отговор
    КАКВА Е ТАЯ ДЪРТА КОЗА КОЯТО ТЪРСИ ВНИМАНИЕ, НЕКРОЛОГА И СЕ ПОКАЗВА ОТ ДЖОБА
  • 15 Защо

    8 1 Отговор
    Употребявате чуждицата ротация
    Има си българска дума която при това звучи много по-точно за този случай казва се
    ВРЪТКА
  • 16 На Бойкомашините

    4 2 Отговор
    Всички ги устройва положението, пускат ни само димки да сеят смут в народа и за Оправдание. Щ е прецакат АЕЦ с америкаските феекаалиййки които още не са тествани никъде и избраха това да е Нашата Мила Родина. Дано нещо ги спре и Господ им даде по заслугите, а ние да се надяваме да е ден по скоро!

    Коментиран от #21

  • 17 ГЕРБ=БСП=ДПС

    6 4 Отговор
    "В момента се губи тази част от електората, която разчиташе на това ПП да накажат Борисов“

    Ало това, което до сега постигнаха ПП + ДБ, даже е над възможното за постигане. Даже си мисля, че ПП по-скоро излъга ГЕРБ и ДПС, а не излъжа избирателите си. Само че мнозинството бг избиратели не го разбрах. Когато играеш игра с лъжци, трябва да играеш като тях нечестно за да спечелиш, за да ги накажат.
    "Грях ли е, ако излъже лъжци и мошеници като Разбойко и Шиши?"

    И как ПП + ДБ да накажат Разбойко с 20% подкрепа от избирателите. Когато 25% от избирателите подкрепят Разбойко? Други 14% подкрепят Пеевски ортака на Разбойко. Трети 15% служат на Москва и се опитват да ни разрушат държавата. Четвърти 4% чалга дроги, не знаят на кой свят са и на кой платежоспособен господар са роби.

    При сегашната конфигурация на обществена подкрепа и сила(20%) в парламента , ПП+ДБ даже постигнаха повече от възможното. Постигнаха мижава промяна на Конституцията. И минава реформа в правосъдната област. Просто само за толкова им стигна горивото в резервоара, което наляха бг избирателите. Ако бг избирателите искат промяна трябва да престанат да сипва гориво в резервоарите на ГЕРБ, ДПС, БСП, чалгаря Слави Трифонов ...

    Коментиран от #19

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 ГЕРБ=БСП=ДПС

    7 1 Отговор

    До коментар #17 от "ГЕРБ=БСП=ДПС":

    Постигнаха мижава промяна на Конституцията. И минава реформа в правосъдната област. Просто само за толкова им стигна горивото в резервоара, което наляха бг избирателите.

    Тези мижави промени на държавата ни са резултат от мижавата подкрепа за ПП+ДБ от избирателите . Ако избирателите искат повече, трябва да променят начина по който гласуват. Трябва да престанат да гласуват за ГЕРБ и органите им ДПС.
  • 20 зрител

    3 2 Отговор
    Изпран, изгладен и върнат на бял кон...

    Коментиран от #27

  • 21 истински Еколог

    4 1 Отговор

    До коментар #16 от "На Бойкомашините":

    Помнете!!! Не забравяйте Чернобил, Фукушима, Маяк 53 ...

    Трябва глобално от ООН да се забрани строителството на нови АЕЦ. И строителството на нови военни самолетоносачи и подводници задвижвани от мини АЕЦ.

    България не трябва да строи повече АЕЦ блокове. Нито американски, нито съветски, нито руски, нито китайски ...
  • 22 ЕДГАР КЕЙСИ

    4 0 Отговор
    КОМУНИСТИЧЕСКА ЧЕРВЕНА ВЕЩИЦА .......... ФАКТ !
  • 23 БКП=БСП=ДПС

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "При":

    "При избори, Боко , и шайката от мошеници изтичат скоростно у канала !"

    Обаче си пропуснал да кажеш, коя година ще се случат тези избори, при които Бойко и Пеевски "ще изтичат в канала". През 2025 г или през 2027 г. или през 2030 година? Една птичка(20% гласуващи за ПП+ДБ) пролет те прави. Едва ли ще стане през 2024 г., защото за сълъжаление мнозинството бг избирателите не са узрели още за това, Бойко и Пеевски да изтегат в мръсния канала на историята.

    Коментиран от #24

  • 24 ЕДГАР КЕЙСИ

    3 1 Отговор

    До коментар #23 от "БКП=БСП=ДПС":

    БСП , ВЪZPАЖДАНЕ И ЧОРАПА ............ ОТИЧАТ ........... СЕПТИЧНАТА ЯМА НА СЕЛСКИ КЛОZEТ ............, ФАКТ !
  • 25 БКП=БСП=ДПС

    5 1 Отговор

    До коментар #12 от "Маринов":

    "Не съм фен на Бойко"

    На националното първенство, по простащина, първото място спечели, златен медал спечели "МУМУрандум" Пеевски. Второ място и сребърен медал спечелиха Слави Трифонов и Тошко Йорданов, двамата са сиамски близнаци. Едва на трето място, бронзов медал успя да спечели Бойко Борисов. Който е най-много печелещия медали в тази дисциплина. Над 20 години вече, още от мвремето, когато беше шофьоро-бодигард на Тодор Живков и Симеон Сакскобургодски се състезава в тази дисциплина: "ПРОСТАЩИНА"
    Всички останали участвици като Нинова, Костадинов, Петков, Атанасов, Радев ... не успяват да се доберат до стълбичката на победителите.

    Коментиран от #28

  • 26 Има причини....

    3 2 Отговор
    Има причини.... Но няма интерес! Тогава я камилата ! Я камиларя! Може и Двамата!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 БКП=БСП=ДПС

    4 2 Отговор

    До коментар #25 от "БКП=БСП=ДПС":

    БКП=БСП=ДПС Това е корена на сега Управляващите! Вълка козината си мени! Но... Нрава Не!
  • 29 Някой да й помогне

    4 2 Отговор
    Никой не може да предвиди решенията на Борисов ГЕРБ, още по-малка тази възрастна и болна жена. Парите й ли, не и стигат, та пуска по някоя безсмислена статия в приятелски медии.
  • 30 ЕДГАР КЕЙСИ

    3 2 Отговор
    ВИЕ КОМУНОПИТЕЦИТЕ ОТ ........... БКП СТЕ ТЪПИ НО УПОРИТИ КАТО ............. ЧОРАПА ФАКТ ! ........... НИКАКВИ ИZБОРИ НЯМА ДА ВИ СПАСЯТ ..........ФАКТ !
  • 31 Мечтай си...

    4 0 Отговор
    ...прасето Борисов го изпраха, невинен е по всички обвинения досега... оттук нататък прасето Боби и тва Шиши все повече ще се отвиват... а и на Изток лоши новини само...
  • 32 Айде

    4 0 Отговор
    Не е баш така! Сега ясно се вижда, че ППДБ са притиснати и Борисов и Пеевски могат да правят каквото искат! ППДБ само ще ги легитимират без да могат да влияят! Въпросът е дали те ще приемат това, или ще се отиде към нови избори, където ППДБ ги чака сгромолясване! И при двата варианта Борисов е ОК! Само да няма протести, защото никой не представлява интересите на гражданското общество!
  • 33 Никой

    2 2 Отговор
    Един " умник " от ДБ се изказал ,че брокера " нотариус " бил " треторазряден измамник " ! Питам този " умник ", да завлечеш маса народ с 50 милиона си "треторазряден ",кои ли са " първоразрядните измамници " ,тези които крадат направо от държавната софра или други в парламента ?
  • 34 да питам

    1 0 Отговор
    оная грозотия пред паметника на СА - успяхте ли да я пласирате
    или ще пробвате отново след 20 години
  • 35 Нали

    1 0 Отговор
    Точно ти беше пиарка на ПП ,а сега не пропущаш момент да ги громиш и ти като Илияна Йотова.Може да им го кажеш на тях ,няма нужда чрез медиите.Това не ти е за първи път.Ско имаш приятели там бъди лоялна.Явно си закъса за пари и на друг фронт си минала.А уж беше приятелка с .......с която играехте карти и т.н.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол