Last news in Fakti

5 Март, 2024 13:18, обновена 5 Март, 2024 13:28 3 260 123

ГЕРБ задължи Бойко Борисов да преговаря за коалиция с ПП-ДБ

  • бойко борисов-
  • герб-
  • пп-дб-
  • коалиция-
  • преговори

Основата ще е предложеният от лидера на партията документ

ГЕРБ задължи Бойко Борисов да преговаря за коалиция с ПП-ДБ - 1
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов поиска доверие от партията да изпрати на "Продължаваме промяната - Демократична България" (ПП-ДБ) проект на коалиционно споразумение за съвместно управление. С мнозинство активът на партията го подкрепи.

Колкото и да ни е мила партията, държавата е по-важна.

С такава заявка Бойко Борисов взе думата, за да може да вземе "завоя", след острите изказвания на членовете на ГЕРБ Томислав Дончев и Делян Добрев, които по-скоро поискаха избори.

ГЕРБ са подготвили проект на споразумение, за да няма ултиматум или да са под натиск парламентарната група на ПП-ДБ. Днес до 14 ч. документът ще бъде предаден на ПП-ДБ и ще бъде даден още един шанс на преговарящи екип - Томислав Дончев, Теменужка Петкова, Деница Сачева, Мария Габриел, Рая Назарян.

Да дадем още един шанс на преговорния екип, призова лидерът на ГЕРБ, който и до този момент бе хвален от всички изказващи се. Като залог той постави новото разделение, което ясно се е видяло на 3 март - те срещу русофилите, когато шефът на парламента е освиркан.

Борисов е недоволен, че никой от ПП/ДБ не е бил там да го защити.

Той е ядосан, че нито един депутат от ПП-ДБ не е отишъл на Шипка, а ГЕРБ спасили националния празник - 3 март.

"Отивайки на избори трябва да сме наясно, че разделението ще се разстрои. Дори и ние - евроатлантическата коалиция ще сме разбити помежду си, а поотделно ще сме слаби в битката за геополитическата ориентация на България.

Затова може би и ме държите председател на партията и винаги съм ви превел по възможно най-добрия начин и затова по време на нашето управление в България е направила, строила, произвела и дори една от целите - Еврозоната и бяхме в чакалнята", напомни Борисов.

В сглобки се научаствах,

но като отговорна партията считам, че е редно да въведем ред, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред актива на партията, където се представя споразумение за съвместно управление с ПП-ДБ.

Апелирам Христо Иванов и Атанас Атанасов, докато се задоволяват с Министерство на правосъдието, с цялото здравеопазване, с туризма, да видят как ПП узурпират цялата власт. МВнР изобщо не им е важно, това беше кукичката, за която да се хванат, за да остане Асен Василев, заяви Бойко Борисов пред националното съвещание на партията в НДК.

Ако Мария, обърна се Борисов към вицепремиера Габриел, приемеш да си премиер с този финансов министър, за няколко месеца ще те прободат.

С подобен кабинет – Тагарев, Василев, Богданов, спортния, на туризма – ти ще се провалиш. Провалиш ли се ти, ние ще се сгромолясаме. Затова твоят провал дори е прогнозиран от тях, каза още Бойко Борисов.

ГЕРБ ще предложат броят на министрите да бъде пропорционален на електоралната тежест,

изразена чрез депутатите в парламента, с ясно носене на отговорност от политическите сили, които ги номинират.

Това споразумение започва от мандата през Министерския съвет, състав на МС, разясни Борисов. В него ще бъде записано и правото на вето, както те предлагат, и нов преглед на министрите, допълни той. Внимателно прочетох техния меморандум, повече в такива "сглобки" - недоизказани, неорганизирани, няма повече да участваме, категоричен е лидерът на ГЕРБ.

От партията първо щели да предложат на ПП-ДБ да започнат с попълването на КЗК и на регулаторите, за чийто състав се изискват гласовете на 121 депутати, а след това да се премине към попълването на тези, за които трябват най-малко 160 гласа.

За министрите - договаряме се с тях на базата на електоралната тежест, изразена през депутатите в парламента, подчерта лидерът на ГЕРБ. От партията продължават да държат на външно министерство.

С меморандума, който ПП-ДБ представиха, казват, че са готови да си партнират с ГЕРБ 50:50, коменитра Борисов. Аз не го разбирам точно по този начин, бих го нарекъл споделена отговорност. Сега ще се върнем, ще си договорим министрите, за да знаят хората къде е техен, къде наш, но през ветото и зам.-министрите можем да направим един добре работещ кабинет, убеден е председателят на първата политическа сила.

Той вижда крайния срок за ротацията два месеца преди евровота. Денков си дава оставката, когато е решил, но според Борисов точката за предсрочни избори или кабинет може и да не бъде гласувана веднага.

В безизходица са ПП-ДБ, защото всяко друго управление ще е пагубно, смята той. По думите му плюсът на това, което готвят като документ, е, че може да бъде основа и за следизборни разговори за управление. Не виждам никаква алтернатива да работим с "Възраждане" или БСП, обясни той.

Бившият премиер обяви, че ще изисква пълен отчет какво са свършили министрите, къде са пътували, кой ги е придружавал, защото според него твърде много командировки има зад граница.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 33 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ДБил

    101 3 Отговор
    Един нареди на другите да му наредят...Яко шизо, брат!
  • 3 пешо

    90 13 Отговор
    проста мутра , пп-дб , национални предатели , оставка и нови избори
  • 4 Боко

    67 8 Отговор
    и преговори ? Яяяя , по - сериозно , де ! И той , и хайдушката му шайка отичат у канала !
  • 5 ТаУмВзе

    57 5 Отговор
    Дружната Кражбия е наложителна да! Приключили сме Вчера.
  • 6 Перо

    65 7 Отговор
    Криминалният интерес на коалицията стои над държавата!
  • 7 Последния Софиянец

    59 11 Отговор
    Време е да спрат с лицемерието и да се гушнат с Кирчо, Атанасов, Кокорчо и Пинокио.
  • 8 бандит методиев борисов

    52 6 Отговор
    в стойка 69 сме
  • 9 родител

    74 6 Отговор
    Този на снимката е проклятието за държавата и народа , и сега пак иска да краде , гони и убива !! Много скоро забравихте колко народ се самозапали заради него. !!!
  • 10 татко Петко

    30 11 Отговор
    Спокойно Бойко, няма да се провалите, всички сте под мой контрол !

    Коментиран от #118

  • 11 Тома

    58 5 Отговор
    Царят на пунтамарата е чекмеджан.Ако някой е мислел че галя от посолството не му е обяснила как да се наведе много греши.Тази сглобка ще бъде до тогава докато не вземе народа сопите
  • 12 Лост

    37 2 Отговор
    Заглавието е Пунта Мара.
  • 13 един

    53 4 Отговор
    Той са опъва като магаре на мост,обаче те го задължиха да преговаря!
  • 14 Българин

    28 23 Отговор
    Бойко,най-добре да отидем на нови избори.Нека да не ви тъпчат повече ПП-ДБ.Достатъчно компромиси направихте,стига вече.Видя се,че немогат да управляват.С едни избори всичко ще си дойде на мястото.

    Коментиран от #84

  • 15 ристю

    27 3 Отговор
    Теменушка с чушка.
  • 16 Бонев

    50 3 Отговор
    Голям виц. Баце всичко мъжко е изчезнало от тебе. Отивай да гледаш внуците и зайците.
  • 17 нннн

    41 5 Отговор
    По- добре да бяха задължили Галя от ПосолствоТО да преговаря. Бездруго Борисов ще направи каквото тя му каже.

    Коментиран от #43

  • 18 Очаквано

    36 4 Отговор
    Да се чете.Галка задължи.
  • 19 Ха-ха-ха...

    23 7 Отговор
    Киро ще му предаде още две-три лекции по стратегия на преговорния процес. А дрямалия в милиционерското, ще се тюхка и оплаква като селска клюкарка, че "много хитро са го изиграли, благодарение наученото в Харвард"...
  • 20 Герен

    34 3 Отговор
    А НАЙ МИЛО ТИ Е КАСИЧКАТА КЛАТЕНЕТО НА НАРОДА СЪС 200 И БЯГСТВОТО ТИ ОТ БАЙ СТАВРИ. МУШЕНИЦИ КРАДЦИ И МАРОДЕРИ. ОДИ СЕГА У ""НАРОДНАТА"" ПАРТИЯ EU. И ТАМ ДА ПОЛУЧИШ СЪВЕТИ И СИ ДЕЛКАЙ ОН@$ЗИ РАБОТА. И ТОВА Е ДОБРЕ ДОШЛО ЗА ПЕПЕДЕБЕ ПЕРАЧИТЕ. А НАРОДА ШАХ И МАТ.
  • 21 хихи

    20 5 Отговор
    Апелирам Христо Иванов и Атанас Атанасов, докато се CAMOзадоволяват с ===
  • 22 Да бе , да. ! 😜

    31 4 Отговор
    Никой от гробарите не може да "задължи" главатаря си ! Дъртият натовец ще се срещне с ПоДмяната и ДеБилите защото подозира , че въпреки "изпирането" , ПоДмянкаджиите още имат компромати срещу него .
  • 23 Кой вярва на

    33 3 Отговор
    Приказки от селски вечеринки!
  • 24 Господин Борисов

    35 1 Отговор
    Нареди на СВОЯТА партия ГЕРБ да му възложи да преговаря
  • 25 джаба

    20 3 Отговор
    НЕ МОИМ ГО ДША ТОЯ АНДРЕШКО НО НЯМА ТЪРПЕНИЕ ДА НАБУЗИ КРИВОУСТИЯ ,ЗАЩОТО ТОЙ ЩЕ ГО НАБУЗИ, ДАНО НА ОНЯ МУ ИЗДЪРЖИ СЕМЕРИНГАТА ,ЧЕ ДА НЕ ПЪЛНИ ГАИТЕ ПОСЛЕ
  • 26 Страхливец

    23 3 Отговор
    Нонстоп създава недоразумение и проблеми, а след това ги Оправя!
  • 27 гражданин

    25 2 Отговор
    отново глупости, щом се появи този, и почват да се леят глупости
  • 28 Ъхъъъъъъ мозък

    32 0 Отговор
    Той Борисов не искал да преговаря обаче видиш ли ГЕРБ го задължили да преговаря. Аре у лево циркаджии.....
  • 29 Хи хи хи . Голям майтап !

    32 1 Отговор
    Как го каза Бибитко ....Държавата е по важна от нашата партия ????????
    Хубави думи , но са измамни и лъжливи !!!!!
    Това не е било вярно никога , няма и да бъде !!!!!! Всичко е лъжа и измама точно по неговото управление бяха създадени кръговете от влияние по властта , съдебната система .....т.е. държава във държавата !!!!!! Сега ще каже , че не го знаеш - което също е лъжа .....т.е. той е изпекан лъжец и измамник !!!!!!!
  • 30 Айде

    32 1 Отговор
    Какъв "велик" патриотизъм! Поредният театър на псевдо демокрация от Борисов! А къде останаха принципите на демокрацията, които отстояваше Габриел! Ами, в кошчето са! Сега ще принудят политическите глупаци от ППДБ да приемат участието и на ДПС, защото иначе няма има регулатори с квалифицирано мнозинство! И отново ще "спасят" България! След като изиграят докрай ролята на смокиновия лист, ППДБ ще бъдат отсвирени в небитието!
  • 31 Боко отивай си !!!!

    27 2 Отговор
    Не те искаме повече !!!!!
  • 32 ПЕПЕ Д ЕБЕ

    9 5 Отговор
    И този път ще преметнат Боко
    Нали тези шарлатани са шмекери
  • 33 Хахаха

    23 1 Отговор
    Бойко задължи себе си да преговаря с ПП ДБ
  • 34 Беден Българин

    20 1 Отговор
    От тия катили умиране има , отърсване - НЯМА !!! Защо все искат да ни пооправят???

    Коментиран от #116

  • 35 ДАСКАЛ ГЕНЧО

    21 3 Отговор
    Слушайки ББ. Изведнъж ми светна, че се готви ГЕРБ да клекне, извинявам се да легне на ПП. Слушай ки дитирамбите на водещия, се вижда колко ги е страх, че няма да могат да откажат на ПП. Смятам, че работата е уговорена и сега гледаме театрална постановка в която болшинството от присъстващите са статисти, от които нищо не важи. Хубаво поне че са дошли в София, да си напазаруват от моловете. Отново театър. За това на следващите избори за други ще гласувам, не за хора които не си държат на думата. Цялата пара отиде във свирката.
  • 36 българка

    18 1 Отговор
    Всеки ход в момента е погрешен най-малко на 80%. Ще се наложи да живеем с останалите 20%, докато на българите не им сработи акъла! Разбира се на тези, които разполагат с такъв!
  • 37 Ко 50, Ко 50?

    15 0 Отговор
    Математика не излиза, ми те Деписету с 30% ?
  • 38 Трябва и на двете партиии ГЕРБ , ПП- ДБ

    18 4 Отговор
    Да им бием шута на следващите избори ! И двете ни излъгаха , до кога така ?

    Коментиран от #76

  • 39 Задунайска губерния

    10 10 Отговор
    Предателите мутрата Борисов и фатмака кРадев са кремълски марионетки.
    Русия е управлявала пряко българската енергетика при изграждането на "Турски поток" по времето на управлението на ГЕРБ.

    Радев и Нинова са били наясно. БСП е гласувала по заповед от Кремъл, за да може Борисов да изпълни волята на Путин. Радев не е реагирал въпреки доклад на службите.
  • 40 Иго

    16 3 Отговор
    Махнете простата крадлива мутра ,разрушете сглобката ,хората забравиха ,че имат радио и телевизия, ненавиждат продажниците!! Гледайте чужди медии ,там е истината !
  • 41 Теменужка "пътната карта" Петкова

    15 1 Отговор
    Оххха какви мускули показва моя шеф
    Ма ако знае какво му се пече
    Набързо набързо ще свие перките
    Е в името на родината ,разбира се
    Тея тъпи руснаци една добра парола за мейл не могат да измислят
    Пууу
  • 42 Абдул от Кабул

    13 2 Отговор
    Чак сега ще излязат и безработните домакини с тиганите да ги бият тия идиоти.
  • 43 Tётя Myтpoфaнoвa

    2 15 Отговор

    До коментар #17 от "нннн":

    Ти си гледай моето/твоето посолство !
  • 44 инж. Ганчо Илков

    15 1 Отговор
    Борисов не е Политик. Липсва му Функционална Грамотност. Дончев и Добрев търсят не логичен реваншизъм. Всяка Коалиция (не Сглобка), се основава на Реформаторска Основа. Реформи с прозрачност, Контрол върху Изпълнението, Професионална Отговорност, Перспективност във Външната Политика. Резултатите в Управлението определят Ефективността на Министрите в Министерският Съвет. Каквито и Избори да се провеждат няма как който и да е Политически Проект да образува Парламентарно Мнозинство. Винаги за да има Правителство трябва да се Решава Проблема за Създаване на Коалиция. Без Коалиционна Култура и Строго Дифинирани Реформи не може да се създаде Трайно Ефективно Правителство. С противопоставяне и обиди Коалиция е невъзможна.
  • 45 ТИР

    14 2 Отговор
    Така наречените първи партии са в ситуация като в турска баня и паднал сапун,,,
  • 46 МХтоМХто

    15 1 Отговор
    Евтини психологически трикове. На това се държи цялата му стратегия на Боци. Той се дърпа и не иска да влиза в коалиция, но видиш ли го карат от партията - кои точно не се знае, няма да се разбере, не трябва да се разбере. И си рискува партията човека под натиска на ония ,които няма да се разберат кои са и колко са (размита отговорност - сигурна работа) само и само да спаси държавата. Поклон пред такива люде. И хората цъкат с език и му се радват, а той ги с двеста усуква вече за кой ли път.
  • 47 ха ха ха

    19 1 Отговор
    Заглавието е най-смешния виц от днес. Задължили Бою! Той решава и им нарежда всичко, какъв е тоя спектакъл?

    Коментиран от #66

  • 48 Пълен цирк,

    19 2 Отговор
    Мутрата се прави че тая партия решава нещо
  • 49 681

    16 3 Отговор
    Оставка, подлоги
  • 50 Фибата

    14 4 Отговор
    Борисов е истинската "Дядова усуканица"! ППДБ скоро ще престанат и да мърдат!
  • 51 Цирк "Атлантици"

    16 5 Отговор
    Всичко е ясно. Бойчо предаде избирателите си. Спечели изборите и получи цял един министър. Гербери, пак за ГЕРБ гласувайте и пак ПП-ДБ ще получите. Много сте умни да знаете. За това ви говорят че няма смисъл от избори но вие явно не го разбирате....пак за ГЕРБ гласувайте и пак ПП-ДБ ще получите и така ще е докато позволявате Бойчо на луди да ви прави.

    Коментиран от #74

  • 52 Гошо

    15 2 Отговор
    Е как да има представители на ПП-ДБ на Щика бе Бойко ??? Хората не ви траят скоро приключвате !!
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Ъхъъъъъъ мозъци

    10 3 Отговор
    Денко, Фенко, Тагаренко, Кретинел, Лорердини по бикини, Киртаци на Каваци .....Шиши, Миши и Доган..... Това ли са "лидерите" които мислите верно, че към светло бъдеще ще ви поведат ? Я се събудете бре хора.....

    Коментиран от #59, #67

  • 55 Референдум за НАТО

    11 4 Отговор
    Все по наложително е хора !
  • 56 Киро П@рапета

    12 1 Отговор
    Боже колко популизъм !
    А бе аз не исках ама партията ме задължава . А в действителност - ако не се съглася с Продължаваме Измамата в коалиция с тях ДРЪНГОЛНИКА при Бай Ставри ме чака , та затова съм задължен да си спася деб. зад..... .
  • 57 Брави на ПИК за коментара за ББ

    10 4 Отговор
    Чудесен коментар в ПИК за Борисов, Шипка и как все повече става ясно, защо трябва да стоим настрана от Америка
  • 58 Град Симитли

    7 1 Отговор
    ".... Бившият премиер обяви, че ще изисква пълен отчет какво са свършили министрите, къде са пътували, кой ги е придружавал, защото според него твърде много командировки има зад граница...."
    .... Тлъстия Бою да каже,
    за чия сметка се намърда при Ердоган, баш преди избори 2021 или там някъде!...
    ... Деня преди изборите!
  • 59 койчо от койнаре

    8 1 Отговор

    До коментар #54 от "Ъхъъъъъъ мозъци":

    Как да се събудят като гъбите и рибата по време на избори са по важни ?
    Иначе казано ако така вървят нещата , "гъбите и рибата " ще ни вкарат в тинята от която може и да има измъкване но ще трябват още 35-40 години

    Коментиран от #89

  • 60 Браво Бойко

    13 2 Отговор
    Киро Тъпото да те арестува и ти да правиш коалиция с него?
    Какъв генерал си ти измислен без капка достойнство?
  • 61 Гриша Филипов

    10 0 Отговор
    Индийският сериал продължава.Действието е протяжно, но прогнозируемо.
  • 62 Ай, стига бе!

    8 2 Отговор
    ГЕРБ задължи ББ.... май е обратното ББ задължи ГЕРБ (ако има гербаджия със съвест...)
  • 63 123456

    7 1 Отговор
    ох, папачката , ох копанката , кви ти партии кви ти държави - гуцай до откат , че може да има шутове ...
  • 64 Позорно е не как Бойчо се прави на луд

    14 1 Отговор
    А как ГЕРБ търпи това гнусно лъжливо и крадливо същество да ги прави на луди. Нека един от тях сега да излезе и мощно да се провикне: "Спечелихме изборите другари, ние от ГЕРБ" ..... Може ли някой честен гербер да го направи ? Надали ..... Спечелиха ги и какво от това, Бойчо подари власта на ПП-ДБ ! Факт нали !
  • 65 Галя го срита

    11 2 Отговор
    да прави коалиция с помиярите ПП и ДБ
  • 66 от маймунарника

    10 1 Отговор

    До коментар #47 от "ха ха ха":

    Верно тоя ни прави намаймуни !А задава ли си въпроса колко от маймуните в резервата му вярват ?
  • 67 Анджо

    2 0 Отговор

    До коментар #54 от "Ъхъъъъъъ мозъци":

    Напиши кои са тези другите.

    Коментиран от #82, #86

  • 68 Аз съм прост като Бочко

    6 1 Отговор
    М.УТРАТА СЕ ЗАДЪЛЖИ ЧРЕЗ ГЕРБ ДА ПРЕГОВАРЯ С ПП-ДБ ЗА КОАЛИЦИЯ ЗАЩОТО....МАГНИТСКИ Е ОПАСЕН ДА МУ ВЗЕМЕ КРАДЕНИТЕ МИЛИАРДИ, А ТОЙ НЕ ЗНАЕ, ЧЕ НАКРАЯ ОСВЕН БЕДЕН ЩЕ ГО ПОСРЕЩНЕ БАЙ СТАВРИ В ЦСЗ?!?
    СЪДЕБНАТА РЕФОРМА ДЪРЖИ БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ И ДЕЦАТА НИ ! ЖИРАФЪТ - БОЙКО ЮГЕНД Е КАТО SS офицер на ГЕРБ И ЗА РАЗЛИКА ОТ ДЕНКОВ Е ПОЛИТИЧЕСКО ЛИЦЕ -ЧЛЕН НА ГЕРБ.
  • 69 50-60 лв от бюджета на всеки гласувал

    6 0 Отговор
    В България !!!! Само така демокрацията ще може да победи и парламента и политиците ни да имат реална представителност. Никой обаче от политическите ни боклуци не иска масовост за жалост

    Коментиран от #80

  • 70 Санчо

    11 0 Отговор
    хахаха КОЙ вярва на този ФАРС......??????!!!!!!!! Алчни сте за власт и пари! Това е цялата ИСТИНА!
  • 71 кюмюра от Драгалевци

    6 0 Отговор
    Както съм казал в нашата държава , докато хладилника не победи телевизора оправия няма . Кой разбрал разбарал ....

    Коментиран от #79

  • 72 Хаха

    10 2 Отговор
    Хахаха . ГЕРБ го били задължили . Та кой там смее да се засмее . Все едно ДПС да задължат Доган . Стига хуморески , моля ви .
  • 73 Хамид

    9 2 Отговор
    Цирк български. На всички е ясно, че от САЩ и Посолството не разрешават нови избори.
    Пълна американска диктатура.

    Коментиран от #117

  • 74 Дедо Пене

    2 3 Отговор

    До коментар #51 от "Цирк "Атлантици"":

    ТИ КОЙ ИСКАШ ДА ПОЛУЧИШ - РУБЛАДЖИЯТА КОПЕЙКИН, СЛАВИ-СЛАБОУМНИЯ ИЛИ ПСЕВДОКОМУИСТКАТА КУРНЕЛА? СИЛНА И ТОЧНА, НЕЗАВИСИМА СЪДЕБНА ВЛАСТ И ПРОКУРАТУРА - СИЛНА И БОГАТА ДЪРЖАВА!!!!
  • 75 Това е истината, друго няма

    4 0 Отговор
    50-60 лв от бюджета на всеки гласувал в България и масовост на изборите да има и гласа на народа да се чуе а не за гъби в деня на изборите да ходят и твърдите ядра от психично болни зомбита бъдещето на държавата ни да определят. Така мисля приятели. И тогава картинката не само ще е довършена но и много по красива и логична
  • 76 Анджо

    6 3 Отговор

    До коментар #38 от "Трябва и на двете партиии ГЕРБ , ПП- ДБ":

    Кажи кои са новите за които ще гласуваме. Всички са от едно котило, червената мафия. По добре мисли кои са по малкото зло. Радев го видяхме колко достоен предател е на България
    отиде да се срещне с лавров и никой нищо не разбра за какво иде реч. Тоя и бсп и възраждане ли ще ръководят БГ. По залухави от русофилите не съм виждал.
  • 77 Тодоров

    10 1 Отговор
    Построилият "Турски поток" на Путин, Турция и Сърбия, с 3 милиарда лева народна пара, без нито едно разклонение за България, подаряващия кученца оранжев презерватив, шибанярещ зъз 200, сега се прави на най-големия евроатлантик. Народът не може да ви понася, гербаджий и парапеткикорчовци крадливи!
  • 78 Тито

    9 1 Отговор
    Докато не задумка Калашника- оттръвка от този боклук /ГЕРБ/- НЯМА!!!!!!!
  • 79 Илюзия са думите ти

    4 0 Отговор

    До коментар #71 от "кюмюра от Драгалевци":

    Това с хладилника и телевизора е за слабоумни и прости нации! Гърците излизат на митинг по 200хил.човека, а са ПО-БОГАТИ от нас, но не търпят да ги крадат и лъжат!!!

    Коментиран от #87

  • 80 соломон напасания

    1 1 Отговор

    До коментар #69 от "50-60 лв от бюджета на всеки гласувал":

    Т.е 50-60 лв струва гласа ти или не можах нещо да разбера ? Т.е 50-60 лв ще ти стигнат за следващите 4 години а те че ще те ИЗВЪРТЯТ с 200 (х200) все тая така ЛИ ? Ако гласуваш с хартиена бюлетина разбира се , гласуваш ти ако не гласуваш или гласуваш с клавиатурата ГЛАСУВАТ ТЕ . По ясно от това нема накъде !

    Коментиран от #93

  • 81 Човек трябва да има наплюскване

    6 2 Отговор
    Като вземе да се мята пред влака за да спаси държавата, преиграва. Кажи си го, с ПП и ДБ ортаклъкът е сладък, влачим, делим и санираме, а не да се правиш на герой или жертвено агне.
  • 82 Аз ли да ти напиша

    4 3 Отговор

    До коментар #67 от "Анджо":

    кои са тези другите ? Да ти ги изредя поименно всички ли искаш от ГЕРБ, ПП-ДБ, ДПС ? Ти някой от тях припознаваш ли като "лидер щото аз да си призная като чуя думата "лидер" моментално мозъка ми я превежда като "лаяййййняр".

    Коментиран от #91, #92

  • 83 Олигофрен

    3 8 Отговор
    Копейките и Радев са в потрес , Още 3 години евроатлантическо стабилно управление ! От Москва ще ги сменят .

    Коментиран от #90, #114

  • 84 Оооо

    6 1 Отговор

    До коментар #14 от "Българин":

    За тея (първенците) ситуацията е - или делкат баницата или сами няма да я папкат,,,
  • 85 ХАХАХА

    6 0 Отговор
    Абе Толупа ще вземе да се пръсне от сланина ,съвсем на угоено за Коледа ...... е заприличал Голямо пльлюськане пада!
  • 86 Лидери викаш а ?

    2 1 Отговор

    До коментар #67 от "Анджо":

    С фамилии ШАЛАМАНов, ШАЛАПТова. ......и т.н ...... Я виж какво значи това Шаламан и Шалапат в нета и ми върни отговор ?

    Коментиран от #100

  • 87 кой разбарал разбрал

    4 1 Отговор

    До коментар #79 от "Илюзия са думите ти":

    Ти с гърците и турците (85% избирателна активност ) ли се сравняваш ? Тук търсим причините за ниската избирателна активност и къде са според тебе ?

    Аз за своя си половин век съществуване едно съм разбрал , на българина докато не му бръкнеш в джоба , му е все едно така че докато не се изпразни хладилника , телевизора (ЦВЕТАНКА РИЗОВА ) ще е винаги победител . Анадън му !

    Коментиран от #97

  • 88 БеГемот

    4 2 Отговор
    Така и Путин го задължават да се кандидатира за президент...той са дърпа ама...няма не искам няма не Дей...фасадна демокрация хаххах...
  • 89 Ъхъъъъъъ мозък

    3 0 Отговор

    До коментар #59 от "койчо от койнаре":

    И аз от 35 години това се чудя : Как да се събудят ?
  • 90 Еее

    5 1 Отговор

    До коментар #83 от "Олигофрен":

    В потрес са тези които не се качиха на Шипка. И ако така продължават да сервилничът догодина ще са се качили 200 000 ,,,
  • 91 Анджо

    3 2 Отговор

    До коментар #82 от "Аз ли да ти напиша":

    Ама не може само да се плюва, дайте идеа , защото и ние се превръщаме като политиците.
    Само си наеме, затова написах, че при тази ситуация трябва да търсиме по малкото зло. След 89 год.са едни и същи на власт, само си измислят имена на нови партии и накрая нищо. Знаеш какво е нищо, налъм без дървената част и каишката.

    Коментиран от #98, #102

  • 92 абсолютно съгласен

    5 1 Отговор

    До коментар #82 от "Аз ли да ти напиша":

    Що се отнася за България , превода ти на думата лидер е точно в 10 !!! Но да не забравяме , че сме имали такива но до 1878г и след това каквото е останало онбашиите в царска България са го доутрепали . Пак ще дам пример с Капитан Петко Войвода .

    Коментиран от #96

  • 93 Не бе човек

    6 0 Отговор

    До коментар #80 от "соломон напасания":

    50-60 лв НЕ струва гласа ми и гласа ти ! Масовост на изборите така може да се случи и гласа на хората да се чуе. "Масовост на изборите" е основното в съждението ми а не 50-60 лв . Разбираш ли ? Масовост от поне 90% да има и представителност и легитимност на избраните.... За това говоря !

    Коментиран от #105

  • 94 Анджо

    3 2 Отговор
    Ама не може само да се плюва, дайте идеа , защото и ние се превръщаме като политиците.
    Само си лаеме, затова написах, че при тази ситуация трябва да търсиме по малкото зло. След 89 год.са едни и същи на власт, само си измислят имена на нови партии и накрая нищо. Знаеш какво е нищо, налъм без дървената част и каишката.
  • 95 Сатана Z

    3 3 Отговор
    До къде може да стигне унижението на ГЕРБавите гласоподаватели,които въпреки ,че спечелиха изборите и трябваше да излъчат техен министър—председател днес се гърчат пред назначените от “Посолството” българофоби.
  • 96 Впрочем .....Аз съм от рода

    6 0 Отговор

    До коментар #92 от "абсолютно съгласен":

    На Васил Чекаларов ! Мой предци са се били също рамо до рамо с Капитан Петко Войвода ! Впрочем Чекаларов е убит НЕ от турци а от гърци, както и Капитан Петко Войвода НЕ е бил убит от турци а от българи !

    Коментиран от #108

  • 97 Анджо

    4 2 Отговор

    До коментар #87 от "кой разбарал разбрал":

    На хората им омръзна да ги посритват. Радев изкара близо две години със служебни правителства и накрая ни закопа с договор боташ. За др.мисли ти. Най много искат турците ниска избирателна активност.
  • 98 мое мнение

    1 3 Отговор

    До коментар #91 от "Анджо":

    Засега мога да ти подскажа само с имена , например полковник Николай Марков , Велизар Енчев донякъде и Радостин Василев въпреки че го хулят че сменил 2-3 партии . Ами ще ги смени и най хубавото в неговия случай е точно че ги смени а не стой като някой тъпан да му казват за какво и как да гласува .
  • 99 Буда да заминава на почивка

    3 0 Отговор
    Дреме му за държавата на тиквата! Важното за него е да не го намагнитят и да запази на краденото.
    Докато не е в панделката или на фронта като доброволец на страната на Украйна, няма да се оправи България!
  • 100 И какво значи

    2 1 Отговор

    До коментар #86 от "Лидери викаш а ?":

    това Шаламан и Шалапат ? Знам само че е някаква обида на турски и турците скачат на бой ако така ги наречеш

    Коментиран от #103

  • 101 Избирател

    5 0 Отговор
    Голям майтап ГЕРБ задължили Банкята да преговаря с ПП и ДБ хайде бе как успяха послушковците които за да кажат нещо първо питат Боса -Банкята сега задължават този заради който съществуват и Боцко играе колко е добронамерен и мисли за нас хората . Смях Смях Смях
  • 102 В "националните приоритети"

    3 2 Отговор

    До коментар #91 от "Анджо":

    На сегашната ни атлантическа сган няма нито едно нещо което да е про-Българско ! Нито едно !
  • 103 Шаламанов .....кво било

    2 0 Отговор

    До коментар #100 от "И какво значи":

    Шаламанов – от шаламан лицемер, гнусен подмазвач.... Шалапат - крадец, подлец, подмазвач......
  • 104 Президента ще връчи мандат на негово

    1 2 Отговор
    Правителство

    Коментиран от #106

  • 105 кюмюра от Драгалевци

    2 0 Отговор

    До коментар #93 от "Не бе човек":

    То хубаво говориш ама кой те слуша .......Малко ми е комично , когато искаш тази масовост да я създадат УПРАВЛЯВАЩИТЕ , т.е да отпуснат от бюджета по 50 лв на калпак за да гласували хората . Това знаеш ли на какво е равносилно или на какво прилича , да резнат клона на който седят :) !Те нямат интерес защото и така "сами си гласуват " , знаем как . Не байно , просто трябва да го направим без пари а със ясното съзнание че ако не го направим съвсем ще я оплескаме и въобще няма да ни е до смях . В случая остава само едно , да агитираме да се гласува и кой за по малкото зло, кой за определени лица които не са го подвели в времето или пък някои могат да сметнат ,че има и такава партия , но да се гласува.
  • 106 Както Петър Стоянов направи

    0 0 Отговор

    До коментар #104 от "Президента ще връчи мандат на негово":

    1996
  • 107 Чочо

    3 0 Отговор
    Кой от ГЕРБ си е позволил такова нещо?😀.
    Май ще се отлюспваме.
  • 108 Допълвам ....

    2 1 Отговор

    До коментар #96 от "Впрочем .....Аз съм от рода":

    Моята прабаба е сестра на майката на Васил Чекаларов. Не знам точно какъв му се падам но 19 човека най малко са умрели с оръжие в ръка за България. Последният от тях е дядо ми който е убит при битката на Драва. Удостоен е с орден и два медала за което
  • 109 Цирк " Побъркани Атлантици"

    3 1 Отговор
    Всичко е ясно. Бойчо предаде избирателите си. Спечели изборите и получи цял един министър. Гербери, пак за ГЕРБ гласувайте и пак ПП-ДБ ще получите. Много сте умни да знаете. За това ви говорят че няма смисъл от избори но вие явно не го разбирате....пак за ГЕРБ гласувайте и пак ПП-ДБ ще получите и така ще е докато позволявате Бойчо на луди да ви прави.
  • 110 Абсурдно и смешно заглавие !

    3 1 Отговор
    ====ГЕРБ задължи Бойко Борисов да преговаря за коалиция с ПП-ДБ=====ъхъъ "задължи" го и това е положението..... Край......коалиция с ПП-ДБ и дори общи листи за изборите за Европарламент .... и логично последващо разпускане на ГЕРБ
  • 111 ГЕРБ е смешна партия....

    4 0 Отговор
    Да припомня само, че нито Габриел, нито примерно Александър Йорданов не са били никога номинирани от членове на ГЕРБ по демократичен начин. .... Няма смисъл да коментираме Бойчо и ГЕРБ въобще
  • 112 Ха ха ха

    3 0 Отговор
    Нещастен долнопробен актъор и смешник. Задължили го били, него, невинния и принципния и той, против волята си, ще трябва да води преговори. Няма друго толкова просто племе като българското. Един такъв да ги прави на луди в кокошарника, а те да къркорят и да си чакат реда.
  • 113 Наблюдател

    3 0 Отговор
    Няма по-голям цирк от нашия евро-атлантически в Света няма. Акробати, фокусници, въжеиграчи, мъже каучук, гълтат яко но не саби, а евро-атлантически мечове, който посланник го извади, даже дресирано евро-атлантически прасе и тиква има. Излиза някое конферансие от посолство и обявява следващия номер и гледай чудо...
  • 114 Кирчо от Кокорчево

    1 1 Отговор

    До коментар #83 от "Олигофрен":

    А центаджиите са в захлас......Още 4 год. ще ни управлява Посолство-ТО и ще гушкат центове.....
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 ганю

    0 1 Отговор

    До коментар #34 от "Беден Българин":

    не са катили ами тарикати на избори е по добре
    да се види кой кого ще качи,
    а че всички сте наведени и Управени е ясно
    цените са муци, всичко е в носа
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 ганю

    0 1 Отговор

    До коментар #10 от "татко Петко":

    татко Петко и Киро Чурката
  • 119 Инсинуации!

    1 0 Отговор
    Инсинуации!
  • 120 Само ДСБ

    2 0 Отговор
    Жалко ако ПП и ДБ се съгласят на удормите на Банкярския който е мразен от всички Български граждани искащи истинска промяна .Разберете когато промяната се лиши от Банкята , Делчо Дебелянков Депесарков и Агата разпределящ порциите тогава нашата скъпа държава има шансове да поеме по пътя на истинската демокрация. Хората завършили школата Симеоново и станали ДС агенти и под руско влияние трябва да бъдат изолирани от всякакви управленски форми на управление .Така че електоратът на Дб сме в очакване на правилния избор на подкрепата
  • 121 Тоя

    1 0 Отговор
    Тоя пак си намери извинение! Мошеник!
  • 122 Защо

    1 0 Отговор
    Не разбереш тъпа мутри,че не можеш да се опреш на малкия пръст на Асен Василев.Едъщнодт си го разбрал,че няма да ти върви по гайдата.Изобщо не те интересува държавата,мутри.Какво и набиваш канчето на Габриел кой ще я провали.Ще я провалиш ти,който ще в командориш наглец долен.
  • 123 Мале

    1 0 Отговор
    ГЕРБ задължили Пирата-Банкята да води преговори.Глупости на търкалета.Кой смее да му каже копче,като знаят колко отмъстителен и злобен бандюга е.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове