Last news in Fakti

7 Март, 2024 11:42 930 51

ИТН предлага по-малко подписи за свикването на национален референдум

  • итн-
  • референдум

Това е наша битка от много години насам

ИТН предлага по-малко подписи за свикването на национален референдум - 1
Снимка: Архив

Внесохме промени в Закона за прякото участие на гражданите, които касаят произвеждането на референдумите в България. Преди три месеца порочната сглобка отхвърли и нашата воля, и тази на гражданите. Ние сме упорити и входираме наново този закон, с леки корекции в него. Това обяви депутатът от „Има такъв народ“ Станислав Балабанов преди медии.

„В настоящия проект за изменение се предлага единен подход при двата вида референдуми, по модела за местните референдуми. Смятаме, че така отразяваме сериозна представителност“, заяви той.

„В проекта умишлено залагаме прагът за подписите да е 1/40, или 2,5% от хората с избирателни права, горе-долу 130 000 – 140 000 души, които да дадат своите подписи и референдумът да бъде задължителен за провеждане. Друга промяна – срокът за национален референдум, предлагаме срокът да бъде 6 месеца, както е в развитите европейски държави, а за местни референдуми – 5 месеца“, обясни Балабанов.

"Въпреки че сме изправени пред една стена от корупционери, които ги интересуват други неща в момента, свързани с подялба и разпределение на държавата, все пак се надявам, че ще обърнат внимание на желанията на хората и на нашата инициатива, която е наша битка от много години нас".

„Това е наша битка от много години насам. Искам да дам пример как изглеждат лъжците и лицемерите в нашето Народно събрание. Разбрах от публикации в медиите, че ПП-ДБ ще вкарат техен проект, който да променя Закона за прякото участие на гражданите, абсолютно изкопиран от законопроекта на ИТН, срещу който те гласуваха „против“.

Излизат ми миналия ден и казват „ние, разчитайки на мнозинството отдолу – ГЕРБ и ДПС, ще променяме Закона за прякото участие и ще реформираме“. Не е ли лицемерно, колеги? Защо преди три месеца не гласувахте за нашия законопроект?“, попита той.

Балабанов е категоричен, че участието на гражданите е единствено и само битка на „Има такъв народ“.

„Когато ние инициирахме референдума през 2016 г., когато милиони граждани излязоха да гласуват, и медии, и Народно събрание се правеха, че такова нещо не съществува. Правим всичко възможно да регулираме и променим скелета на този законопроект, за да може гражданите наистина да бъдат питани и да участват пряко в политическите процеси в държавата. Призовавам ПП-ДБ да погледнат мотивите ни и да ги подкрепят, ако толкова искат да участват.“

Той коментира и трусовете в кабинета: "Надявам се колкото по-бързо приключи този кошмар, толкова по-бързо да идем на избори и да ги изметем."


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    16 7 Отговор
    Джендърите забраниха референдумите.
  • 2 ТаУмВзе

    9 4 Отговор
    Нация Нема брее, Затрихте я Папкайки клекнали са рефендуми и ала бала!
  • 3 ГЕРБ

    9 7 Отговор
    Я си ...... Майката
  • 4 ГОЛАТА ИСТИНА

    14 5 Отговор
    Какво значение има броя на подписите, когато държавата парира референдумите, на политическо ниво, с измислени доводи ?
  • 5 Чалга патриот

    17 13 Отговор
    Нашите хора от ИТН са недоволни от факта че нямат равен достъп до корупция .Този мушморок кога стана политик кога започна от всичко да разбира.

    Коментиран от #9

  • 6 Иго

    14 6 Отговор
    Сглобката ликвидира Конституцията , не признава Референдумите , тези са ликвидатори на народа ,продали се за власт и долари ,полегнали на краварите!! Избори, дано народа се събуди и гласува за премахването на тези малоумници !!
  • 7 Похвално Балабанов

    10 6 Отговор
    Но тази крадлива и лъжлива пасмина, отново ще го отхвърли! Не биха рискували народа да ги изхвърли изневиделица!
  • 8 Станиславе

    16 8 Отговор
    Добре че простаците в парламента сте само 4% че останалите не ви слушат глупостите.

    Коментиран от #10, #49

  • 9 Глупава е опорката ти

    3 5 Отговор

    До коментар #5 от "Чалга патриот":

    Или по скорто лъжата, на фона, че ако искаха, когато бяха на влст и мафията зад ПП и ДБ им предлагаше да си крадат заедно, те отказаха! Сега пречат да си бедна и нещастна и обрана от ПП, ДБ и ГЕРБ!
  • 10 Добре,

    6 4 Отговор

    До коментар #8 от "Станиславе":

    че "не простаците" ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС, дето те лъжат и крадат са повече, че ко щеше да правиш иначе!
  • 11 къде живеете...

    3 8 Отговор
    Къв рефурендум в тоталитарна държава?Нали събраха хората подписи за еврото.Всичко по незаконен начин ликвидираха с овладените си институции.Само въстание и после съд ги оправя!
  • 12 1234

    5 2 Отговор
    ИТН вместо да дърдорят глупости, да вземат да излушат проф. Пламен Киров за референдумите и промените в конституцията и да започнат да работят в тази посока.
    Броя на подписите е малкия проблем...
  • 13 Хахахаха

    11 4 Отговор
    По малко подписи за да може по лесно и по бързо Да правим референдуми .Които да обслужват някой руски интерес .Я съветски паметници я за 3 ти март или президентска държава Или кой знае какво друго ще им спуснат на кремълската партии от москва за референдум А на референдумите на русофилите предложени от възраждане бсп итн и подобни ще отидат да гласуват избирателите им до последния човек На другите партии повечето ще останат в къщи ..Бг не е швейцария Това тези тарикати го знаят и на това разчитат За това искат по лесни референдуми Да прекарват руски интереси .

    Коментиран от #14, #21, #28

  • 14 Жалко е да се гледа

    3 5 Отговор

    До коментар #13 от "Хахахаха":

    опростачено дете от лъжците и крадците ПП, ДБ и ГЕРБ, да се въргаля в лъжи и детски глупости, с продадено бъдеще за някоя монета!
  • 15 Анонимен

    0 5 Отговор
    Трябва да се направи така, че щом еди колко си човека са се разписали да е задължително провеждането на референдум.
  • 16 Пешо

    6 0 Отговор
    Може ли с и два подписа да се свиква референдум .
    Решение както при развод .
  • 17 Дрън дрън та пляс

    3 0 Отговор
    Когато се направи така че да има няколко варянта да се гласува на референдум, а не само с бюлетинка в урна, тогава ще може да са легитим и тия рвферендуми
  • 18 Кака Радка

    13 2 Отговор
    Най-големият специалист по референдумите - Балабанката!! Този дето в живота си една тухла не е преместил, а само се разхожда надут като цирей, седнал акъл да раздава. Отпусни малко въздуха, че ще се спукаш и тогава много ще мирише. Не, че сега не смърди, де.
  • 19 МЪРШШШШШШШ

    7 2 Отговор
    БЕЕЕЕЕ!
  • 20 Учиндолец

    12 3 Отговор
    Хващам се на бас че първия улеснен референдум който чалгарите ще предложат ще е за съветските паметници Втория за излизане от нато и ес Третия за президентска република Като не може с избори и в парламента да изпълняваме поръчките на кремъл То тогава чрез референдуми ..Елементарни мишоци сте балабанче !! Бойко може да излъжите Ама ПП няма да се хванат в капана ви
  • 21 хихи

    6 1 Отговор

    До коментар #13 от "Хахахаха":

    На калпав демократ вълната му пречи..„

    и под вълна разбирай"руското влияние"
  • 22 Мдааа

    9 1 Отговор
    Сега вече знем колко е и реалната бройка хора, които биха гласували за откровените руски тролеи: 1.5-2% от населението. Горе долу толкова имаше и Атака.
  • 23 Тия....

    7 2 Отговор
    С техните референдуми аман,омръзнаха на света.И малко да ви образовам.Референдума се провежда,а не се произвежда-анадънму?
  • 24 Иван

    10 1 Отговор
    ИТН предлагат само простотии. Защо примерно не предложат в референдумите да участват само тия които имат образование и могат да пишат и четат на български. Тогава и аз ще ги подкрепя. Сега при толкова много прост материал, който лесно може да бъде манипулиран, какви референдуми, какви пет лева. Като знам колко прост народ вярва в кемтрейлса и е получил основно образование в чалготеките, не е за вярване.

    Коментиран от #32

  • 25 Иван

    7 1 Отговор
    Балабанчо, ще ти дам безплатно една идея за тема за референдум. Предлагам ИТН да предложи референдум дали да се разследват Доган и Пеев и санкционираните по Магнитски да не участват в политиката. Айде сега да видим дали ви стиска.

    Коментиран от #26, #36

  • 26 Ти на колко години си

    3 1 Отговор

    До коментар #25 от "Иван":

    Това тема за референдум ли е или задължение на институциите, които са окупирани от същите ГЕРБ, ДПС, ПП и ДБ и работят само в тяхна полза?
  • 27 Зад всичко

    6 2 Отговор
    което предлага ИТН стои Путин и Мултигруп. т.е пак Путин.

    Коментиран от #29

  • 28 провинциалист

    2 2 Отговор

    До коментар #13 от "Хахахаха":

    Ти снощи провери ли под леглото за Путин?
  • 29 Това звучи

    1 1 Отговор

    До коментар #27 от "Зад всичко":

    като от опростачено дете на лъжците и крадците ПП и ДБ!
  • 30 ГЕРБ=ДПС=БСП

    6 2 Отговор
    Не вярвам на Слави Трифонов, Балабанов, Тошко Йорданав, ИТН сте лицемериете. По-скоро смятам, че като ИТН са видели, че ППДБ внасят такъв законопроект и те са се забързали да внесат.
    Обещахте депутатите да се избират мажоритарно, защо не внасяте такъв законопроект?

    ИТН сте мошеници, не изпълнихте предизборната си обещания. Когото имахте възможност да направите нещо. Започнахме с глепостите, щели сте да пратите астронавти. Хорото ни гласуваха за аванс да се подхождат в Космоса. Гласуваха за да оправите законите, правосъдието, данъците. А вие какво направихте? Спуснахте един парашутист Николай Василев с менте управленска програма различна от тази, с която спечелихме 1 млн. гласове.

    Избирателите все някога научават кой ги лъже. Вашата съдба ще е като на НДСВ да изчезне те, или като на СДС да се влеете в мафията ГЕРБ + ДПС.

    Коментиран от #31

  • 31 Интересно

    0 5 Отговор

    До коментар #30 от "ГЕРБ=ДПС=БСП":

    Не вярваш на Слави, Балабанов и Тошко, които не са те лъгали, но вярваш на лъжците и крадците киро, асен и компания, които ежеддневно те лъжат и крадат!

    Коментиран от #33

  • 32 ГЕРБ=ДПС=БСП

    1 5 Отговор

    До коментар #24 от "Иван":

    Абсолютно, предлагам над 70 годишните да нямат право на глас, както нямат право на глас ненавършилите 18 годишна възраст. Умственото ниво на много от над 70 годишните е на ниво 10 годишен. Говоря от опит имам такъв пенсионер в къщи. Освен това остатъка им живот често е по-кратън от 4 годишния управленски мандат. Не е редно да избират депутати, които ще ги надживеят.

    Второ само хора, които имат бг паспорт и са прекарали на територията на България повече от 183 дни в годината да могат да гласуват. Изключение само за дипломати командирован от МВнР. Дипломатите, съпругите им, децата им до 20 годишна възраст, от чужбина да могат да гласуват само хартиено по пощата/дипломатическа поща/, като гласовете им се броят в отделни СИК разположени в МВнР.

    Коментиран от #34

  • 33 ГЕРБ=ДПС=БСП

    3 1 Отговор

    До коментар #31 от "Интересно":

    За мен подмяната на управленската програма с тази на парашутиста Николай Василев е лъжа. Също и изпращането на 3-ма астронавти. Българин, българка, македонец. Макар че с радост бих пратил Слави Трифонов, Тошко Йорданов и Балабанов на еднопосочна колонизирана мисия на Марс. Това ще е излезе по-евтино на бг данъкоплатеца, в сравнение изпращането им в бг парламента.

    Коментиран от #35

  • 34 Това звучи

    3 0 Отговор

    До коментар #32 от "ГЕРБ=ДПС=БСП":

    глупаво и гадно! Има пенсионери на 70 години по нагоре, които със сигурност са по в час и от теб! По същата логика може да кажеш и за 40 годишните! Във всяка възрастова група има умни, неумни, оглупели и т.н.! Такова нещо се нарича дискриминация! Услови е за завършено образование, е друго нещо!
  • 35 И защо

    0 1 Отговор

    До коментар #33 от "ГЕРБ=ДПС=БСП":

    Повече щеше да те лъже от киро и асен ли? Или по скоро нямаше така да те лъже и краде! И като пратиш Слави и компания в космоса и си оставиш киро и компания да те лъжат и крадат, надявам се ще ти стане едно убаво и приятно да те решат, а ти се радваш!

    Коментиран от #38

  • 36 ГЕРБ=ДПС=БСП

    2 1 Отговор

    До коментар #25 от "Иван":

    Тема за референдум:

    Колко години да прекарат в затвора?

    Ахмед Доган, Делян Пеевски, Пламен Орешарски, Влади Горанов, Васил Божков, Жан Виденов, Румен Гечев, Георги Гергов, Корнелия Нинова, Кирил Добрев, Сергей Станишев, Бойко Борисов, Томислав Дончев, Цецка Цачева, Цветан Цветанов, Костадин Костадинов, Волен Сидеров, Красимир Каракачанов, Валери Симеонов, Кирил Петков, Асен Василев, Атанас Атанасов, Иван Костов ... също и Борислав Михайлов, Емил Костадинов, Венци Стефанов и всички БФС шефове и президенти на футболни клубове/...

    Като за всеки от изброените да има следните възможни отговори: АМНИСТИЯ, 2 години или 5 или 10 или 15 години или доживот.

    Коментиран от #37

  • 37 Колко от тях осъди

    1 0 Отговор

    До коментар #36 от "ГЕРБ=ДПС=БСП":

    Да наказваш без съд, е влечение към едни други времена, уж от които се възмущаваш! В теб е пълно с противоречия! Явно и затова, подскачаш от цвят на цвят, без да потърсиш истина и лъжа, правилно и неправилно и т.н.

    Коментиран от #40

  • 38 ГЕРБ=ДПС=БСП

    1 0 Отговор

    До коментар #35 от "И защо":

    Аз харесвам Христо Йорданов и Асен Василев, не харесвам Атанас Атанасов, Георги Ганев. Последните двама бих пратил в затвора, първия защото е некадърен лидер. Втория защото налага данъци/плосък, единна ДДС... /+осигуровки, които ограбват бедните и облагодетелстват богатите у нас.

    Аз съм по-скоро социалдемократ. Смятам БКП=БСП за менте социалисти и ги ненавиждам, защото те са причината в България да няма истински социалдемократическа партия подобна на германската. Те са феодализирали една част от избирателите. ДПС са други феодали и ГЕРБ са трети феодали, отмъкнали крепостни избиратели от БСП.

    Коментиран от #41

  • 39 Никой

    1 0 Отговор
    Българския народ, е увреден народ. Всички политически шарлатани знаете много добре това и всеки един " идол " е готов да го манипулира. На " неузрял " народ реферндум не се предлага,тъй като може да допусне ужасна грешка ,плод на емоционална патриотична ерекция.

    Коментиран от #42

  • 40 ГЕРБ=ДПС=БСП

    1 1 Отговор

    До коментар #37 от "Колко от тях осъди":

    Не си разбрал, предлагам ОБЩЕСТВЕН СЪД, една от предлаганите от мен възможнисти е АМНИСТИЯ/НЕВИНЕН/, предлагам обществото да ги осъди на референдум. Съдебен състав ще са всички бг избиратели. Щом хората имат акъл да ги избират за депутати, значи имат акъл и за да ги осъдят или оправдаят.

    Защото не вярвам на прогнилите бг прокуратура и съд.

    Коментиран от #43

  • 41 Интересно

    0 1 Отговор

    До коментар #38 от "ГЕРБ=ДПС=БСП":

    Какво харесваш на лъжец и лицемер като христо иванов? Ако преди години не видя кой му нареди да напусне борисов като негов министър, то след хилядите му лъжи и циркове в последните години, да харесваш един лъжец и лицемер, ми е много странно! То не бяха циркове с лодки при доган, а сега в скута им на мазно турско кафе! То не бяха отричания от ГЕРБ и ДПС, тумури, мафия и незнам си какви цветущи епитети излизали от неговата уста, а сега всеки ден в кабинетите им обсъждайки как да те лъжат и крадат! Странно е, че има хора като теб, на които видно им личи, че са интелигентни, а се оставят едни нещастници като тези да ги лъжат супер елементарно! Не знам как оправдаваш една лъжа на някой като тези, а ежедневните им, да не говорим! Не знам какво очакваш от лъжци и лицемери, освен да те лъжат и крадат! Намразваш и други, само защото вярваш в думите и лъжите на едни лъжци, а не гледаш действия, не вадиш факти от действия и т.н.

    Коментиран от #44

  • 42 Знайко

    2 0 Отговор

    До коментар #39 от "Никой":

    Грешките, падането и ставането са част от живота, част от израстването на детето и превръщането в зрял човек.

    Има истина в думите ти, но за да се научи бг народа трябва да прави референдуми. Ако не прави референдуми никога няма да се научи.
    Това е като да караш колело, ако те е страх, да не паднеш 10-20 пъти, никога няма да се научиш да караш колело.
    Ще пада ще става и така ще се научи.
  • 43 И как обществото може да съди

    1 0 Отговор

    До коментар #40 от "ГЕРБ=ДПС=БСП":

    Колко от обществото, ще имат сведения от разследвания, разработки и т.н.? Или ще съди на базата на медийното промиване на мозъци, което в нашата държава е на особенна висота? Водят една част от народа, като блеещо стадо! Наричат ги "умни и красиви", да им почешат егото, а всички останали са глупави и неуки! До вчера викаха на ГЕРБ и ДПС мафия, а днес, тези дето обединиха мафията, викат срещу всеки който пречи на мафията! Звучи доста глупаво!

    Коментиран от #45

  • 44 ГЕРБ=ДПС=БСП

    1 0 Отговор

    До коментар #41 от "Интересно":

    Кой да харесвам и кой да не харесвам, си решавам аз. Също и на кой да вярвам и на кой да не вярвам.

    Най-много не вярвам и не харесвам: Бойко Борисов, Пеевски, Слави Трифонов, Костадинов ...

    Аз също съм правил грешки, всеки глеши понякога. Проблема е в тези алчни злодеи, при които не е заради грешка, а умишлено вредят, крадат, лъжат...


    "Който е безгрешен, нека той да хвърли първи камък."
    Ти безгрешен ли си?
    "По делата им ще ги познаете."

    Коментиран от #46

  • 45 ГЕРБ=ДПС=БСП

    1 0 Отговор

    До коментар #43 от "И как обществото може да съди":

    Обществото ни ще има същите сведения, с които избира депутати, кмеове ... Ще съди на същите основания, на които гласува и прави референдуми за този или онзи, за това или онова. Виновни за това какви сведения има обществото са управляващите и журналистите.

    Сега като се замисля, в списъка за съдене трябва да добавя и "журналисти" като Беновска, Цънцарова, Дачков, Кикимян ...

    Коментиран от #48

  • 46 Интересно

    0 0 Отговор

    До коментар #44 от "ГЕРБ=ДПС=БСП":

    Логично, че кой харесва и не харесваш си е твой избор! На мен ми е странно, какво може да харесваш в един лъжец като христо иванов? И какво чакаш от него? Наричаш други лъжци, а хересваш този лъжец и крадец! Нареждаш Слави и Костадинов, до доказани лъжци и крадци като борисов и пеевски! Едните са крали и ограбвали България и продължават, другите не са били във властта! Харесват ти лъжите на христо иванов, който обслужва задкулисие! Иначе да! Човек цял живот ще греши! Но може да е значително по малко, ако гледа действията и търси фактите в тях, а не слуша приказки и чете този и онзи какво казали за този и онзи!
  • 47 Шишони

    1 1 Отговор
    Я па тоа русофилин Иска с кебапчета и бира да гепи гласовете на невежеството в махалите и да решава съдбата на България
  • 48 Избираш

    0 0 Отговор

    До коментар #45 от "ГЕРБ=ДПС=БСП":

    депутати и кметове, с презумцията, че са честни, ерудирани и най подходящи за твоето благо, в управлението на страната!

    А съдиш някой, по доказателства, че е виновен, че е извършил престъпление!

    Я сега прочети внимателно двете неща! И се замисли.
    В единият случай, ще избреш или няма да избереш някой да те управлява! Грешката ти, ще е в това, че ако си направил грешен избор, ще те лъжат и крадат!
    В другият вариант, грешката ще е да вкараш невинен в затвор! Това може и да си ти! Въобще как може да съдиш, без доказателства, разследване, разработки и т.н.?
    В теб има много противоречия! Както мисъл, така и другата крайност, пълна липса на такава! Логиката нещо бяга!
  • 49 ГЕРБ=ДПС=БСП

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Станиславе":

    "Добре че простаците в парламента сте само 4%"

    Бъркаш, над 30% са, същите са и "Възраждане" и БСП. Че даже и ДПС и ГЕРБ може да добавиш и няма да сгрешиш.

    Простаците в парламента са отражение на простаците сред избирателите. Болезнена истина е, че простаците у нас са мнозинство. Има надежда да се промени това. Идват следващите поколения, родените след падането на Живков и комунизма вечи са над 34 годишни.

    Коментиран от #50

  • 50 Интересно

    0 1 Отговор

    До коментар #49 от "ГЕРБ=ДПС=БСП":

    Защо не са простаци за теб лъжци и крадци като ПП и ДБ? Или както Слави каза, обичаш да те лъжат красиво, вместо да ти казват истината грозно! Това следващо поколение, нагло, лъжливо и крадливо, не е по добро от предишното! Не е важно какво поколение е! А какви ценности и морал има някой! Лъжеца и крадеца, нямат такива!
  • 51 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Не се силете да вкарвате някого " в затвора", като нямате разрешение от Козяк. Нали всички управници затриват Българийка по негово нареждане !?
    ИТН може да иска и 1 000 гласа за референдум, теоретически е възможно партийното събрание да го приеме...... НО, същите партийни избраници СПАЗВАЙКИ жалката ни вече Конституция чл.84, ал 5, никога няма да разрешат "произвеждането" на допитване до лошия мат,рял !
    По скоро ИТН трябва да воюва за МАНДАТНОСТ НА партийните избраници в Партийното събрание. Колко мандата още са необходими на мнозина от настояящите, за да докажат и затвърдят своята некадърност като законодатели ???
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове