Last news in Fakti

10 Март, 2024 10:22 5 543 35

Съдия Цариградска: Правната система у нас позволява да се влияе върху съдебните процеси

  • съдия цариградска-
  • червеният пират

Моята тревога е за сигурността на този човек, наричан Червения пират и справедливостта на процеса, който той ще получи. Определено не го разпознавам като източник на заплахи, каза магистратът

Съдия Цариградска: Правната система у нас позволява да се влияе върху съдебните процеси - 1

"Спокойствието ми идва от чистата ми съвест и истината за всички съучастници в тези огромни мрежи за влияние ще излезе рано или късно. Искам да дам своя принос в разбирането как те функционират и защо са възможни. Моето спокойствие го имам въпреки бездействието на ГДБОП и опита за маскиране на вероятните други версии за източник на заплахите спрямо мен. Моята тревога е за сигурността на този човек, наричан Червения пират и справедливостта на процеса, който той ще получи. Определено не го разпознавам като източник на заплахи".

Това каза пред Bulgaria ON AIR съдия Владислава Цариградска.

Магистратът разказа, че е срещнала дръзкото поведение на кръга около Нотариуса и заплахите им след нейно интервю през септември 2019 г., в което обяснява за подписка, с която да защитят колегите си от съдебния състав, освободил предсрочно Джок Полфрийман.

"Тогава казах, че прокуратурата има властно положение спрямо съда и дадох краен пример, че може да бъде обвинена, че съм убила президента Кенеди. През 2020 г. съм охранявана 6 месеца, разследване няма. Получих заплахи и след моята теза пред ВСС на 13 февруари 2024 г. за Нотариуса и "Осемте джуджета". Опитах на колегите ми от ВСС мотивирано да обясня как се подчиняват съдиите в България", продължи Цариградска.

Тя е категорична, че правната система у нас позволява да се влияе върху съдебните процеси. Получила е и съобщение от Веселин Иванов - висш представител на администрацията на главния прокурор, да се кротне.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 49 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    63 11 Отговор
    Има ли още някой който не се е убедил че само Народния съд може да раздаде справедливост?
  • 2 Щом една

    39 9 Отговор
    система, позволява да се влияе на съдебни процеси, то тя не е "правна". Оставка на ПП, ДБ, СДС, ГЕРБ, ДПС, БСП. Да си взимат калинките от КС, похвалите от Бавария, Записите от Конференциите, и кой откъдето е дошъл! Оставка, стига унижение и кръвен данък на еничарите с двойно гражданство.
  • 3 По - скоро

    13 2 Отговор
    тези в нея !
  • 4 Гост

    20 5 Отговор
    Позволява ако си в кюпа! С чиста съвест ли си как ще ти повлияе?

    Коментиран от #6

  • 5 Русофил

    21 4 Отговор
    Не се влияе. Те директно се купуват.
  • 6 Последния Софиянец

    27 2 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Като заплашат семейството ти.
  • 7 Даниел

    32 4 Отговор
    Ще си позволя да “сритам” някой журналист по кокалчетата,намерете Яне Янев той е посредника м/у политици инмагистрати в качеството му на съветник на Бойко Борисов!
  • 8 Ха ха

    32 10 Отговор
    Една шепа жълтопаветници искат да превземат правосъдната система.Няма да им се получи

    Коментиран от #13

  • 9 аман

    19 47 Отговор
    Аман !!! Аман , аман и пак аман !!! Престанете да натрапвате медийно тази празноглава селска пр.чка , тази мутренска съпруга и снахичка и добра приятелка на Марто и Лозан ! Женицата с излъчване на доячка в кравеферма е голяма мераклийка за един пост , но не става , не разбрахте ли ?!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Това е по зле от кошмар

    39 1 Отговор
    В град Дупница съдии и прокурори са купени от мутри и полицаи на 100 %! Това е ад!

    Коментиран от #26

  • 12 Българка

    43 3 Отговор
    В България няма Правна система. Има кривораздаване .Над 90 процента от силовите структурим прокуратура ,съд са в ръцете на мафията. А в исновата на мафията са мутрите от бившите ДС и КГБ.
    Гротеската с Червения пират е ченгеджийско мероприятие, което да отклони вниманието от разплитане на случаите Осемте джуджета, Нотариуса и техните заведения. А от свидетелски показания и документи, които в момента не се знае дали са в своята цялост или основните, които водят до кукловодите са унищожени, ни насочват към Петьо Еврото,Цацаров ,Гешев, Сарафов, Борисов, Пеевски и други мастити "евроатлантици".
  • 13 Българка

    25 3 Отговор

    До коментар #8 от "Ха ха":

    Викаш кривосъдието ще си остане в ръцете на мафията и намагнитения ли?
  • 14 Ха ха

    13 17 Отговор
    Вижте знамената на промяната в правосъдието.Това е Цариградска с съпруг бандит,ортак на Таки,Ивайла Бакалова бръмчилка и ВеселинДенков измамник,лихвар и заподозрян за изнудване и убийство2729
  • 15 възхитен

    16 33 Отговор
    Работи и фантазията на Цариградска , работи и . Скоро очаквам да намеси и илюминатите , розенкройцерите , тамплиерите , Ватикана , извънземните и последните от Атлантида .

    Коментиран от #29

  • 16 Анатоли

    25 3 Отговор
    мафия корупция мафията е овладяла всички лостове в Държавата
  • 17 санитар

    16 33 Отговор
    Тази женица видимо има ментални проблеми и се нуждае от помощ (специализирана ,медицинска) а не от медийно присъствие. Като я показватв по пет пъти на ден не и помагате.
  • 18 чиста съвест ли

    26 15 Отговор
    На съдииката с "чиста съвест" съпругът и брат му са едни от най големите мутри още от деветдесете , хора на "Куката" с безкраен списък от золуми. Толкова за "чистата съвест" !
  • 19 ВАР систем

    21 6 Отговор
    Тъпата Деса в констуционния съд ще оправи положението, нищо че има много "нотариуси" и пепиевро жужета.
  • 20 Павел пенев

    14 13 Отговор
    Върху съдебните процеси влияят такива съмнителни в своята репутация магистрати като тази. Правната ни система не е подходяща за такива честни и почтени магистрати като заобиколената от престъпници Цариградска. Какво нагло нищожество.
  • 21 Това е проблемът!

    17 3 Отговор
    Не, госпожо, правната система позволява да се влияе , но само на хора, които са свикнали да им влияят защото живеят с хора с тъмно минало!По-необяснимото и недопустимото е как възможно такива повлияващи се индивиди да станат съдии!
  • 22 Анализатор

    13 13 Отговор
    не ми изглежда искренна ,гони интереси ми се струва
  • 23 Батка

    13 9 Отговор
    И тази “съдийка” , борческа невеста, има право на 5 минути слава. На всеки съдия може да се влияе, ако съдията допуска да му се влияе. Въпрос на избор и на “топки”. А който се оплаква от натиск, но продължава да стои в системата, не е много чист
  • 24 тоци

    21 4 Отговор
    От като сикаджията направи правителство мафията се срасна с банкянският мутрак и ги разшири със спецовете прокуратура и съд
  • 25 Иван Крумов

    11 15 Отговор
    Тази е мошеник - като Навални.
  • 26 Дупничанин

    2 3 Отговор

    До коментар #11 от "Това е по зле от кошмар":

    Па пресели се!
  • 27 Либера стите защо ли толкова рекламират

    4 6 Отговор
    този тра верс
  • 28 Артилерист

    16 2 Отговор
    От това което виждаме да става в съдебната система-записа от разговора в Банкя на мутрата Борисов с Кокинов за Гешеф "Ти си го избра", записа на "Двете каки" и готовността им да споделят спалнята с Борисов, за да си оправят кариерното положение, тефтерчето на Красьо Черничкия и начина за издигане на магистрати, уличните изпълнения и правни безобразия на каскета Гешев, разказа на бизнесмена Илчовски пред парламента за бруталното отнемане на бизнеси и прочие рекет от страна на гербаджийската шайка, разправата със съдия Мирослава Тодорова и тн., и тн.-по-скоро вярвам на съдия Цариградска. Но за състоянието на съдебната система най-голяма вина имат политиците и създаваната от тях МУТРЕНСКА СРЕДА. Как е възможно, например, доказана мутра като Борисов-доказателствата са от ГРАМА НА АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО-НАЙ-ДОСТОВЕРНИЯ ИЗТОЧНИК, който изобщо може да съществува на света-да е най-уважавания политик в България? Това не е ли парадокс и доказателство за мутризацията на средата в страната? В смисъл, че мутрите са по-на почит от ПОЧТЕНИТЕ ХОРА...
  • 29 Българка

    17 2 Отговор

    До коментар #15 от "възхитен":

    Знаеш ли, че набеждаване без доказателства и факти е криминално престъпление. И напомням случая с избитото семейство от Нови Искър, че когато започнаха да излизат факти, внезапно намериха поредния клошар- бедняк, когото набедиха и самоубиха, за да замълчи завинаги. Та така и сега. Намериха психически нестабилен, кръстиха го Червения Пират и се опитват по същата схема да потулят престъпленията
  • 30 Майора

    4 4 Отговор
    Жалко Цариградска , за да се оплаквате значи има защо и сте обвързани по някакъв начин с престъпници! Лошото е че вие всички сте срещу прокуратурата , а не виждате как съдии пускст предсрочно убийци на свобода или намаляват присъди или ги оневиняват! Нямам какво повече да кажа, щом се вярва на мутри и олигарси!
  • 31 Стефанов

    7 13 Отговор
    Цариградска Бировска е мошеничка и бандитка!!!
  • 32 печатна грешка

    8 14 Отговор
    Тази не е съдия Цариградска , тази е съдия Тарикатска .
  • 33 Жуков

    6 0 Отговор
    Адмирации към Съдия Владислава Цариградска защото имаше куража да се опълчи на мафията!!
  • 34 Петка

    0 1 Отговор
    На нас ни трябва ей така един Пиночет за да се оправиме
  • 35 Ваня Добрева

    0 1 Отговор
    Абсолютно адмирирам съдия Цариградска за гражданската и съвест и я подкрепям ментално.Червения пират не е просто фарс ,а нагла подигравка с хората .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове