Last news in Fakti

12 Март, 2024 12:04 2 341 104

Кой има интерес от фалшиви новини като: Безпрецедентен мигрантски поток! Чужденци бият хора по улиците на София

  • правителство-
  • мигранти-
  • фалшива новина

За цялата 2023 г. престъпленията, извършени от чуждестранни граждани у нас са 287, а от български - 4345, посочват от правителството

Кой има интерес от фалшиви новини като: Безпрецедентен мигрантски поток! Чужденци бият хора по улиците на София - 1

С наближаването на изборите за Европейски парламент се засилва публичното говорене на определени политици на тема „мигранти“, в синхрон с наратива на Кремъл за „бежанската криза“, който се разпространява в цяла Европа.

Български партии, които искат да отклонят страната ни от европейския ѝ път и стандарт на живот, продължават да злоупотребяват със страховете на хората и да насаждат омраза и несигурност чрез фалшиви новини и внушения – този път за несъществуваща „криза с мигранти-престъпници“. Това обясняват от правителството във връзка с разпространената и подклаждана напоследък информация, свързана с мигранти.

Според кабинета фалшивата новина се разпространява чрез няколко различни твърдения - Безпрецедентен мигрантски поток! Чужденци бият хора по улиците на София. Държавата не осигурява защитата на гражданите.

Фактите:

България няма „безпрецедентен мигрантски поток“. Към 11 март 2024 г. са върнати общо 192 лица от всички страни членки на ЕС според Регламента Дъблин, който България спазва от 2007 г. Още оттогава до ден днешен има редовни полети по договорени трансфери на мигранти, като през всичките тези години от заявените трансфери реално осъществените са не повече от 20%.

Капацитетът на бежанските центрове към Държавната агенция на бежанците (ДАБ) е 3 572 места за настаняване. Към момента той е запълнен eдва на 43%.

През последната седмица имаше два криминални инцидента, които нямат връзка помежду си, но в тях бяха замесени чуждестранни граждани. В единия случай се оказа, че двете групи, които са се сбили в центъра на София, са се познавали, а конфликтът е заради момиче, а в другия - непълнолетни българи са нападнали британски студенти по медицина от пакистански произход.

Според МВР целта е била грабеж, а не престъпление на расова основа. Така един битов инцидент и друг, в който чуждестранни граждани са пострадали, се превърнаха в повод за организирана акция под надслов „мигрантите вън“ и протест с участието на политици и евродепутати.

За цялата 2023 г. престъпленията, извършени от чуждестранни граждани у нас, са 287, а от български - 4345. За сравнение, 10 години по-рано, през 2013 г., съотношението е 285 към 10 221.

Държавата продължава да подобрява усилията за защита на гражданите си. В София, столичният кмет Васил Терзиев въведе нови превантивни мерки – засилено е присъствието на Общинска полиция в пешеходните зони. В последните месеци Столичната община започна да възстановява и видеонаблюдението в града, което 10 месеца е било без поддръжка, а над 400 камери изобщо не са работели. Министерството на вътрешните продължава да полага всички усилия да опазва обществения ред и да защитава гражданите от престъпления.

Изводът:

Всяването на страх, паника и несигурност у гражданите е характерен подход на диктаторските режими като Кремъл. Предсказанията за „хаос и разруха“, които заливаха обществената среда през 2022 и 2023 година, никога не се сбъднаха. Призоваваме гражданите да не се поддават на внушенията, свързани с новия фалшив политически наратив за "хилядите мигранти-престъпници", които върлуват по улиците.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 55 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Къпан пор

    81 3 Отговор
    Фактчекърите "работят".

    Коментиран от #95

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 АналЛизатор

    117 5 Отговор
    Разходете се от Лъвов мост до Халите и ще видите истината.

    Коментиран от #71

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Сапуна и Мара

    87 8 Отговор
    С недоносената си политика и в некъдърнистта си , докараха емигранти. Това е факт. Кацаха на летището в София.
  • 7 ФАКТИ

    32 3 Отговор

    До коментар #4 от "честен ционист":

    Е нали днеска ти си дневна смяна тука

    Коментиран от #10

  • 8 Бойкот на алчните от О.Л.Х.

    42 4 Отговор
    Не е важна бройката, а процентът...
  • 9 Ами да

    59 6 Отговор
    Политиците от властта имат този интерес, за да не виждат българите как унищожават България от алчност и с кражби!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Смех в блатото

    10 53 Отговор
    "Всяването на страх, паника и несигурност у гражданите е характерен подход на диктаторските режими като Кремъл. Предсказанията за „хаос и разруха“, които заливаха обществената среда през 2022 и 2023 година, никога не се сбъднаха. Призоваваме гражданите да не се поддават на внушенията, свързани с новия фалшив политически наратив за "хилядите мигранти-престъпници", които върлуват по улиците."

    Еми :)))

    Коментиран от #98

  • 12 крис

    66 1 Отговор
    ИЗВОДЪТ-Тези, които вилнеят по улиците на София, нямат място тук, тези хора не искат да се вписват. Не може европейските политици да са наивни и да мислят, че вкарваме ИТ специалисти. Тези хора търсят социални помощи, повечето от тези хора не бягат от военни конфликти. Нелегалната миграция е рак. Решението е никакви социални помощи на калпак, нулева миграция и репатрация", разкри Ангел Джамбазки от ВМРО/ЕКР.
  • 13 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    68 7 Отговор
    Българите били с ЕВРОПЕЙСКИ стандарт на живот , ама некви партийки искали да ни отлконят ❗
    Да се смееш ли, да плачеш ли 🤔
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Баш Батка

    29 1 Отговор
    Фафли жлътковците писаха тез статии. И аз питам хаха колко сте мйекащи и елементарни.
  • 17 Град Симитли

    41 4 Отговор
    Двамата на снимката не са от"наративите на Кремъл".
    а от дивотиите на чичо Сам!

    Коментиран от #103

  • 18 БОЦ - ко

    11 2 Отговор
    Яхнали куци магарета,
    Сякаж са връз бели коне,
    Препускат, препускат другарите,
    Без път и незнайно къде...
  • 19 Сила

    25 7 Отговор
    Абе дай Нотариуса, прокурорите, Турски поток, корумпирани полицай, Тиквата,Шиши, Еврото и секва друга паплач дето ни ограбва, убива и прогонва децата ни...... Тия са проблема, не некви мършави несретници дето само чакат и те да се разкарате по бързо от тая територия. .........!!!
  • 20 Олигофрен

    49 3 Отговор
    Всеки който си мисли че това са глупости , да си купи апартамент на ул. " цар Симеон " или да пусне дъщеря си с къса пола около женския Пазар !

    Коментиран от #23

  • 21 тука е така

    30 3 Отговор
    Докато избирате луди за депутати и им давате възможност да се месят в политиката така ще продължава. Същото е и когато не отидете да гласувате, а оставяте платените избиратели да бъдат мнозинство и да избират пак същите. Това упражнение го играем от десетилетия и още не ни е дошъл ума в главата.

    Коментиран от #100

  • 22 към автора

    20 2 Отговор
    Нищо не казваш как е положението на пристанището на Владайската река. Корабите идват ли по разписание
  • 23 ТрампЛин

    4 23 Отговор

    До коментар #20 от "Олигофрен":

    А защо не по бикини след полунощ, на високи токчета и леко залитаща?

    Коментиран от #26, #27

  • 24 Отварат

    39 6 Отговор
    Сетила се Мара ( Габриел ) да се побара ! В София вече има Арабски квартал , който има свои закони и за българи не е безопасно !

    Коментиран от #28

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 ТрампЛин

    8 38 Отговор

    До коментар #24 от "Отварат":

    Къде се намира? В тази държава осеяна с руски “църкви”, руски “посолства”, руски “почивни станции”, руски градове….и български русофилски дружества, един арабски квартал ли ще ни уплаши?

    Коментиран от #30, #39

  • 29 Реалност

    38 5 Отговор
    София се превърна в едно гето, но софиянци сами са си виновни, все пак там са джендърите и жълтопаветниците - избирателите на ПП/ДБ и Терзиев.

    Коментиран от #35, #41, #74

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Отврат

    27 0 Отговор
    От така наречената " Работна ръка " работи само 0,01 %
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 по 1-2 микробуса

    11 0 Отговор
    и коли спираха седмично . Претупка се моргата в Бургас - канала оттам явно е бил единствен . Обират ги и ги зарязват . По 100 на седмица - 12х4 са 48 х100 са 4800 за година и за 5 години са 23-24 хиляди . а имало само 2600 . То е малко като със стачките и протестите . Дават си похвали, а не остана някой дето да е доволен . хахахаха
  • 34 Статистикатаа

    24 2 Отговор
    "престъпленията, извършени от чуждестранни граждани у нас са 287, а от български - 4345". Тоест в бългаария има 350 000 мигранти или признавате, че вършат повече престъпления? Кое от двете е поли-коректната версия?

    Коментиран от #36

  • 35 Сила

    7 5 Отговор

    До коментар #29 от "Реалност":

    Фъндъкова. Герб. Корупция...... Това е, не пиши глупости!

    Коментиран от #49

  • 36 Статистикатаа

    11 0 Отговор

    До коментар #34 от "Статистикатаа":

    По скоро към 450 000 , извинявам се...
  • 37 ТрампЛин

    4 14 Отговор

    До коментар #27 от "Българин":

    Аз знам как да пусна дъщеря си, по кое време и как да е облякана. Нямам нужда от твоя съвет. Ти щом го намираш за нормално дъщеря ти да се движи така, можеш да я изпратиш и в някое малко градче, без мигранти.

    Коментиран от #46

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Отврат

    14 0 Отговор

    До коментар #28 от "ТрампЛин":

    Попитай къде да се подстрижеш в Арабска бръснарница ! И ще усетиш духа на арабските Нощи !
  • 40 Реалист

    23 0 Отговор
    Значи истината вече е модерно да е фалшива новина?
  • 41 Правещи история

    19 1 Отговор

    До коментар #29 от "Реалност":

    Хем умни, хем красиви!
    Видяхме юпитета,
    После харвардците,
    Сега какво следва?
    Да живее промяната!
  • 42 Тази псевдо пропагандна статийка

    23 1 Отговор
    Е по зле и от писанията ви за войната в Украйна
    Скоро никой няма да ви чете тъпотийте защото има и други средства за информация и там се показва друго жалки сте честно
  • 43 Политкоректен

    33 0 Отговор
    Фактите: има ги записани от пешеходци на мобилни телефони. Да не говорим за свидетелски показания на бащи, които заварили как арабчета тормозят собствените им дъщери на тротоара. Изводът: МВР си въобразява, че като си затвори очите за даден проблем и той престава да съществува. Същото си въобразяват и медиите: щом не публикуват нищо - значи го няма. За пореден път властите оставиха гражданите да се спасяват сами от тази напаст. Благодарим много! На автора - също.
  • 44 ТрампЛин

    2 21 Отговор
    Никой не пищи че Черноморието е овладяно от малки зелени човечета, над 40,000 на брой! Масово издавани БГ паспорти на руски граждани агенти и шпиони….пробита държава, с пробити Служби за Сигурност, Прокуратура и Армия!

    Коментиран от #62

  • 45 Отврат

    32 0 Отговор
    Всеки който мисли че това е фейк и е безобидно , Да посети големите градове в Европа . Париж , Брюксел , Кьолн и ТН. Ще разбере че това е зараза и трябва да се овладее у нас докато все още е малка !

    Коментиран от #52, #53

  • 46 Бравос

    10 3 Отговор

    До коментар #37 от "ТрампЛин":

    Най накрая си призна, че си мигрант, а дъщеря ти ходи забрадена!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Учуден

    12 1 Отговор

    До коментар #35 от "Сила":

    Фандъкова ние от провинцията ли ви я избрахме? А относно новия ви кмет - вече седмица се е покрил.

    Коментиран от #63

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Байой

    21 1 Отговор
    И кой казва че са фалшиви новини, тея дето подписват договорите за връщане на мигъри те нал тъй

    Коментиран от #55

  • 52 Копейките не стига че лъжат

    2 14 Отговор

    До коментар #45 от "Отврат":

    Но тиквите им не увират. Такива само в шумоизолирана стая и лобут през час.
  • 53 ТрампЛин

    3 7 Отговор

    До коментар #45 от "Отврат":

    Този процес в тези държави тече повече от 50 години, съпроводен с двоен стандарт към тези малцинства! Паралела е “крив”!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Охо капака на всички тенджери

    0 5 Отговор

    До коментар #51 от "Байой":

    Нал тъй, потковаха ли те, нал за катър или за магаре си.

    Коментиран от #96

  • 56 кремълски гнусотии

    2 18 Отговор
    Копейките всяват тревога в обикновенните хорица!
  • 57 ТрампЛин

    6 8 Отговор
    Някой подпали война преди повече от 2 години, която не може да спечели, и единствения му изход е тотален хаос в цял свят!
  • 58 Само

    15 0 Отговор
    Слепите не виждат увеличаващите се емигрантски потоци, които сухопътният български Шенген никак няма да спре, защото това не е от вчера, а много преди България да стане член на ЕС . Разбира се западните медии никак нямат интерес от раздухване на подобни новини защото средата и така в много от тях е "мултикултурна" и да се спре нарастваща емиграция с говорене е все едно да гасиш огън с бензин. Западните правителства си вършат тихомълком нещата , с леки подлости в законите си, които ти ограничават някои права, ту следят за "реда".

    Коментиран от #61

  • 59 Защо копейките ги е страх от сирийци

    2 17 Отговор
    Нали идолът им Путин е пръв приятел с тях😳😳😳

    Коментиран от #60

  • 60 ТрампЛин

    2 12 Отговор

    До коментар #59 от "Защо копейките ги е страх от сирийци":

    И са бойни другари с Хизбула и Хамас! Какво са се развикали?
  • 61 Копейките не стига че лъжат

    0 13 Отговор

    До коментар #58 от "Само":

    Но тиквите им не увират. Такива само в шумоизолирана стая и лобут през час.
  • 62 Аууууууу

    11 0 Отговор

    До коментар #44 от "ТрампЛин":

    Зелени човечета и зелени банкноти има само в празната ти глава!!!

    Коментиран от #64

  • 63 Сила

    4 2 Отговор

    До коментар #49 от "Учуден":

    Е да де, вие, столичани в повече, не НИЕ СОФИЯНЦИТЕ........ А, и лилавите туземци целокупно..... РАБОТА, РАБОТА, РАБОТА
  • 64 Копейките не стига че лъжат

    1 9 Отговор

    До коментар #62 от "Аууууууу":

    Но тиквите им не увират. Такива само в шумоизолирана стая и лобут през час.
  • 65 Къде е манипулацията ?

    10 1 Отговор
    Ето тук - "За цялата 2023 г. престъпленията, извършени от чуждестранни граждани у нас са 287, а от български - 4345, посочват от правителството"


    6 519 789 души е населението на България по последното преброяване. Т.е. на 6,5 милиона български граждани се падат по 4345 престъпления. Изчислено в проценти е 0.1% престъпления на това население.
    В задачката се пита - КОЛКО са чуждестранни граждани у нас за да се изчисли процентът им на престъпление ?

    Коментиран от #67, #68

  • 66 шааа

    12 0 Отговор
    "Министерството на вътрешните продължава да полага всички усилия да опазва обществения ред и да защитава гражданите от престъпления."

    Ако не беше трагично, щях да се спукам от смях...

    Коментиран от #69, #70

  • 67 Копейките не стига че лъжат

    0 6 Отговор

    До коментар #65 от "Къде е манипулацията ?":

    Но тиквите им не увират. Такива само в шумоизолирана стая и лобут през час.
  • 68 Ами поне 100хил има

    1 5 Отговор

    До коментар #65 от "Къде е манипулацията ?":

    И то путинови питомци
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 шааата

    1 2 Отговор

    До коментар #66 от "шааа":

    А аз направих коремни плочи смеейки се на коментара ти.
  • 71 бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ

    13 2 Отговор

    До коментар #3 от "АналЛизатор":

    АЛОО Б0КЛУКА НАПИСАЛ СТАТИЯТА ..ЗАЩО ТЕЗИ МИГРАНТИ ГИ ГОНЯТ ОТ ЕВРОПА ???? ЗА ДА ВСЯВАТ СТРАХ В БЪЛГАРИЯ ЛИ ???ГОНЯТ ГИ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ БЕ СЪРВУЛ СМ00ТАН ...КОГАТО УБИЯТ ДЕТЕТО ТИ ЩЕ РАЗБЕРЕШ КОООЛКО СИ ПР00СТ

    Коментиран от #72

  • 72 Копейките не стига че лъжат

    1 8 Отговор

    До коментар #71 от "бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ":

    Но тиквите им не увират. Такива само в шумоизолирана стая и лобут през час.

    Коментиран от #77

  • 73 стоян георгиев

    2 11 Отговор
    Путлеровите фенове искат у нас да е гадно и бедно за да изплуват от тинята.имат цяла индустрия за фалшиви и гадни новини за българия.
  • 74 бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ

    6 1 Отговор

    До коментар #29 от "Реалност":

    МИ КОГАТО ПОЧНАТ ДА ГИ КОЛЯТ ШОПИТЕ ПО УЛИЦИТЕ ЩЕ СА ВИНОВНИ САМО ПУТИН И РУСИЯ...А МИТРОФАШИСТКОТО ПРАВИТЕЛСТВО Е НЕВИННО

    Коментиран от #78

  • 75 Илиев

    11 1 Отговор
    И ги има. И са проблем.Хич не омаловажавайте.
    От Лъвов мост до Сердика си е Бейрут.
  • 76 Копейките ги разбирам това им е терена

    1 5 Отговор
    Но шайтан фатмака защо се включи и той? или получи наставления от кгб,ееца решетников.
  • 77 бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ

    6 0 Отговор

    До коментар #72 от "Копейките не стига че лъжат":

    НИ ЛЪЖАТ КАТО КИРО ПРОСТОТО И САПУНДЖИЯТА ДЕНКОВ ДЕТО КАЗА ЧЕ МИГРАНТИ НЕМА

    Коментиран от #80, #85

  • 78 Копейките не стига че лъжат

    0 7 Отговор

    До коментар #74 от "бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ":

    Но и тиквите им не увират. Такива само в шумоизолирана стая и лобут през час.

    Коментиран от #84

  • 79 кална вена

    4 0 Отговор
    ей мършаци, тоя проблем не е от сега не се правете на ощипани влошавате си допълнително и без туй осраааното си положение....ще ви искъртим от лабут точно зарди тия мигранти....малееее

    Коментиран от #82

  • 80 Копейките не стига че лъжат

    0 7 Отговор

    До коментар #77 от "бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ":

    Но и тиквите им не увират. Такива само в шумоизолирана стая и лобут през час.
  • 81 Не знам дали

    0 0 Отговор
    на всички компютри се вижда рекламата на "Ensana Aquahouse" . Снимката е направо чудесна, поздравления!!! Младежът е супер, а и си личи кой кого сваля!
  • 82 Копейките не стига че лъжат

    1 5 Отговор

    До коментар #79 от "кална вена":

    Но и тиквите им не увират. Такива само в шумоизолирана стая и лобут през час.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 кална вена

    4 1 Отговор

    До коментар #78 от "Копейките не стига че лъжат":

    такива като теб могат само да си чешат езиците по нета, че на живо ссте най-големия боклукккк, ще биел абе тъпанариннино пак на нас ще чакате както винаги да ви спасим задниците, и за ко лаете щот се насрахтееее в гащите от СТРАХХХХ....от нищо друго.......

    Коментиран от #86

  • 85 на копейката

    0 3 Отговор

    До коментар #77 от "бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ":

    шпицкомандите ли ги броиш за мигранти?
  • 86 Копейките не стига че лъжат

    1 4 Отговор

    До коментар #84 от "кална вена":

    Но и тиквите им не увират. Такива само в шумоизолирана стая и лобут през час.

    Коментиран от #87

  • 87 Копейките не стига че лъжат

    0 4 Отговор

    До коментар #86 от "Копейките не стига че лъжат":

    Но и тиквите им не увират. Такива само в шумоизолирана стая и лобут през час.
  • 88 ТрампЛин

    0 2 Отговор
    Спокойно, всичко по реда си!
    Как да се предпазим от силната геомагнитска буря, която връхлита в края на седмицата?
  • 89 Кой има интерес от мигрантски фейк ли ?

    2 5 Отговор
    Най лесния отовор е, които говорят против мигрантите и създават мигрантски сблъсъци.
    ПП"възраждане" са основните инициатори. БСП и шайтан фатмак и те пригласят за евентуален партиен дивидент.
  • 90 Експерт

    3 6 Отговор
    Естествено от ФЕЙК новините имат полза копейките, комун.етата и русор.обите, който газ пик.аят, че България е безвъзвратно в НАТО и ЕС-особено след влизане в Шенген-100% и Еврозоната!!!
  • 91 Как кой

    0 3 Отговор
    Руснаците разбира се. Нали искат да дестабилизират Европа.
  • 92 Обръщение

    10 2 Отговор
    Скъпи демократични медии и управници, близо 40 години след Чернобил, когато излъгахте българския народ, че проблем НЯМА, го излъгахте пак! Тогава тайничко се прибрахте вкъщи и предупредихте само близките си да се пазят. Но тогава фактите бяха трудно проверими – само учени със специализирани уреди можеха да определят има ли радиация или няма. Докато сега директно можеш да излезеш на улицата и да видиш с очите си сам. Вие отново ни обяснихте, че проблем НЯМА, че това били спекулации на чужди разузнавания и т.н. А после тайничко се прибрахте вкъщи, за да предупредите собствените ви жени и дъщери да се пазят, защото навън вилнеят едни. Само че многовековната българска история не свършва до тук: хората ще го помнят и децата ще го учат в учебниците някой ден. А собствените ви наследници ще ви питат: „тате, ти защо излъга?“

    Коментиран от #93

  • 93 Копейките не стига че лъжат

    1 4 Отговор

    До коментар #92 от "Обръщение":

    Но и тиквите им не увират. Такива само в шумоизолирана стая и лобут през час.
  • 94 Гост

    6 0 Отговор
    не правете българите на наивни бала-мурници. Вашата икона - Енджи - 2015 започна с импорти на тези xopa, и сега се чудите къде да ги разселвате. Разселвайте ги но не и на тази изстрадала територия, ние си имаме достатъчно проблеми
  • 95 Сс3мпа

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Къпан пор":

    За мое съжаление живеех до женски пазар. Два пъти се мъчеха да ме обират някакви културни чужденци, но удариха на камък(в случей на юмрук).
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Перо

    5 0 Отговор
    Последните трима началници на гранична полиция трябва да бъдат съдени за нанасяне на щети на националната сигурност, съучастие в престъпна дейност и корупция, чрез абдикиране от служебните задължения и допускането на стотици престъпници дневно от чужбина до територията на БГ!
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Сашо

    1 0 Отговор
    А няма ше ли?На видео се вижда как две момчета се защитават от група удрят налитат скачат върху гърбът им .Това е нападение в гръб е се тълкува правно по друг начин.
  • 100 Анонимен

    0 1 Отговор

    До коментар #21 от "тука е така":

    От години едни и същи се въртят в политиката,като ходиш и гласуваш какво получаваш?
    Нещо различно ли?
    Ти си длъжен да бъдеш подчинен,да работиш и да си плащаш, законно те рекетират и манипулират само и само да могат да те доят и да си мислиш,че си свободен и колкото повече пари имаш толкова повече си успешен и успял.
    Да,ама не.
    Всички си плащате и виждате какво получавате от години.
    Докато не поеме отговорност всеки за себе си и да не си търси водачи така ще бъде.

    Коментиран от #102

  • 101 Абе

    3 0 Отговор
    Ясно е кой НЯМА интерес тези новини да излизат и налага медийно затъмнение. И нарича нападенията на мигранти "битови инциденти".
  • 102 Глупак

    2 0 Отговор

    До коментар #100 от "Анонимен":

    Явно си много тъп. В прав текст ти се казва, че сме на тоя хал, защото масата българи сте твърде пасивни за да гласувате и оставяте купен и фалшифициран вот да решава кой да управлява страната. Кои са едни и същи?? Бойко управляваше 12 години, сега наивници избраха хора, които се коалираха с него, изпраха го и се чудят защо няма промяна. Аз от 2008 година гласувам всеки път и никога партията за която съм гласувал не ме е управлявала. И как така пак те питам всички са същите? Пробвал ли си всички партии? Абсолютно нищо не правиш като не гласуваш освен да си съучастник на тези, които манипулират и фалшифицират изборите и по този начин унишожиха държавата. Нямам никакъв толеранс към толкова тъпи хора като теб!
  • 103 Мъдрец

    0 1 Отговор

    До коментар #17 от "Град Симитли":

    Отвори си очите и ушите и не пиши тъпни. Поръчителят на тези сблъсъци между мигранти и български граждани е ясен и има една цел да провокира протести и дестабилизация в България. От Империята на злото идват тези поръчки, Изпълнителите са всички руски подлоги,които и майка си ще продадат ,както продават Родината си.

    Коментиран от #104

  • 104 не разбрах

    0 0 Отговор

    До коментар #103 от "Мъдрец":

    Кремъл кого подтиква за схватка - българите ли или чужденците? Или за теб няма значение, все е Москва. А че кацат самолети в София и Пловдив, за които на таблото няма инфо и изсипват мигранти. А че няма инфо какви са те, откъде ги събират и товарят, вярно ли е, че ги вадят от техните затвори? И защо химикът не иска пари за ограда с Турция, най вече? Нали границата не е само наша а и на ЕС? И защо не се засилват наказанията по НК за престъпленията на каналджиите? И управляващите, като Байдън, ще им дават ли български лични карти и хайде избиратели на Кирчо и Кокорчо? Не ми говорете за Москва и други глупости, а вижте какво става в Германия и другаде в Европа. Ще има промени и Сорос ще го свият в ъгъла на много места. Тукашните му храненизи треперят за парите от него. Вижте ги - пълнят сайтовете, телевизиите, печата. Като че ли е време да се въоръжим. Легално. За самозащита. Боже, какви времена!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове