Last news in Fakti

21 Март, 2024 16:09 3 814 77

Бунт в БСП: 49 социалисти, сред които членове на Националния съвет и бивши министри, поискаха оставката на Нинова

  • бсп-
  • нинова

Само с ново ръководство на БСП и с активните усилия на общинските организации ще изпълним отговорната политическа цел – запазване на социалистическата идея, пишат те в своя позиция

Бунт в БСП: 49 социалисти, сред които членове на Националния съвет и бивши министри, поискаха оставката на Нинова - 1

Членове на Националния съвет на БСП се обявиха за смяна на лидера на партията Корнелия Нинова и "единение на лявото политическо пространство в България". Това става ясно от тяхна позицията, изпратена до медиите, подписана от 49 души, сред които бившите министри в кабинета "Станишев" Емилия Масларова, Асен Гагаузов и Петър Мутафчиев, бившият кмет на Смолян Дора Янкова и председателят на софийската организация на БСП Иван Таков и Калоян Паргов, който заемаше тази позиция преди него.

Ето и пълният текст на позицията на членове на Националния съвет на БСП:

"Ние, долуподписаните членове на Националния съвет на Българската социалистическа партия, споделяме нарастващата в партията и обществото голяма тревога за състоянието, в което се намира днес.

От една страна, постоянно сме свидетели на публични изявления, сигнали и вътрешнопартийни спорове за системно и последователно развиващи се негативни процеси в партийните структури в цялата страна, водещи до тяхното идейно-политическо, организационно и кадрово обезсилване и обезличаване. И в резултат - постоянно намаляване през последните години на електоралната подкрепа и отстъпление от заемани от партията в миналото позиции.

От друга страна, пропагандно сме заливани със самодоволните изявления на Корнелия Нинова и близкото ѝ обкръжение за това, че партията се намира в добра кондиция и е авторитетна и силна опозиция. Едновременно с това - от гръмовните им обвинения и безпрецедентни за партията наказателни действия срещу отделни дейци и цели организации, които са си позволили да имат различно мнение и да изразят несъгласие с водената от тях политика.

Последен красноречив пример за тази линия са "решенията" на НС на БСП от 25 февруари т. г. за отстраняване на ръководствата на градския и районните съвети на БСП и за провеждане на пълен цикъл на отчет и избори в Софийската партийна организация. "Решение", взето от Националния съвет без уставни основания и против политическата логика.

Последвалите от неговото насилствено и противоуставно налагане през последните дни процеси в Софийската градска партийна организация показват, че то е част от последователната политика за унищожаване на силните организации на БСП, а и на цялата партия.

На 20 януари беше взето друго такова решение и с гласовете на реално присъстващи на заседанието около 60 членове на НС на БСП бяха изключени 40 социалисти от Шумен и Сливен за това, че се опитаха да реализират колективното мнение на организациите при определяне на кандидатурите на БСП за местните избори. Отново с липса на кворум бяха приети "решения" за провеждане на пълен цикъл отчети и избори в Благоевград, Шумен, Сливен.

А в последното "решение" наред със София и в Бургас. Това е поредната пряка намеса на К .Нинова и ИБ, уж чрез подкрепата на НС, в работата на местните организации на БСП с цел да се премахнат несъгласните с тяхната политика и да се наложат удобните им кадри. Преди години същото се случи и в Перник, Пловдив, Стара Загора, Хасково, Казанлък, Харманли и в много други общини. Резултатите видяхме на местните избори през есента на 2023 г.

Ние категорично заявяваме, че няма да продължаваме да бъдем нечутата част от членовете на НС и по този начин да подкрепяме тази разрушителна политика, която цели да омаломощи БСП. Не можем да продължаваме по този път, свел до 9% електоралната подкрепа за БСП и превърнал я в опозиция, от която не зависи нищо. С продължаващото вътрешно разединение и противопоставяне в БСП тя не може да претендира за водеща роля в навечерието на изборите за Европейски парламент. Нужно е единение на левите политически сили в България!

Всички наши досегашни опити да се противопоставим на налаганите през последните няколко години политика и начин на работа на НС на БСП не дават резултат. Ние не можем и не искаме да бъдем съпричастни с това поведение и тези действия на ръководството на БСП.

Не можем повече да мълчим и да бъдем параван, зад който това ръководство да налага силово недемократичен стил и методи на работа, да провежда авторитарен диктат върху дейността на местните партийни организации, да принизява Националния съвет и да го използва за личните цели на председателката на БСП.

Да върнем БСП към нейните корени, към нейната идеология и морал, защото вече малцина ни разпознават като социалистическа партия. Да върнем в БСП демократичните принципи на структурно изграждане на партията, където всяка една от организациите: общинска, областна, национална, да има своите конкретни ангажименти, отговорности и свобода да провежда политика в общините и районите! Да възстановим колективните принципи на работа и управление в БСП!

Това ще стане единствено и само с усилията на всички социалисти и на партийните организации по места.

Трябва да кажем:

НЕ на политиката, която компрометира социалистическата идея и унищожава авторитета на Партията!

Категорично да се противопоставим на опитите за трети противоуставен мандат на Корнелия Нинова!

Само с ново ръководство на БСП и с активните усилия на общинските организации ще изпълним отговорната политическа цел – запазване на социалистическата идея и единение на лявото политическо пространство в България!

Предстоят ни избори - Европейски, а може би и за Народно събрание, които са последният шанс за БСП да покаже, че е алтернативата на пагубната политика на управляващата "сглобка"!

ВРЕМЕ Е ЗА СПАСЯВАНЕ НА БСП!"


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 37 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ленин

    48 21 Отговор
    Време беше!
  • 2 бай герги

    51 25 Отговор
    на тази биволица май и дойде време да я пенсионират, това отдавна трябваше да стане Браво
  • 3 Трол

    36 29 Отговор
    Никакъв шанс нямат срещу Корни. Нападат жената я докато е в болницата, страх ги е.
  • 4 Гарга Ел

    46 17 Отговор
    Бойко не разрешава Нинова да подава оставка
  • 5 крушовишкият биволар

    28 11 Отговор
    Глад мори биволарника.
  • 6 Веднага

    30 29 Отговор
    Връщам се веднага в БСП ако Нинова се махне!

    Коментиран от #20

  • 7 Няма бира

    36 12 Отговор
    Този продажник ако оглави БСП, те изпадат под чертата за парламента(дано този продажник оглави БСП).
  • 8 Видин

    24 13 Отговор
    Нинова размаза цялата ни местна организация в нашият град и ни сложи начело един объркан ,смутен и неразпознаем човек.
  • 9 Град Симитли

    23 9 Отговор
    "... Ние, долуподписаните... кур0клатци, ренегати и мiскини..."
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Sкаnкhunt42

    36 17 Отговор
    Долу ръцете от другарката Нинова!
    Тя е на свещена мисия да унищ0жи БКП и се справя чудесно!
  • 12 Рускиня

    27 26 Отговор
    Да бъде забранена БСП пръкнала се от БКП, който от 1944 г под под контрола на СССР командваха както и птрз турско не е било!
    Защо не последвахме Румъния, да беше окачен селяндура Тодор на червената звезда на партийнният комунистически дом. Жалко, че когато горя нямаше изгорели от отвратителната БКП.

    Коментиран от #16, #18

  • 13 Нинова

    17 5 Отговор
    Не ми е от любимите политици но тук се твърди следното
    Категорично да се противопоставим на опитите за трети противоуставен мандат на Корнелия Нинова!

    Наистина ли е имало опити Нинова противоуставно да вземе трети мандат и кога е станало това
  • 14 ууу

    10 17 Отговор
    МАРШ НА НИНОВА !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 15 Сила

    28 3 Отговор
    Дреме ми и за Корни и за бсп...... ОБАЧЕ, само като видях имената НАСТРЪХНАХ БАЦЕ..... Представителна извадка на ПАТОЛОГИЧНИ КРАДЦИ И МОШЕННИЦИ.....само гагаузчето ви стига за да повърнете от ГНУСОТИЯ!!!
  • 16 БСП е наследник

    20 22 Отговор

    До коментар #12 от "Рускиня":

    На Велика партия която направи от изостанала крайно изостанала селска държава велика Индустриална държава с водещи позиции във всички области на живота в сравнение с другите развити държави в света

    Коментиран от #19, #59

  • 17 Емигрант

    16 14 Отговор
    И тези боклуци имитират напрежение, от както е създадена тази зла "секта" комунисти, само интриги и алчност за управление демонстрират, мумията в Кремъл им действа и от "оня свят", така и нападнаха Украйна от алчност за територии и злоба към народите които са свободни и демократични !
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Емигрант

    9 5 Отговор

    До коментар #16 от "БСП е наследник":

    Ти със задните си части ли мислиш бе бушмен ? Остава да кажеш и, че си хомосапиенс !
  • 20 ууу

    10 2 Отговор

    До коментар #6 от "Веднага":

    И АЗ - БИВШ ПАРТИЕН СЕКРЕТАР СЪМ В БКП !!!!
  • 21 Пурко

    15 4 Отговор
    Абе Таков, не може това във онова и душата във рая. Трябва да избереш, или парите или политиката. Само Тиквата и Капитан Д ги могат и двете, ама ти не си от този калибър. Иначе май…та им и на БСП.
  • 22 Kирил

    10 7 Отговор
    Закривай
  • 23 Бивш върл гербаджия

    15 8 Отговор
    Напоследък подкрепям на избори БСП заради прозрачната политика на г-жа Корнелия Нинова. А тези самопровъзгласили се за спасители са просто едни отцепници, борещи е за власт. Отдавна в нафталина, някои от тях се домогват до власт, защото виждат, че сега тя носи и пари. Много ми е чуден този Таков, като разбрах, че е внук на Живковия сподвижник Пеко Таков и на страховитата партизанка Вълка Горанова. Последната, заедно с една друга “героиня”, Иванка Гръбчева, ходели демонстративно със запасан пистолет на кръста. И също е син на големия мушмурок Янчо Таков, който даже лежа в затвора за дребна контрабанда. Но тогава такива работи ставаха, за урок на децата на големците в държавата. Та като го гледам този наследник на Таковия род от Червен бряг и за какво, с кои и как се бори и “големия му просперитет” до чиновническа позиция, язък му за партизанския произход!

    Коментиран от #73

  • 24 бай село

    9 6 Отговор
    Aко Таков оглави БСП дали няма пак да се прекръстят на БКП. Дерзайте тавариши.
  • 25 Моряка

    10 3 Отговор
    Браво момчета и момичета,само гледайте да не върнете на бял кон Станишко,вторият ликвидатор на Партията.Първият беше баща му и Чавдарците около него.
  • 26 !!!?

    11 6 Отговор
    Пеевски: "Президенството - една тъмна институция пълна с много Кеш"
    ...и интриги !!!?

  • 27 Некой си

    13 5 Отговор
    Който и да сложат все тая.Старците където ги подкрепяха вече починаха.Младите не ги влече сърпа и чука.По скоро се джафкат за заграбеното през годините.Не могат още да си го поделят.
  • 28 Иво

    17 7 Отговор
    Вижте хубаво имената им, тези са предатели станишковци и кирчовци!! Местните организации стоят зад Нинова! Колко им платиха на тези точно в този съдбоносен момент да искат оставка?? Мерзавци, да заминават при мутрите???
  • 29 ИНЖ1

    14 9 Отговор
    След 10 ноември БСП/БКП трябваше да бъде разформирована.
  • 30 Лошо

    13 6 Отговор
    за българите. Според факти ПП, ДБ, СДС, ГЕРБ, ДПС и ИТН са приели на второ четене Гьолът 7 и 8 Козлодуй. Заробиха ни със 60 г. напред. Остаряла, ненадеждна, скъпа технология АР. Подписали са празен чек, без конкурси, без таван цени, без срокове, без неустойки и обезщетения. Отказана технология в Китай, Унгария, Чехия, Британия. Неработещи 2 блока в САЩ, проблеми. Ставаме ядрено сметище без прибиране на ОЯГ. Проектът започва от 60 милиарда лева, като банката отпускаща заем е одобрена и посочена. Не се знае изобщо кога ще бъде построена, ще тръгне ли и на каква цена ток. Оставка на ПП, ДБ, СДС, ГЕРБ, ДПС, ИТН, гласували този ПОЗОР.
  • 31 хххх

    10 4 Отговор
    Предатели искат да се отцепват.
  • 32 шефа

    7 10 Отговор
    Ако Импексова не се разкара БСП ще изчезне.Тази от години е на заплата при Бойко за да няма опозиция.
  • 33 Читател

    13 0 Отговор
    Емилия Масларова, Таков и компания - все същите! Защо търсят медиите, защо не се явят пред собствените си другари? Защото нямат очи! За никакъв диктат не става дума. Става дума за едни хора, които искат все те да на предна линия.
  • 34 Асен

    12 5 Отговор
    Тези продажници са обезумели, Станишев приключи с ЕС, няма Елена , да отиват при отцепниците богаташи, а истинските социалисти и симпатизанти стоят зад Нинова!! Всичките отрепки вън !!
  • 35 Отвратен

    15 1 Отговор
    Отстраненият от длъжност Иван Таков вместо да се замисли какво извърши и да се опита да спечели доверието на социалистите, той виси по медиите и свиква сбирки разни с такива като Масларова. Коя е Масларова, на колко години е, че продължава да ни напомня за себе си?!
  • 36 Симпатизант

    15 1 Отговор
    За всички непредубедени хора е ясно, че "бунтарите" загубиха привилегиите, които им носеха длъжности и доходи както на тях, така и на семействата им! Интересното е, че когато ръководството на БСП ги предлага на високи длъжности, то не е "диктаторско", когато не ги предложи, става "диктаторско". Прочетете имената им. Мнозина са бивши министри Гагаузов, Масларова, Янкова и т.н. Време е да се зсрамят, защото поведението им отдавна отблъсна стотици честни социалисти и симпатизанти.
  • 37 един овчар

    11 2 Отговор
    Ако Таков стане партизански командир трябва да си пазим овцете и мандрите.
  • 38 Тъжни и жалки персони

    12 1 Отговор
    Жалко за претенциите! Ръководството не се отстранява или избира по сбирки и чрез медиите, а на конгрес.
  • 39 Читател

    6 0 Отговор
    Двете прасета ги изкупиха на комвер и тия мишоци.
  • 40 Гражданин

    11 5 Отговор
    Не ни излизайте с номерата за предстоящи европейски избори, защото мнозинството българи осъзнават, че в този си вид ЕС не може да оцелее. А да гласуваме за евродепутати, за да си пълнят джобовете и да заработват висока пенсия - няма да стане.

    Коментиран от #45

  • 41 Герен

    6 1 Отговор
    ДВЕ ОТ ПАТИЙТЕ СЕ ОМАЗАХА В ЖЪЛТО ТИЯ ДА НЕ ОСТАНАТ ПО НАЗАД И ТЕ В БЛАТОТО СЪС КАФЕВИТЕ Л@@@. МИЛА КАРТИНКА ГАНЬОВСКА. МЪКА МЪКА.
  • 42 Двете КАКИ

    6 3 Отговор
    така май се казваше делото срещу Нинова ? Или !
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Един

    11 0 Отговор
    Казват, че алкохолът не прощава! Този от снимката го доказва.
  • 45 Анонимен

    4 3 Отговор

    До коментар #40 от "Гражданин":

    А да гласуваш за измамници в Българския парламент става ли бе гюм ? %аси логиката мършава ? За Европа не става, обаче за в нашия обор става ?

    Коментиран от #60

  • 46 Ваню

    3 12 Отговор
    Аз Курнелия много я харесвам. Тя и Бойко са най способните българи, които са се посветили на родината!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Бамбука

    9 1 Отговор
    Съживяването на мъртвеца ? Не, просто борба за бъдещите евроизбори.
  • 49 Сталин

    7 1 Отговор
    Щели да се върнат към корените си. Те са първите за Белене.Ако не бяха тези предатели от БКП /бсп/ Нямаше да има пазарна икономика.Искам да питам към кой КОРЕНИ искат да се връщат.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 ГЕРБ=ДПС=БСП

    9 2 Отговор
    И сегашното ръководство на БСП и бунтовниците са стари муцуни и червена боржоазия, и менте социалисти.
  • 52 герго

    7 2 Отговор
    Какви 49 само 6 имена има даже Киро Добрев и Герго ги няма ха ха
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Другари

    6 0 Отговор
    Да изпратим Станишев в Европарламента дойде време. Вместо да го осъдят за далавери.
  • 55 Чудна работа

    8 1 Отговор
    Верно, къде изтърваха най-големите "социалисти" - добревия и герго, плащаши за подобни сбирки?
  • 56 А неееее

    7 8 Отговор
    С лидер като Нинова, злобна и властна, БСП се срива все повече! Прав е Таков, нужна е промяна в управлението й !!!

    Коментиран от #58

  • 57 Дончев

    11 1 Отговор
    Ръководството било диктаторскоы То де беше. Тогава нямаше да тичате по медиите и да говорите каквото ви падне. Защо това не правят членовете на ДПС или ГЕРБ? Защото имат много "демократични" ръководства?!
  • 58 Социалист

    7 2 Отговор

    До коментар #56 от "А неееее":

    А, да! Решенията за промени се вземат на конгрес от мнозинството, а не от хора с неудовлетворени амбици за власт и привилегии.
  • 59 Рускиня

    8 6 Отговор

    До коментар #16 от "БСП е наследник":

    Другарю/ко БКП наследник, когато в България изградили идустрия, помислихте ли какво изградиха в ГФР, Италия, Франция и други държави от “прогнилия капитализъм”? Сигурно надминахме Круп?
    Живеехме в КАФЕЗА България, а до границите с Гърция, Турция, екс Югославия трябваше открит лидт и то АКО ТИ ГО ИЗДАДАТ!
    След 9/9/44 всички шумкари обирджий на мандри и кошари станаша министри интернирвайки нас граждани-фашисти и настанявайки се в нашите жилища, апартаменти.
    Още да продължавам ли?
    Произвеждахме ли самолети не, имахме ТАБСО пак руско командване с АН24
    Никога бкп и всички последователи да върнат крадените имоти, вкойто и до сега се ползват от наследниците на бкп.

    Коментиран от #62

  • 60 Добрев

    1 0 Отговор

    До коментар #45 от "Анонимен":

    Гюм е онзи, който Ви е създал, но не Ви е възпитал!
  • 61 ТОЯ ОТ ФОТОТО

    4 0 Отговор
    С ГОЛЕМОТО ЧЕЛО ЩЕ ОПРАВИ ВМИРИСАНАТА ДРУЖИНКА.
  • 62 Гого

    6 2 Отговор

    До коментар #59 от "Рускиня":

    Ало, рускинята, вземи за четеш повече книги и документи, та дано научиш нещо.

    Коментиран от #66

  • 63 Карамфилчо

    5 5 Отговор
    Сбогом социолисти, на никого няма да липсвсте.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Рускиня

    6 5 Отговор

    До коментар #62 от "Гого":

    От зелена тиква семе нико не взима!
    Поучи се сам и децата си!
    Явно си член на бкп и живееш в жилище откраднато от шумкар-престъпник.
    Бесило за вас свички от бкп.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Будна пчеличка

    3 4 Отговор
    Троянски кон е тази жена!И сайта да трие коментарии....това не е демокрация,а фалшификации правитее...
  • 69 Кольо

    3 1 Отговор
    стана неудобна щото току виж и магнитски изкара нещо за енергийните и дружества и чао на партията
  • 70 Будна пчеличка

    3 1 Отговор
    Сайта да не трие коментарии....
  • 71 Будна пчеличка

    1 3 Отговор
    Стегнете се не сте адвокати на Нинова?Или сте......
  • 72 Марков

    3 3 Отговор
    Преди време, писах във Факти: за да не се стигне до подобни сцени, Нинова да се кандидатира за евродепутат и тихомълком да се измъкне. И после - в САЩ при синчето. Някой във форума написа: глупости. Щом се стартира този процес, няма връщане назад. Изходът е един от тези:
    - отива си безславно, изгонена и остава в историята като ликвидатор на партията на дядо Благоев
    - стартира противодействие и битка в партията, което ще доведе до унищожаване на БСП. Това ще доведе до преливане на членове към левицата на Костадин Паскалев, но не всички
    - отива като водач на листа евродепутат и толкова
    Тя още си мисли, че нейната физиономия ще продължи лъжовно да омайва организациите и те ще гласуват за нея при следващите им избори.
    Реално, както всички партии у нас, се ползва членската маса и електората за облагодетелстване на една малка група приближени, с нея начело, за уреждане на скъпоплатени служби в законодателната власт, а и в изпълнителната.
    Прави впечатление, че имаше борба кой да издигне президента Радев. По късно тя свалила партийното доверие от него. Паргов го елиминира по най брутален начин. Сега се опитва и Иван Таков. В разгара на местните избори тя се отказа от кандидата на БСП и заработи срещу него. Като държи да командва еднолично, да си направи партия. Европа има този опит. А не наготово да превземе БСП.
    Извинете за дългото изложение!
  • 73 В грешка си

    4 5 Отговор

    До коментар #23 от "Бивш върл гербаджия":

    И нищо не си разбрал. Остави произхода, че всички партии се оглавяват от номенклатури и поколения на БКП. Става въпрос за политики и метод на работа. Разбира се, сега всичко се свързва или обяснява с парите и финансовите потоци. Иван Таков не ламти за пари. И Паргов също. За разлика от Нинова.
  • 74 Шаран БГ

    4 1 Отговор
    Съвременните "узанмак -социалисти" нямат и не могат да имат нищо общо с идеите и морала на дядо Благоев и Георги Кирков !! Е-е-е, хубаво. Какви са и корените, идеологията и морала им на сегашните ??
    Една празна, куха фразеология, зад която се крие неистовото желание за власт и пари !! Ако цял един народ гласува за БСП без К.Нинова, какво ще сторят юнаците ? Дума не обелват за хала на народа, за неговото здраве,, образование, социален статус !!
    И честно да си го кажем, не бива едни крадци на общонародния труд да имат власт в ръцете си, за да могат да продължават да крадат !! Те нека си се боричкат помежду си, да си правят конгреси, да се блъскат с лакти едни-.други............Остават една шепа хора и никой няма да гласува за тях !!
  • 75 бунт на мравките

    3 0 Отговор
    Мравуняка се размърда , комунистите станаха капиталисти, сега пак искат социалистически идей!?
  • 76 Стилян

    1 0 Отговор
    Подкрепям Корнелия Нинова и ще се боря срещу разколниците в БСП.
  • 77 ЕВРЕИ ЦИОНИСТИ

    1 0 Отговор
    Вацев, карбовски, станишев, каракачанов, слабаков, волгин, бойко, габриел, всички известни журналисти от НРБ и сега, иво 80%, полковник марков, всички режисьори в театърът и киното, сега и НРБ.. НИНОВА, СИМОВ, ВАНЯ ГРИГОРОВА, СЛАВИ, ТОКМАКЧИЕВ, КАМЕН ВОДИНИЧАРОВ, СИРОМАХОВ, ТОШКО ЙОРДАНОВ, САРАФОВ И ГЕШЕВ.. ЦВЕТАНОВ, ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ. ХРИСТО ШОПОВ.. ХРИСТО ШОПОВ ЗАМИСЛЕН ДА ПРАВИ ПАРТИЯ НА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ, НО ГО АРЕСТУВАХА ДА ГО СПЛАШАТ. ЧЕРЕПЪТ Е СЪЩО ЕВРЕИН. НЯМА ПРАЗНО. КОСТАДИНОВ.. ТЕТЪР ПРАВЯТ.. НИНОВА ПРАТИ В БРЮКСЕЛ ПО ВАЖНИТЕ ЕВРЕИ, ПЪК И ЕВРЕИТЕ И ОБИКНОВЕННИ НЕ СА РАБОТНИЧЕСКА КЛАСА, И В НИТО ЕДНА ПАРТИЯ НЯМА ЧОВЕК ОТ РАБОТНИЧЕСКО СЕМЕЙСТВО, КАМОЛИ РАБОТНИК.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове