Last news in Fakti

22 Март, 2024 09:04 740 11

Румен Гечев: Очаквам да спре този цирк и да отидем на избори

  • румен гечев-
  • преговори-
  • избори

Очакваме и неочакваното, защото тези юнаци показаха, че са готови на всичко. Нищо чудно да ги видим с усмивка да излязат, да кажат, че е станала грешка, че са се пошегували и да направят правителство

Румен Гечев: Очаквам да спре този цирк и да отидем на избори - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

"Следя и съм потресен, както всички българи, тъй като българският народ не заслужава такава психическа атака, такъв психически тероризъм. Просто здравият разум е вече безсилен да ни обясни това, което ни поднасят ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ", заяви в "Денят започва" Румен Гечев от БСП.

Очаквате ли днес да има някаква развръзка?

"Това, което очаквам е да спре този цирк и да отидем на избори, тъй като хората, които се наричат един друг мафия и то с основание. Които след това са прегръщат и си искат извинения и възникват въпроси като са мафия, вие какво правихте с тях цяла година и защо връщате мафията на власт?. Другите като са аматьори защо ги подкрепяте в продължение на една година. И сега да плеснат ръце и да се прегърнат. Хайде стига. Да отиваме на избори и да спре тази агония ", каза Гечев.

Някакъв обрат очаквате ли?

"Очакваме и неочакваното, защото тези юнаци показаха, че са готови на всичко. Нищо чудно да ги видим с усмивка да излязат, да кажат, че е станала грешка, че са се пошегували и да направят правителство, но по-скоро нещата ми изглеждат, че арбитърът в цялата тази работа, партията, която е написала споразумението, това е ръководството на ДПС, възможно е и там да се търси някакъв трети вариант. Не можем да преценим какво ще ни поднесат тези разбойници", категоричен е Гечев.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    11 0 Отговор
    Гечев,не се напъвайте токова на избори че сте горе долу на прага ...ако я няма Вашата коалиция и току виж сте зад борда...А и да има избори...какво ще се промени...нищо..разлики с 1 или 2 процента...ама 50 или 100 мил. са изчезнали...
  • 2 Даниел

    10 1 Отговор
    И ние народа от доста време чакаме ти да отидеш на едно място!
  • 3 Ауууу...

    11 3 Отговор
    Тоя като го видя и тръпки ме побиват сещайки се за безумията които сътвори като министър на икономиката в правителството на Жан Виденов през 1996-1997 година а именно - 3000лв. за долар,средна заплата 5-6 долара,магазини празни като на язваджия стомаха,изнесено всичкото зърно,глад и мизерия и като капак на всичко 17 фалирали банки и ограбени спестяванията на редовия българин.Да пази господ от такива управляващи като тоя от снимката!!!

    Коментиран от #6

  • 4 Другарю гечев

    13 0 Отговор
    и сто пъти да ходим на избори вие бкп/бсп и производните ви сте вън.
  • 5 Баш Батка

    7 1 Отговор
    Ама много печеливша стратегия с тея избори. Ако може по 5 пъти в годината ще им е най-удобно.
  • 6 Прав си!

    10 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ауууу...":

    За мен по–обидна дума от комунист няма! Но ние сме си виновни! Къде в света освен в България има "мирен преход"? Трябваше да направим както румънците с Чаушеску! Още не е късно на тия изч... наследниците са живи..

    Коментиран от #9

  • 7 Майора

    11 0 Отговор
    Гечев , заради фалита на бснките , изнасяне парите на хота , създадените от вас мутри и олигарси , нямс нужда да коментираш!Радвайте се ако при нови избори минете бариерата от 4%!
  • 8 инж. Ганчо Илков

    11 0 Отговор
    Гечев, един от Пропагандаторите на Приватизацията по Модела Чобайс (Съизпълнител на Сценария Лилов включващ: Срив на Банковата Система; Държавен Фалит; Кражба на Социалните Фондове и Спестяванията на старите Хора; Създаване на Олигархичен Елит чрез отпуснати Кредити /"Кредитни Милионери"/ и Привитационни Бизнесмени), се вживява в Ролята на Финансов Експерт. При нови Избори ще настъпи определено Раздвижване на Политическите Проекти с Упадък на БСП и ИТН, но крайният Резултат ще бъде отново съставяне на "СГЛОБКА" или на ново Нови Избори. Обществото нищо ново не го чака. Обедняване, Демграфски Срив и по-голяма Разруха. Демократичната Ценностна Система ще бъде забравена. Новите Евро Депутати (на Фицо, Орбан, Костадинов, Нинова) ще доразбият ЕС.
  • 9 Адолф

    8 0 Отговор

    До коментар #6 от "Прав си!":

    За индивиди като тоя няма смисъл да се хабят патрони при положение че светът е във война и боеприпасите са кът.По-добре на крушата.Въжета поне има.
  • 10 ЕДГАР КЕЙСИ

    7 0 Отговор
    ДО КОГА ЩЕ НИ ........... ПРЕДЛАГАТЕ МУТРАТА НА ........... ТОZИ "ДИВ БАЛКАНСКИ СУБЕКТ" И КОМУНОПИТЕК .............. ФАКТ !
  • 11 Рамбо 🇱🇷🇺🇦

    5 0 Отговор
    Този доказан крадец, във всяка нормална държава щеше да изгние в затвора.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове