Last news in Fakti

27 Март, 2024 18:11 2 535 103

Христо Иванов: Не воювахме срещу президента, а срещу корупцията и задкулисието

  • христо иванов-
  • ротация-
  • сглобка-
  • конституция

Трябваше да има закон за служебното правителство, но никой не очаквал, че колегите ще свалят редовното правителство

Ротацията се провали, защото ГЕРБ и ДПС решиха, че не са готови да се разделят със 100-процентното влияние, което имат в регулаторите. Преди време тогавашната председателка на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова каза - 2/3 за ГЕРБ-ДПС. Когато сложихме този въпрос на масата, това беше първият момент, когато имаше много остри реакции от ГЕРБ и ДПС. Това беше моментът, в който стана ясно, че те няма да допуснат да има ротация при тези условия. Нататък целият процес беше пунт и пластика. Те четири пъти взривиха преговорния процес, пет пъти даваха различни ултиматуми. Това даваше ясни знаци, че се търсят поводи този процес да не стигне до успешен край.

Това каза в предаването "Лице в лице" по бТВ съпредседателят на "Продължаваме промяната - Демократична България" Христо Иванов.

Това правителство се случи, защото ние сключихме сложен компромис за 18 месеца. Нямаше никаква причина да се предоговарят нещата. Компромисът предвиждаше смяна на министри да има само при общо съгласие, ние също сме се съобразявали, например при искането ни за смяна на вътрешния министър, добави той.

В отговор на въпрос за думите на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, че в последния момент се е срещнал със съпредседателя на "Продължаваме промяната" Асен Василев и ротацията почти е била договорена, но била провалена заради искане на ПП – ДБ за смяна на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов, Христо Иванов заяви: Това са разкази от шипковия храст. Ние не сме искали цялата власт. Тези промени би трябвало да са в интерес и на двете политически сили, ако искаме да правим реформи. Този човек допусна полицейско насилие в центъра на София. Само че самият факт, че самият Борисов не участваше в преговорите, показваше имитативния, камуфлажния характер на тези разговори.

Твърдя, че не сме воювали с президента, просто имахме за цел България да не бъде република с президентско управление. Трябваше да има закон за служебното правителство, но никой не очаквал, че колегите ще свалят редовното правителство и ще ни хвърлят на избори само два месеца след приемането на конституционните промени. Отнемането на конституционната уредба отнема време и изисква политическите сили да не предизвикват кризи без нужда, заяви Иванов.

В отговор на въпрос на думите на президента, че най-вероятно ще получат служебен кабинет, който няма да е удобен за тях, съпредседателят на "Продължаваме промяната - Демократична България" посочи: Ще получим онова, което президентът съумее да направи в създалата ситуация. Когато се правят конституционни промени, не гледаме по домова книга кой къде е. Старали сме се да върнем политическия процес към някаква нормалност. Бързането да се говори за криза, инжектирането на пореден слой притеснение не работи за никого. При здрав разум и отговорност нещата ще се случат.

Напълно възможно, разумно и целесъобразно е да има избори 2 в 1, защото не сме толкова богата държава, за да хвърляме пари на улицата. Самоцелното бавене на третия мандат би било безотговорно действие, добави Христо Иванов.

Въпросът е дали искаме да носим политическа отговорност търсим повод да се обидим и да се фръцнем. Ние също можехме да извадим списък и да кажем, че са прекалили с исканията. Договорката беше за 18 месеца, никой няма право безотговорно и без политически аргументи да я счупи. Въпреки всички провокации не ние прекъснахме процеса на преговори. Не ние излязохме и казахме, че прекратяваме преговорите, подчерта съпредседателят на "Продължаваме промяната - Демократична България".

Цялата практика на това управление показваше, че ГЕРБ не може да взема самостоятелни решения без Делян Пеевски. Ние не сме искали парафа (подписа – б.ред.) на Пеевски, но на ГЕРБ парафът на Пеевски им е необходим през цялото време, отбеляза той.

Искаме съдебната власт и регулаторите да се попълнят в качествени хора в прозрачен процес. Ние показахме, че се борим за това страната да излезе от институционалното блато. Това може да стане само с реформи. Затова ще искаме доверието на гражданите на предстоящите избори, каза още Христо Иванов.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 75 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ний ша Ва упрайм

    110 5 Отговор
    тия сами са вкараха у Параграф 22

    Коментиран от #53

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 На тоя

    118 7 Отговор
    трябва да му направят отделна поправка в Конституцията, с която да му забранят достъп до публични изяви и събирането му с повече от двама души, освен ако не са санитари в лудница...
  • 6 Потресаващо!

    123 7 Отговор
    Христо иванов воювал с корупцията?! Смях! Та той се сглоби и сгоди с корупцията в лицето на Борисов. Деветмесечна любовна връзка с корупцията и кражбите в България.

    Коментиран от #15

  • 7 Избиратели нанай

    89 4 Отговор
    Сега , Ристьо.
  • 8 Еееех, Ристьо

    97 5 Отговор
    Хитрата сврака падна с двата крака.
  • 9 Радо

    89 7 Отговор
    Противен охлюв.
  • 10 Факти

    97 8 Отговор
    Каква наглост ! Тези , които отдавна трябваше да облекат раираните костюми , говорят за борба с корупцията и задкулисието ! ! !
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Верно ли ?

    85 7 Отговор
    Кой подари реакторите?
  • 13 бай герги

    83 7 Отговор
    този е една голяма Шарлатанска мъжка к..рва.Ичо ще сядаш ли пак в скута на Пеевски и да фиргаш турско мазно кайве
  • 14 💠🔆♻️

    67 7 Отговор
    Христо, Вие сте Корупцията с главно К, сещам и за разни други думички започващи с к, са имате време да заминете за Украйна и да повоювате истински, тва, ако имате “кохонес” ако не, пак сте тук Юни месец за топли места в Парламента.
  • 15 Реалист

    61 8 Отговор

    До коментар #6 от "Потресаващо!":

    А какво очаквате от Христо като син на Активи борци против фашзма и капитализм /АБФК/??????!!!!

    Коментиран от #22

  • 16 Всички кметове е София от ДБ

    60 8 Отговор
    са абсолютни хайдуци
  • 17 12340

    69 7 Отговор
    Ще излезе от студиото на Цвитанка Киризова
    с 2 метра нос!
  • 18 Ние сме мало умни

    83 9 Отговор
    Ристю явно ни смята за Де Били. Той обявява: мислехме да променим законите, да изчистим службите, да направим съдебна реформа и всичко с една цел, за да се борим с мафията. Обаче за да го направим всичко това, първо трябваше да се съюзим със същата тази мафия. И тъкмо тръгнахме да я борим и да си променяме законите, да си правим реформите, и ти да видиш! Мафията ни разтури седянката! Значи ако жълтопаветните наистина вярват на това, определено са за доктор Гълъбова
  • 19 Златен шанс

    9 81 Отговор
    Всички са срещу Промяната, а тя е най-младата партия. Изводите си ги правете сами. Ще гласувате ли пак за добре познатата мафия или за единствените, които се борят с нея? Искате ли Промяна или нещата, от които се оплаквате от десетилетия, да си останат същите?

    Коментиран от #27, #32, #36

  • 20 име

    62 6 Отговор
    Малката шехерезада забравя как всичкия умнокрасивитет пискаше посредните 2г. и повече, че Радев управлява и им беше виновен за всичко, дори че не се сетиха да поискат влизане в Шенген в замяна на надупването към макетата. И за да лапнат поне малко от властта, се хванаха с онези, които щяха да чегъртат, арестуват и вкарат в затвора. Израза "борба с корупцията" не го чувах от миналата пролет, но странно как преди избори пак започнаха да се "борят". А сега ни обяснява защо поредните му съдебни и конституционни реформи не струват. Няма нищо, шехеразада, избирателите на ПП-ДБ не помнят повече от 2-3 месеца, още няколко пъти и ще се научиш. Добре че не зависи само от тях.
  • 21 АБЕ БОЙКИКЕВ

    49 8 Отговор
    АКО МАЙКА ТИ Е ЖИВА ПИТАЙ Я КВО МИСЛИ
    АКО НЕ Е
    ОТИДИ НА ГРОБА И БАРЕМ ТЕ ДОСРАМЕЕ
    АМА НЕ ВЯРВАМ
  • 22 А от теб

    15 10 Отговор

    До коментар #15 от "Реалист":

    какво да очакваме фашистче

    Коментиран от #35

  • 23 #идиоти вън

    47 6 Отговор
    Странно, как можеш да воюваш сам със себеси и това ако не е шизофрения?!?!?! п.п това не е никнейм а призив
  • 24 Опааа

    51 6 Отговор
    Тая мърша ристе нещо взе да се извинява задето искаха да орежат правомощията на президента............свърши вече вашата, изтичате в канала щото за туй кратко време дето управлявахте с гербаджиите и дпс се окендзахте много и вече няма как народа да се излъже каквото и да му обещавате............дори и да минете 4% и да влезете в парламента няма да сте фактор за каквото и да било!
  • 25 Това нещо

    45 7 Отговор
    изглеждаше супер жалко пред ризова, заекващо в обяснение на лъжите си!

    Коментиран от #74

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 име

    44 4 Отговор

    До коментар #19 от "Златен шанс":

    Искам да ми обясниш как по-точно последното правителство с участието на ПП се бореше с корупцията и мафията. Сао един пример дай и ще ти повярвам.
  • 28 ИМАТЕ ЗАБРАНА ДА КОМЕНТИРАТЕ

    35 4 Отговор
    ТОЗИ ЛИ ГОВОРИ ЗА БОРБА С КОРУПЦИЯТА И ЗАДКУЛИСИЕТО. ОТ КЪДЕ ЩЕ СЕ БОРИШ БЕ ОХЛЮВ. ОТ ДЖИПА НА БОБОКАВ ИЛИ ОТ СКУТА НА ПЕЕВСКИ. ТИ КОЛКО СИ ДОЛЕН. НО ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ТЕ РАЗБА КАКЪВ МЕРЗАВЕЦ СИ РИСТО. КАЧВАЙ СЕ НА НЯКОЯ ЛОДКА И ПЪТУВАЙ КЪМ НЯКОЙ ОКЕАН С АКУЛИ. ТАМ СЕ БОРИ С ВСИЧКО. ХОРАТА НЕ ТЕ ПОНАСЯТ. НЕ ГО ЛИ РАЗБИРАШ. АЗ СЪМ ЕВРОАТЛАНТИК И ЗНАМ, ЧЕ ТИ СИ НАСЛЕДНИК НА КОМУНИСТИ. ТОВА ИЗЧЕРПВА ВСИЧКО. ВЪЛКЪТ КОЗИНАТА СИ МЕНИ, НРАВА НЕ. НО ТИ НЕ СИ ВЪЛК, А ОВЦА.
  • 29 Стенли

    37 4 Отговор
    Ко стана ба
    ристьо лодката май спука и ти падна в скута на Пеевски да пиеш мазно кайве
  • 30 ЕВРОНЮЗ

    39 2 Отговор
    Конституцията има нужда от две поправки....... ПЪРВО ... Притежанието на оръжие от гражданите на Република България е свещено тяхно право.... ВТОРО.... Партиите нямат право да участват в икономическия живот на страната.....
  • 31 нннн

    37 4 Отговор
    ППДБ веднага след изборите водиха преговори само с корумпираните от ГЕРБ. Влюбиха се от пръв поглед. Заживяха щастливо на семейни начала, че и със семеен приятел ДПС! Пинокио бори корупцията в скута на Шиши. Смях...
  • 32 Аз за мафията ПП и ДБ

    22 4 Отговор

    До коментар #19 от "Златен шанс":

    никога не съм гласувал, защото винаги са ме отвращавали лъжци!
  • 33 Продал се е

    21 3 Отговор
    На ДПС.
  • 34 ха ха

    28 3 Отговор
    абе тоя какво разбира под корупция ? подаряваш купени реактори за аец ,за да купиш нови за 20 милиарда , подаряваш 100 бронирани машини за да купиш 100 "нови " за 2-3 милиарда , и това според тях не е корупция а политическо действие с неизвестна или известна цел , присвояването на автомобили какво е ? или залегналите с камери при некое налудничаво ограничение , какво е ? проява на държавност ,или пътен грабеж за личната сметка на министъра ? потайните укази за субсидии какво са ? през цялото време държавата организира корупцията и преследва кокошкари за жълти стотинки
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Нямам хоризонт

    24 3 Отговор

    До коментар #19 от "Златен шанс":

    Докога да ги чакаме да се учат на наш гръб.Слушах Петканов,който каза,че ще загубим пари от ПВУ,защото нищо не се прави.Иначе,тези от ППДБ много обичат да преливат от пусто в празно.Само дърдорят ли дърдорят.Празни приказки.Нищо не са направили,нито имат намерение.ение да направят.Целта им е да ОСРЕБРЯТприсъствието си във властта.

    Коментиран от #45

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Търпелив

    5 25 Отговор
    ППДБ просто се опитват да изкопчат държавата от лапите на мафията. Демокрацията повелява това да става по мирен начин. Значи гражданите да започнат да мислят с главите си. Самата мафия няма причини да желае подобна промяна и ще използва всички методи да не я допусне: говорещи тв глави, кафяви клевети, мутренски заплахи, изборни измами и т.н. Това е гледано и правено в много държави през годините, но сега наред е България.

    Коментиран от #44, #46

  • 39 Търновец

    17 2 Отговор
    Бойкикиев не за пръв път е съдружник на Баце - и преди години имаше сглобка - ГЕРБ Реформатори, а ограничаването на президентските пълномощия прави Шишо и Баце по силни защото президента е единствената избираема от хората институция която може да контролира това Ненародно Събрание. Крайно време да си направим Алтернатива за България партия
  • 40 факуса

    17 2 Отговор
    ха ха пинокио и как се борите кат се прегърнахте с мафията
  • 41 БАНко

    24 2 Отговор
    ГЛЕДАХ ГО ПРИ ЦВЕТАНА И ....ПЛАКАХ !!! ЖАЛКИ ОТТТТРРРЕПКИ ОТ,, ДЕЕВАТА БЪЛГАРИЯ "

    Коментиран от #55

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Грую

    24 5 Отговор
    Май Чалгаря се оказа прав, че е по-добре да сме президентска република. Събитията от последните 3 години го доказват.
  • 44 Да бе

    14 3 Отговор

    До коментар #38 от "Търпелив":

    Ппдб подариха на Боко абсолютна власт.
  • 45 Добре

    3 32 Отговор

    До коментар #36 от "Нямам хоризонт":

    А какво очакваш да направят с 20% подкрепа? Ръцете им са вързани. За да направят нещо, единственият начин е да имат мнозинство. Всичко друго е мафия и ги блокира на всяка крачка. Простият народ не дава на Промяната мнозинство, а после ги плюе, че не можели нищо да променят. Затова България няма да се промени. Народът е изключително глупав и като гледам новото поколение май ще става още по-глупав. Прост народ - слаба държава.

    Коментиран от #48, #54, #61, #68

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Ъъъъъъ

    18 2 Отговор
    На всяка дума ъъъъ.ами мравояд с къща в брюксел.доходите му какви са
  • 48 Простият народ

    17 3 Отговор

    До коментар #45 от "Добре":

    гласува за шрости лъжци и крадци като ПП и ДБ! Щото друго обяснение няма някой да го лъжат и крадат, той да се радва!
  • 49 123456

    12 1 Отговор
    деееее аааааа абааааа и масъстйййййте долни !
  • 50 ТАТКО КАРЛО

    11 2 Отговор
    Тъмночервените са най-тъмносини.
  • 51 САТЪРА НА ХАНА

    15 1 Отговор
    АБЕ ВСИЧКИТЕ СТЕ ЯКИ ФАШИСТИ АНТИБЪЛГАРИ
    .... САМО САТЪРА ЗА ВАС
  • 52 Хубаво

    10 5 Отговор
    Докато имаме пеевски и борисов така ще бъде. Шантажи, лъжи.
  • 53 Кнаус 485

    24 2 Отговор

    До коментар #3 от "Ний ша Ва упрайм":

    Направих си труда да изгледам връщането на мандата и недоразумението Христо при очиларката..... Пепето са пълна отврат и онова недоразумения умното Киро канадеца бил премиер.... Канадеца и мекотелото Иванов Христо са направили повече поразии за държавата отколкото човек може да си помисли..... Жалки боклуци..... Вероятно ще гласувам за Възраждане, но може би, защото копейкин каза че ще преговаря за трети мандат ако му връчат включително и с ГЕРБ..... Ако копейкин докаже, че няма да бъде като Волен ще гласувам за него, ама остава едно голямо ако....

    Коментиран от #59

  • 54 Нямам хоризонт

    5 7 Отговор

    До коментар #45 от "Добре":

    Обясни ми как т.нар от теб мафия успяваше да строи,да санира,да държи инфлацията на поносимо ниво и т.н.Когато си некадърен да направиш нещо,търсиш си виновни.А когато всички (Президент,опозиция,партньори) ти пречат,вината е в теб.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Ф а к т

    15 1 Отговор
    ДБ СА ЗАДКУЛИСИЕТО И КОРУПЦИЯТА. тЕ да крадците от Прехода!
  • 57 Задунайска губерния

    5 12 Отговор
    Отново сме в 2015 година, опряхме до линията на допустима промяна, която ГЕРБ и ДПС начертаха. Нормално - идеята за "промяна" на ББ и ДП не включва нищо значимо, по същество запазване на контрола на Борисов и Пеевски върху служби, съдебна система и върху всички значиви обществени лостове за влияние. Това, което се случи в БФС е същото, което се случва в държавата - подмяна, в държавата се търси новия Гонзо, който да бъде кукла. Така ще бъде и в Българската православна църква.
    Иначе общият знаменател - евроатлантизма е фетиш. Вариантът на евроатлантизъм на ГЕРБ и ДПС го няма никъде по света, може би само в Унгария Той е несъвместим със стандартите на Европа. Не може да бъдеш в Магнитски, след кражбата КТБ и пораженията върху всичко до което си се докоснал, или да си направил Турски поток и да проповядваш, че си против Путин. Още по-малко да съдиш от позициите на евроатлантизъм.
    Няма вариант за български атлантизъм - с много корупция, с много феодализъм, без никакви опори в западния модел, най-малкото защото предполага запазване на възможностите на Русия да ни пробива през зависимости и лични свързаносит на политическия елит.
  • 58 Истината

    4 19 Отговор
    - очевидно ГЕРБ бламират всички процеси;
    - очевидно за ГЕРБ няма значение, че ще хвърлят държавата в криза;
    - очевидно ГЕРБ се правят на забравили как беше направена сглобката;
    - очевидно ГЕРБ искат да забравят как не можеха да направят мнозинство;
    - очевидно ГЕРБ забравят как даже председател на парламента не можеха да изберат;
    - очевидно ГЕРБ се мъчат да забравят как ППДБ извади България от тежката институционална криза;
    - очевидно ГЕРБ действат само с изнудване;
    - очевидно ГЕРБ не искат да има реформи;
    - очевидно ГЕРБ се плашат от завършване на реформата в съдебната система;
    - очевидно ГЕРБ си дават ясна сметка какво ще се случи, ако се извърши истинска реформа в съдебната система;
    - очевидно ГЕРБ не искат да подпишат никакво споразумение;
    - очевидно ГЕРБ бягат от отговорност;
    - очевидно ГЕРБ не искат да им се търси отговорност за предишните 15 години;
    - очевидно ГЕРБ не искат да се говори за Пътната карта с Газпром;
    - очевидно ГЕРБ не искат да се говори за отношенията им с кремълския диктатор;
    - очевидно ГЕРБ лъжат пред западните си партньори какво се случва в България;
    - очевидно ГЕРБ не се интересуват дали ще загубят още време на България;
    - очевидно ГЕРБ не искат смяна на регулатори и институции, за да запазят влияние в тях;
    - очевидно Мария Габриел е сламен човек;
    - очевидно за ГЕРБ няма значение дали съсипва репутацията даже на своите хора;
    - очевидно за ГЕРБ нищо друго няма значение, освен да разиграват всички, за да запазят в

    Коментиран от #62, #88, #89

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Аманамайкати

    3 2 Отговор
    впартизанскатапутка, момчето ми!
  • 61 Да ти кажа

    11 1 Отговор

    До коментар #45 от "Добре":

    Точно младите,които нямат жизнен опит,гласуват за АМАТЬОРИ.В началото гласуваха с надежда,излъгани от гръмки обещания.Ама три години след това ще е голяма глупост.Аз не искам да живея в някакво имагенерно бъдеще.Наслушах се на обещания,ама някога,не сега.Каквото ППДБ ни обещават,никой не може да ни го даде.Т.е като във вица"Скъпа поискай всичко,което си пожелаеш,аз ще ти го обещая" С малко трици,искат да хванат много маймунки
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Мравояда

    9 1 Отговор
    ОРТАЦИИИИ - ДЕКА СТЕ БРЕеее???
  • 64 Затова

    9 1 Отговор

    До коментар #55 от "Чук чук":

    нямаше нужда да ги правиш! Всички видяха това жалкото лъжливо нещо как пелтечеше в обяснението на лъжите си!
  • 65 Петър

    11 2 Отговор
    Този потомък на активни борци и сталинистка удобно се намърда в политиката покрай И.Костов. Разигравайки театър със семейния приятел Доган, и с падането на колене пред Радев се намърда в НС и МС. Но е некадърен, не може нищо да направи както трябва, освен да организира платени от олигарсите протести, и да пише доноси срещу Борисов и България. Затова все някой му е виновен. Най често му е виновен Борисов, според него Борисов е виновен за всичко, от лошото време до провала на крадците и лъжците в ППДБ. Ама, вече няма кой да му се върже на лъжите.
  • 66 За пп и дб

    10 1 Отговор
    има стара поговорка-лаком г.з,кръв се ре!Та те така и христо иванов!
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 име

    13 1 Отговор

    До коментар #45 от "Добре":

    Каква промяна чакаш от тези?! Всичко купуват от САЩ без конкурс, без изисквания и критерии за оценка. Даже земеделска земя подготвят да продадат на авериканска фирма чрез компесаторни бонове. Каквото каже ЕССР го гласуват без мисъл, лорер гледа да си уреди всички роднини на постове, а заедно с асанчо врътнали далавера с зяла сграда, купена на 650евро за квадрат преди няма 2г. и случайно продадена на онази мадама с винетките за 4000 евро на квадрат. Това са само нещата, за които аз се сещам, а аз далеч не съм се интересувал от всичко излезнало на яве, да не говорим че още схеми ще излизат. За няколко месеца доказаха че с нищо не са по-розлични от ОПГ ГРОБ-ДПС. Защо да гласувам за тях, като получавам пак ГРОБ-ДПС?
  • 69 Що се правите ощипани госпожици?

    12 2 Отговор
    Че вие не сте ли част от тази държавна корупция?
    Казвахте, че държавата е лош стопанин, но затова всички се бутате за държавни поръчки.
    Дано да ви приседнат някой ден!
  • 70 не се обяснявай мравояд

    10 1 Отговор
    Мравояда се задави хахахаххаха какво се обясняваш бе , скъсахте се да плачкате всички заедно с генерал ГНОМ . Сега бай Ставри ви зове всички .

    Коментиран от #78

  • 71 Ха ха

    10 2 Отговор
    Христо,душице златна,ти като лъжеш чуваш ли се,като грамгофона плоча си.Питам,като казваш,че за вас най важни са правосъдната система и регулаторите защо не дадохте на герб министерски места,а?Защото искахте всичко,затова накрая нищо.ПП вече се чете Промяната Приключи.Запомни го
  • 72 Рунтюо

    5 1 Отговор
    И ся ко, напрайхте на бацо домова книга се с негови там, може вече да не търси у парламенто мнозинство, ша си управлява със служебни аватари
  • 73 Смърфиета

    3 1 Отговор
    Само единствено смърфовете имат свободна воля. Гномите се водят от волята и политическото наследство на Гаргамел и от джоба си да не ровят по кофите. Елфите не ядат, ролята им е да увеселяват. Джуджетата – от миазмите на зловонието. Троловете – от електроимпулсите в мрежата. Пинокиовците не знаят кой е променял кунституцията и по чия воля е. Тя се припокрива с тази на Гаргамел само доколкото не влиза в колизия с тази на Посолството, ако втората вземе превес стават ортаци във несъстоялата се ортация "Магнитски". Българите и хората изобщо са извън политиката, защото ако влезат в нея стават улични паломияри. Следователно само смърфовете имат исконното право върху моралното превъзходство в Гората на приказките.
  • 74 Кой

    7 3 Отговор

    До коментар #25 от "Това нещо":

    Тя му зададе доста точни въпроси,което е изненадващо , но все пак трябва да и се признае че го накара да се гърчи на стола.
  • 75 Егати и нищото...

    10 3 Отговор
    Мухльо

    Коментиран от #80

  • 76 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❗❗

    6 5 Отговор
    Е то резиденството на рублен е символ за държавна измяна, кражби и корупция❗❗
  • 77 Последния Софиянец

    5 5 Отговор
    Импийчмънт и затвор за рублофатмака.
  • 78 Истински Мравояд

    7 2 Отговор

    До коментар #70 от "не се обяснявай мравояд":

    Този не е пълноправен Мравояд, а мравояд-пинокио. Той няма право да яде истински мравки, работата му е да лови акари по конституцията но по грешка надъвква буквите и скоро всички ще страдаме заради безмозъчността на този парий-мравояд-пинокио на който по заслуги още от детството та и до днес, мястото вече му е единствено в клетката с прилепите.
  • 79 Читател

    9 3 Отговор
    Пинокио започна на ново да реве
  • 80 Определението

    0 2 Отговор

    До коментар #75 от "Егати и нищото...":

    ти отива, наистина.
  • 81 00001

    9 2 Отговор
    Трабва да им се търси криминална отговорност, а не политическа. Тези са оглозгали страната и живеят с висок жизнен стандарт, докато останалото насление е оставено в блатото от Андрешко.
  • 82 Станчев

    3 1 Отговор
    Пинокио никога не е лъгал, а?
  • 83 ЧЕСТНО

    7 1 Отговор
    НЕ НАПРОТИВ, СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТА ВОЮВАТЕ!
    ВИЕ СТЕ КОРУМПИРАНИТЕ И ЗАДКУЛИСИЕТО - ГЕРБ, ДПС, ПП-ДБ, ТА КАКВО ИСКАШ ДА КАЖЕШ ЧЕ ВОЮВАТЕ СРЕЩУ СЕБЕ СИ ЛИ? СЕРИОЗНО ЛИ?
  • 84 ФАКТ

    7 1 Отговор
    НА...ГЛО...СТ!
    МНОГО СЕ Е ВЗЕЛ НА СЕРИОЗНО!
    НИЩО ЛИ НА ТОЗИ НЕ МУ ГОВОРИ, ЧЕ Е ТОЛКОЗ НА...ГЪЛ - ОТНЕТИ СА МУ ЮРИДИЧЕСКИТЕ ПРАВА, РЯДКОСТ ЗА ЮРИСТ В БЪЛГАРИЯ Е ТОВА., А ТОЙ ДОРИ НЕ СЕ СРАМУВА ОТ ДЕЙСТВИЯТА СИ И ОТ КОЛЕГИТЕ СИ - БИЛ ТОЙ ВИДИТЕ ЛИ ОРГАНИЗИРАЛ ЗАКОНОПРОЕКТ, А ИМАШ ЛИ ПРАВО КАТО СА ТИ ОТНЕТИ ЮРИДИЧЕСКИТЕ ПРАВА, ДА ПРАВИШ ТОВА, И ЧИТАВ ЛИ Е ТОЙ ИЛИ Е КАТО ТЕБ, СЛЕД КАТО КОНСТИТУЦИЯТА СРАВНЯВАШ С ИНСТРУКЦИЯ ЗА АСАНСЬОР, НАГ...ЛЕЦ?
    СТИГА СМЕ ДУНДУРКАЛИ И ПОЗВОЛЯВАЛИ НА ТАКИВА НЕДО....РАЗ....УМЕНИЯ ДА НИ ПОУЧАВАТ И ДА СЕ ВЗИМАТ НА СЕРИОЗНО, ЧЕ СА НЕЩО, А СА БОК...ЛУ...ЦИ!
  • 85 Реалист

    6 1 Отговор
    Христо шарлатанина
  • 86 Пенчо

    9 1 Отговор
    Има една много актуална в случая дума - гьонсурат!
  • 87 Механик

    8 0 Отговор
    Ице, БЕЛЕНЕ е вашето име.
    Там е мястото на "цвета на нацията"!
  • 88 ФАКТ

    6 0 Отговор

    До коментар #58 от "Истината":

    ЛЪЖЕШ!
    ВСИЧКИ СА В КЮПА - ГЕРБ, ДПС, ПП-ДБ, БСП!
    И НА ЧЕТИРИТЕ ПАРТИИ ЧЛЕНОВЕТЕ СА КОРУМПИРАНИ И ПР..ЕС...Т...Ъ...ПНИ...ЦИ! ТЕ ДОКАРАХА СТРАНАТА ДО ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ. СЪДБАТА НИ ОТРЕДИ ОЩЕ ЕДИН ШАНС ДА ГИ ИЗХВЪРЛИМ ОТ БОРДА, НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ!
  • 89 Истина

    10 0 Отговор

    До коментар #58 от "Истината":

    ППДБ изпраха Боко и Пеевски очевидно, и го чухме в записа
  • 90 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬ВТОРИЧЕН МАТЕРИАЛ👌

    2 1 Отговор
    😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬 БАТ БОЙКО КАК МУ БИ ДУСПАТА РАЗБРА ГО ЩО ЗА СТОКА ЕЕЕЕ
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 ПЕРЛА 05

    8 0 Отговор
    Николай Сапунчев - академика, Киро Простов - перача, Христо Просторов - центрофугата - отбор отлични перачи.
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Аре къш, бе

    2 0 Отговор
    п..ци, воювали сте през джобовете с ония си работи.
  • 95 Пурко

    6 0 Отговор
    Това оня същия Христо със дудуците и кафето ли е? Добър политик, дащен.
  • 96 цъки хайде в лево соросид

    6 0 Отговор
    преди си мислих че по лоши от герб няма но тези чупиха тъпомера.трябва им нова акция на росенец ама уви
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Пинокио жалък си и носът ти порасна

    3 1 Отговор
    Този кога е паднал от скута на Пеевски и се е омазал с мазно турско кафе!
  • 99 Факти

    1 0 Отговор
    Ако сега ще ми почнат интервюта с разни сълзливи тъпотии от провалени хора като този сурикат, генерала-психопат и ония двамата кирчо, кокорчо и тяхната свита от некадърници, приключвам с този сайт! Направо ми се драйфа като ги видя и им чета бемислиците! Бездарници!
  • 100 Стефан

    4 0 Отговор
    Христо Иванов да прави закони е повече от притеснително, тъй като е тясно обвързан с олигархията
  • 101 Сечко

    3 0 Отговор
    … Когато се правят конституционни промени, не гледаме по домова книга кой къде е...
    Хората в цивилизованите държави Конституциите така са ги написали че не ги поправят по 200-300 години. Тука ги пишат хора с по един пръст чело за собствен интерес.
  • 102 Пурко

    0 0 Отговор
    Ако някога създадат единица за тъпотия, тя трябва се казва ХТ, на името на Христо Иванов, нито юрист, нито политик, едно дебело нищо, някакъв мрънкащ хибриден тъпунгер. Ако във нещо го бива, то е да седи върху коляното на някой.
  • 103 Ще се повторя

    0 0 Отговор
    На тоз убавец носа му става все по-дълъг
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове