Last news in Fakti

4 Април, 2024 14:50 1 789 30

23-годишен мотоциклетист се блъсна в дърво и загина в Търговищко

  • загинал-
  • мотоциклетист

Причините за пътно-транспортното произшествие са в процес на изясняване

23-годишен мотоциклетист се блъсна в дърво и загина в Търговищко - 1
Снимка: shutterstock

Водач на мотоциклет е загинал вследствие на пътен инцидент в община Попово. На 3 април е получен сигнал за възникнало пътно-транспортно произшествие на път III-204, км 32+576 - в близост до гр. Попово.

23-годишен правоспособен водач от гр. Попово, управлявайки в посока Попово-Разград собствения си мотоциклет изгубил контрол над управлението. Мотоциклетът е излязъл вдясно извън пътното платно, блъснал се е в дърво и е навлязъл в земеделска нива. В резултат на пътния инцидент водачът е загинал.

Причините за пътно-транспортното произшествие са в процес на изясняване. По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 УРА,,УРА

    18 5 Отговор
    Не са ли ми четири гуми под д...то не ме търси.

    Коментиран от #7

  • 2 мда

    23 2 Отговор
    Дървото е виновно отнело е предимството на мотоциклетиста кат да му състави акт.
  • 3 Опааа

    19 4 Отговор
    Започна се! Донори!🤦‍♂️

    Коментиран от #9

  • 4 Лалугер

    18 2 Отговор
    Като карат като луди кой им е виновен.
  • 5 Немо

    17 2 Отговор
    Ще се изненадам, ако е карал с по малко от 150км/ч....
  • 6 чичо Пешо

    9 2 Отговор
    Ама това за новина ли го имате? Не е ли по-добре в края на "сезона" просто да обобщите: "към 30-ти Октомври е достигната бройката от Х загинали и У ранени мислещи си, че могат да се противопоставят на законите на земната физика млади наперени петлета, очакващи, че всичко в живота е "до колене"." По същия начин за автокатастрофите само пишете "BMW" и "20 и - годишен" и ние нататък си знаем какво се е случило. Щом на територията никой не си прави труда да учи децата как да живеят, ще мрат. Ама д-вата била виновна, пък законите, пък КАТ, пък контрола... - няма такова нещо: ако няма никой за/до теб през първите 7/14/21 години, си пАтиш сам...

    Коментиран от #19

  • 7 Що бре

    1 10 Отговор

    До коментар #1 от "УРА,,УРА":

    А на мотори с по два коша се возиш нали.
  • 8 Ужас

    7 3 Отговор
    Жалко за младежа.
    Кръвта им кипи но трябва да се съобразяват младежите с пътната настилка и с високата скорост.
    Пропиляват си живота който е дар от всевишния

    Коментиран от #25

  • 9 Шано

    0 4 Отговор

    До коментар #3 от "Опааа":

    Снощи си поркам у шумако дойдоха маторист с гаджоко,пихме по няколко и се качихме в стаята,цяла найт ги мандръсах,ревяха като саранската мечка,сутринта срам и пт бързане си забравил хюмнетката с документите, оставил съм ги на дежурния в районното не съм казал че съм го треснал

    Коментиран от #27

  • 10 Па напишете

    3 1 Отговор
    мотора колко куб.см.е много ли е смачкан горкия?
  • 11 Морски

    4 2 Отговор
    Трябва да се наложи вечерен час за всички до 18г,алкохол да не се продава на лица до 21г,както и да не се допускат в нощни заведения.Здраво затягане на правилата за получаване на шофьорска книжка,и за такива шофиращи под въздействието на алкохол и наркотици,не само да се отнема превозното средство,но и да полагат една година тежък общественно полезен труд за първо провинение,а при повторно директно влизане в затвора за поне година,при положение че не причинил катастрофа,а при извършване на тежко ПТП със смърт,доживотен затвор без право на замяна.Само така могат да се получат нещата

    Коментиран от #14, #21

  • 12 Бат Боко Мутрата

    0 2 Отговор
    Путин е виновен.
  • 13 Ама как

    4 1 Отговор
    Дървото го засече
  • 14 Оди плувай

    2 3 Отговор

    До коментар #11 от "Морски":

    "съдия" ли си или обикновен т..пак?
  • 15 Мнение

    6 0 Отговор
    Бог да го прости.

    Кога най-после ще забранят мотоциклетите над определена мощност?!
    Как като се качиш на състезателен мотоциклет и тръгнеш по населените места, за очакваме, че някой ще те следи дали не се състезаваш???

    Как да пазим мотористите, когато те (болшинството) взимат категория А за да се състезават в населените места?!

    Който иска "пистак", да го качва на ремаркето и да го кара към състезателната писта!!!
  • 16 Весело

    4 0 Отговор
    Ало дърветата, защо не "пазите" мотоциклетистите на пътя.

    Роднина: Протестирам, пред кметството,и пред съдебната палата, и пред парламента, и пред министерски съвет, ... искам: "доживотен затвор" за дърветата „убийци на пътя“. Даже искам връщане на смъртното наказание за дърветата „убийци на пътя“.

    Корумпиран, некадърен и бавен съдебен "ексерт", успява да изготви с денонощна къртовака работа, без ползване на платен годипен отпуска и с работа по време на всики 15-20 официални празници през годината. Успява едва след само 300 години денонощен къртовски „експертен труд“. Да изготви съдебна техническа и медицинска експертизи в размер на внушителните 3 реда основен текст. Когато вече дървото "убиец" е умряло от старост, в която пише: бла, бла, бла ... в кръвата на „водача" на мотоциклета не е намерен алкохол, и водача управлявал мотоциклета /с над 200 км/ч/ не е надвишил максималнадопустима по закон скорост от 50 км/ч във въпросният пътен участък.

    "Немедлено“ след инцидента, вуйчото на загиналия, който към момента на пътния инцидент е ШУРОБАДЖАНАК на който се сетите и корумпиран, и некадърен, милиционер рубладжия. Назаначен за местен "полицейски" началник, по ГЕРБ партийна линия. От по голям началник ШУРОБАДЖАНАК, който е бивш „червен“ БСПар пребоядизан на „син“ ГЕРБаджия,: Бла, Бла ... Под вещото напътствое на нашия партиен лидер, генерал, академк, заслужил майстор на спорта карате ... и БАЩА и МАЙКА НА НАЦИЯТА НИ - Бойко Борисов. Бла, Бла ... Зара

    Коментиран от #17

  • 17 Весело

    2 2 Отговор

    До коментар #16 от "Весело":

    "Немедлено“ след инцидента, вуйчото на загиналия, който към момента на пътния инцидент е ШУРОБАДЖАНАК на който се сетите и корумпиран, и некадърен, милиционер рубладжия. Назаначен за местен "полицейски" началник, по ГЕРБ партийна линия. От по голям началник ШУРОБАДЖАНАК, който е бивш „червен“ БСПар пребоядизан на „син“ ГЕРБаджия,: Бла, Бла ... Под вещото напътствое на нашия партиен лидер, генерал, академк, заслужил майстор на спорта карате ... и БАЩА и МАЙКА НА НАЦИЯТА НИ - Бойко Борисов. Бла, Бла ... Заради зачестилите инциденти на това място. РАЗПОРЕЖДАМ: Да се промени ограничението на скороста в този участък от пътя. От сегашните 50 км/ч, "немедлено" да се намали на 5 км/ч. ограничението на скороста на това място. И сержантите Иван и Драган, да седят денонощно на мястото, с радар и да пълнят бюджета на МВР с пари. Та да има пари да се повишат от 7 000 лева месечно на 10 000 лева месечно, шефските милиционерски месечени заплати. И за да подпомогнем бюджета на НОИ, за да може да се повишат пенсиите на пенсионираните наши „другари“ началници милиционери от сегашните 3400 лева месечно на 5 000 лева месечна пенсия. За пенсиониран на 52 годишна възраст милиционер началник. Който е останал на работа в системата на МВР и освен малка 3400 лева месечна пенсия, получава и малка началническа заплата от 10 000 лева месечно.
  • 18 Никос

    0 2 Отговор
    Путин е виновен.
  • 19 весел

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "чичо Пешо":

    я си спирай ракията и салатата ,че ти дойде дар словото и не може се запреш...
  • 20 Ррррр

    2 0 Отговор
    Повече няма да прави така донора
  • 21 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Морски":

    Правиш и някои разумни предложения, но други са не само прекалено тежки, но и неразумни. Аз лично смятам, че не трябва да се конфискуват автомобили. И да се спират от движение за 6 месеца. "Видя" се колко е глупаво това. За съжаление "слепите" у нас са над 60%. Аз смятам, че глобата, трябва да зависи от годишния доход на нарушителя, като трябва да има и минимална сума заради безработни ... Под която да не пада глобата, независимо от дохода. Примерно шофиране в града с до 10 км над позволеното – глоба за всяко такова нарушение 0,5 % от годиният доход за предходната година или минимум 60 лева. За минаване на червен светофар/изключая десен завой на червено/, глоба 1 % от годиният доход за предходната година или минимум 120 лева... Прав си, че за тези, които правят едно и също трето, четвърто ... десето нарушение трябва глобата примерно да се утроява. Защото явно не е достатъчна за да ги вразуми. Прав си и, че тези, които бъдат хванати да управляват автомобил, когато им е отнета книжката за алкохол ... Трябва да бъдат вкарани веднага по бърза процедура в затвор за 1 година.
    Я вземи да провериш, колко струва месечната издръжка на един затворник в България. Само веднъж някъде срещнах цифра по темата. И беше някъде 3-4 пъти размера на минимланата пенсия. Един бг затворник струва на държавата/на данъкоплатците/ колото 3-4 бг пенсионери. И тогава прави такива предложения за затвор. Като вкарат някой 18 годишен келеш в затвора доживо, ти лично от джоба си ли ще му

    Коментиран от #29

  • 22 Тити

    1 0 Отговор
    Сигурно е карал без запалени светлини през слънчевият ден
  • 23 Зевзек

    3 0 Отговор
    Бог да го прости глупавия мотоциклета, превърнал се в скрап.

    Следващ път като се прероди в електрически мотоциклет, да не си взима собтвеник от Булгаристан.
  • 24 Стилян

    3 1 Отговор
    Браво.дано всички да се срещат с дърветата
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Весело

    3 0 Отговор
    Голяма загуба, България загуби следващия велик лидер, следващия Бойко Борисов или Делян Пеевски или Слави Трифонов.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Дими Пастеста

    0 0 Отговор
    Браво на колегата! Качествен мизерлък!
  • 29 Морски

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "ГЕРБ=ДПС=ВМРО":

    Незнам колко пъти спомена думата "пари".Само много сурови наказания като затвор,ще спрат убийствата по пътищата,Видя се че паричните глоби не вършат работа,независимо в какъв размер са.И не само за ПТП-тата,вижда се че ред в държавата само с разни глоби не може да се въведе.Те пътните джигити наркомани убиват сумати невинни хора по пътищата,аз ще се безпокоя за издръжката им в затвора.Държавата точно от затворниците ще спестява за пенсии🤨Примерно за този които уби две момичета на спирка,това ако се беше случило в САЩ,щеше да е вече зад решетките с две доживотни присъди,и никой не му пука за издръжката му в затвора.Нашите политици изкрадоха десетки милиарди през годините,аз ще се безпокоя за,издръжката на наркоманите вкарани в затвора.Трябва да геният в кауша това е
  • 30 осведомителен бюлетин

    1 0 Отговор
    Дървото е изскочило изневиделица , из между другите дървета , точно на неговият път , и го е засякло . Моториста не е могъл да реагира . Възмутени мотористи подготвят протестно шествие , под надслов - Пазете ни ,щото ние нямаме никакъв акъл, да се пазим сами .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове