Last news in Fakti

8 Април, 2024 15:25 4 050 86

Паяк вдигна колата на служител на ДАИ Пловдив, той свали номерата на репатрака

  • репатрак-
  • паркиране-
  • служител-
  • даи-
  • пловдив

Общината ще обжалва съставения акт, а в същото време ДАИ започна вътрешна проверка по случая, която трябва да установи има ли злоупотреба със служебно положение

Паяк вдигна колата на служител на ДАИ Пловдив, той свали номерата на репатрака - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Служител на Държавната автомобилна инспекция в Пловдив свали номерата и отне книжката на работник в общинското предприятие "Паркиране и репатриране", защото вдигнал личния му автомобил заради неправилно спиране.

Общината ще обжалва съставения акт, а в същото време ДАИ започна вътрешна проверка по случая, която трябва да установи има ли злоупотреба със служебно положение.

Скандалът избухнал, след като общинският репатриращ автомобил вдигнал неправилно паркирана пред ДАИ Пловдив кола, предава БНТ.

"След като минахме с паяка, констатирахме нарушение на кола, която е спряла пред знак, с който е забранено спирането и паркирането и съответно взехме мерки, за да бъде отстранена от мястото. След което я докарахме колата тука и тръгнахме за друг сигнал", разказва Николай Атанасов – служител на ОП "Паркиране и репатриране".

През това време собственикът на вдигнатия автомобил, който се оказал служител на ДАИ Пловдив, установил липсата му и отишъл на наказателния паркинг, за да си плати глобата.

"Идват две лица - единият с униформа на ДАИ. Той непрестанно обижда, заплашва нашите служители, също така твърди, че ще се върне и ще - цитирам - "ще видите какво ще се случи", разказва Нъшан Деркалестаниан – ОП "Паркиране и репатриране".

В яда си, инспекторът от ДАИ залепил фиша с глобата си върху будката на наказателния паркинг. След това заедно със свой колега изчакал паяка да се върне отново и започнала изненадваща проверка. На шофьора на репатрака е съставен акт, отнета му е книжката, свалени са и номерата на паяка.

"Констатираните нарушения са – липса на лиценз за извършване на обществен транспорт, липса на тахограф, на пътен лист и товарителница", казва Нъшан Деркалестаниан – ОП "Паркиране и репатриране".

"Казаха, че задължително трябва да ми вземат книжката, задължително трябва да спрат автомобила. Не работя в момента - нито работя, нито си карам личната кола. Вързаха ми ръцете отвсякъде", разказва Димитър Стоянов - шофьор на паяка.

Димитър подписал съставения акт с възражения. Такива има и директорът на ОП „Паркиране и репатриране“, затова ще обжалват глобата на ДАИ.

"Считаме, че всички констатации са неоснователни, тъй като общинско предприятие "Паркиране и репатриране" град Пловдив не извършва търговска дейност. Нашата функция, на общинското предприятие е превенция на извършваните административни нарушения на територията на община Пловдив", смята Нъшан Деркалестаниан – ОП "Паркиране и репатриране".

Ден след скандалния случай инспектор на държавната автомобилна администрация от София пристигна в Пловдив, за да провери действията на техния служител. От "Автомобилна администрация" за БНТ заявиха, че съставеният акт е заради липсата на лиценз за превози на товари.

"Нека да проверим случая, да установим какви видове превози, какво МПС - тогава можем да дадем някакво заключение. Не можем да твърдим че има незаконни превози без да сме установили факти и обстоятелства за извършената проверка", коментира Антон Ставрев, "Автомобилна администрация".

Заради това, че са с едно превозно средство по-малко и с шофьор с отнета книжка, общинското предприятие работи в намален обем.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 36 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    110 1 Отговор
    Хахаха , тези ми развеселиха деня!

    Коментиран от #69

  • 2 1001

    132 20 Отговор
    Поредния самозабравил се служител. Върховенство на закона Пълен смях е тая държава.

    Коментиран от #7, #32, #60

  • 3 А така

    82 3 Отговор
    Изяжте се един друг
  • 4 Браво!!!

    108 13 Отговор
    Веднъж от ДАИ(Й) да свършат нещо полезно. Сега да проверят и останали паяци на ОПГ Паркинги и гаражи и ако ги спрат и тях ще е чудесно. ОПГ Паркинги и гаражи са една абсолютно безсмислено харчеща общински пари организация. Закриване и всичките търтеи на борсата.

    Коментиран от #15

  • 5 Един шофьор

    74 3 Отговор
    Браво така трябва! Този НиШан Търкалестиан какъв ръководител е като не знае какви документи трябва да носят шофьорите?
  • 6 КАТ аванта

    81 3 Отговор
    Всички паяци работят на ръба на закона, ако не и извън него? Просто "сега са нацелили на горския фаса", като в ония виц за комара, който "боцкал" светулки😂

    Коментиран от #11, #12

  • 7 бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ

    48 6 Отговор

    До коментар #2 от "1001":

    АЛОО СЪРВУЛ СЛУЖИТЕЛЯ СИ ИЗПЪЛНЯВА ЗАКОНА БЕ Б0КЛУК ..ПЪТЕН ЛИСТ НЯМА КАМИОНА БЕ ???
  • 8 Емигрант

    44 20 Отговор
    ХА ХА ХА ДО КЪДЕ СТЕ Я ДОКАРАЛИ, ВЕЧЕ И НЯКАКВИ СЛУЖИТЕЛИ ОТНЕМАТ КНИЖКИ ЗА ПРАВОУПРАВЛЕНИЕ НА АВТОМОБИЛ ? Не е за вярване в каква диктатура на мафията живеете ? Това никога, aма НИКОГА не може да се случи в цивилизована държава, някакъв администратор да отнеме книжка, първи никой няма дори да му я покаже, камо ли да я докосне ? Толкова сте легнали в краката на политиците си, че дори е съмнително живи ли сте ? НапраВо сте живи-умрели, че и щяло да има разследване дали било правилно ????????

    Коментиран от #17, #37

  • 9 мани беги

    48 13 Отговор
    служителят на даи да бъде възнаграден с още 1 заплата, грамота, букет цветя! отнетата книжка на еничера да бъде задържана за 1 година!

    Коментиран от #41, #83

  • 10 Мексо

    85 0 Отговор
    Държавните рекетьори в целта си да се показват кой е по голям ще се самоизядът. Интересното в случая е че и двете страни са извършили незаконни дейстивия и нарушения. Вече и децата знаят че държавата се саморазпада. От паяка не извършвали търговска дейност но взимат пари за "услугата". От ДАИ не зачитат законите и си спират където си поискат. Сега и двете служби ще работят с намален обем за обществените интереси и доброто на хората. Ние балъците им плащаме заплатите за да вилнеят грабят и крадът.

    Коментиран от #47, #78

  • 11 мани беги

    36 0 Отговор

    До коментар #6 от "КАТ аванта":

    Срещат се два комара и единия казва на другия:
    - Хайде довечера да ходим да чкаме светулки!
    - Добре - съгласил се другия.
    Ходили, къде ходили на сутринта се срещат - единия комар с превързани крака.
    - Какво стана? - пита другия.
    - А, какво да стане, от светулка на светулка, та на горския на фаса.
  • 12 бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ

    45 2 Отговор

    До коментар #6 от "КАТ аванта":

    НЕ ИЗВЪРШВАЛ ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ ???А ЧАСТНАТА ФИРМА НА ПАЯЦИТЕ НАЕТА ОТ ОБЩИНАТА НЕ БИЛО ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ НАЛИ ..АМАН ОТ ПР00СТ МАТРЯТРЯЛ КОЙТО ЗАЩИТАВА ДА ГО ОБИРАТ

    Коментиран от #53

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Да ви питам, знаете ли

    18 0 Отговор
    КОЙ СЪМ АЗ - кои сте вие !!!
  • 15 Нафто

    50 3 Отговор

    До коментар #4 от "Браво!!!":

    ДАИ също са една абсолютно безсмислено харчеща пари организация съставена от търтеи имащи се за големи директори.
  • 16 Хахаха

    26 8 Отговор
    Браво на даяджията.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Отец Чапаев

    34 3 Отговор
    "След като минахме с паяка, констатирахме нарушение на кола, която е спряла пред знак, с който е забранено спирането и паркирането................не знаят ли че колата е в нарушение само ако е след знака........пред знака не е в нарушение Искали са да съберат пази за джоба щом са безпътен лист, но са настъпили мотиката
  • 19 Толкова корупция,

    25 0 Отговор
    Че чак почват да се самоизяждат държавните рекетьори .
  • 20 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    31 0 Отговор
    Чудесно е, когато хиената и чакала се сдавят! По-силният надделява. А ние гражданите сме от другата страна - от страната на тревопасните и нас всеки може да ни ръфа!
  • 21 Соломон

    22 1 Отговор
    Било кво било..Обаче Закона за движение важи за всички и щом има знак - тариката от ДАЙ е в нарушение...Репатрака и той в нарушение...По десет тояги на Голо и на двамата ,и повече да не правят тъй!!!
  • 22 Дани

    30 0 Отговор
    Ако се окажат, че работят незаконно и без лиценз ще отпаднат всички глоби до сега.пръв ще заведа дело да ми върнат парите от глобите.
  • 23 УВО 2024

    7 1 Отговор
    Кой каза - У-ВОЛ-НЕ-НИЕЕЕЕЕ
  • 24 Пенчо

    24 0 Отговор
    Тези паяци и скоби са по доходни от хазарта и наркотиците!!
  • 25 Хахаха

    22 0 Отговор
    Цялата държава, цялата администрация е пълен цирк, всеки прави каквото си знае, еййййй, а знаеш ли кой съм аз, пълно с комплексари!!
  • 26 Възможно е и общинският репатрак

    20 2 Отговор
    Да е бил не изряден! Много по-стряскащото в случая е това, че въпросната проверка и отнемане лиценза и книжката на водача е станало СЛЕД КАТО са санкционирали служителя на ДАИ! И твърде много по нашенски ми намирисва на - "Ти ми състави акт, ама гледай сега аз какво ще ти направя!Ти с кого си имаш работа бе" и все такива от сорта.Нека се направи проверка на тези "проверяващи", така нагло разпасали се, сякаш закона не се отнася за тях и те са един вид "имунизирани" от глоби и репатриране! Правилата са ЗА ВСИЧКИ!

    Коментиран от #65

  • 27 бе ще не е имало

    5 0 Отговор
    легни стани

    Май сте забравили онзи случай
    По скоро сте били още в ТАШКЕНТ
  • 28 Чочо

    1 1 Отговор
    Уволнениеееее....
  • 29 Студопор

    9 1 Отговор
    И какво ще стане като не си да книжката? Как ще ми я вземе тоя?
  • 30 Гост

    13 4 Отговор
    С подобни своеволия - шенген, ама през крив макарон. Тук няма държава! Тук няма демокрация!
  • 31 НАяджия

    12 0 Отговор
    тия търтей на държавната хранилка се мислят за недосегаеми... ми що не ги проверяват паяците редовно, а само като е вдигнал колата на о оя льольо... интересно, що не пишат и каква е била колата...., че тия ДАЙяджиите се оплакваха, че им били малко парите...
  • 32 По тази

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "1001":

    Логика,всички репатрации на коли,са незаконни.Или закона важи само за служителя от ДАЙ…
  • 33 асдадсса

    12 2 Отговор
    Спрял ПРЕД знак?
    Ами че то забраната важи СЛЕД знака, а не ПРЕД него....
    Е, другия път ще знаят.

    Коментиран от #79

  • 34 Без коментар

    3 2 Отговор
    Егати наглият селяк!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Валерко

    15 0 Отговор
    Браво на човека! Специално тези с паяците и скобите заслужават и публично изнасилване!
  • 37 Здрасти

    2 5 Отговор

    До коментар #8 от "Емигрант":

    Чиба, от българския форум! Глей си работата в чуждината.
  • 38 Браво на дай

    12 0 Отговор
    Не, че харесвам даяджийте, ама много по-противни са ми наглеците от "Паркиране и репатриране".
  • 39 Само бананите останаха

    6 3 Отговор
    Не знам за демонокрацията, ама две държавни служби да се млатят една друга и да си ги мерят, кой е по-голям, докато законите не важат за тях, това си е жув социализЪм. Всъщност, взето най-лошото от соца и приложено у нас, като демонокрация
  • 40 Мухаа ха!

    7 0 Отговор
    Не че Дай,или нема лабаво са цвете.Но тази напаст от градска мобилност,са подвижни кърлежи.Единствено и само ги интересува SMS-.Обикалят като гладни хиени.Спирам една тяхна кола и задавам въпрос:Сега поставихте скобите,на водач, който съгласно ЗДП е правилно паркирал,но подминавате другия - който освен че е паркирал на ъгъла,без пуснат СМС,( мъртва зона) ,но създава проблеми на завиващитеМПС. Следва отговор - ние с това не се занимаваме.Звънете в КАТ! Но лично тяхното ШЕФче,в ТзВ интревю, директно го посочи,като част от техните задължения.Непраеилно паркирали,да се слагат скоби,или репатриране.Колкото до " обжалване" там,вДАИ работят профита,в тази насока.Ако се амбицира,ще ти направи черен живота.По закон,до запетая,а ти се жалвай и в Хага,ако искаш!
  • 41 Актрос

    6 0 Отговор

    До коментар #9 от "мани беги":

    Подкрепям с две ръце , дано най-сетне тези наглеци от паркиране и репатриране бъдат поставени на място. В Плевен не стига че ти вдигат колата ами обиждат и налитат на бой , нужно е и в Плевен ДАЙ да им свие сърмите подобаващо.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 М3 голд

    8 0 Отговор
    Потърпевшият си е свършил проверката с буквите и запетаите. Едва ли ще му намерят друг кусур, освен че същият автомобил е вдигнал неговата кола. Но той прави проверката като служебно лице и няма проблем.
    Погледнете наредбите за санкциониране в София, Пловдив, Стара Загора и другаде. Писани и утвърдени с основна задача САНКЦИОНИРАНЕ НА ГРАЖДАНИТЕ. Няма никаква клауза потърпевшия/санкционирания да противодейства. А предприятието е ОБЩИНСКО, т.е. на същите тия граждани. Личен пример: пратил съм СМС за паркиране. Сбъркал съм една буква. Тя е кирилица. Компютърът те приема искането ми за паркиране. Аз не съм забелязал. Но служителка там е забелязала и е изтрила тази буква, след което компютъра приема моя лев. Но проверяващите след минути виждат, че номерът на моя автомобил го няма при платилите и: скоби, разправии, трийсетина лева и нерви. Такива са.

    Коментиран от #48

  • 44 и двете дедо попе

    6 0 Отговор
    Бой и по ДАИ и по паяците мизерници недотаковани
  • 45 И ква стана тя...?!

    2 2 Отговор
    Едни пловдивски нищоправковци,се заяли с други пловдивски нищоправковци...
  • 46 м-р

    5 0 Отговор
    Нъшан въвел друг закон в Пловдив забраната да важи пред знака ужас
  • 47 Не е така

    2 3 Отговор

    До коментар #10 от "Мексо":

    Служителят ще си плати 70-те лева за грешно паркиране. Шофьорът и собственикът на камиона ще си платят санкциите за откритите неизправности. И всичко приключва по случея

    Коментиран от #63, #82

  • 48 Там си пише!

    1 5 Отговор

    До коментар #43 от "М3 голд":

    ,,Изпращащият СМС-а,за паркиране,носи отговорност за сбъркана буква,или цифра от номера на автомобила си...!"
    Точка!
  • 49 Комуниста

    2 0 Отговор
    Дайте му физиономията .
  • 50 Мъжа на урсула

    9 0 Отговор
    Паяка не извършвал търговска дейност затова нямал лиценз??? Как ще не извършва услуга срещу заплащане като си плащаш за да си освободиш колата???
    Божеее, Боже, прибери си вересиите
    Дори собствената си стока да возиш без да получаваш възнаграждение пак вадиш лиценз
  • 51 Гат2в

    1 1 Отговор
    Корумпирана държава без закони,и на пътя е ужас.Слаб пътен контрол,тез с джиповете си мислят че са богове.
  • 52 ДААА

    8 0 Отговор
    Няма такъв смях, Даяджията е прав, ако нямат документи........А статията е подвеждаща или неточна цитирам "" След като минахме с паяка, констатирахме нарушение на кола, която е спряла пред знак, с който е забранено спирането и паркирането и съответно взехме мерки,"" край на цитата, условията важат след знака!!!

    Коментиран от #57

  • 53 счети

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "бокоБРАВО КИРОАЛОООХЕРКОВ Е СВОБОДЕН КОЛ":

    На бележката пише "транспортна услуга".
  • 54 Гошо

    9 0 Отговор
    Браво на Даиаджията … всички паяци в цялата страна са без граждански без всякакви докоменти и така на татък!!! Защо те могат? Значи паяците ще цицат от бедният българин а те дори и редовни документи нямат за да работят !!

    Коментиран от #55

  • 55 А ти Гоше...

    2 0 Отговор

    До коментар #54 от "Гошо":

    ...,дали имаш ,,докОмент" за завършено начално образование...?!
  • 56 Мисля

    6 0 Отговор
    Не симпатизирам на даиаджията,ама се кефя ,че паяка са го прономеровали по устав.Като държиш за закона ,трябва и ти да си законен.Нас как ни гърбят за пожарогасител,триъгълник или въже.А пропо наистина проверил ли му е датата на пожарогасителя?
  • 57 ТАКА Е!

    7 0 Отговор

    До коментар #52 от "ДААА":

    Тия измислиха нов правилник...!
    Че знакът-,,Спирането забранено",важи за коли спрели ПРЕД знака...🙄🥺😖🤭🤔😧?!
  • 58 не е разпъната бюрокрацията изобщо

    4 0 Отговор
    някой знае ли какви хора работят във ДАЙ?

    ами всички изгонени митничари на наши хора стават даяджий

    иначе тая институция от нищо правещи ДАЙ отдавна е за закриване, щото се препокрива със КАТ

    това са все държавни търтей дето лежат по цял ден и получават доста голяма заплата
  • 59 Зомбайо

    4 1 Отговор
    Една гнида развалила деня на друга гнида. Мен не ме топли. Паяци бол, ама места за паркиране пак няма.
  • 60 Бай Оня Дедовия

    2 4 Отговор

    До коментар #2 от "1001":

    Аз затова никога не се заяждам с катаджия, дай, или полиция. Те колят, те бесят. Мене са ме учили "Наведена главица сабя я не сече" Даже и да нямат право гледам наведен и моля за прошка.

    Коментиран от #61

  • 61 А подметките им...

    5 1 Отговор

    До коментар #60 от "Бай Оня Дедовия":

    ...,лижеш ли ги и тях...?!
  • 62 незнайко

    1 0 Отговор
    Това е стар случай от преди 4 дена и пак не е казано всичко !
  • 63 НЕ Е БАШ ТАКА!

    4 0 Отговор

    До коментар #47 от "Не е така":

    Служителят няма да плати нищо,защото е спрял ПРЕД знак ,,Спирането забранено"...!
    А се глобява,ако е спрял СЛЕД знака...!
    Ей,ама кой ви ги дава тия шоф.книжки,че основни правила не знаете...!
  • 64 Ники

    2 0 Отговор
    Браво !!! Така като гледам всички са си свършили работата.
  • 65 даяджията

    3 0 Отговор

    До коментар #26 от "Възможно е и общинският репатрак":

    правилата са само за балъците и обикновенните граждани във тая разпасана мутренска държава на киро просстоото и бойко мутрата
  • 66 само питам

    5 0 Отговор
    разказва Нъшан Деркалестаниан

    тоя служител българин ли е? че много му е българско името?!?!

    от махалата ли ги вземате вече да работят във тая фирма паркинги и деране на хората?

    малко ви е било глобата, другия път дано дойде някой със автомат да ви каже добър ден а не със униформа !

    паяците са незаконни

    взел той колата дето била пред знака... вие правилник учили ли сте? или като сте от общината и за вас знака важи и отпред и от зад? вие сте за съд и затвор във това частно дерящи номралните хората дружество, от затвора на дв акрачи и пак вътре
  • 67 много липси бе? тия са от богопомазаните

    6 0 Отговор
    "Констатираните нарушения са – липса на лиценз за извършване на обществен транспорт, липса на тахограф, на пътен лист и товарителница", казва Нъшан Деркалестаниан – ОП "Паркиране и репатриране".

    че те тия са богопомазани защо са им всички тия документи? те не са обикновенни хора че да имат нужда от всички тия неща !!!
    ха ха ха... закона е врата във полето само за овчия народ дето търпи всичко това !!!!

    едни си веят байряка без никакви документи други чинно си вадят всичко и си плащат за всичко


    ало кире бе.. остави мустакатата лена виж си държавата бе кире
  • 68 Емигрант

    2 2 Отговор

    До коментар #17 от "Май ка ти да е, ба":

    ХА ха ха повече от това което си написал умееш ли бе пещерняк ? Утре и Асан ще ти вземе книжката и няма да протестираш, че и мирно ще му застанеш , че и оня умствен недостиг N 37, ако не си ти в два поста ?
  • 69 Чадъра

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пич":

    Ежедневното движение,паркиране и спиране,не само вПловдив е като законното право на политици и управляващи в държавата ни.Стига се до там,даже да се използват депутатски карти,министерски буркани и пропуски на различни ведомства и министерства.Това е така ,защото в държавата ни няма ред,закони и прилагане
    на разпоредбите.С няколко думи ,пълна анархия и безнаказаност на всякакво ниво.Колкото до случая,едните си мислят,че са подчинени и само на Господ,а другите,че прилагат и творят законите на Господ! АНАРХИЯ!
  • 70 ало шефчето на паяка

    9 0 Отговор
    Не работя в момента - нито работя, нито си карам личната кола. Вързаха ми ръцете отвсякъде", разказва Димитър Стоянов - шофьор на паяка.

    а нека ти сега да видиш ти като връзваш на хората ръцете и краката като им вземеш колата хубаво ли е им е!!!

    нали знаеш че оня отгоре гледа?! хак да ти е сега, и да не ти я върнат книжката поне две години да ходиш по мъките!

    клетвите дето са те калнали нормалните хора стигат ! ама и това ти е малко още трябва да бъдеш наказан за дето си тормозил нормалните хора! сега като настъпи мотиката взе да ревеш, нека да усетиш и ти болката хак да ти е и пак казвам, малко ти е това още трябва
  • 71 Лазар

    6 0 Отговор
    Ненужните админи,отново в акция!Блокиране на собствения разум!Смешковци!
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 ха ха

    5 0 Отговор
    всички "паяци" са незаконни ,и с тея бандити трябва да се постъпва като с крадците хванати на местопрестъплението
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Само така трябва

    4 0 Отговор
    Играй им остро. Премерете си ги силите, кой е по-голям шеф.
  • 76 ПЛОВДИВСКИТЕ НЕЗАКОННИ ПАЯЦИ

    4 2 Отговор
    СА БЕЗ ТАХОГРАФИ И И ЛИЦЕНЗИ ДО ЕДИН А ВСЕКИ ЗНАЕ ЧЕ СЪБИРАТ ГЛОБИ ТОЕСТ ТОВА Е ПАРИЧНА ДЕЙНОСТ .ТИЯ ГИ КОМАНДОРОВАТ И ПО МОРЕТО И СА СУПЕР НАГЛИ.
  • 77 Чума

    7 2 Отговор
    Трябвало е данъчни и икономическа полиция да отидат с юнака от ДАИ, да проверят, тези момчета отчитат ли всички пари от таксата за освобождаване на задигнат от тях автомобил, или една част поставят в левия вътрешен джоб на сакото! За разлика от тях, служителят от ДАИ просто си е изпълнил задълженията перфектно! Направо да им конфискува паяка и на търг!
  • 78 паяк

    0 3 Отговор

    До коментар #10 от "Мексо":

    Къдея видя тая услуга извършвана от паяка, за която вземат пари?
  • 79 Зейхан

    3 0 Отговор

    До коментар #33 от "асдадсса":

    Виш ся!
    Дали е спрял пред знака или след него е ясно, след като са вдигнали колата на ПАРАЗИТА, а това, че джурналистиката е на ниво една жена каза, а другата ми го налаза е стряскащо в кочината България, в която я превърнаха управляващите НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ, чиято съдба ще се решава на площадите пред дръвника и секирата.
  • 80 Чума

    3 0 Отговор
    Там има табела - ,,Забраната не важи за колите на служителите на ДАИ"! Както пред други учреждения има такива! Изобщо, на съседа полицай в чуждия областен град му задигнал паяка колата! Той вместо да отиде и плати 35 лева, толкова бе тогава, и да си мълчи да не стане скандал, отишъл в Районното, влязъл при началника - Така и така, колега съм, нямам пари! Оня дигнал телефона и разпоредил на дежурния - ,,Христо да дойде!" Пристига някакъв главен сержант към 2 метра, с крив нос от бокс на младини! Виж там, отпратил ги с едно махване началника! Пристигат! Коя ти е колата? Ей онзи фиат! Взимай я кво чакаш? Хич не обръща внимание на някакъв служител от паркинга! Колата е негова, кво са пулиш! Толкова! Нормални са действията на всички ва републиката!
  • 81 Чокумба

    2 0 Отговор
    Не съм влизал в сайта от месеци, но като чух новината дойдох специално за да видя коментарите.
  • 82 Мексо

    4 0 Отговор

    До коментар #47 от "Не е така":

    Явно нещо не си разбрал. Това е до манталитет начин на работа и тотално объркано мислене. Държавни служители да работят незаконно и да се мислят за недосегаеми. Представи си какво е самозабравянето на горните етажи на властта. Какви са схемите кражбите и колко са недосегаеми и над закона. Щом тези мишоци смеят така да се разпищолят значи нещо не е както трябва в държавата.
  • 83 Шопо

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "мани беги":

    ДАИ да свалят номерата и на втория репатрак.
  • 84 гост

    0 0 Отговор
    Така е когато чиновниците се самозабравят без значение от ,коя служба са.Трябва сериозни мерки за да се прекрати тази порочна практика...
  • 85 Кимбо

    0 0 Отговор
    ДАИ не са ли нещо като митничари ама мобилни?
  • 86 хаха

    0 0 Отговор
    Ами сега, ако ДАИ се окажат прави…
    Значи всички, чиито коли са вдигани, могат да съдят компанията и да си върнат парите :)
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове