Last news in Fakti

9 Април, 2024 12:26 1 082 18

Евтим Милошев: Има нужда от консолидация на бранша, на бизнеса

  • евтим милошев-
  • министър

Уверих министър Динкова, че всички добри практики, всичко, което е създала заедно с целия екип на министерството, ще бъде продължено и че нашата роля е да продължим всичко добро, което е създадено

Евтим Милошев: Има нужда от консолидация на бранша, на бизнеса - 1

Служебният министър на туризма Евтим Милошев прие поста от досегашния министър Зарица Динкова.

Милошев подчерта, че е човек, който идва от бизнеса и за него бизнесът е най-важен. Затова и първото нещо, което ще предприеме, е да се срещне с представителите на бизнеса.

"Уверих министър Динкова, че всички добри практики, всичко, което е създала заедно с целия екип на министерството, ще бъде продължено и че нашата роля е да продължим всичко добро, което е създадено", каза пред журналисти Милошев.

Динкова посочи, че това е секторът на гостоприемството и тя гостоприемно предава работата си на новия министър. "Бих искала каквото можем, съвместно да направим, така че българският туризъм да се развива все по-добре", коментира тя.

Милошев подчерта, че служебният кабинет има за задача да направи така, че всичко, което е подготвено за предстоящия летен сезон, да се случи по най-правилния начин. Според Динкова ще е хубаво да се направи среща по подготовка на сезона с бизнеса, да се чуят нуждите, да се види кой може да помогне да се случат по-добре нещата, тъй като, за да протече добре един туристически сезон, са въвлечени много други институции, министерства. "Точно това правим в момента, говорим си. За да има приемственост, трябва да обменим информация и си говорим как да се предадат нещата по най-добрия начин", коментира Зарица Динкова.

На въпрос дали оставя папка със задачи на новия министър, Динкова посочи, че папка никога не са имали, задачите са разпределени по дирекциите, работата си върви. "До момента сме работили по управленската програма. Резултатите са публично известни. Министерството на туризма през всичките три тримесечия на този кабинет държеше първенство по вътрешната оценка на Министерски съвет, по административно управление и по изпълнението на управленската програма", заяви Динкова.

Тя допълни, че вчера е събрала мениджърския екип на средно ниво, както и всички участници в програмата за управление на маркетинг и реклама на Черноморския регион, обсъдили са как ще продължи работата по нея. "Хубавото е, че тя е разписана така, че цялата отчетност си минава и на финала ще бъде отчетена през системата за управление на националните инвестиции, но асистенцията е тук при нас", каза Динкова, подчертавайки, че с министър Милошев са добронамерено настроени един към друг и очаква нещата да вървят.

По думите на служебния министър първите задачи са да си предадат работата, но той с много голяма отговорност поема всичко, което предстои да се случва.

Милошев сподели първи впечатления, че има нужда от консолидация на бранша, на бизнеса. "Това е много важно, за да има колективен успех. Вярвам в колективната работа. За съжаление, това е проблем не само на бранша, а на държавата", заяви той.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дългият

    27 1 Отговор
    Ще повторя една фраза...Егати и Държавата щом Евтим Милошев стана министър....
  • 2 Дрън дрън та пляс

    20 1 Отговор
    И бездарните драскачи можели да станат министри един ден, дерзайте мисирки има шанс и за вас явно
  • 3 Сила

    21 1 Отговор
    Нали няма да давиш сухоземни костенурки в морето? Това не е "добра практика", запомни!
  • 4 Динко

    16 3 Отговор
    Този е слуга на Борисов и Пеевски, също като шефа си Слафчу.
  • 5 пери

    23 0 Отговор
    Значи тука наистина разни хора си мислят, че разбират от всичко, знаят всичко и могат всичко. Пък накрая - едно голямо нищо. Туй жаждата за власт и слава е явно неконтролируема. Плюс никаква реална самооценка. Страшна комбинация.
  • 6 Различни хора

    20 0 Отговор
    С едни и същи фрази. Фрази гръмки, фрази високопарни,фрази обединяващи и най-вече фрази ЗАУЧЕНИ и КУХИ......
  • 7 Идвал от бизнеса?

    16 0 Отговор
    Кой бизнес? Филмите му са тъпи. Търновци са обидени,че В Търново била люлката на п...стията, това научихме от Демона.
  • 8 дом

    14 1 Отговор
    Евала комсомолец, доживя своите 15 минути във властта. Най-гадното поколение е това. Тия родените през 60те са кошмар. Комунисти по душа, социалисти по действия, продажни по поведение.
  • 9 БЪЛГАРИН🇧🇬

    11 0 Отговор
    Интересно, защо не си гледа бизнеса, а си губи времето, като работи на заплата!!!!!!!!!!
    А да, защото е патриот, и няма да краде.

    Коментиран от #10

  • 10 пери

    10 0 Отговор

    До коментар #9 от "БЪЛГАРИН🇧🇬":

    Що, на заплата е хубаво. В киното иначе живеят от проект на проект, през другото време или на скътани пари, или на изпарения. Проект я има, я няма, а пък заплатата са сигурни и редовни пари.
  • 11 шефа

    7 0 Отговор
    Понеже Динкова е най добрата я сменят и слагат още по добрия Милошеф който е израсъл на морето цял живот се занимава с туризъм,доказан специалист който има вериги от хотели по цял свят хахахахаааааааа срам и малоумие.
  • 12 Потрес

    4 0 Отговор
    "Комиците" на живо, беги ве "министърче"!

    Коментиран от #14

  • 13 Последния Софиянец

    4 1 Отговор
    Евтим Милошев хахаха. Дърпането на шалтера на тая държава е в ход
  • 14 Продуцентите

    5 0 Отговор

    До коментар #12 от "Потрес":

    Аре бегай на Съни Биийч
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Мнение

    1 0 Отговор
    За Евтим Милушев бяха казали деликатно, че е човек "глупав човек".
  • 18 Ужас!

    1 0 Отговор
    Този е на ИТН човека. Айдеее оплетоха се като черва мафиозите - ГЕРБ, ДПС и ИТН. Това е новата още по-страшна Сглобка след изборите!!!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове