Last news in Fakti

11 Април, 2024 14:17 3 279 38

Николай Хаджигенов за МВР и скандалите: Погледнете бившите вътрешни министри, които Бойко Борисов крие в парламента

  • шенген-
  • мвр-
  • прокуратура

Какъв Шенген, каква еврозона? През ГКПП "Капитан Андреево" всеки ден двупосочно минават тирове с наркотици, минават мигранти, посочи адвокатът

МВР и прокуратурата са част от проблема, не са решение. Винаги съм казвал, че Шенген и еврозоната ще видим, когато отговорим на критериите.

Това каза пред БНР адвокат Николай Хаджигенов, председател на гражданското сдружение "Ние идваме".

"Причините, че не сме приети там са изцяло в нас. Няма как през ГКПП "Капитан Андреево" всеки ден двупосочно да минават тирове с наркотици, минават не просто мигранти, при нас се перат пари от наркотици от терористи и т.н. Какъв Шенген, каква еврозона?", добави той и добави, че по случая "Живко Коцев" не вижда никаква новина:

"Погледнете последните вътрешни министри, които удобно Бойко Борисов ги крие в парламента като депутати".

Според Николай Марков, специалист по сигурност, обществото става заложник между фактическата и юридическата истина:

"Фактическата е, че хората, които се занимават експертно с тези въпроси, знаят имена, знаят количества, знаят как се осъществяват схемите и т.н. Но основният въпрос е какво можем да докажем в едно наказателно производство, например".

Бутаме повече към повече политическо говорене, отколкото към решаване на въпроса, смята той и уточни, че решаването става само с наказателна санкция.

"Смятам, че болтовете на сглобката представляват тези ангажименти, които някои политически формации като ПП-ДБ са поели като златна акция на ГЕРБ и ДПС. Това, което им се случи, те са го знаели. Това е гаранцията на ГЕРБ и ДПС. Ясно им е било на ПП-ДБ, че ако мръднат от схемата на сглобката, това ще им се случи. Пред обществото обаче излиза, че фактите водят към това, че хората, които са назначили ПП-ДБ са реална организирана престъпна група. Аз обаче смятам, че в тази схема са ги забъркали Борисов и Пеевски. Те са в основата на тази схема, като гаранция за здравина на сглобката".


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 48 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 По-лесно е

    28 15 Отговор
    Тъпата тиква даже няма думата..Д.П. го държи с компромати и ако мръдне ще влезе доживотно в затвора..всичкото е руска и турска агентура намесени

    Коментиран от #19

  • 2 Тома

    21 16 Отговор
    Да бе забъркали са ги мамута и тиквата защото тези от пп дб не са крадци ли.Стига с тези глупости.Най невинен от всички е пудела който не разбира че пренася прани пари от бандитите

    Коментиран от #14

  • 3 a ти бе мравине

    11 6 Отговор
    кисело ти е гроздето нали пропагандатор на дъгички на НАШИТЕ деца,де ге не рат
  • 4 Това е международна транслация!

    5 2 Отговор
    Това е международна транслация! И Бъларските момчета са част от нея! Подчинили дейността на държавата в своя полза!
  • 5 Да,ама не

    8 4 Отговор
    Как е възможно това да се публикува.
  • 6 Хахо-хихи

    11 10 Отговор
    ХаджиМаяГенов
  • 7 Емигрант

    24 13 Отговор
    Какъвто и да е Хаджигенов комунист или демократ почти винаги е прав, не може да не му се признае това ! А колкото до Шенген за пореден път голяма излагация, пратили бг-политиците да се бори в Брюксел за "България в Шенген" Ицо-тъпото /Хр.Стоичков/, не е за вярване този неграмотен представител за България освен в Кауфланд да бъде изпратен и в цивилизована Европа ??? Толкова ли не можаха да намерят някои интелигентен политик за да не ставаме за смях ?

    Коментиран от #12

  • 8 Доротея

    23 5 Отговор
    МВР е за закриване! Първо, всички с пенсия и заплата, след това останалите! Синдикатите им да се закрият, защото са политически обвързани! Толкова обвързани, че на Главчев, самите тях, министъра им и защитаващите актуалното положение експерти по телевизиите не прави впечатление, че те се ангажират с политически пристрастия! След като в закона им пише, че всички служители са де политизирани, а синдикатите имат право да поставят само социални въпроси и им е запретено да се навират по какъвто и да е начин в управлението на системата! Знам ги още от първия им протест срещу Миков, когато искаха 50% увеличение на заплатите, подучени от лицето Манолов от Подкрепа! След като господарят им Тикварий взе властта юни 2009 г. вече искаха само 5 %, а тарторите им призоваха служителите да проявят ,,разбиране", защото тройната коалиция окрала парите и Бойко няма какво да им даде! Както сега финансовата Петкова се тухка, че Асен Василев занесъл парите в Торонто! И бюджета липсва!?
  • 9 Борисов

    14 6 Отговор
    Ще правя каквото си искам материала мнго зле блее и пак гласува за мен.
  • 10 Хахо-хихи

    13 10 Отговор
    Ристю Бойкикиев и генерал Атанас се покриха нещо. Да не би да са подали оставка.

    Коментиран от #11

  • 11 Ти изглежда си

    10 0 Отговор

    До коментар #10 от "Хахо-хихи":

    абсолютен "ХАХО", че и сам си се смееш "ХИ ХИ" ? Не разбираш ли, че сме толкова зле колкото и Сомалия не е ? Нито сме за ирония, нито за съжаление, с такива като теб сме нация от загубеняци !

    Коментиран от #18

  • 12 Хахо-хихи

    5 2 Отговор

    До коментар #7 от "Емигрант":

    Е кого да пратят? Димитър Пенев отказа.
  • 13 ИНЖ1

    20 7 Отговор
    И какво излезе? Че ППДБ са "виновни" за 35годишния провален "Преход" на КГБ/ДС??? С две правителства за 16 месеца???
  • 14 През твойта пералня

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "Тома":

    ли минаха парите, че знаеш дори и кой е перача или си поредната овца под контрола на неграмотен вожд, каквото ти кажат това повтаряш ? Опитай да потърсиш в тиквата си своя мисъл, ще ти е трудно, но с опити се постигат резултати !
  • 15 Някои хора

    5 3 Отговор
    повече ги бива да носят кофата с червената боя и да цапотят...
  • 16 УРА, УРА

    15 0 Отговор
    Красив автогол си отбелязаха ПП, като уйдисаха на акълите на Шиши и тиквоча. Но който каквото сам си направи..................!!!
  • 17 Алигатор

    13 3 Отговор
    Пеевски ще отстрани Боко , ще го очисти ! Там ще бъде , кой превари .
  • 18 Хахо-хихи

    9 1 Отговор

    До коментар #11 от "Ти изглежда си":

    Зле са глупаците. Холандците, Германците, Французите що не са зле? Щото не са глупаци, не ходят за гъби по време на избори. Аз за Тиквата никога не съм гласувал, нито за Симеон да става премиер.

    Коментиран от #22

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 анонимен

    5 7 Отговор
    какъв е тоя за да се изказва, видяхме го с рибата , ковчезите ,тъпия министър на културата от проваленото трио, правете малко подбор на хората, които се изказват,всякакви пропадляци взеха да разбират от всичко и да дават акъл
  • 21 Ццц

    4 8 Отговор
    Резервните малоумници на шарлатаните започнаха да се показват ,
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Има надежда

    4 21 Отговор
    Надеждата е във Възраждане. Всички разумни народи в ЕС засилват националистическите партии, за да отстояват местните интереси. С послушни марионетки не може да се говори за суверенитет, а няма ли суверенитет автоматично означава, че няма и демокрация (демокрацията е производна на суверенитета)

    Коментиран от #25, #26

  • 24 Ели

    5 13 Отговор
    ИСКАХТЕ ВЛАСТ! РАДЕВ ВИ Я ДАДЕ!РАДЕВ ДОВЕДЕ КРАДЦИ И МОШЕНИЦИТЕ! СЕГА ГЪРМЯТ СКАНДАЛИ, ЗАЩОТО НЯМА КАК ДА СЕ ПРИКРИЯТ! ТЕЗЕ РАЗКРИТИЯ СА ПО ИСКАНЕ НА ПАРТНЬОРСКИ СЛУЖБИ!СЪСИПАХТЕ ДЪРЖАВАТА! НЕКАДЪРНИЦИ НАЗНАЧЕНИ ОТ ЗЛОБЕН НЕКАДЪРНИК РАДЕВ
  • 25 оня с коня

    14 2 Отговор

    До коментар #23 от "Има надежда":

    Даваш за Пример "Всички разумни хора" от ЕС как чрез Партиите си отстояват местните Интереси.От друга страна обаче изтъкваш че Надеждата е във "Възраждане" точно Партията която иска да ни ВАДИ от ЕС и НАТО?Е с такава Неадекватност доникъде няма да стигнете а ако искате да сте полезни на Обществото,просто си трайте- лесно е!:)

    Коментиран от #28

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 И какви

    4 5 Отговор
    бяха предишните министри на МВР? Никъд не ги видяхме на снимки с престъпници или пък голи в компания.
  • 28 Тцтцтцтц

    1 6 Отговор

    До коментар #25 от "оня с коня":

    Не правиш разлика между ЕС и НАТО нали? Мозъчната промивка струваше милиарди на американците, но сега берат щедро плодовете

    Коментиран от #29

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Майорс

    5 7 Отговор
    Кой го казва това , адвоката на мутрите и без спечелено дело! Подмяната дойде в резултат на платените от олигарси протести , в които Хаджигенов заедно с Минеков и Бабикян от “Наведи се мутри вътре” минаха през други формации и уж са някакви борци , а всъщност ще ги запомни с хвърляне на яйца и домати по символите на властта и носене на бесилки!

    Коментиран от #31

  • 31 Истината

    3 4 Отговор

    До коментар #30 от "Майорс":

    Само за оскверняване на националните ни символи този п.рестъпник трябваше да бъде осъден и тикнат в затвора.
  • 32 Хаджиментов

    4 5 Отговор
    Дори Борисов да се гътне, за този и още няколко той ще е зад всичко и те редовно ще проверяват преди лягане под леглата си да не би случайно да е там, все пак.
  • 33 Искащ реформи

    4 2 Отговор
    Хаджигенов чакаме всички професионалисти в правосъдната система да се обедините и изрините интерисчиите и сложените по поръчка и некомпетентно нагласено натрапено на българското общество съсловие от юристи които със своите професионални качества поставят под съмнения защо са там където трябва да бъдат истинските професионалисти и спазващи законодателството честни и почтени хора

    Коментиран от #35

  • 34 Румен Американеца

    6 1 Отговор
    Спомняте си как всички прокурори излязоха на стълбите на Съдебната палата в подкрепа на Иван Гешев. Малко след това го махнаха, ни дума ни вопъл ни стон, прокурорите са зад който им сложат за шеф. Така е и в съда и в милицията и в данс-манс и другите служби. Тези хора нямат гордост, нямат чест, нямат достойнство. Жалки, подкупни кариеристи. Народонаселението гледа умно. ЕС си ни знаят и не се намесват. Жал ми е за това безнадеждно разпадащо се общество.
  • 35 Буха ха

    3 1 Отговор

    До коментар #33 от "Искащ реформи":

    Честните и почтените измряха, пенсионираха се, заминаха в чужбина, отвратени се оттеглиха, остана тинята, да поканим японци за прокурори и съдии?
  • 36 Адвокате адвокате

    0 2 Отговор
    Само дето « тримата глупака « носихте ковчега «това ще ти остане
  • 37 Име

    0 1 Отговор
    Как са ги забъркали?
  • 38 коментар

    1 2 Отговор
    Адвокате, гледай си адвокатските дела, може там да си по-полезен. Като един от тримата глупаци жълтопаветници нищо не направи, само шум и сеир, ама за нищо!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове