Last news in Fakti

13 Април, 2024 17:41 2 088 23

Кирил Радев: Където има власт и пари, винаги има корупция, в такава среда се раждат и типове като Паскал

  • живко коцев-
  • паскал-
  • митници

По-глупав главен секретар на МВР не съм срещал. Изумен съм, не може да не си даде сметка с какви хора се вижда, на какви рождени дни ходи и подаръците, които получава, каза антимафиотът

Кирил Радев: Където има власт и пари, винаги има корупция, в такава среда се раждат и типове като Паскал - 1

„По-глупав главен секретар на МВР не съм срещал. Изумен съм, не може да не си даде сметка с какви хора се вижда, на какви рождени дни ходи и подаръците, които получава. Не е нормално това”. Това заяви о.р. ген. Кирил Радев по NOVA NEWS по повод снимките и приятелството на главния секретар на МВР Живко Коцев.

Отношенията, което е имал с тези хора, излизат извън рамките на поведението на човек, който е на този пост, каза Радев по адрес на Коцев. „За времето, за което управляваха, не се научиха да управляват, нито да крадат както трябва”, каза иронично антимафиотът.

Изключено е главен секретар да участва в антикорупционна операция. Той трябва да координира дейността в МВР, не му е работа да извършва оперативна работа, поясни Радев.

„Главният секретар в МВР стана жертва, включително и на своя начин на мислене и на действие и като главен секретар, и като човек. Ще си отиде си отиде дамгосан със съмнението за корупция. Най-големият проблем са нарушените принципи на държавно управление”.

Тревожен фактът, че премиерът Николай Денков не знае какво се случва в МВР, коментира експертът. Противоречията и липсата на доверие между министъра и главния секретар на МВР е пагубен за ведомството. От там ще дойдат и щетите, категоричен е ген. Кирил Радев. Според него, това показва, че управлението на държавата е забатачено.

Относно снимките с участието на бившия главен секретар на вътрешното министерство Живко Коцев експертът изтъкна, че е нужно да се разбере дали става дума за постановка или той наистина участва в такава схема.

"Където има власт и пари, винаги има корупция. В такава среда се раждат и типове като Паскал”, обясни антимафиотът. По думите му контрабандата не е еднократен акт.

Кирил Радев оспори и изтъквания успех на бившата шефка на Митниците Петя Банкова със заловената пратка наркотици. Според него това е станало вероятно по сигнал на партньорски служби и операцията просто е изпълнена тук. Припомняме, Ген. Кирил Радев е начело на антимафиотите именно по времето на първата и изглежда единствена операция срещу митичния Паскал.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 20 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тия

    24 6 Отговор
    Генерали от къде никнат ? Населението на България по - малко от един квартал на Истанбул , ама генерали и професори с лопата да ги ринеш !

    Коментиран от #18

  • 2 Българка

    18 3 Отговор
    Ма тоА Паскал се оказва мистична фигура. От 20 годините знаят, че е контрабандист, но никой не го издирва, никой не е повдигал обвинения срещу него, никой не е заловил негова контрабандна пратка. Еднокнижната сикаджийска мутра беше в МВР, а последните 15 години все е на власт. И как ниКОЙ не пита Борисов, Пеевски, който пък работеше в ДАНС, герберастко-депесарските шефове в силовите и разследващи структури защо се е чадъросвала контрабандата на Паскал? И една жена Банкова само е в ареста и то с единствено одоказано обвинение, че е уволнила шефа на митницата в Лесово. И това е нейно право,а не престъпление.
    Хора, не виждате ли мобилизацията на всички структури на мафията за тотално превземане и унищожаване на държавата ни?
  • 3 Бендида

    19 2 Отговор
    Където има власт, има пари, а където има пари, има корупция. В цял свят е така, спектърът е различен. При нас разликата е, че няма никакво противодействие. И с годините това стана нормалност. Паскали, Евро,Нотариуси, Джуджета......
  • 4 Пич

    17 2 Отговор
    Знаете ли , какво народа нарича " ранени ора "? Хановете са имали ранени ора! Царете са имате ранени ора! Сега държавата има ранени ора! Чрез ранените ора ( силовите структури ) се упражнява и контролира властта , и ако мислите че някога нещо ще се промени , сте наивници !!!
  • 5 Хахо-хихи

    17 1 Отговор
    Никола Николов Паскал е лице което не съществува и е измислица на Прокуратурата и МВР. Все едно да пуснат за издирване Бойко Борисов Тиквата без снимка и паспортни данни.
  • 6 Ха ха ха

    16 4 Отговор
    Завършил ПУЦ Симеоново с Богомил Бонев който като гл.секретар го направил шеф на БОП и генерал.На 18 г.като войници по
    собствена молба стават членове на БКП.Изгонен от стопанска милиция София защото не е разкрил престъпления.Бонев е същият.Не са разкрили нищо а дават акъл как даде разкрият висши кадри.
    Некадърници Сър Джон

    Коментиран от #7

  • 7 Б.Бонев

    10 2 Отговор

    До коментар #6 от "Ха ха ха":

    е прислужник на свинаря Гергов когото Нинова изрита от БСП
  • 8 Киро

    7 10 Отговор
    Сглобката са продажни получовеци!!! Гледайте руски телевизии и слушайте сръбска музика ,те са славяни и братя по душа !! Западните са нагли и жестоки, само оръжие ,войни и кражби са в тъпите им глави !!
  • 9 Кокорчо

    6 9 Отговор
    Как я караш корумпе алчно Киро как е.кой уби трактора кажете де
  • 10 Асен

    3 9 Отговор
    Спряхте коментара ми 8 Защо защото писах ,че русите и сърбите са славяни и наши братя!?? Запада и САЩ са хиени ,оръжие ,войни, кражби са в книгите им глави !!

    Коментиран от #19

  • 11 Павел пенев

    7 5 Отговор
    Нашите политици и бизнесмени са лъжливи и корумпирани защото всички до един са от криминалния контингент при социализма.
  • 12 🍐🍊🍇🍇

    9 0 Отговор
    Този със синът му държат една Охранителните Фирми в Територията, плащат на служителите си, жълти стотинки за 240 часа работа на месец.
    пумяри Сър… “присмяло се гърнето на черният похлупак”
  • 13 ????

    4 5 Отговор
    Власт - пари - корупция = капитализъм.
    Това е проблемът. Пита се, дали ще се очовечи настоящия подивял от безконтролност капитализъм?
    Кахитализъм с човешко лице, кога?
  • 14 Отец Чапаев

    7 3 Отговор
    Тъпият главен секретар и той генерал с четири звезди вероятно получени за висш слугинаж.
  • 15 Емо

    9 2 Отговор
    Тоз пък кой е, поредния измислен генерал и интернет експерт по нещо си.
  • 16 Преродена Пастирка

    8 2 Отговор
    Този "Пасквил" ряпа да яде пред Асфалт паша, Дебелакпеевски и пред Бойко Чашков.
  • 17 Шалапад

    8 0 Отговор
    Откъде го изровиха тоя милиционер бе?
  • 18 коко

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Тия":

    По куче да заметнеш, генерал ще удариш. Нищо, че казват истини, които всеки от улицата ще ти каже.
  • 19 коко

    1 2 Отговор

    До коментар #10 от "Асен":

    Асенчо, такива братя хич да ги нямаш.
  • 20 Нв бил виждал, моля ти се

    7 0 Отговор
    Тоя е забравил, че Тиквата също беше секретар на МВР!
  • 21 Бамбука

    3 0 Отговор
    Ти да видиш. Проспал Цецо, проспал Боко, назначили го после при Борисловова и днес прави анализ на главните секретари. Изумително "сляп". Това приказката за "Червената шапчица" ряпа да яде при неговата слепота.
  • 22 Кочо

    2 0 Отговор
    "Припомняме, Ген. Кирил Радев е начело на антимафиотите именно по времето на първата и изглежда единствена операция срещу митичния Паскал."
    И каква е била операцията и резултатът от нея? Както се вижда - нулев.
  • 23 Защо

    3 0 Отговор
    Мълчите за контрабандата на Шишо?Ами ни занимавате с мижитурки.Ами аферите и забогатяване ти на Борисов откъде започва!Ало,Ваньо не закачай нашите? Може да се направи сериал по митниците за Борисов.И той големия престъпник в държавата спретва на другите номера.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове