Last news in Fakti

13 Април, 2024 21:17 1 751 38

Георги Георгиев: Отстраняването на Коцев е стъпка към разкриване на всички зависимости

  • георги георгиев-
  • живко коцев

Скандалът с бившия главен секретар на МВР ще се отрази на избирателната активност, смята зам.-председателят на Столичния общински съвет

Георги Георгиев: Отстраняването на Коцев е стъпка към разкриване на всички зависимости - 1
Снимка: NOVA

„Отстраняването на главния секретар на МВР Живко Коцев е стъпка в посока на това да се разплетат всички зависимости. Всеки ден излизат нови данни за нарушение на закона. Виждаме различното поведение на ПП-ДБ – в началото си „късаха ризите” да го защитават, сега са много по-обрани”.

Това заяви зам.-председателят на Столичния общински съвет от ГЕРБ Георги Георгиев пред NOVA NEWS.

Думите му са след скандала с бившия главен секретар на МВР Живко Коцев и публикуваните в общественото пространство снимки, на които той е заснет с хора, арестувани по обвинение за контрабанда.

Според него този скандал ще се отрази в доверието на избирателите и ще се отрази на избирателната активност.

Според зам.-председателя на Общинския съвет в София промяната на кредитора на „Топлофикация-София”. Един лев от задълженията на „Топлофикация-София” не се погасява, а си решават кашата, която забъркаха в енергетиката, включително източвайки фонда за енергийна сигурност, обясни Георгиев.

По думите му общината има ясен план за топлинното дружество – изграждане на нови мощности чрез привличане на международен инвеститор. Дружеството да печели чрез производството на електроенергия, обясни Георги Георгиев.

Относно скандала със завода за боклук в София, той каза, че се заравят материали, които могат да бъдат използвани за рециклиране.

„Депото се запълва много по-бързо затова, че заравят готово RDF гориво, за което има договори да се изгаря в заводите за цимент далеч от София”, допълни Георгиев.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 а според заглавието

    16 1 Отговор
    Назначаването на Коцев е стъпка към покриване на зависимости

    и отново стигаме до въпроса от 2013 г

    КОЙ?!?!?!
    И каква е ролята на пудела ?
  • 2 Еха

    31 0 Отговор
    Най-ефектни са герберските калинки от СОС като започнат да се правят на политици. Фандъкова, Георг, ренегата Прошко, алчни и безгръбначни човечета.
  • 3 Зависимият

    32 0 Отговор
    от Балканския престъпник ми плямпа за зависимости ?
  • 4 От плешива

    29 0 Отговор
    куха кратуна , семе не се взема !
  • 5 пламен

    30 0 Отговор
    Това е лицето на корупцията в софийска община
  • 6 Отстраняването

    27 0 Отговор
    ти , както и на престъпника Бою е повече от задължително , Умньо !
  • 7 Хахо-хихи

    26 0 Отговор
    Коцев не беше ли кадър на ГЕРБ,от старата мая?

    Коментиран от #11

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Град Козлодуй

    3 4 Отговор
    Дано
  • 10 Българин

    27 1 Отговор
    Мутрите са на власт и ще ви смачкат както никога ! Пак гласувайте за сикаджията !
  • 11 Даже

    20 0 Отговор

    До коментар #7 от "Хахо-хихи":

    го направиха шеф на ОДМВР - Велико Търново по Боюва власт , да чисти и замазва тамошните му мръсни деяния , както и на Цветана с асансьра !
  • 12 Всички с В

    10 0 Отговор
    Всички=всички..или всички=не точно
    Абе някой си ти как мислиш кой е откраднал повече..Тиквата за 13 години или аматьора Коцев за половин че нещо тая математика не ми е ясна много добре
  • 13 сянката на фандъка

    15 1 Отговор
    Ако ви направят одит на общината за последните 15-20 години, всичките ще ви отстранят.
  • 14 Крумов

    16 1 Отговор
    ГЕРБ сте "бита карта", не знам какво се надявате, има млади хора - вие къде се бутате повече, насила не става, Станахме най-бедни в Европа - срам ме е - то и не може да се поправи това - както и да е.
  • 15 Помнещ повече от 3 дена

    10 1 Отговор
    Почвам сега са се сещам разни неща и аз
    Някой знае ли защо няма разпитани и уволнени мутри от едно звено на НСО което охраняваше един премиер който си призна в пристъп на паника по телевизията че и той видиш ли имал нужди..искаме да знаем защо се допускат анонимни терористи в резиденцията на действащ премиер примерно и как се казва небезизвестната МАТА ХАРИ в реалния живот
  • 16 Теменужката

    15 1 Отговор
    изяде картата , а на тоя пудела изяде пачките ! Около Бою все ламтящи ! От дето минат , трева не никне !
  • 17 хххх

    18 0 Отговор
    Вие, гербаджиите, кога ще спрете да имате зависимост от Банкя?
  • 18 А ОПГ - ВиК Бургас

    10 1 Отговор
    и ОПГ - ВиК Несебър, кога? Как се принуждават домакинатва да плащат консумираната вода от четири звезден хотел с ресторант и басейн. Яко далавера и събиране на пари. И пълно мълчание.
  • 19 Да бе

    12 0 Отговор
    Леле, какви глупости на търкалета. Типичен гербераст...
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Тая шушумига от Провадия

    12 0 Отговор
    Ще приказва за зависимости. Две карикатури с журналистчето Хекимянчо не можете на малкото пръстче да стъпите на Терзиев, който след 4 години ще е премиер.
  • 23 Питам

    8 0 Отговор
    Радневското корум.пе Г. Георгиев, защо не е в затвора.
  • 24 Айде

    5 0 Отговор
    А какво ще разкрие отстраняването на Борисов!?
  • 25 Крумов

    5 0 Отговор
    Защо в последно време - мъжете си поставят нещо в ушите, бяло едно такова.
  • 26 Не е проблем

    6 0 Отговор
    Не е проблем, че накой пренася Дрога , цигари или контрабанда! Проблема е , че някой бърка в парите на Държавата! А тя Мародерства Хората!
  • 27 дон

    6 0 Отговор
    И този смешко го извадиха да говори. Поредната говореща глава на Герб ДПС.

    Когато си слуга на мафията трябва да преглътнеш някои неща например че си заменим като носна кърпичка. Че вожда може да се гаври с тебе както и когато пожелае.

    Например, сложиш му вярно години наред помагаш му да краде и накрая когато трябва да те промотира слага една лява китка за кандидат за кмет.
  • 28 Тулупа

    5 0 Отговор
    Знаеш ли как ще те разкрия аз тебе?!!!!
  • 29 Артилерист

    5 1 Отговор
    Краденето в България е повсеместно, но най-лошото е, че тези, които са призвани да следят за спазване на реда влизат в здрави, безсрамни и открити връзки с престъпниците и крадат заедно. Извинявам се за сравнението, но подобието е много очевидно. Действа се като западната глутница, начело със САЩ. Те крадат, ограбват, колонизират, но са много единни и всеки, който се опита да ги разобличи или просто да е независим от тях попада под колективните им удари и бива смазан. Спомнете си какво ставаше у нас при Гешев. Всички противници на герберската шайка бяха безмилостно преследвани. Използваше се целия ресурс на държавата за окепазяването им. Посегна се дори на Президента с подслушани разговори със заместника му във ВВС и то за съвсем лични и дребнави неща. Това показва до какво долно ниво се е разпаднала държавата и средата в нея. И когато Радев излезе и с вдигнат юмрук подкрепи протестиращите срещу мутрите, шайката, каскета, в общественото пространство се разрази един мутренски вой, не толкова за причината за поведението на Президента, а специално за стиснатия юмрук. Държавата е нелечима болна и няма скоро сами да се оправим...
  • 30 Хихихи

    2 0 Отговор
    Всяко чудо за три дни. Много стар материала български. Волене. Сега ти ще ставаш ли на sапуn
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Казуар

    4 0 Отговор
    Отчето Георги Георгиев е много активен.
  • 33 Анонимна

    1 3 Отговор
    Браво
  • 34 Какви

    5 0 Отговор
    Зависимости ,бе тъпанар.Това е кьорфишек да се скрият всички зависимости от Пепи Еврото в пропадналата мафиотска прокуратура.Да спасят Сарафов,Илиана Кирилова,Русинова и други безморално магистрати.А то всъщност морални има ли,особено в ВСС.Ти си една некадърна,лаеща гербава мутри....
  • 35 Какви

    3 0 Отговор
    Зависимости ,бе тъпанар.Това е кьорфишек да се скрият всички зависимости от Пепи Еврото в пропадналата мафиотска прокуратура.Да спасят Сарафов,Илиана Кирилова,Русинова и други безморално магистрати.А то всъщност морални има ли,особено в ВСС.Ти си една некадърна,лаеща гербава мутри....
  • 36 Е такива

    3 0 Отговор
    Боклуци като тоя и Хекимян най са за кютек.Смешен слугинаж.Тоя е първо за затвора,защото крадеше като за умряло от общината за гербавата шайка.Друго гербавите незнаят,на това ги научи БАнКЯТА, сикаджията,мафиота.
  • 37 Като

    4 0 Отговор
    Го видя това миризливо лай.. и ми се повръща,ако го срещна ще го см.....
  • 38 дядото

    3 0 Отговор
    ти ли си наивник или се опитваш мен да направиш такъв.пфу
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове