Last news in Fakti

13 Април, 2024 21:21 944 26

Рибарски: За честността на изборите ще съдим след вота

  • радослав рибарски-
  • парламент-
  • правителство

Независимо кой ще оглави координационния щаб, ще следим как протичат изборите, заяви депутатът от ПП-ДБ

Рибарски: За честността на изборите ще съдим след вота - 1
Снимка: NOVA

„Дали ще е Георги Гвоздейков или не, ние ще следим как МВР реагира на сигналите и как МЕУ подсигурява гласуването. За честността на изборите ще съдим след вота”.

Това заяви зам.-председателят на комисията по енергетика и депутат от „Продължаваме Промяната” Радослав Рибарски пред NOVA NEWS по повод предстоящите предсрочни парламентарни избори.

„Опитът ни от местните избори показа, че вотът не беше добре организиран, а и случката в навечерието показа, че не беше възможно машините да бъдат използвани на първи тур”, каза Рибарски.

Относно претърсването в офис, свързан с депутата от ПП-ДБ Настимир Ананиев, неговият колега каза, че вместо претърсване, едно писмо би свършило работа. Ананиев би се отзовал и би предоставил тези документи. „Не виждам нужда от тази показност”, каза Рибарски.

За назначаването на досегашния шеф на „Булгартрансгаз” Владимир Малинов за служебен министър на енергетиката, той обясни, че ще трябва да чуят от него фактологията на споразумението с „Боташ”.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Системата и предварително грижливио

    10 3 Отговор
    Системата и предварително грижливио опорочена! И Справедлив резултат не може да се получи! Най-вероятно за това хората не Гласуват! Което реално е грешка от тяхна страна! За да съборят теази измет е нужно Масово повсеместно гласуване!

    Коментиран от #3, #9

  • 2 име

    6 9 Отговор
    При Рашков или Дерменджиев, за период 1 месец преди изборите има по 35-45 новини за арестувани за търговия с вот. Случва се сглобката, идват местните избори 2023г и при министърчето стоянов новините в различни сайтове са по 7-8. А разликата в поведението на ОПГ ГРОБ -ДПС е очебийна още преди изборите, вече не пискат че ги репресират. Но ПП-ДБ нямат против масовото купуване на гласове на местните избори 2023г. Може би са разчитали на ала-бала с машините. Но сред като веднъж са ни предали заради разни тяхни сметки и догоорки с ГРОБ-ДПС, защо втори път да не го направят?

    Коментиран от #10

  • 3 72 е повече от 27 !

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Системата и предварително грижливио":

    72 е повече от 27 !

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Но! .............Истинската

    2 3 Отговор
    Но! .............Истинската Ра --Бо --Та -- идва после!
  • 6 Хахо-хихи

    3 4 Отговор
    На последните избори организирани от ГЕРБ първа политическа сила беше ИТН. Последните избори на Радев бяха фалшиви.
  • 7 Само предлагам

    7 2 Отговор
    Ако ги печелите значи са честни ако ги загубите не Най вероятно е да бъдат нечестни
  • 8 Тиква

    5 2 Отговор
    Поредния за днес който набива Кости в изборите!!! Явно все още ни мислят за идиоти или пак ще направят Далаверата с изборите! Та, да го питам този индивид, ще бъде ли добре да лежи 20 години поне в затвора? И това време ще дойде.
  • 9 Иван

    5 4 Отговор

    До коментар #1 от "Системата и предварително грижливио":

    При напълно Пробита изборна система - какво да очакваме или да се надяваме? Дори и 99 процента да гласуват, все едно и също!
  • 10 Тиква

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "име":

    Я напиши по-добре, как на последните избори масово нямаше полицай в или извън секциите. Поне около София - Банкя беше така.

    Коментиран от #11

  • 11 Хахо-хихи

    1 4 Отговор

    До коментар #10 от "Тиква":

    А защо да има полиция? В секциите си има застъпници, има и видео наблюдение.
  • 12 Файл

    7 2 Отговор
    Машинното и електронно гласуване трябва да бъде забранено, както е направено в повечето страни в Еврopa,

    Възможно е да се модифицират важните електронни данни преди, по време и след изборите по нареждане от едно или друго “вишестоящо” посолство, чрез чужда чиновничка или чрез чуждестранния собственик на софтура? Те ще дадат възможност на ГРРБ, ПП и ДПС да спечелят изборите с "ала бала» върху машините".

    От друга страна липсват 13 флашки от изборите в София. Намерени са по мазетата, но нови 27 флашки липсват, а други 396 пък са манипулирани. Началните данни на нулевия файл не садържа нули. Проверяват се оффлайн от съдебни експерти. Открити са неправилни дати, различни от датата на изборите.
  • 13 Планета

    1 3 Отговор
    Защо няма живот на другите планети защото няма озон или е много малко а вие продължавайте да го разрушавате
  • 14 За честността на изборите ще съдим след

    3 2 Отговор
    вота, ако загубим значи са били нечестни!
  • 15 САТЪРА НА ХАНА

    4 3 Отговор
    БСП + ВЪЗРАЖДАНЕ + ИТН ВЗИМАТ
    60%. АКО ИЗЛЯЗАТ ДА ГЛАСУВАТ 70% ОТ ЕЛЕКТОРАТА
    .. ТОГАВА ВОТА ЧЕСТЕН ЛИ ЩЕ БЪДЕ ИЛИ ДА :))
  • 16 Търновец

    1 4 Отговор
    Ненародно събрание прие антинародни поправки в конституцията, Търново е направило толкова за България с откак почнаха антипромените от 1989 ние имахме един министър и то служебен - на спорта. Повечето властови постове ги заемат не търновци парашутира и от София. Честни избори ли?
  • 17 ясно виждащ

    2 2 Отговор
    Ако изобщо народа иска да гласува ! Хората вече ясно видяха кой им вреди и това са политиците , така , че ако има борба тя няма да е между партиите , а на народа срещу всички политици .Дано да е мирно , но много се съмнявам .
  • 18 Предварително се знае ....

    4 1 Отговор
    Предварително се знае .... че няма да е честен! И без пазруването на малцинствата!
  • 19 А ха

    3 3 Отговор
    Ако спечелим, са били честни, а ако загубим, са били нечестни !
  • 20 С конкурс ли ви избират

    3 3 Отговор
    Ако участва "Сиела Норма" собственост на един пернишки б@ндит, близък на тиквата - губите, защото настъпвате за пореден път мотиката от грешната страна!
  • 21 Хахаха

    0 3 Отговор
    Не е вярно за даване пари от ППДБ, две млади момчета бяха застанали в близост до един квартален магазин и раздаваха фланелки с чанта. Един мъж я взе и я скри, а една жена я облече и с камъни не я убиха, а те не са от никога. Много хора имат за спомен фланелки от бсп, герб. И кво от това. Не пишете, не истини. На народа не им е до вас горе, само една партия отиват под строй, но това бе преди много години. Изкарвали са ги от нивите да ходят да гласуват. Те са повечето млади и са заможни, но ще гласуват, защото дойдоха в град Български Ни Йорк Таймс
  • 22 Какво

    2 1 Отговор
    Ще следите?Те списъците им са вече готови н ОПГ ДПС и ОПГ ГЕРБ.Най-голямата ви глупост беше,че не премахнахте изобщо служебни кабинет.И сега ви чистят отвсякъде.Ходете пак да правите сглобки с мутри и мафиоти.Само опозиция ,докато този тъп балкански субект българина не тръгне да гласува и да разбере,че има смисъл да отиде до урните и да подкрепи демокрацията Ако не иска да живее след изборите в диктатурата на Магнита и БАнКЯТА.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Гледай

    2 2 Отговор
    Ти след изборите мафията Борисов и Пеевски"родолюбците"каква диктатура ще спретнат.И бухалката им КПКОМПИ,където настоявахте да има разследващи функции ще ви довърши.Сма е така като не слушате опитни юристи като Татяна Дончева ,която ви каза,че е абсурд.Тази бухалка не трябва изобщо да съществува.В тая държава има съд и прокуратура.Ами направете го да работят.Има и един куп върховни, висши трибуквеника.Защо получават заплати.Пак ви казвам закривайте бухалката КЧКОМПИ.Нямаше резултати досега,няма и да има .Даже Цацаров като и беше шеф каза,че не работи.Стига заплатаджии.
  • 25 Само да попитам

    2 0 Отговор
    Шаранов,а ала-бала през президента ще правите ли или ако не ви позволят,изборите ще са нечестни?
  • 26 дядото

    2 1 Отговор
    тогава ще е късно.ще направите констатации и нищо,поредния купен и нагласен вот.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове