Last news in Fakti

14 Април, 2024 08:37 3 712 25

Детето, простреляно в главата с пушка, е в критично състояние

  • дете-
  • пирогов-
  • болница-
  • стрелба-
  • враца-
  • софия

Детето е настанено в реанимация за интензивно лечение и активно наблюдение

Детето, простреляно в главата с пушка, е в критично състояние - 1
Снимка: БГНЕС

Остава критично състоянието на 2-годишното дете, простреляно в главата, съобщиха от болница „Пирогов“, предаде bTV.

„Детето е настанено в реанимация за интензивно лечение и активно наблюдение. Направена е неврохирургична обработка на нараняването. Остава на апаратна вентилация“, уточниха от лечебното заведение.

Малкото дете беше простреляно вчера в кв. „Кулата“ във Враца. Първоначално родителите са казали, че то е паднало от столче. При прегледа в болницата със скенер обаче е установено, че има сачма в главата. По късно от полицията съобщиха, че оръжието – въздушна пушка, е било в ръцете на 11-годишно момче. Пушката е собственост на дядото на момчето.

Незабавно е подаден сигнал на тел. 112 и пострадалото дете е транспортирано във врачанската болница. Там медиците бързо установяват, че раната е несъвместима с живота му и искат помощ от София. Простреляното дете беше транспортирано вчера до „Пирогов“ интубирано и в безсъзнание.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И дядото ,

    41 2 Отговор
    и родителите , и 11 годишния брат на детето , 2 годишно , почти бебе още , са без акъл и съвест !

    Коментиран от #3, #8, #10

  • 2 Врачанска гарга

    46 2 Отговор
    Някой млад дядо от ромската махала.
  • 3 Ами всъщност

    15 2 Отговор

    До коментар #1 от "И дядото ,":

    Стреляли са с доста мощна въздушна пушка иначе нямаше да бъде толкова сериозно нараняването.............и по случайност са го уцелили, може и рикошет да е станал.
  • 4 Алооо

    21 1 Отговор
    Къде са били родителите?
  • 5 Абе

    44 0 Отговор
    А дядото на колко години е? Има ли 35?
  • 6 ТИГО

    29 1 Отговор
    Ромляни ,интеграция ,училище ... само онзи 20 априлският ги интегрираше добре в комина! Друго не става
  • 7 Любопитнен

    35 4 Отговор
    Харчите стотици хиляди левове народни пари за да спасите дете от етнос, който не е внесъл и стотинка данъци. И на всичкото отгоре очаквате съчувствие. Не сме вчерашни обаче.

    Коментиран от #17, #21

  • 8 ти да си видял

    28 1 Отговор

    До коментар #1 от "И дядото ,":

    някога лилав римлянин с акъл и съвест???
  • 9 ХАХАХА

    26 1 Отговор
    И сега на дядото ще му видят ли сметката както на българския шофьор ,който прегази едно чаве, коги "родителите " му пиеха и веселяха? Всъщност няма информация дали има ли правосъдие за българина ?
  • 10 Бай Оня Дедовия

    17 2 Отговор

    До коментар #1 от "И дядото ,":

    Заради тези сега ще оберат въздушните пушки на всички Българи. Мойте спортни са на стойност 25 000 лв. Аман от некадърници.
  • 11 Гост

    23 1 Отговор
    Врачанските лекари са се уплашили от роднинската вендета и са прехвърлили топката в Пирогов... а сметката пак ще я плати данъкоплатеца. Бас хващам, че родата на детето няма внесени 2 лева осигуровки!

    Коментиран от #23

  • 12 Ромуланите

    17 0 Отговор
    Ромулавците лъжат за всичко. Две годишно дете с опасност за живота, всяка информация е ценна за медиците... И ромуланците казват - пАднА от стола бате. Ето това са ромуланите, морал и съвест от тях не чакай
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Урко

    13 0 Отговор
    И в това време "гордите" родители са заети да правят друго дете, че да не намалеят детските.
  • 15 Никой

    12 0 Отговор
    Пушката паднала и от удара се възпроизвел изстрел и го уцелил в главата. .добре сте го съчинили, но не може да стане така.Дори и от падането да се задейства спусъка,което няма как да се случи, изстрела ще много ниско от земята а не във въздуха. Сега да ви забучат по една въздушна пи.....упс,пушка на цялата рода ,дето се правите на стрелци и притежавате такива играчки От играчка плачка стана работата.Кажете си че единадесет годишното е простреляло малкото , съчиненията не минават
  • 16 Анонимен

    11 1 Отговор
    Пак ще плащаме за хеликоптер и лечение на чаве,чийто родители не са плащали осигуровки НИКОГА.Честито.

    Коментиран от #22

  • 17 Ти не си вчерашен бokлyk,

    2 3 Отговор

    До коментар #7 от "Любопитнен":

    онзиденшен си.
  • 18 Както

    4 1 Отговор
    Казват старите хора , празна пушка веднъж гърми . Не е нужно да падне . Повечето пушки имат възможност за регулиране на спусъка. Става толкова лек ,че човек който не познава пушката не може да разбере ,че го е натиснал и произвел изстрел. Но тази настройка крие риск също така пушката да направи изстрел без натискане на спусъка. Дано се оправи детенцето.
  • 19 ЕДГАР КЕЙСИ

    8 0 Отговор
    ЦИГАНСКА РАБОТА ............... ФАКТ !
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Айде де

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "Любопитнен":

    Айде да не знаете много много. Детето си е дете независимо от това какво е. Не че нещо но да не дава господ да е ваше дете на неговото място. Делите хората на етноси, акъл нямате за пет стотинки. Но нищо то Господ забавя но не забравя не го забравяйте всички вие които говорите по този начин за едно невинно дете. Дано и вие изпитате болката на семейството, за да разберете.....и аз имам дете и не го пожелавам на врага си, но с такива грозни коментари прекалявате. Всичко се връща само да напомня.....
    ПРОСТ БЪЛГАРСКИ НАРОД!!!!!!!!!
  • 22 Айде де

    1 1 Отговор

    До коментар #16 от "Анонимен":

    Много сте нагли ейййй..... Ти точно ще плащаш нали. На теб и на всички останали глупаци от вашия джоб са искали пари.... Всичко са си платили, а вие платете за образование, защото като гледам как пишете за вас ще даваме пари за образование само че. Съдите хората без да знаете всъщност какво става..... Не стига че неграмотни ми и на интересни се правите.... Утре може вие да сте на тяхно място осъзнайте се!!!
    ПРОСТ БЪЛГАРСКИ НАРОД!!!!!!!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Едното чаве гръмнало другото

    2 0 Отговор
    Защо криете собственика на пушката , дядото -- той е виновен че е оставил без надзор оръжието . Всички лъжи че пушката паднала и гръмнала сама абсол1тни измислици . Да представят сметката на дядото .
  • 25 Ян Смит

    0 0 Отговор
    Всички цигани около него трябва да бъдат арестувани.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове