Last news in Fakti
  Тема: Украйна

15 Април, 2024 19:15 2 761 81

Русия е готова да ескалира на терен в Украйна, както и срещу страните от НАТО

  • конференция-
  • българия-
  • украйна

Всяко развитие на глобалните събития пряко зависи от това какво ще се случи в Украйна

Русия е готова да ескалира на терен в Украйна, както и срещу страните от НАТО - 1

„За съжаление сбъркахме в Русия. Имахме надежда или онова пожелателно мислене, че чрез икономически връзки, добро сътрудничество, можем да постигнем споразумение с Русия. Въз основа на възприятията всъщност ние демилитаризирахме нашите въоръжени сили. Бюджетите намаляваха години наред, още в началото на руската агресия намерихме складовете си празни или пълни с остаряло оборудване. И сега е много трудно да се навакса. Ако поръчате ядрените ракети сега, трябва да чакате 3 години. Имаме ли това време? Разбира се, ние не го правим. Това е моето възприятие. Отново, Русия е готова да ескалира, Русия е готова да ескалира на място в Украйна, също и срещу страните от НАТО“. Това мнение изрази по време на Втората черноморска конференция по сигурността Йордан Божилов, основател и президент на Софийски форум за сигурност, заместник-министър на отбраната на Република България (2022 г.).

„Началото на руската инвазия в Украйна беше сигнал за събуждане за повечето европейски страни, защото те осъзнаха, че това е война не само срещу Украйна, че Русия всъщност се опитва да разруши цялата архитектура на сигурността в Европа и застрашава световния ред, който гарантира световната и европейската сигурност“, допълни Божилов.

Още новини от Украйна

„Европейците видяха, че Русия е не само готова, но и желае да наложи интересите си със сила. Признаването, че имате войнствен съсед, който е готов и който идва до вашите граници, беше събуждане за европейците. Ето защо сега виждаме, че представата за Русия се променя. НАТО говори за увеличаване на способностите на източния фланг, особено в страни като България и Румъния. Вече имаме сили на НАТО на наша земя, увеличаваме отбранителните си способности и т.н. ЕС се опитва да преразгледа Източното си партньорство и да добави повече перспективи за сигурност към него, но някои други страни, като САЩ, обмислят всеобхватна Черноморска стратегия, която ще включва военни, политически и икономически аспекти“, подчерта той.

Всяко развитие на глобалните събития пряко зависи от това какво ще се случи в Украйна. „Никакви други военни конфликти не могат да доведат до ескалация, а в случая с Украйна врагът трябва да бъде победен“, каза Питър Ван Праг, президент на Международния форум за сигурност в Халифакс.

„Всеки един глобален проблем зависи от победата в Украйна. Мисля, че това е посланието, към което всеки трябва да се придържа. Битката, която се води в Газа, дори да имаше ескалация вчера, тя може да бъде локализирана. Това, което трябва да се случи в Централна Европа, е, че Русия трябва да бъде отблъсната, трябва да бъде деморализирана от тази страна на уравнението. И можете да бъдете сигурни, че Китай следи много внимателно какво се случва в Украйна. Ако искаме да избегнем директни конфронтации в Източна Азия, а в Близкия изток да не ескалираме. Начинът за това е да се изтласка Русия от суверенна Украйна“, каза той.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 56 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 почнаха даже

    54 10 Отговор
    По украински данни по време на удара по Славянск е било ударено местоположението на украинските артилеристи, където е трябвало да бъдат разположени и французите. Няма точни данни за броя на ранените и убитите, както и данни дали сред тях има французи. В района обаче работят голям брой линейки, част от превозните средства са пристигнали от други населени места. Една трета от Славянск е блокирана, има масова проверка на документи и смартфони, явно търсят "руски шпиони", които са предали координатите на целта.
  • 2 СтаМат Мага Рето

    19 6 Отговор
    Къде са интимните партньори Дедо Вальо инвалида и илианчо илийн?

    Коментиран от #6, #21, #81

  • 3 Пич

    55 11 Отговор
    НАТО беше изненадано и откъм невидимата страна , но ще плаща за интимните услуги само на Израел !!! Зеления вече е безработно жиголо....
    Колкото и да проси - няма !!!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Аде сега...

    48 8 Отговор
    Нали уж "тактиката на амебата", " две села не може да вземе", "танкове няма, лопати няма"...
    Сега пак ли ще ни превзема? А стига де! Таман са бях успокоил..
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 А бе

    10 36 Отговор
    С терористи не можеш да се споразумееш и да си сътрудничиш, те винаги искат все повече.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Да го чета ли,

    46 4 Отговор
    да не го ли чета? Това е въпросът. После откъде толкова много милиардери в България и защо цените на 70 г. двустаен апартамент стигнаха един милион лева? Богата държава, богати хора. Да си харчат милионите със здраве! "Човек и добре да живее, умира и друг се ражда.". Само че няма да воювам за "нещо" без граници и собствена парична единица.

    Коментиран от #27

  • 13 това ми прилича

    40 4 Отговор
    на среща на наематели без присъствието на собственика.
    Или като шумкарска явка без знанието на горския
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 НАБЛЮДАТЕЛ

    45 6 Отговор
    Групата тъпаци от снимката дали разбират, че ще отговарят за това което правят?
  • 16 пълни смешници

    44 7 Отговор
    Като правиха преврата на Майдана , тогава да са мислили .

    Коментиран от #68

  • 17 Град Козлодуй

    13 3 Отговор
    Трябва да има Мир Войната е Кървав Бизнес
  • 18 Дако

    24 3 Отговор
    Тия що лапат мухите бадева ?
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 честен ционист

    13 5 Отговор
    Тези двата герба ще са в историята скоро време. Затова няма и флагове, а само изпяли песента си гербове.

    Коментиран от #40

  • 21 Стойко

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "СтаМат Мага Рето":

    Браво това Показва твоя Умствен Капацитет

    Коментиран от #34, #37

  • 22 баба мара

    35 4 Отговор
    последен шанс за украина украинците да излязат на улиците и да искат мир а не да лежат по плажовете в българия и испания и да чакат някои да ги храни българите събират капачки за болниците ама ще храним укр пенсионери които не се знае защо не получават пенсиите си в българия
  • 23 Зоро

    33 4 Отговор
    Тези, дето лежат по плажовете им е все тая за украИната!
    Даже утре да няма такава държава няма да забележат! А сега реват, че са украинци заради помощите.
  • 24 янчо

    13 3 Отговор
    Боклучарник
  • 25 церемонията

    30 4 Отговор
    Путин не трябва да им се церемони толкова - урките от дума не разбират ! Без тази измислена "държава" , иначе мир няма да има още дълги години !
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Tётя Myтpoфaнoвa

    7 30 Отговор

    До коментар #12 от "Да го чета ли,":

    Не ти плащам да четеш, а да пействаш каквото съм ти дала.
    Давай за пенсиите, как замръзваме, как свършва света, как няма какво да ядем ...
    Давай копеек !
  • 28 Наблюдател

    26 4 Отговор
    Не съм сигурен как поляци и румънци ще си вземат тяхното но за Унгария - ще го вземат или по-точно ще им го дадат. Защото Орбан е умен и знае кой може да разреже баницата и да раздаде парчетата. Вчера хвърлях боб и той показа, че Русия с удоволствие ще бомбардира полските и румънски части навлезли в Украйна. Както казаха другарите американци -това не касае НАТО. За някакво отцепване от Украйна на тези области под формата на автономия или квази държави боба не беше категорично НЕ така, че там въпроса стои открит.
  • 29 Кресна

    36 4 Отговор
    Този писал статията има ли връзка с реалността ? Русия не се е приближила никога и никъде до границите на страните от НАТО ,а обратното .Русия се съгласи с обединението на Германия и не Русия е до граници на Германия ,а НАТО отиде до границите на Русия .Следователно ,кой е агресора? Не е ли НАТО или писателя на тази статия смята ,че цялата планета принадлежи на НАТО ?

    Коментиран от #74

  • 30 За Русия незнам

    18 1 Отговор
    Но България ако Ескалира ,от тъпите прокажени пропаднали умрели кучета грозни олигофрени примитивни мозъчно увредени малакита гръцки и изпразнения неудачни и кривогледи гъзести ненормални ,,гъркини гнусни олигофренки ,нищо няма да остане само глупаци гръцки могат да живеят тъпо
  • 31 Вчера и аз хвърлях

    25 3 Отговор
    боб, на пилешки черва гледах и едни карти "таро" разбърках, но и по трите метода на пресказание не се пада Полша, Румъния и Унгария да получат нещо това, което за сега се нарича Украйна! Но за Русия казват, че завоюваното ще си отиде там където му е мястото, т.е. в Русия...
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Бойкот на алчните от О.Л.Х.

    19 3 Отговор
    Какви са тези щуротии, кой ги плаща, кой дава заплати на участниците?
    "Конференция по сигурността в Черно море"... но без Русия.
    "Кримска платформа"... но без Русия, а Крим е руски и такъв ще си остане...
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Откъде този човек

    20 3 Отговор
    Знае това

    Русия е готова да ескалира, Русия е готова да ескалира на място в Украйна, също и срещу страните от НАТО“. Това мнение изрази по време на Втората черноморска конференция по сигурността Йордан Божилов, основател и президент на Софийски форум за сигурност, заместник-министър на отбраната на Република България (2022 г.).

    Повече от очевидно той си измислено защо го прави просто се срамувам че сме имали такива заместник-министри за министрите пък да не говорим
  • 36 Слава на рода Дуло IYI 🇧🇬🇺🇦

    8 26 Отговор
    Трябва да отбележим, че българските снаряди вършат чудесна работа.
    Украинската артилерия ползва само български снаряди, които са нанесли най-сериозните щети на руските окупатори.
    Трите ни завода в Костенец, Казанлък и Сопот бълват денонощно 24/7 снаряди за украинската артилерия.
    С наши снаряди са унищожени над 2000 единици бронирана руска техника,
    а пораженията на жива сила, причинени от нашите снаряди съставлява над 15% от загубата на жива сила на Русия или над 60 000 окупатора.

    Коментиран от #57, #79

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Коста

    21 6 Отговор
    Путин предлага преговори, щото знае че: 1) На украинците не им разрешават да се договорят; 2) Има още "пушечно месо" и на англосаксоните им излиза почти безплатен конфликта; От интервюто с Т. Карлсън стана ясно, че евентуално преговори ще има, едва след като Одеса и Харков се присъединят към Русия - всички изконни руски земи трябва да се върнат.

    Коментиран от #42

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Ивелен Михайлов Фараона

    9 3 Отговор

    До коментар #20 от "честен ционист":

    Скоро ще има нов герб на Източна България със столица Неофит рилски.
    С полк. Марков сега го рисуваме.
  • 41 az #СВО

    21 3 Отговор
    Накратко:

    Истината е, че България не беше готова за войната, която западът започна срещу Русия!

    Десетата годишнина от началото на тази война се навърши вчера на 14.04.2024г., когато Александър Турчинов, изпълняващ длъжността президент на Украйна, подписа указа за започване на АТО /антитерористична операция с използването на украинската армия/ срещу източните области на тогавашна Украйна.

    Т.н. ни "съюзниците" тогава не ни уведомиха за плановете си, /слугите не ги уведомяват за такива неща/. Разчетът на ападните ни господари тогава беше, че чрез санкции и с помощта на предателство отвътре ще настроят руския елит/икономически и военен/ да се обърне срещу властта в Русия.
    Да бъдат предизвикани вътрешни сътресения в Русия, които да доведат до сваляне на Путин и патриотите около него от власт, след което да бъдат реализирани плановете на западните ни господари.
    Като основен инструмент за осъществяването на тази цел беше използвана тогавашната държава Украйна.
    Нищо от това не се получи и сега господарите ни вият на умряло и въвличат и нас в този рев...

    Коментиран от #47

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 гост

    12 1 Отговор
    този е страшен тъпак
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Реалист

    4 18 Отговор
    Фашисткия режим на Кремъл няма никакво намерение да спира в Украйна. Следващите са Молдова, Литва, Латвия, Естония, България ...
    Рашист и вълк се спира само по един начин. И това трябва да се разбере от всички в Европа, в най кратки срокове.
    Ако не искате вълка да ви удуши, дайте всичко необходимо да победи Zлото.
  • 46 Йордан Бижилов и Милена Богданова!!

    13 0 Отговор
    Фейкове и Маниполсции, Не се чете!!
  • 47 Всичко от московия е лъжа и измама!

    5 17 Отговор

    До коментар #41 от "az #СВО":

    Вземи си обнови малко опорките, тези вече не струват.
    Това е нагла лъжа, разпространявана от преди вероломното нахлуване на руски войски и наемници в Крим и след това в Донбас .
    Гиркин и Пригожин публично си признаха, че Донецк е нападнат от руски наемници и е нямало никакви сепаратисти. Те са участници в събитията, не някакви копейки, копиращи каквото им спуснат.
    Нападнат е с цел грабеж и всички жертви се пишат на мало ум ното жуже от бункера .

    Коментиран от #49

  • 48 според евроатлантическите роби

    15 5 Отговор
    е ескалиране ,според психично здравата част от човечеството е изпълняване на целите на специалната военна операция

    Коментиран от #62

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Всичко от московия е лъжа и измама!

    7 16 Отговор

    До коментар #49 от "az #СВО":

    Разбира се, че и това е лъжа.
    Никакви българи не са изгаряли.
    Единствените неонацисти са в Кремъл и в болните путинофилски мozъчета.

    Коментиран от #53

  • 51 всички изконно руски земи

    12 5 Отговор
    несправедливо влизащи в днешните граници на украйна ,трябва да се върнат в Русия ,след това на запад и юг от русия трябва да се обособи военно мирна и неутрална зона ,това е в интерес на европейските държави защото другия вариант е тази мирна и неутрална зона да е пустиня
  • 52 име

    10 1 Отговор
    2020 идва пЛандемията. Икономиката зацикля, спада потреблението на газ и ток в цял свят, съответно и цените. Руснаците продават в ЕС 25% по-малко газ и на поне 20% по-ниска цена, без да мрънкат че губят. Есента на 2020 започва скок в цените на металите заради отказ на американски инвеститори във високовъглеродни производства. До пролетта на 2021 цената е двойна а инфлацията набира скорост и при други суровини. 2021 започва възстановяване на икономиката. Цената, формирана на база борсови спекулации, е в небесата, съответно и на тока в ЕС, голяма част от кайто идва от когенерации. В Азия и САЩ газта също скача, дори с малко повече от колкото в ЕС. Соpoснята надава рев, че Газпром умишлено не изсипва огромни количества газ на борсата за да падне цената. Повода е че Газпром не бърза да пълни хранилищата си в ЕС през Полша и Украйна, защото очаква пускането на СП2 и не е длъжен да храни поляци, украинци и други по тръбата. Газпром доставя макс 55% от газта в ЕС, американските доставчици на втечнен природен газ държат 35%. Газохранилищата на Газпром представляват 10% от обема на всички газохранилища в ЕС, европейските газоразпреселителни дружества посочват че Газпром изпълнява задълженията си за договорените обеми и дори доставя допълнителни, а недостиг на газ няма. В Азия или САЩ не реват че руснаците не им доставят достатъчно газ и затова цената е в небесата, но в ЕС coроснята надава вой, въпреки че и малките деца знаят що е борсова спекула. Кой според вас е
  • 53 az #СВО

    6 2 Отговор

    До коментар #50 от "Всичко от московия е лъжа и измама!":

    Хахаха, така си и знаех, че ще напишеш!
  • 54 име

    7 1 Отговор
    Кой според вас е капиталиста и кой си е мислел, че търговията и икономическите връзки ще спомогнат за развитието на добри партьорски взаимоотношения, но е останал излъган?

    Апропо, цената на газта в ЕС се определя по борсови цени, а не по дългосрочни дотовори именно заради рева на сopоснята от 2014 когато за кратък период от време борсовите цени са по-ниски от тези по дългосрочни договори. В момента цената също е ниска заради свиването в икономаката на ЕС. Но утре, когато Брюксел спре да налива нашите пари в продънената каца Украйна, и започне отново да ги налива вътре в ЕС, икономиката ще живне, ат там и търсенето и цената на газта. Да видим тогава как руснаците ще бъдат отново виновни на coроснята за високите цени на газта?!
  • 55 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 1 Отговор
    Западните, СКЪПОПЛАТЕНИ СЪВЕТОЛОЗИ се оказаха "гола вода"! Ако някой си мисли, че руснаците са се примирили със загубата на „Студената война“, много се лъже. Русия иска РЕВАНШ и това е параноята на Путин, Медведев и компания. Заради реваншизмът им са и всичките приказки, че водят войната в Украйна против САЩ, НАТО и ЕС...
  • 56 Цензура

    13 3 Отговор
    Безочлив никаквeц, СБЪРКАХТЕ с арогантството си към Русия !!!Колко пъти Русия протягаше ръка за мир и разбирателство? Издържаше смехономиките на ЕС с евтини суровини и енергия, искаше партньорство, само мир да има !!! Кой разруши "архитектурата на сигурността",бе - анoнимнико? Наистина ли си мислехте, че Русия е длъжна да търпи да я обсаждате все по-плътно? Вас ли ще ви търпи, нищoжества с вашите лъжи? Не се ли хвалеха меркел и оланд как са излъгали Русия? Осъзнахте ли сега, че сте тръгнали на престрелка с джобни ножчета? Сбирщина от джендъри, икономики, които дори стомана вече не могат да произведат - срещу непоклатима военна машина и могъща индустрия?
  • 57 Абе

    8 2 Отговор

    До коментар #36 от "Слава на рода Дуло IYI 🇧🇬🇺🇦":

    Колко ромски немити члена можеш да налапаш наведнъж и да кажеш слава украйна?
  • 58 Глупости

    14 2 Отговор
    Не Русия е агресор, а вие, които търсехте тази война, докато Русия предупреждаваше години наред.

    Коментиран от #61, #64

  • 59 Бмх

    11 1 Отговор
    Путин прави на салата всичкото джендар, няма нато няма мато!

    Коментиран от #60

  • 60 А ти неджендито

    2 1 Отговор

    До коментар #59 от "Бмх":

    Как създаваш поколения като си не палов?
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 И Сталин ги разправял такива

    2 6 Отговор

    До коментар #48 от "според евроатлантическите роби":

    И при сталин СВО после ВСВ.
    И при путлер СВО после ТСВ.
  • 63 Глупостнико

    5 2 Отговор
    Окради ми житото и кажи че аз съм виновен.
    Руснаците ли са в Украйна или атлантическото знаме се вее над Кремъл.
    Ето това са предатели и на 100% готови да подарите майка, баща, родина...
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 БАРС

    5 1 Отговор
    ОЩЕ ЕДИНИ ДЕТО СЕ МАЗНИ НА НАТО И ДЕТО ГОВОРИ ГЛУПОСТИ.
  • 67 Гого

    7 1 Отговор
    Този нашенски мравояд само глупости и бла- бла ръси. Абе серсем със серсемите, кой наруши европейската сигурност - рашките или евро гейовете с розови бузи ?

    Коментиран от #69

  • 68 БАРС

    7 1 Отговор

    До коментар #16 от "пълни смешници":

    ПРАВС СИ !ВЧЕРА ПОКАЗОХА ПО РАШЕН ТВ.СПОМЕНАХА КАК ВСИЧКО Е ЗАПОЧНАЛО .ДА ДЕБИЛНИЯТ ТОРЧИНОВ ДИРЕКТНО КАТО ВРЕМЕНЕН ПРЕЗИДЕНТ НА УКРАИНА ТОГАВА СРЕЩО МИРНИТЕ ДЕМОНСТРАНТИ ИЗПРАТИ АВИЯЦИЯ ДА ГИ БОМБАНДИРА И БТРИ И ТАНКОВЕ ЗА ТОВА ЧЕ ХОРАТА ИСКАХА РЕФЕРЕНДУМ КАТО НЕ ПРИЗНАХА ТОВА НЕЗАКОННО ПРАВИТЕЛСТВО И ИСКАХА ДА ФЕДЕРАЦИЯ В СЪСТАВА НА УКРАИНА ПОДЧЕРТАВАМ ДА В СЪСТАВА НА УКРАИНА.ТОРЧИНОВ И ТЕХНИБОК ИЗПРАТИХА ПОЛИЦАИТЕ ОТ БЕРКУТ ОТ ХАРКОВ ЛУГНСК И ДОНЕЦК ДИРЕКТНО КАЗАХА ХОРАТА НИЕ НЯМА ДА СТРЕЛЯМЕ СРЕЩО НАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ И РОДНИНИ И ПРЕМИНАХА НА СТРАНАТА НА ДЕМОНСТРАНТИТЕ .ИМАЙТЕ ПРЕДВИД ЧЕ ТОВА ПО УКРО ТВ.НИКОЙ НЕ ГО Е ГЛЕДАЛ.ДА ХОРАТА МЪЖЕ ЖЕНИ ТА И ДЕЦА С ГОЛИ РЪУЕ ЗАСТАВАХА СРЕЩУ ТАНКОВЕТЕ И ГИ СПИРАХА .ДА ТОРЧИНОВ ИЗПРАТИ СЛЕД ТОВА СЬЩИТЕ ТИЯ ГЛАВОРЕЗИ НАЦИЧТИ КОИТО БИЕХА НА МАЙДАНА ПОЛИЦИЯТА И ХВЪРЛЯХА КОКТЕИЛ МОЛОТОВ.И В НИКОЛАЕВ СЬЩО ИЗЛЯЗОХА НА ДЕМОНСТРАЦИЯ И ТАМ ТОРЧИНОВ ИЗПРАТИ СВОИТЕ ГЛАВОРЕЗИ.ГЛЕДАЙТЕ ВЧЕРАШНИТЕ НОВИНИ НА ПЪРВИ КАНАЛ НА РАША В НОВИНИТЕ В 20 ЧАСА
  • 69 Абе невеж трол

    2 6 Отговор

    До коментар #67 от "Гого":

    Научи какво е "ДОВСЕ" и кой го напусна първи?
    И тогава драскай, не че и тогава няма да драскаш путлерофилски глупостите.
  • 70 Коментар до #19

    1 5 Отговор

    До коментар #19 от "докато си приказвате":

    това не е вярно
    Чети
    Бесарабски фронт
    истинската медиа

    Коментиран от #71

  • 71 име

    4 0 Отговор

    До коментар #70 от "Коментар до #19":

    Кажи ми една "истина" от бесарабсси фронт да я коментираме колко е вярна?! Която пожелаеш новина посочи!
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 сноу

    3 0 Отговор

    До коментар #29 от "Кресна":

    Не бе ..той данчо близалката си е сложил очилата наобратно и е объркал границите...не е лошо момче даката ама взе да се натяга и от напъване все слепи ги ражда...
  • 75 На мара катерицата

    7 0 Отговор
    От Факти са най големите боклуци. Български боклуци с главно Б. Истината я трият, а лъжата я рекламират.
  • 76 Утрото е неизбежно

    8 2 Отговор
    Русия е най могъщата държава на света. Слава на Русия. Слава на президента Владимир Путин. Слава на героичния руски народ.

    Коментиран от #78

  • 77 иво

    7 1 Отговор
    Световната сган е наредила на тези лицемери предатели да се съберат и да повтарят едно и също шаблоните думи -- как Русия нападна невинната и безпомощна страна наречена Украйна и целият демократичен , цивилизован свят помага на невинната Украйна . Като я успокояват ,че Русия - агресорът, окупаторът няма да спечели войната , защото те няма да позволят това ще я подержат толкова колкото е нужно -.
  • 78 Амин

    4 1 Отговор

    До коментар #76 от "Утрото е неизбежно":

    Слава во веки веков
  • 79 Джамболина МОМЕ комитка

    1 0 Отговор

    До коментар #36 от "Слава на рода Дуло IYI 🇧🇬🇺🇦":

    Това беше преди година, бате! Докато все още имаше някакви неоткраднати наличности от метали и материали във военно-времените запаси! Сега само кретат колкото да не фалират!
    Иначе военно-времените запаси от консерви и спирт за "по 100 за кураж", ние с бате Праси ги утилизирахме патриотично още преди войната!
    А наздраве!
  • 80 А наздраве

    1 0 Отговор
    Украинската магазинна агентурна мрежа "Берьозка" е ударила келепира - от банкета след "конференцията"!
  • 81 ОНЯ

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "СтаМат Мага Рето":

    нямаш елементарно възпитание
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове