Last news in Fakti
31 Юли, 2019 7602

Кой скача срещу Гешев?


  • Велислав Величков адвокат Преди седмица имаше годишнина от нощта на белия автобус. Спомнете си какво се случи с онези, които издигнаха Пеевски като шеф на ДАНС. Днес обаче, Пеевски е в парламента. Пеевски се кани да ви избере новия главен прокурор. Това е цирк, подигравка с правовата държава и с всички нас, със свободата.
  • Христо Стоянов писател Какво ще ми предложат те срещу Гешев?... Да дадат по-добър вариант в момента...И всички тези разбират от правосъдие, икономика, живопис, литература, семейно планиране...Скачат срещу Гешев, но защо? Може би защото поне прави опити да си върши работата от която разбира... Страхът да не попаднат в обсега на Прокуратурата...

    865 гласа
    85%
    15%
    147 гласа

Коментари

  • 1 ГЕШЕВ

    29 108 Отговор
    МАЙКАТА ВИ БЕСЕПЕРАСТКА ЩЕ РАЗПЛАЧЕ.!
  • 2 знаещ

    23 93 Отговор
    Този адвокат го знаем,платена подлога
  • 3 Русенец

    133 11 Отговор
    Христо се пишеше за демократ през 90-те с блудкавите си романи за помаците, а сега лъсна като завършен дупелизец, за да остане на хранилката.
  • 4 христо

    58 3 Отговор
    Къде са седерастите да изкарат пак бялото пиано на площада?

    Коментиран от #8

  • 5 ТРОПЧО

    58 6 Отговор
    МОЖЕ ЛИ ДА СЪЩЕСТВУВАТ ТОЛКОВА ПРОСТИ ХОРА В ТАЗ БЪЛГАРИЯ - ВЕРОЯТНО ДА ТО ЗА ТОВА СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ НЯМА КАК С ТАКЪВ МАТЕРИАЛ ДЕ ВИКАШЕ БОИКО ТОЛКОВА ТОВА Е ЕДНО ОТ ВЕРНИТЕ НЕЩА КАЗАНИ ОТ НЕГО ЗА ТОВА СИ ПРАВИ КВОТО ИСКА ЛЕСНО СЕ ВОДИ ПРОСТИЯ ЧОВЕК КО МУ ТРЯБВА НА НЕГО ЕДНА РЪКИЯ И ТОЛКОВА И ДА МРЪНКА САМО ТО ТУКА САМО ТАКИВА ПРОСТИ И НЕКАДЪРНИ И НЯМА ОПРАВИЯ САМО СХЕМИ КОРУПЦИЯ ДАЛАВЕРИ И СКЪЛЪПЕНИ НОВИНИ - " ПРОСТ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА "

    Коментиран от #14

  • 6 Срам ме е от управниците ни

    66 3 Отговор
    Нима има някой,който да мисли,че България е правова държава? Няма,защото у нас тоталитаризма си остана ! Ние сме полицейска държава без истинска демокрация !

  • 7 Лошо лошо лошо

    83 7 Отговор
    Пътувайки на запад слушам и виждам как страната ни е станала за смях и подигравка !
    Добрите хора ни съчувстват ! Питат

    ме как живеем и търпим тази диктатура!? Съчувстват ни !!!
  • 8 Истината

    51 4 Отговор

    До коментар #4 от "христо":

    Седерастите се налапаха здраво ! Костов ,софиянски,Валяка,Надето не си знаят милионите колко са! Оказаха се агенти на ДС

    Коментиран от #31

  • 9 ТРОПЧО

    40 6 Отговор
    КЪВ Е ТОЗИ ИЗМИСЛЕН ПИСАТЕЛ КАТО ОНЕЗИ ИЗМИСЛЕНИ МУЗИКАНТИ И КОМПОЗИТОРИ КАТО ТАЯ САНЯ ОРМУТЛИЕВА ЛИ КВА БЕШЕ НЕ ЗНАМ ДЕТО НАПРАВИ ТАКА ДА ИМ СЪБИРАМЕ ПАРИ НА НЕКАДЪРНИТЕ ДА ГИ ХРАНИМ ДА ПЛАЩАМЕ ЗА МУЗИКА НАЛИ ПЛЙЩАМЕ КАБЕЛАРКИТЕ ТЕ ИМ ДАВАТ ЧАСТ ОТ ПРИХОДИТЕ АМА ТО МНОГО НЕКАДЪРНИЦИ ЧАКАТ НА ХРАНИЛКА НЕ СТАВА КАТО НЯМА КОИ ДА ИМ ДАВА ДА СЕ ОТКАЖАТ ИМА ГЛАД ЗА ОБЩАЦИ ДА ОТИВАТ ДА МЕТЪТ УЛИЦИТЕ НА СОФИЯ НАПИСАЛ ЕДНА ГЛУПАВА ПЕСЕН И ЕДНИ ОЩЕ ПО ГЛУПАВИ Я ИЗПЪЛНЯВАТ НИКОИ НЕ ГУ ОТРАЗЯВА И ДАВАИ ДА ПЛАЩАМЕ ДА ГИ СЛУШАМЕ ЩО СТИГА ЙКО Е ЧАСТНА ФИРМА И РАБОТАТА НЕ ВЪРВИ ДА НЯМА ХОРАТА ДА ИМ СЪБИРАТ ПАРИ ААААА КАТО НЯМА КОИ ДА ГИ СЛУША ОТКАЗВАТ СЕ И ТОЛКОЗ ФАЩАТ МОТИКАТА

    Коментиран от #13, #15

  • 10 666

    47 5 Отговор
    Народът скача срещу слугата на мафията.
  • 11 Владо

    45 2 Отговор
    Събуждане трябва ..........и съвест.Не всеки да си мисли за собствения задник, а най-после населението да стане народ.Само така Територията ще се превърне в държава.
  • 12 христо

    38 4 Отговор
    Гробарите пак слагат свой човек.Явно мислят че след като ги изритат ще бъдат недосегаеми?
  • 13 сил

    4 21 Отговор

    До коментар #9 от "ТРОПЧО":

    Абе, Тропчо оправи си първо граматиката и тогава пиши по форумите,неграмотник такъв!
  • 14 КУРнинов

    3 14 Отговор

    До коментар #5 от "ТРОПЧО":

    Пиши с малки букви бе ТАПАНАР СЕЛСКИ! Такива слагачи като теб затриха България!
  • 15 Свиленски

    8 10 Отговор

    До коментар #9 от "ТРОПЧО":

    Пиши с малки букви бе ТАПАНАР ПРОСТТ! Такива слагачи като теб затриха България!
  • 16 сноу

    21 2 Отговор
    Ристьо ,Рестьо-о ,щом и тебе са пуснали по пързалката ,значи здраво си я окъсал и чакаш да си вземеш рестото.
  • 17 123

    7 11 Отговор
    Когато се появи неудобен и веднага намесват името на Пеевски. Чак толкова ли е могъщ, бе. Адвокатите да си мълчат, защото те учат подсъдимите на хитринки. Само те знаят как да се прескочи закона.
  • 18 познавам го

    26 1 Отговор
    Тоя Христо Стоянов е написал боклука „Скритият живот на една помакиня“! Заради нея прокуратурата го е подела и той е изпял и майчиното си мляко. Станал е доносник и са спрели производството срещу него! В такива случаи го ползват като "рупор"! Ама ние си го познаваме! Той е един обикновен бок..лук!
  • 19 Гнида

    18 1 Отговор
    След добрата работа по делото ктб е нужно послушника да се награди .....
  • 20 безпартиен

    14 0 Отговор
    Прокурорът е най-добрият адвокат по делото!!!!И така както ръководи досъдебното производство ще "смачка" дадено дело или ще подпре бюрото с друго "да чака" удобен момент!!!Те за това се напъват за гл.прокурор!!!
  • 21 потребител

    14 0 Отговор
    Христо,Христо, до този момент имах някакво уважение към теб.От днес нататък единственото което мога да те питам е: Какъв е вкусът на кафявото,което така усърдно лижеш?
  • 22 чичо

    17 0 Отговор
    Ееее, само Христо Стоянов не бе ангажиран до сега с подлайване и свирки на властта! Ами нали жена му е прокурор във Варна и то част от най-върлата цацаратура, та какво друго да напише и той! Като не му върви самиздата - поне да се отърка о властта, пък в замяна може да спечели някое държавно финансиране за нов "роман"!!!! Смешник! Жалък смешник! Всъщност и писателстването му е толкова-като махнеш плювните по адрес на Левски и помашките порнографии, комай друго няма!
  • 23 демократ

    16 0 Отговор
    Ах бедни ми хРисто, опитваш се да бъдеш интересен, пък и интелектуалец го даваш. Питам: само един ли е достоен да заема тази длъжност....., естествено НЕ, просто към момента само един е Удобен да я заема, другото са приказки за вашия електорат, мен там не ме брой
  • 24 Дежурен

    14 1 Отговор
    А кой е този писател Христо Стоянов?
  • 25 kkk

    13 0 Отговор
    Нямало кого да издигнат вмесно Гешев - глупости на търкалета.
    Не знам за кого не е ясно, че всички прокурорски разследвания са поръчкови - т.е. срещу определени "неудобни" хора...
  • 26 Искрен

    6 0 Отговор
    Тук са истински коментари а не в ПИК
  • 27 Експерт

    3 0 Отговор
    Гешев е добър за прокурор,но в никакъв случай не става за Гл.Прокурор. Той е хард тип,напорист,но ...За Гл.прокурор е необходим юрист с гъвкаво мислене,ерудиран и в същото време влиятелен.Откъде ще си търси Бойко такъв човек си е негова работа. Но Бойко Борисов не е Сталин и не му трябва Вишински. От това ще пострада само репутацията му ,а и не бива да забравяме,че никой не е вечен. Това е личното ми мнение.
  • 28 цвцв

    6 1 Отговор
    да му мисли народа колко ли цирка ще режисира като стане гл.прокурор като случая с Иванчева и замесничката й

  • 29 Чичко тревичко

    4 0 Отговор
    Искам някой журналист да зададете следният въпрос на гешев- със какво е по- добър от конкурентите си в надпреварата за главен прокурор:) и съответно да попитат и другите кандидати какво мислят:)
  • 30 Чичко тревичко

    5 0 Отговор
    Искам някой журналист да зададете следният въпрос на гешев- със какво е по- добър от конкурентите си в надпреварата за главен прокурор:) и съответно да попитат и другите кандидати какво мислят:)
  • 31 ПРОВИНЦИАЛИСТ

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "Истината":

    Лъжльо.
  • 32 echoes

    1 0 Отговор
    Когато се избира, трябва да има избор!В случая е назначение,и въпросът ми е Кой назначава?
  • 33 Немият лебед

    1 0 Отговор
    Истината е че държавата се управлява по руски модел, още караме по схемите на КГБ, няма да се оправим скоро. Всеки който мисли различно се отстранява и не се допуска до държавни постове. Във филма на Командарев "Светът е голям и спасение дебне от всякъде" много добре беше показана цялата ситуация, когато имигрантите се върнаха след 20 г. в България видяха на предизборните плакати лицата само на офицери от ДС. Сега вече издигат децата си.
  • 34 Цар Вул

    1 0 Отговор
    "Конкурс ли?Те/конкурсите/са два вида:Конкурс за наш човек/в случая с Гешев/и конкурс за място за коено не могат да намерят човек!!!!По точнов случая се получи "И сам воинът е воин"-или кушия с един кон на Тудорица!!Аман от простотия,тъпотия и гламавщина!!Този/Гешев/ е
    новата подлога на Тиквата за разправа с противниците му!Помните как тойТиквата/ се разправи с приятелите си от СИК и ВИС когато беше главсек в МВР!"Куршум и след куршума - червей"-Никола Йонков Вапцаров!!Или по СДталин:"Има човек!Имая проблем!Няма човек няяма проблем"!!Така ще бъде докато на власт са Тикви,Географички,
    бивши комунисти/сега демократи/ и т.н.уфсе!!Хем глъмави,хем блеят!!
  • 35 Шмъркан

    0 2 Отговор
    Кой скача? Платените боклуци скачат.
    Гешев, че не става е ясно, обаче хомо дружинката на Рада, Прокопий и 'ристьо още по-малко става!!!

    Коментиран от #36

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта