Last news in Fakti
25 Декември, 2019 6559

Защо се стигна до водната криза в Перник?


  • Демократична България Политическо обединение Настояваме премиерът Бойко Борисов да поеме лична отговорност за водната криза в Перник, без повече опити да се крие. Тази катастрофа е резултат от управленска некомпетентност, високомерие, незаинтересованост, безстопанственост и корупция. Тя не е локален проблем, а национална криза.
  • Бойко Борисов премиер Ситуацията в Перник е неприятна. Дотам се стигна от некадърното управление на ВиК сектора. Нека да видим кой какво е направил. В София допреди 10 години нямаше вода и канализация. Готов съм да седна и да коментирам с всеки кой какво е оставил след себе си.

    686 гласа
    84%
    16%
    123 гласа

Коментари

  • 1 Стани да си легнеш

    28 99 Отговор
    А демократите малко да се по успокоят, ако не са предрешена К.Нинива ,за всичко Бойко е виновен ,че има виновни има, и сега бат Бойко да им разкатае фамилиите
  • 2 бл.134 в Зап. парк

    46 1 Отговор
    Как защо ? Еврейте , черните , зимното сънцестоене .15 години управляващите или Демократична Бояна , онеси милионерите не са
    България на 6 морета
  • 3 Еколог

    112 7 Отговор
    Да оставиш без вода голяма група жители, на един областен град, на един хвърлей разстояние от суперстолицата, си е престъпление, геноцид. И това се е знаело още преди изборите. Да видим ще има ли виновни и наказани за некадърност. Бойко махна стари специалисти и постави мерзавци, некадърници, крадци, измамници.

    Коментиран от #31

  • 4 X гост

    41 2 Отговор
    Тия наште "политици" да не ми търсят под вола теле ами да оправят час по скоро проблема на хората и после да търсят кой е виновен
  • 5 ВИДОВ ДЕН

    36 2 Отговор
    Бойко говори като кмет,а не като ДЕРИБЕЙ-премиер на всички българи
  • 6 Истината

    55 2 Отговор
    България е вбръцете на алчни некадърници !

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор

  • 8 Рашо

    48 3 Отговор
    Герб са лицемери. Я се разходете до я. Искър... И в него вече е доста паднало нивото. Не защото е суша а защото веца под искъра бълва ток някои да си пълни гушата. София е наред скоро с воден режим-е освен ако не стане чудо и вали много зимата и пролетта. Ако е суша ще се на играят от Герб ако столицата остане без вода

    Коментиран от #22

  • 9 цачо

    47 1 Отговор
    Хора на управленски постове си нямат хабер от работата на която са назначени. Това е резултат от това ,че този е човек на мой човек и т.н.Управлява се типично, както беше по татово време. Шуро-бадженащината е в разгара си.
  • 10 Чичо

    54 1 Отговор
    Наглата простащина на тоя патологичен лъжец е безкрайна! Сега и софийската канализация Той бил направил! Вероятно следващия път ще твърди, че собственоръчно е прокопсал и Рилския водопровод! Нагъл комуноиден мутро-милиционер!
  • 11 Анонимен

    33 5 Отговор
    България трябва да излезе от ЕУ и от НАТО защото не заслужава ,за което и перо от социалния живот да се хванеш е под всякаква критика ,здравеопазване,образование,инфраструктура, чистота,всичко това е нормално ,но за третия свят!
  • 12 Перник

    48 2 Отговор
    С всеки изминал ден червения бандит, пазвантинът на Живков съсипва страната.
  • 13 Хан Крум

    43 1 Отговор
    Тиквата е неграмотник ,живее си в негов свят.Българите сме си виновни за лошия ни живот.Търпението ни е безгранично почти 500 години.Заспали овце сме.
  • 14 потребител

    30 0 Отговор
    Като са махнати специалистите,защото не са от "Шайката" и на тяхно място са сложени некадърници като крадеца на тръби Харизанов резултатът е налице. И докато този самовлюбен Нарцис е начело на държавата по-добро не можем да очакваме!
  • 15 Нашенец

    25 2 Отговор
    В три думи: Див капитализъм, баце!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор

  • 17 Уестия

    26 1 Отговор
    Да ходи Бойко и да оправи проблема А не да се крие ...ама понеже не трябва да реже ленти затова го няма ..... ако трябваше да ползва ножица щеше да е там и да се бие у гърдите ето вижте ме направих нещо СНашите пари.....Срам е за България този
  • 18 Хахаха

    29 0 Отговор
    А в Хасково ГЕРБ усвои 2 млн. лева за нови кладенци за вода. Но новите сондажи са направени не къде да е, а на 10 метра от старите.
    Първите изследвания показват, че водата има същото замърсяване с уран, както и от старите кладенци.
    Колко трябва да си прост, за да правиж сондаж за вода на 10 м от стария и да очакваш друга вода ????
    ГЕРБ и Бойко Борисов, нарочно предизвикват кризи и тровят хората, за да харчат извънредно и непрозрачно огромни пари.
    Пак си гласувайте за ГЕРБ
  • 19 onq s konq

    30 1 Отговор
    Като му гледам процентите не банкянския селянин, гербеджийските тролове бая трябва да се изпотите на амбразурата да стигне поне 25%. Вижда се колко го обича народът въпреки безогледната пропаганда.
  • 20 бял

    22 0 Отговор
    Тикво дебела, все някой друг ти е виновен, мри шопар
  • 21 възмутен

    18 0 Отговор
    НАГЛАТА ТИКВА след себе си оставя само "ремонт на ремонта" и "контрол на контрола", девиза и на мошенически спечелилата Дана, това е така за да крадат повече, за да се назначават още повече некадърници, които да гласуват за тях. ТИКВАТА оставя след себе си разделена, унизена и съсипана нация. КОЛКОТО ДО ТОВА, че се перчи направил това, онова - НИЕ ПИТАМЕ? ТИКВО, ТОВА НЕ ТИ ЛИ ВЛИЗА В ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СЛЕД КАТО СИ НА ТОЗИ ПОСТ ДА ВЪРШИШ НЯКАКВА РАБОТА ОСВЕН ДА КРАДЕШ И СЪСИПВАШ БИЗНЕСА НА ХОРАТА????
  • 22 Еколог

    18 0 Отговор

    До коментар #8 от "Рашо":

    Абсолютно вярно! Покажете ми един кадърен човек на ръководен пост! Ако някой кадърен случайно попадне на такън веднага му кроят капата и го отнасят.
  • 23 Тиквен помияр

    15 0 Отговор
    Мръсна тикво, махай се!

  • 24 Боко Тъпото

    15 0 Отговор
    Орешарски е виновен,а да и климатът
  • 25 Един от балъците

    8 0 Отговор
    Важното е на изборите, че гласуват 30% и герб е водеща партия.... Просто хората са изключително наивни и глупави, докато има балъци, ще има и тарикати!!!
  • 26 Бачо

    12 0 Отговор
    Абсолютно неграмотно управление. на държавата . На всичко. Най-отгоре стои невеж човек , който и да има добри намерения не може да види по-далече от носа си. Не разбира. Затова са радва на мижавите пътчета, които строи. Друго не може. В същото време , за същото време в Европа се строи в десетки пъти повече. Дори и в по-бедни държави. Пример - Сърбия.Около него - само лакеи. Ами как до стане?
  • 27 изидорус

    16 0 Отговор
    Защо Баце не отиде в Перник?Само питам?
  • 28 Стефан

    4 2 Отговор
    Според мен е виновен Костов, той съсипа всичко в България, преди него всички бяха доволни и щастливи, имахме си заводи, фабрики, селско стопанство, Борисов просто наследи това, вие какво искате за 15 години да се оправят всички неща ли, иначе в 21 век да нямаш вода е геноцид, но пък ние сме свикнали с геноцида - ниски пенсии, заплати на светлинни години от ЕС, нищо че цените на храните са същите, просто сме си такива НИЩО НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА, чакаме другите да ни направят това дето ние сме ДЛЪЖНИ да направим, а то е - на всеки 5 години по един погром над парламента, президентството и оня шебек в министерския съвет - без значение кой е там, АКО НЕ ГО ПРАВИМ ТЕ СЕ САМОЗАБРАВЯТ, циганина бие малкото циганче ПРЕДИ да иде със стомната за вода, после няма същия ефект.
  • 29 Мани съ Боко

    4 0 Отговор
    Мани съ Боко-докато някой друг ти е виновен и се оправдаваш с предишните управляващи кажи ти какво направи?!Вече няма предишни-ти толкова време си на власт,че я съсипа тая държава с твоите пътищари бандити и калинки по всички етажи на властта.По твое време ни хакнаха всичките,какво че няколко града няма да имат вода?!Раят на бандитите и корумпираните който си създал ще разсипе и последните остатъци на тая държавица....
  • 30 ИВАН

    5 0 Отговор
    Спасявай се мутроооо, че малко ти останаааа ...
  • 31 Гражданин

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Еколог":

    В цялата държава е така. Партийни кадри начело на общински предприятия. За знаене и можене никой не пита.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта