Last news in Fakti

24 Септември, 2007 00:00 680 0

Нови паркове красят Албена

  • фламинго-
  • хотелите
,Три хотела в Албена ще бъдат изцяло обновени за новия туристически сезон, заяви изпълнителният директор на дружеството Красимир Станев. Това са хотелите "Компас", "Магнолия" и "Панорама". По предварителен план вложенията ще са 25 млн.лв. Ще бъде освежена инфраструктурата в комплекса, ще завърши и изграждането на второто тяло на най-новия хотел в курорта "Фламинго".

Предвижда се да бъдат направени и някои паркове, но към момента Станев ги запази в тайна, като заяви, че това ще е изненада за гостите на курорта догодина. Албена има едни от най-големите и модерни слънчеви колектори в Европа, разположени в хотелите "Фламинго", "Калиакра" и "Арабела Бийч". Соларните съоръжения на "Калиакра" и "Фламинго" са с площ от 310 кв. м всеки. Те затоплят водата в откритите басейни към хотелите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА