Last news in Fakti

3 Ноември, 2014 09:14 1 725 0

Най-популярните бразилски дестинации

  • бразилия-
  • инвестиции

Едва ли сте чували за Рио Гранде де Норт. Това е щат в Бразилия, който е най-популярната дестинация за покупка на имот в цялата страна. За периода октомври 2013 г.-септември 2014 г. на него се падат 37% от търсенето на имоти в цяла Бразилия. На второ място с 24% е Пиауи, който е доста популярен сред чуждестранните инвеститори. Бронзовият медал е за Сеара с интерес от 14% от купувачите.

Днес търсенето се разпределя почти равномерно в страната, за разлика преди октомври 2014 г., когато 95% от търсенето на крайбрежни имоти беше съсредоточено в Рио Гранде де Норт. Предприемачите не се ограничават в северозападния регион, а все по-често обръщат внимание на други, по-малко популярни региони. Значителна роля както за ценовия, така и за инвестиционния бум, изигра Световното първенство по футбол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА