1 400 3

Санирането – най-социалната политика

Санирането – най-социалната политика
Милена Богданова

„Безплатната програма за саниране е най-социалната политика, защото парите отиват при хората, битовите им разходи падат наполовина, вдига се цената на апартаментите”, каза премиерът Бойко Борисов по време на откриването на саниран жилищен блок в град Луковит.

До края на 2016 г. близо 1 млрд. лв. ще бъдат вложени в програмата за безплатно обновяване на жилищните сгради. „Тези пари са събрани от контрабандистите и от това, което се крадеше”, каза Борисов. В етап на обновяване са 900 сгради, а още 4500 предстои да бъдат включени в програмата.


Още по темата

 • Как да пестим от сметките за топло?

  Как да пестим от сметките за топло?

  Високите сметки за ток и парно са сред най-сериозните харчове в семейния бюджет, особено през есенно-зимния сезон. Има достатъчно начини за пестене ...
  9.10.2016
  1 110
  3

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Бидона
  Отговор
  1 19:05  29.09.16
  Нищо безплатно няма на този свят!Ние богатите плащаме на бедните цървули да си налепят панелните недоразумения със стириопор!Нито по граждани, ще станат, нито по умни , но ние ще платим сметака на тези нещастници!
 • Kiro stiroPORA
  Отговор
  2 20:14  29.09.16
  Bidonce nedei da te e qd che si plashtash ipotekata za apartamenche novo stroitelstvo, yspex!
 • гост
  Отговор
  3 09:04  30.09.16
  Аз не одобрявам, понеже това не е безплатно. Безплатно е ако доброволци, с доброволно предоставена техника и материали се качат и налепят изолацията, измажат и поставят доброволно предоставената дограма. Реалност: изписват 600х.лв за блок, а влагат 200х.лв. Не променят нищо смислено по фасадите, само се леки един стириопор и се сменят дограмите с най-евтините такива. Качеството е лошо, някои покриви вече текат след ремонта, климатиците си висят под прозорците, входовете са получили само най-много една боя, улуцуте са от най-евтините. И аз като данъкоплатец ще платя на цървула, който пие бира и пуши цигари пред блока, а не отдели 20лв на месец за това, моя данък на жилището е 240лв, а на панелката е 90лв или аз плащам, за да може той да живее добре на мой гръб. Вместо да се направи общинско перо със задължителни домоуправители и месечни вноски, пак ще се санира, но с парите на живущите, а този милиард да отиде за болници, паркове деца.

Напиши коментар:


Публикувай