1 437 0

Специално поздравление за строителите

Антония Стефанова

На днешния ден България отбелязва професионалния празник на Строителя. Празнуват строители, архитекти, строителни инженери, ГЕОДЕЗИСТИ, проектанти, преподаватели и всички работещи в строителството.

Това е ден, в който празнуваме и изразяваме своето преклонение пред труда на всеки от вас, защото знаем, че да строиш е съзидание, а всеки градеж е ново извисяване и на построеното, и на личността, която го създава.

„Съграденото от Вашите ръце, ум и отдаденост ще остане за поколенията. Пазете традициите, защото всичко около нас е проектирано и построено от Вас. Може би сега, някой ни внушава, че началото започва от днес, но именно строителите доказват, че това не е така. България е изградена до тук с Вашето майсторство талант сърце и любов. Поетът, който не мечтаеше безсмъртие и пътища леки, а ватенка топла за зимния ден, пожела: „Безсмъртно нека остане навеки построеното тук от мен!” (Пеньо Пенев). Уважаеми колеги, в този тържествен ден пожелавам на Вас и на Вашите семейства здраве, лично щастие, нови успехи и усъвършенстване в професията. НАЗДРАВЕ!”, пожела председателят на УС на Камарата на инженерите по геодезия инж. Валентин Йовев.Напиши коментар:


Публикувай