2 315 3

Опит за двойно убийство, заради пари от имот

Милена Богданова

Острите пререкания между роднини заради имот не са рядкост. Често те свършват в съда, но понякога се стига и до фатален край. Именно такъв е успяла да предотврати полицията в Плевен, след като 58-годишният Румен Кушинов е искал да присвои пари от продаден имот в центъра на Плевен. Справка в най-големия сайт за недвижими имоти imot.bg показва, че 2-стаен апартамент в централната градска част се търгува средно срещу 35 000 EUR. Цената на 3-стайните е 48 000 EUR.

При разследването е станало ясно, че Кушинов от години е бил в много лоши отношения със сестра си, която е подавала жалби срещу него в прокуратурата. Първоначално братът е търсел наемници за мокра поръчка, но след това е решил сам да извърши престъпленията.

Кушинов е бил осъждан два пъти за престъпления от общ характер. През 2009 г. е изчезнала приятелката му, която и до момента не е открита. При обиск на къщата му в с. Къшин разследващите са открили два незаконно притежавани пистолета, като единият е бил със заглушител. И с двата е стреляно. Кушинов е задържан като към него е повдигнато обвинение за подготвяне на умишлено убийство на двете жени.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Smeshnici
  Отговор
  1 15:24  12.12.16
  Mdaaaa
 • tillChicagoandBack
  Отговор
  2 16:07  12.12.16
  Бай Ганьо, мале с чивтак патлаци...идвай братче Ганя проехтява целия комшълък от страх трепери :)
 • 3 17:21  12.12.16
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай