2 200 0

Големи инвеститори и имоти за 1 000 000 EUR

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Милена Богданова

Определено 2016 г. може да бъде окачествена като година, в която пазарът на недвижими имоти тръгна нагоре. Неминуемо това се отрази и върху цените на луксозните апартаменти и къщи. Вече има и оферти, и сделки на стойност 1 000 000 EUR.

Доказателство, че пазарът на имоти ще върви нагоре и през тази година, е фактът, че има интерес не само от български, но и от много чуждестранни крупни инвеститори. Къде в София обаче могат да реализират крупните си проекти

Къде в София има място за големи инвеститори

Акцентът при повечето инвеститори, когато става дума за строителство, е съсредоточен в централните и съседните на центъра на София квартали. Там се изискват по-малки парцели, но и те вече са изчерпани във въпросния периметър.

ОЩЕ

Политиката ще влияе на пазара на недвижими имоти

Определено пазарът 2016 г. беше в големите градове. Висока активност имаше в София, Варна, Бургас, Пловдив. Относно ваканционния сегмент има сделки и с българи, но те са на нива 10 пъти по-малки по обем.

ОЩЕ

Имот за 1 000 000 EUR

Пазарът на луксозни имоти през 2016 г. отчете значителен ръст в търсенето. Респективно цените също тръгнаха нагоре. Вече е напълно реално сключването на сделка на стойност 1 000 000 EUR.

ОЩЕ

Как Меси се справи с шумните съседи

Един от основните въпроси при покупка на жилища е „Какви са съседите?”. Проблемът е актуален не само при придобиването на жилище в етажна собственост, но и на къща. Доказателство за това е звездата на Барселона – Лионел Меси.

ОЩЕ

Превърнаха къща на нацист в луксозна вила

Къщата на надзирател, който е командвал полския концлагер „Плашов”, преминава в частни ръце. Става дума за двуетажна къща, която се намира в предградие на Краков, където е живял нацистът Амон Гьот.

ОЩЕНапиши коментар:


Публикувай