Last news in Fakti

12 Април, 2017 09:47 2 226 0

Продават имот на основателя на Playboy

  • playboy-
  • апартамент-
  • чикаго

Бивш апартамент на основателя на Playboy Хю Хефнър в Чикаго е обявен за продажба. Имотът е основно ремонтиран, поради което и исканата сума е 4.2 млн. USD. Първоначално жилището, което заема половин етаж, е обявено за продажба през ноември 2015 г. за 5.75 млн. USD. Скоро след като се появява на имотния пазар стойността е понижена до 5.15 млн. USD. Сегашният собственик, който е купил апартамента от Хефнър – Марлен Иглитцен, го придобива през 2008 г. срещу сумата от 3.27 млн. USD.

Апартаментът е известен с това, че през 1959 г. е купен от Хефнър и именно от тук той започва да строи своята империя наречена Playboy. През 70-те години на миналия век Хефнър се отправя на запад, към Лос Анжелис, където живее и до днес.

Апартаментът в Чикаго се състои от трапезария, кухня, домашен офис, баня към всяка спалня, огромна тераса и паркомясто за две коли. По думите на Иглитцен тя е взела решение да купи имотът пет дни след като се е появил на пазара. Имотът я е привлякъл с просторните си помещения, тераса и големи прозорци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА