Last news in Fakti

8 Декември, 2011 10:38 3 065 2

Някои виждат бъдеще в имотния пазар

  • фонд-
  • батурина-
  • кмет

Колкото и тежки да са последствията от кризата, някои крупни предприемачи виждат бъдеще в този сектор от икономиката. Доказателство за това е Елена Батурина, съпругата на бившия кмет на Москва Юрий Лушков, която създава фонд за недвижими имоти. „Планирам да се съсредоточа върху реализацията на нови инвестиционни проекти в областта на недвижимостите както в Русия, така и в Европа. В момента с редица големи европейски предприемачи създаваме фонд за имоти. През пролетта на 2012 г. планираме активите в него да са на стойност 500 млн. паунда”, каза Елена Батурина.

През ноември тя продаде циментовия си завод на предприемача Лев Кветном Верхнебаканский. Цената на сделката е била около 300 млн. USD, съобщават източници близки до сделката пред руското издание „Ведомости”.

Преди няколко месеца Батурина се раздели и с другата своя компания „Интеко”. Цената, която получи съпругата на бившия кмет на Москва, е 600 млн. USD.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ангел дам

    0 0 Отговор
    В Москва може и да има бъдеще за имотния пазар...
  • 2 Игор

    0 0 Отговор
    много смешна статия...след малко тези хора ще загубят всичко...