Last news in Fakti

5 Декември, 2019 14:33 1 660 0

Събитието, което фокусира интереса на строителния сектор

  • иец-
  • изложение-
  • строителство

Водещи компании от строителния бранш се включват в 20-ото юбилейно издание на Архитектурно-строителна седмица

Събитието, което фокусира интереса на строителния сектор - 1

Развиване на заложената през 2019 г. концепция, отваряне на допълнителни зали, нови тематики и още по-близко сътрудничество с изложителите и браншовите организации. Всичко това очаква строителния сектор на изложение Архитектурно-строителна седмица 2020. Форумът, който на последното си издание създаде условия за развитие на бизнеса на компании от десетки държави, ще се проведе в Интер Експо Център от 25 до 28 февруари 2020г.

Юбилейното 20-о издание ще е най-мащабното за последното десетилетие. В четири изложбени палати, на 10 000 кв.м, компании от многобройни строителни направления ще се срещат с мениджъри, архитекти и проектанти, инвеститори и предприемачи, инженери, дистрибутори, търговци, интериорни дизайнери и др. от страната и чужбина.

Развивайки концепцията на прецизиране, през 2020 г. организаторите обособяват тематиките „Вътрешни довършителни дейности”, “Врати, прозорци и фасади”, “Външни довършителни дейности”, “Строителнo оборудване и механизация““, „Вертикално планиране и ландшафт“ и „Индустриално строителство и оборудване“. Изложбеният профил се обогатява чрез отварянето на още една зала за компаниите от сферите на “Сградната автоматизация”, “ОВиК” и “Smart системи”.

Водещи компании от страната и чужбина

Възможностите, които изложението предоставя като професионална платформа, съчетани с възходящите тенденции в сектора, привличат интереса на основните фигури от строителния бранш. В сектор „Вътрешни довършителни работи“ присъстващите ще открият продуктите и технологиите и на новите участници – Естета интериори, Естетико, Полихром, GROHE AG, Бани „Джиа“, Паркетен свят.

От 25 до 28 февруари водещи компании ще покажат своите предложения, продукти и услуги за „Врати, прозорци, фасади и дървени къщи“. Сред тях са Солид 55, VAS PRO, VJF, Алтест. В секторите „Груб строеж и външни довършителни дейности“ и „Индустриално строителство и оборудване“ откриваме имената на Кнауф България, Оргахим, Технопанел, ITT BULGARIA, Боро теракол, Брамак, HTI BULGARIA. Направление „ОВиК“ привлича интереса към участие на Темпекс, Дамвент, Проксимус инженеринг, Systemair, Plamcom, Биомаса енерджи, Фидокс и други.

„Очаква ни най-мащабното присъствие на участници от Турция за последното десетилетие“, споделят организаторите. Към момента заетите от тях площи са над 400 кв.м.

Близко сътрудничество с професионалните организации

Сред основните предпоставки за възходящите тенденции в Архитектурно-строителна седмица организаторите поставят тясното партньорство с професионалните организации – Българска асоциация за изолации в строителството, Камара на архитектите в България, Камара на строителите в България, Камара на инженерите в инвестиционното проектиране, Сдружение български врати, прозорци и фасади, Български съюз на производителите на сглобяеми къщи, Асоциация на професионалните озеленители, Национална асоциация на строителните предприемачи, Български съвет за устойчиво развитие и Проект „Визия за София“.

По всичко личи, че през тази година ще бъдем свидетели и на още по-богата и интригуваща съпътстваща програма, съставена от форуми, семинари, срещи на професионалните организации и браншови събрания. „На последното издание бяхме свидетели на няколко форума, посветени на иновациите и бъдещето на строителството, дискусии за строителните техники и технологии и други“, припомнят организаторите.

От 25 до 28 февруари 2020 Архитектурно-строителна седмица ще предостави платформа за развитие на строителния сектор, създаване на нови контакти и затвърждаване на дълготрайните бизнес-партньорства. Посетителите могат да направят регистрацията си за свободно посещение на: www.buildingweek.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА