Last news in Fakti

28 Август, 2012 12:25 3 639 11

Руски пенсионери купуват градски имоти

  • руснаци-
  • имот-
  • адрес недвижими имоти
Руски пенсионери купуват градски имоти - 1
Снимка: М. Богданова ©

Двустайни жилища ново строителство, задължително с Акт 16 и завършени до ключ. Това е, което търсят вече руските граждани. Ако досега интересът им беше насочен към ваканционни имоти по морето и от части в най-големия български зимен курорт – Банско, то от няколко месеца се наблюдава интерес и към апартаменти в София и големите градове на страната, отбелязват от агенция „Адрес недвижими имоти”, цитирани от в-к „Стандарт”.

Преобладаващата част от руските граждани са на възраст между 50 и 60 години. Те търсят жилища за постоянно живеене на цени между 30 000 и 40 000 EUR. Реално сделки се сключват на около 25 000 EUR, уточняват от агенцията.

Ако не успеят да намерят подходящ апартамент, руснаците са склонни да придобият и къща в околностите на столицата и големите градове. Те обаче трябва също да ново строителство или най-малкото ремонтирани. Цената им не трябва да надвишава 30 000 EUR.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 антирусофил

    4 0 Отговор
    .....та за 30 хил.евро и аз бих си купил такива имоти (апартаменти или къщи) - ново строителство, ремонтирани и обзаведени до ключ!!!
  • 2 продавач

    2 1 Отговор
    поредната изсмукана от пръстите си статия
  • 3 за 30 000 Е - НУЖНИК

    4 1 Отговор
    руснаците са склонни да придобият и къща в околностите на столицата и големите градове. Те обаче трябва също да ново строителство или най-малкото ремонтирани. Цената им не трябва да надвишава 30 000 EUR.
    --------------

    някой се опитва да натиска цените на къщите Надолу ;)
    за 30 000 Е около големите градове - Луксозен нужник с къща
  • 4 Никола

    1 0 Отговор
    В БГ за 30 000 евро могат да си купят действително нуждник-който,както иска да разбира нещата.Да отидат в Германия-там за същите пари с двойно по ниска лихва,могат да си купят различно от нуждник...Тук отворете входа на който и да е панелен блок-нуждник,отворете 5 годишен тухлен-нуждник от мухъл,течове...Някой действително иска да натисне цените на нуждниците,та белким се поотпуши пазара,ама бай М....л не си дава миризливите коптори на руснаците за без пари.
  • 5 Иван Белев

    1 0 Отговор
    двустаен апартамент за 25 000 евро завършен до ключ, ново строителство и в Меден рудник - най-евтиния квартал на бургас не може да се купи....
  • 6 Валентин

    2 0 Отговор
    Ейййй тия от Адрес само глупости говорят,руснак ,такова до 30 евро даже и него поглежда Аман от тях,те неса фактор тия от Адрес...... Руснак иска лукс ,голямо и на цена без значение...
  • 7 полисмен

    2 0 Отговор
    Ne ste pravi do 30000 evro moje da se kupi dvustaen v DRUJBA> no koi sa tiq rusnazi i s takiva pari ? sigurno bivshi chingeta ili voenni,
  • 8 Калоян Петров

    1 1 Отговор
    ....."Реално сделки се сключват на около 25 000 EUR", че те българите имат по-голям бюджет от този.Ало колеги, спрете да дават глупави интервюта.
  • 9 кАцО

    2 0 Отговор
    Голтаци
  • 10 руснака

    0 1 Отговор
    като става въпрос за РУСНАЦИ, поне се допитвайте до агенции работещи на РУСКИ пазар! Адрес работи от дъжд на вятър с руснаци!
  • 11 Румен Лефтеров

    0 1 Отговор
    Поредната глупост...