Last news in Fakti

6 Юли, 2020 13:13 3 311 2

Китайците вече не са лидери

  • сащ-
  • имоти-
  • инвестиции-
  • чужденци-
  • формуляр

По-малко заявки за американско гражданство срещу инвестиция в имот

Китайците вече не са лидери - 1
Снимка: Shutterstock

Асоциацията IIUSA публикува данни за подалите формуляр I-526, който дава право на чужденеца срещу инвестиция в недвижим имот в САЩ да получи американско гражданство. Данните са за първото и третото тримесечие на 2019 г. От тях е видно, че най-много заявки са пуснали гражданите на Индия. Тяхното количество е двойно повече спрямо китайците – 180 срещу 91. Броят на заявките от Китай и Виетнам отчита спад, съответно от 76% и 42% спрямо 2018 г.

Ръст в подадените молби за получаване американско гражданство срещу инвестиция в недвижим имот има от граждани на Аржентина, Южна Африка, Нигерия, Колумбия и Египет. Увеличението през миналата година спрямо 2018-а е близо 50%.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тъй значи

    9 3 Отговор
    Индийците подават молби за гражданство срещу инвестиция! А не може ли един наш индиец, да вземе да инвестира останалите ни индийци в Америка? Хем за тях ще е по добре, хем ще могат да отидат да живеят по земите на Винету и Ташунка Витко!
  • 2 ГруЮ

    11 1 Отговор
    Заглавието е манипулативно и няма много общо със съдържанието на статията.