Last news in Fakti

22 Април, 2003 00:00 3 576 0

Спират тока в 4 софийски квартала поради ремонт

  • банкя-
  • април
Четири столични квартала ­ "Възраждане" "Подуяне", Банкя и "Кремиковци" ще останат без електричество днес, на 23, 24 и 25 април от 9,30 до 15,30 часа заради ремонт на трафопостове, съобщиха от "Електроразпределение Столично". Днес ще започне профилактиката на трафопостовете в "Подуяне", като без ток ще останат жк. "Левски Г", бензиностанцията на "Шел България" на бул. "Владимир Вазов", в кв. "Бели брег" на община Банкя. За 23 април са предвидени ремонти в кв. "Левски" в района на улиците "Летоструй", "Ген. Георги Вазов", "Станислав Доспевски", "Ботевградско шосе", както и бензиностанцията на "ЛУКойл" на бул. "Ботевградско шосе", в квартал "Вердикал" и ул. "Варна" и Перуника" в Банкя.
На 24 април за 6 часа ще бъде преустановено електрозахранването в Зона Б-5, в района на улиците "Любо Карталев" и "Камен Андреев". В Банкя без електричество ще са ул. "Вежен", "Момина сълза", "Бор", "София"и "Макариополска". В същия ден за 6 часа ше спре и тока в с. Долни Богров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА