Last news in Fakti

7 Август, 2013 14:32 3 140 0

Продават имотите на „Холдинг БДЖ”

  • бдж-
  • холдинг-
  • имоти
Продават имотите на „Холдинг БДЖ” - 1
Почивно-възстановителен център Добринище

„Холдинг БДЖ” ЕАД да извърши продажба на свои недвижими имоти чрез пряко договаряне, постановиха на днешното заседание на правителството министрите. Имотите ще бъдат продадени на Национална компания „Железопътна инфраструктура” (НКЖИ) на цени, не по-ниски от определените от независим оценител.

Обект на сделката са почивна база в Добринище, възстановителен център в Кюстендил, столова и производствено-техническа сграда в Горна Оряховица и други. Също така обект на покупко-продажбата ще бъдат и трайно прикрепени съоръжения – морски и брегови устои, подемно-преходни мостове, които не са свързани с пряката дейност на БДЖ. Целта на покупко-продажбата е да бъдат уредени задължения на Холдинга към НКЖИ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА