Last news in Fakti

12 Декември, 2023 10:08 2 502 2

Жилищна сграда остана без достъп до път вследствие на ремонт

  • русе-
  • жилищна сграда-
  • път-
  • ремонт-
  • достъп

Казусът е с адрес Русе

Хора от голям жилищен блок в Русе казват, че след ремонт на булеварда в съседство и на околоблоковото пространство, останали без изход към път. За да стигнат до паркинга пред блока или пък да излязат от него, колите минавали през тротоарите или през градинките.

Александър Петров, който е подал сигнал до институциите и медиите, сподели, че пешеходният излаз на блока е отрязан. "Нашият паркинг можеше да бъде съединен със съседния чрез изливане на бетон. Влизането близо до блока прави невъзможно разминаването и последващото излизане на колите. Ако има изход, ще може линейка да излезе по-лесно и не задължително на заден ход", обясни той, цитиран от Нова телевизия.

Директорът на общинското предприятие "Комунални дейности" смята, че проектант трябва да огледа мястото и да даде становище. "Няма как да се направи улица към основния булевард без да има проект. Проблемът ще бъде обсъден", категоричен е Митко Чокоев.

Подробна статистика за средните цени на имоти в България по градове и квартали може да видите ТУК


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мъдрият

    12 0 Отговор
    Какво ли вече може да ни учуди, когато знаем, че за съжаление при нас в нашата мила Родина не се мисли преди да се прави нещо!

    И после правим ремонт на ремонта...и така няколко пъти...

    Коментиран от #2

  • 2 В този

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "Мъдрият":

    случай проблем няма. Хората имат пешеходен достъп до блока си.
    Мрънкат че трябва да карат колите по тротоарите и през градинките, което по принцип е забранено.
    На запад също се правят ремонти, даже мога да дам пример с една улица, която бе затворена за 6 месеца за автомобили докато тече ремонта.
    Само че Ганчо иска да паркира ако може в хола си.