Last news in Fakti

19 Декември, 2013 15:12 2 264 0

Материали и аксесоари за мебели на ТЕХНОМЕБЕЛ

  • аксесоари-
  • технобелем-
  • интер експо център
Материали и аксесоари за мебели на ТЕХНОМЕБЕЛ - 1

Специализираното изложение ТЕХНОМЕБЕЛ, което ще се проведе в началото на м.април (1-5) в Интер Експо Център – София, все повече привлича интереса на производители и търговци в областта.  Сред заявилите вече участие са компании, представители на водещи световни марки, както и български производители, които предлагат ефективни и иновативни решения, проектирани да увеличат производителността, бързината на работа и качество на продукцията. Посетителите ще видят най-новите шкурки и абразивни материали за дървесина и метал, лепила и олепиляващи системи, режещи инструменти, байцове, лакови покрития и бои за дърво и метал, шприц пистолети, банцигови ленти, почистващи течности и препарати, машини за циклене на паркет, влагомери и сушилни камери. Ще бъдат демонстрирани модерни технологии и техники за обработка на дървесина и производство на мебели, разнообразни материали, обков, аксесоари, продукти на съвременната химия за повърхностна обработка на дървесина.

Повече чуждестранни посетители през 2014 г. се очаква да привлече и програмата за делови срещи Hosted Buyers (Професионален купувач), която се реализира от организаторите на форума - Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост и Агенция Булгарреклама.

И през тази година заедно с ТЕХНОМЕБЕЛ се провежда и изложението СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ, което показва новите тенденции в интериорното обзавеждане и мебелния дизайн.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА