Last news in Fakti

24 Ноември, 2004 00:00 705 0

Нова Копривщица ще се строи на юг от града

  • града-
  • копривщица
Цял нов квартал с 50-60 къщи в скоро време може да бъде вдигнат в Копривщица. Точно както преди много години, отеснее ли поселището, край него е било градено ново, в южната част на града се планира своеобразна Нова Копривщица. От общината възнамеряват имотите в новия квартал да са малко по-евтини от средните цени на къщите в останалата част на града.

Мнозина възприемат едно от малкото изцяло запазени възрожденски селища само като туристическа атракция за уикенда. Но Копривщица е и добро място за живеене. Затова не е чудно, че интересът към недвижимите имоти тук е огромен. В резултат цените се изстреляха директно нагоре и достигат стойности, характерни за някои от големите ни градове.

Какви са плановете за развитие на града, качеството на живота в него и инвестиционния индекс, който отразява ценността на имотите в даден район като дълготрайна инвестиция, както и с колко ще поскъпне новото строителство догодина след обявените намерения на производителите да вдигнат цените на материалите четете в приложението "Нова къща" на в. "24 часа" в четвъртък.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА