Last news in Fakti

21 Май, 2014 12:24 15 841 9

Двутонен панел се откъсна от блок и разруши балкон

  • панел-
  • блок-
  • балкон-
  • лом-
  • панелка
Двутонен панел се откъсна от блок и разруши балкон - 1
Снимка: bTV

Панел с тежест 2 тона се откъсна от последните етажи на жилищен блок и разруши балкон в Лом. Живущите в сградата са усетили срутването като земетресение. Обитателите и на двата апартамента (този, от който се е отцепил панела и този, на който е разрушен балкона) живеят в чужбина, уточнява в информацията си bTV.

За премахването на отцепения панел от и отломките на балкона общинските власти са поискали съдействие от АЕЦ „Козлодуй”, тъй като в околността само те разполагат с достатъчно голям кран за премахването на опасните елементи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СамоСелянитеКаратБМВ МустангаЕномерЕдно

    11 5 Отговор
    Миналата седмица точно спорих с един "умник", който ми обясняваше колко много съм се прецакал като си купих ново строителство, монолит вместо да си взема 50-годишна панелка като него Соц. панелките не струват повече от 100лв. за кв.м, защото им остава много малко живот !

    Коментиран от #2

  • 2 Андрей Николов

    12 3 Отговор

    До коментар #1 от "СамоСелянитеКаратБМВ МустангаЕномерЕдно":

    що бе, като си го ремонтираш отвътре и туриш мдф-чето в кухята и плазмичаката в холъ ко ти пука чи е панелка?

    Коментиран от #3

  • 3 Бай Иван

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "Андрей Николов":

    Ми не знам сутринта като се събудиш добре ли , ще ти е стените на боксониерката ти да ги няма? Много изкараха като се знае какви заварки правеха некадърните заварчици на времето на връзките на тези панели.Тези блокове са опасни и трябва да се санират по най бързия начин иначе , ще има още такива събития!

    Коментиран от #4

  • 4 Андрей Николов

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Бай Иван":

    Именно, хванал си иронията ми :)

    Коментиран от #7

  • 5 Симеон Тасев

    0 1 Отговор
  • 6 bai hyi

    2 4 Отговор
    Не само си се прецакал ами до живот ще го изплащаш това ново строитилство. Айде отивай да работиш че банката те чака.

    Коментиран от #8

  • 7 Бай Иван

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Андрей Николов":

  • 8 СамоСелянитеКаратБМВ МустангаЕномерЕдно

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "bai hyi":

    Е, ай ся до живот, ипотеката ми е за 15 години, смятам да живея малко повече . Ама я взех новичка на акт 15, вече има АКТ 16 и всичко си е ток и жици, няма нужда от саниране, щот е строена с изолация отвън, малка е на 4 етажа, с по 2 апартамента на етаж има вътрешен двор, имам гараж, мазе... Кво ме им е хубавото на новите кооперации, и с кво 50 годиншните панелки, дето се разпадат са по-добри от тях че нещо не мога да разбера ???
  • 9 Бай Иван

    2 0 Отговор
    Няма нищо лошо в това човек да си вземе жилище на изплащане стига да намери банка която да предлага добри условия за кредит.То, иначе под наем живее ли се?Отговорните хора мислят за бъдещето на семейното огнище а разсипниците прекарват всичко през стомаха!