Last news in Fakti

5 Септември, 2014 11:26 1 192 3

20-годишна без книжка прати човек в болницата

  • книжка-
  • човек-
  • 20-годишна-
  • болницата

Прегледани са четирима участници в пътнотранспортното произшествие, като за лечение е оставен пътника от разградската кола, който има фрактура на ляво бедро, фрактура на нос и множество разкъсно-контузни рани по главата и е с опасност за живота

20-годишна без книжка катастрофира тежко и прати човек с опасност за живота в болницата в Шумен, съобщиха от полицията в града.

На 4 септември 2014 гододина в 13:32 часа на телефон 112 е получен сигнал за настъпило пътно транспортно произшествие (ПТП) на автомагистрала „Хемус” в участък в землището на кв. Макак.

Установено, че лек автомобил „Mitsubishi ” с разградска регистрация, управляван от неправоспособна жена на 20 години от село Сейдол, при движение в аварийната лента блъска движещия се пред него лек автомобил ”Chrysler” с шуменска регистрация.

В болницата Шумен са прегледани четирима участници в пътнотранспортното произшествие, като за лечение е оставен пътника от разградската кола, който има фрактура на ляво бедро, фрактура на нос и множество разкъсно-контузни рани по главата и е с опасност за живота.

Водачите са дали кръвна проба за химичен анализ.

Образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mmmm

    1 0 Отговор
    100 % се казва или Айше или Севгюл

    Коментиран от #2

  • 2 боби

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "mmmm":

    или мюмюн
  • 3 лол

    0 0 Отговор
    инициали Д.K едва ли се казва Айше или (Севгюл няма жени с такова име в Сейдол)