Last news in Fakti

7 Октомври, 2014 17:28 1 571 0

Четирима загинали и шест ранени в катастрофи за часове

  • загинали-
  • четирима-
  • ранени-
  • катастрофи-
  • часове-
  • шест

ЗАгинали са трима мъже и една жена

Трима мъже и една жена загинаха, а шестима са ранени в три катастрофи само за няколко часа, Съобщиха от МВР.

20-годишен мъж от Габрово загина при пътен инцидент, възникнал тази сутрин на пътя Севлиево – с. Добромирка. Сигналът за катастрофа между лек автомобил „BMW” и товарен  „Mercedes Sprinter“ постъпил в РУ – Севлиево към 4.30 часа.

На място незабавно са изпратени полицейски и медицински екипи. Според първоначалните данни шофиралият колата неправоспособен 20-годишен мъж, движейки се с несъобразена с мократа настилка скорост, изгубил контрол над превозното средство при десен завой.

Колата навлязла в лентата за насрещно движение и се ударила в пътуващия в посока Севлиево товарен автомобил. При инцидента на място е загинал водачът на „BMW“-то.

Спътникът му - 17-годишен младеж от Габрово, е настанен за лечение в областната болница с множество травми и с опасност за живота.

Водачът на товарния автомобил – 48-годишен мъж от Павликени, е изпробван за алкохол с техническо средство, което е отчело нулев резултат.

На местопроизшествието е извършен оглед.

По случая е започнато досъдебно производство.

Двама мъже и жена загубиха живота си в тежка катастрофа с 3 микробуса на пътя между търговищките села Дриново и Ломци.

Сигналът за пътния инцидент е получен в 6,55 часа тази сутрин, а на място незабавно са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ.

По първоначални данни, поради движение с несъобразена скорост товарен автомобил „Citroen Jumper“, управляван от 42-годишен мъж от Горна Оряховица при движение с несъобразена скорост навлязъл в насрещната лента се ударил в товарен „Nissan Trade“ и движещият се след него „Mercedes Sprinter“.

При удара на място са загинали 42-годишният шофьор на френския бус, 47-годишният мъж, шофирал „Nissan“-а, и пътувалата заедно с него 42-годишна жена.

В болница с фрактура на крака е настанен пътник от „Citroen“-а.

До приключване на огледа на местопроизшествието пътят е затворен и в двете посоки. Обходният маршрут е през селата Дриново – Еленово – Ломци.

Друг пътен инцидент с четирима пострадали пък затвори пътя от Велико Търново за Горна Оряховица. 

Катастрофата е станала в 15.30 часа между два леки автомобила. Пострадали са двамата шофьори и двама пътници, които са откарани в болницата в Горна Оряховица, като за момента няма информация за състоянието им.

Екипи на Пътна полиция пренасочват автомобилите по обходен маршрут.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА