Last news in Fakti

9 Януари, 2015 16:58 3 464 6

Прокуратурата се отказа от разследване срещу Брендо

  • евелин банев-
  • брендо

Делото продължава да се води в СГП, но срещу неизвестен извършител

Софийската градска прокуратура (СГП) е прекратила частично разследването срещу Евелин Банев - Брендо и бившата му съпруга Моника Добринова за пране на пари, съобщиха от Прокуратурата.

Частичното прекратяване е направено с постановление на прокурор от СГП от 17 януари 2014 г.

Делото продължава да се води в СГП, но срещу неизвестен извършител. Причината за това е, че били събрани доказателства за извършено престъпление, но от други, неизвестни лица.

Факти.бг припомня, че миналата година Брендо и останалите подсъдими - бившата му съпруга Моника Добринова, сестра й Десислава Дишлиева - вдовица на разстреляния през 2005 г. Константин Дишлиев и Симо Карайчев, бяха оправдани от апелативните съдии по обвинението за пране на пари и наркотрафик. Сега предстои делото да се насрочи във Върховния касационен съд, който окончателно трябва да реши виновен ли е или невинен Брендо.

Въпреки, че у нас Брендо получи оправдателна присъда в Италия потвърдиха на втора инстанция 20-годишната му присъда по мегаделото „Кокаинови крале“. Властите в Румъния също го търсят за наркотрафик, а неотдавна стана ясно, че срещу него се води и разследване за бизнес с дрога в Швейцария.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монго

    1 0 Отговор
    Но в България оправдан...
  • 2 Гост

    1 0 Отговор
    Ето това е безочливостта на нашата съдебна система - с едни и същи доказателства в Италия го осъжда, а у нас го оправдават. Що за наглост и до кога съдии и прокурори ще имат имунитет и власт, а няма да се избират от народа?
  • 3 тошибиян

    1 0 Отговор
    Браво само така бг е мафия от бариера до бариера....сега ще му се извинят и оневинят
  • 4 гост

    1 0 Отговор
    Такива боклуци трябва да ги трепат!
  • 5 гост бг

    1 0 Отговор
    Тоя палячо незнам на какъв се прави ?измислен герой от приказките , скоро ще го думнат и него ! купил е всичките прокурори и го оправдали !смешник! няма да литне и тоя как ви по големи думнаха !
  • 6 гост бг

    1 0 Отговор
    Абе тоя палячо е готов щом го търсят ще го намерят ! брендо ли е мендо ли е няма го ! такива боклуци много не живеят като тоя !