Last news in Fakti

18 Март, 2015 15:33 6 140 8

Спипаха след гонка крадецът на коли Яро от Герман

  • спипаха-
  • гонка-
  • крадецът-
  • коли-
  • яро от герман

Открити са и три откраднати мотора преди време

Полицията спипа след гонка крадецът на автомобили Яро от Герман.  На 13 март, в хода на  реализирана полицейска операция за противозаконно отнет автомобил „Audi А6” от кв. „Манастирски ливади”, в района на Аерогара София, бил задържан Я.Д. /31г./ - Яро от Герман, който управлявал крадената кола, съобщиха от полицията.

Той направил безуспешен опит да избяга от служителите на реда и  дори блъснал служебния автомобил. В района бил задържан и помощникът му - Д.Г./25г./.

Справка в полицейския регистър показва, че Я.Д. е регистриран многократно за аналогични дейния, кражби, грабежи, икономически престъпления и е осъждан. При извършени процесуално- следствени действия на адресите на двамата полицаите открили множество предмети, имащи отношение към престъпната им дейност. След доклад на материалите по случая в Софийска районна прокуратура задържаните били привлечени като обвиняеми за престъпления по чл. 346 и чл. 215 от Наказателния кодекс и е взета  мярка за неотклонение „подписка”. В хода на допълнително проведени действия по разследването, съвместно със  служители на Четвърто районно управление, криминалистите установили, че  Яро е участвал в укривателство и  на три мотоциклета, откраднати от подземен гараж на жилищен блок в кв. „Манастирски ливади” през май месец 2014г., за което в районното управление било образувано досъдебно производство. При проведени издирвателни действия служителите на реда открили отнетите мотори. След доклад на материалите в Софийска районна прокуратура 31- годишният мъж бил привлечен като обвиняем  по чл. 215 от НК. Към момента спрямо него е взета мярка „задържане под стража” до 72 часа във връзка и с друго разследване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай Хо

    1 0 Отговор
    Супер , бонус стейдж. До 10тото хвашане е само с 'подписка', а след това в Южна Африка :)
  • 2 ярослав станчев

    0 0 Отговор
    Адаш,пу да му се на види,срам за името.Срам,срам.
  • 3 alka

    0 0 Отговор
    krade koli ot agrosite v man livada i gi nosi v drujba slava na chuveka
  • 4 Ярослав хахаха

    0 0 Отговор
    Срам за името? То пък едно име...
  • 5 я съм от село

    0 0 Отговор
    тез луди ли са да вземат да го пускат че утре като излези ще ги осъди дето са го задържали и са му провалили бизнеса да го обвиняват в такива стари глупости
  • 6 vesko

    0 0 Отговор
    Докато не открадне колата на някой съдия трудно ще влезе в затвора.
  • 7 Иракли Иракли

    1 1 Отговор
    Колко лесно може да се намали криминалната престъпност в България!.......ВАЛЕНТИН ЦОНОВСКИ СЕКРЕТАР и един от ИРАКЛИ за
    направление криминално покритие!...........Подгодвили сме еднопосочни визи за идиотите причиняващи мъка и страдание на
    хората!
  • 8 123

    0 0 Отговор
    Поредното доказателство, че от МВР може и да ги има, но съдебната система е дълбоко заспала. Осъждан няколко пъти, имало е гонка, блъснал е служебна кола, издирван е и съдийката го пуснала с подписка...Пожелавам и да откраднат нейната кола, заедно с детето и вътре. затова сме на това дередже. затова мръсен гнусен престъпник, осъждан за убийство, извършва аналогично престъпление след десет години и отнема невинен живот.