Last news in Fakti

3 Април, 2015 10:41 3 208 7

Майстор уби пенсионер с чук

  • майстор-
  • уби-
  • пенсионер-
  • чук

Той е направил пълни самопризнания

Нает за ремонт на жилище мъж уби собственика с чук, съобщи ОДМВР-Бургас.

На 2 април в 21.40 ч. в полицията в град Бургас е получено съобщение от созополското районно управление за това, че 84-годишен мъж от Черноморец е заминал за Бургас, за да извърши ремонт на апартамента си, разположен на бургаската улица "Гладстон" № 10, но все още не се е прибрал.

Констатирано е, че ремонтните действия е трябвало да се извършат от 49-годишен мъж от Видин, който е извикан за да отключи апартамента. При извършената проверка собственикът на апартамента не е намерен в жилището.

В резултат на проведените полицейски действия майсторът направил самопризнания, според които около 14 ч. на същата дата, след възникнал спор между двамата, ударил с чук по главата пенсионера. След като той починал, майсторът откарал трупа му в гориста местност в землището на кв. "Горно Езерово", където по-късно е намерен.

След извършване на убийството майсторът се опитал да заличи максимално следите от деянието си в апартамента на възрастния черноморец.

Той е задържан с полицейска заповед за задържане на лице за срок до 24 часа. Работата по случая продължава от служители на сектор "Криминална полиция" при ОДМВР – Бургас и Първо Районно управление "Полиция" - Бургас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румен Янев

    0 0 Отговор
    Изтрещяването на хора обладани от чувство за не наказаност ескалира !!! Положението излиза извън контрол !!!
  • 2 Бай хой

    0 0 Отговор
    Щом трупът е скрит край Горно езерово значи че не е убит от майстор а от м...л. Ксенофобските медии отново прикриват престъпните цигани.
  • 3 гост

    0 0 Отговор
    Убийство с чук , тесла , брадва са приоми на ....ром-ляните ?
  • 4 бля бля

    0 0 Отговор
    Все м...ли в главите ви, все те са ви виновни. Кога по дяволите един ден ще спрете да обвинявате циганите,турците или който и да е друг народ за вашите бъркотии? "Прикриват ги медиите" за това на всяка статия или новина се подчертава "от ромски произход" ,а да не говорим ония "Господари"как се гаврят с тях и вие се присмивате на чуждото нещастие. Колко са случите в които българи пребиват цигани само защото са от нежеланата раса, тях кой ги защити. Я пишете в гугъл "Българи пребиха цигани" да видим колко резултата ще ви излязат, ама не вие сте света вода ненапита и все вие сте неоправдани и уязвими. Ай нападайте ме сега.

    Коментиран от #5

  • 5 Бай хой

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "бля бля ":

    Все м...ли са ни виновни защото имаме нещо в главите за разлика от теб.

    http://bez-cenzura.com/epitzentar/karvav-ekshan-v-burgas-pri-razpit-v-politziyata-tziganin-prizna-ubih-balgarin-i-skrih-trupa-mu-za-da-ne-me-hvanete

    Коментиран от #6

  • 6 бля бля

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Бай хой":

    Знам , знам имате... Цял свят се чуди защо ,въпреки че свалихте правителството на Герб ,сте го избрали отново. Акъл колкото щеш...
  • 7 maina

    0 0 Отговор
    ЗАЩО БРЕ ПРОСТИ ХОРА ТАКИВА, ЗАЩО ? ! ? ЗАЩО НАЕМАТЕ М....ЛИ ДА ВИ РАБОТЯТ ,ЧИСТЯТ МАЗЕТА И КАКВО ЛИ НЕ ? ? ? НИТО СА МАЙСТОРИ ,НИТО РАБОТЯТ КАКТО ТРЯБВА НИТО НИЩО ! ГЛЕДАТ ДА ВЗЕМАТ МНОГО ПАРИ ЗА НИЩО РАБОТА , ДА ВИ ОКРАДАТ И ВСИЧКО ЛОШО ! АМАН ОТ ПРОСТОТИЯ